Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α, μαρη... δεν καταλαβα... ειμαι χαρουμενη τωρα για τη κοπελα κ δεν λειτουργω... προσπαθουσε πολυ καιρο να τα καταφερει...

ευβοια μενετε??? θα σε χρειαστω για καλοκαιρινες πληροφοριες! θα με πεις???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρκελλακι, συμφωνω...τοσο απλο ειναι..για μας, τις λογικες βεβαια.

ριαννα, ναι.. για να παμε διακοπες με την οικογενεια. μη μας φανε τα καραβια παλι, γιατι δεν το αντεχω. μονο για Ικαρια ξαναπαω ακτοπλοικως.

σκεφτομουν τη β.ευβοια ή τη ναυπακτο, αλλα δεν ξερω τπτ. θελω να μου πεις θαλασσα που εχει καλα δωματια, κ καλες τιμες για 5μελη ομορφοοικογενεια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ο στρατουλης μου σας χαιρετα!!!τον εχω αγκαλια μου τωρα!!!και παταει διαφορα κουμπια!!!! κι εμεις για χαλκιδικη λεμε κι αυτο με το ζορι...γιατι κι η δικια μας ομορφοοικογενεια μεγαλωσε κ πως θα τα βγαλουμε περα με 2 νεογνα???

περνετε κοινωνικο τουρισμου?οι τριτεκνοι δικαιουνται λεει καθε χρονο!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ο στρατουλης μου σας χαιρετα!!!τον εχω αγκαλια μου τωρα!!!και παταει διαφορα κουμπια!!!! κι εμεις για χαλκιδικη λεμε κι αυτο με το ζορι...γιατι κι η δικια μας ομορφοοικογενεια μεγαλωσε κ πως θα τα βγαλουμε περα με 2 νεογνα???

ναι.. το ξερω.. αλλα εμεις μονο εγω ειμαι στο ικα. ο παυλος τεβε. κ δικαιουμαστε μονο ενα. λες να παω μονη μου? που το χρειαζομαι δλδ... τα παιδια ειναι πολυ μικρα για να δικαιουνται. ολα κατω απο 5χρ.

μια φορα ειχαμε παρει, το 2004 κ ειχαμε παει κρητη, για τον γαμο μιας φιλης μας, κ αφου τελειωσε το 7ημερο, κατσαμε κ 5 μερες παραπανω. ηταν πολυ ωραιο το ξενοδοχειο αλλα δεν μπορουσαμε να κανουμε μπανιο σε εκεινη τη παραλια. πολυ πετρα. κανεις δεν εκανε δλδ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ξεχασα!!!!!!!

γεια σου ομορφε Στρατο!!!!!!!

εχεις καμερα στον υπολογ.? εγω ναι. αμα ειναι το βραδυ που θα ειμαι σπιτι να την ανοιξουμε να χαιρετηθουμε να δω κ τον στρατο Live

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ριαννα, ναι.. για να παμε διακοπες με την οικογενεια. μη μας φανε τα καραβια παλι, γιατι δεν το αντεχω. μονο για Ικαρια ξαναπαω ακτοπλοικως.

σκεφτομουν τη β.ευβοια ή τη ναυπακτο, αλλα δεν ξερω τπτ. θελω να μου πεις θαλασσα που εχει καλα δωματια, κ καλες τιμες για 5μελη ομορφοοικογενεια!

Για Ευβοια δεν ξέρω αλλά απέναντι είναι πολύ καλά, ρώτα με όταν είναι να σου γράψω!!!!

ναι.. το ξερω.. αλλα εμεις μονο εγω ειμαι στο ικα. ο παυλος τεβε. κ δικαιουμαστε μονο ενα. λες να παω μονη μου? που το χρειαζομαι δλδ... τα παιδια ειναι πολυ μικρα για να δικαιουνται. ολα κατω απο 5χρ.

μια φορα ειχαμε παρει, το 2004 κ ειχαμε παει κρητη, για τον γαμο μιας φιλης μας, κ αφου τελειωσε το 7ημερο, κατσαμε κ 5 μερες παραπανω. ηταν πολυ ωραιο το ξενοδοχειο αλλα δεν μπορουσαμε να κανουμε μπανιο σε εκεινη τη παραλια. πολυ πετρα. κανεις δεν εκανε δλδ...

Εμείς δεν έχουμε πάρει ποτέ!!!:-(:sad:

Τώρα που είμαι εγώ τεβε κ ο συζυξ ικα ένα δικαιούμαστε ρε γαμμμμμτη;;;;

Καλησπέρα είπα;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Όσο για την βάπτιση ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Ουτε όνομα, ούτε κουμπάρο, ούτε πότε , ούτε που!!!!

Αλλά είμαι ψύχραιμη προς το παρόν γιατί κ λεφτά δεν ρέουν, πρέπει να μαζευτούν!!!

Κάτι άλλο που σκεφτόμουν ρε κορίτσια να μου πείτε την γνώμη σας! Επειδή με τα δώρα στις βαπτίσεις έχω ένα θέμα, φέρνουν άσχετα νούμερα, άσχετα πράγματα κ τρελαίνομαι με τις αλλαγές κ σκάω κ ένα κάρο λεφτά επιπλέον, έλεγα να τους γράψω στο προσκλητήριο αντί για δώρο να κάνουν μια δωρεα σε κάποιον σύλλογο!!

Ετσι κ αλλιώς ποιο το όφελος να τα πάρω εγώ εκεί θα πιάσουν κ τόπο!!!!

Τι λέτε;;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλησπερα περα για περα!!!

εχω λαλησει η μανα...:tongue::tongue::tongue:

Για πες μπας κ κόψω τον καφέ! Εχει γευση σαν το τσάι να φανταστώ και φτιάχνεται σαν το τσάι;;; Επίσης που το βρίσκεις;;;;

οπως τα λες. μοιαζει με χαμομηλι κ το βραζεις με τον ιδιο τροπο. το βρισκεις στα σμ.

Κορίτσια κάνω γκάλοπ: ποιές από σας έχετε βγάλει βόλτα τα μωρουλίνια σας;;;Εσείς που τα έχετε βγάλει έχουν πονάκια και ανήσυχο ύπνο;;; Προπαθώ να δω αν η δικιά μου κοιμάται ήσυχα όταν τη βγάζουμε βόλτα!!

τον εχω βγαλει μερικες φορες βολτα αλλα δεν εχω δει διαφορα, μαλλον προς το χειροτερο παει.

Και είπα πως τα δύσκολα πέρασαν κ ότι στρώσαμε αλλά που!!!!!! Ξυπνήσαμε 1.30 κ δεν μας βλέπω να έχουμε διάθεση για ύπνο!!!!!!!!!!

Άμοιρο κορμί πότε θα ξεκουραστείςςςςςςςςς;;;;;;

Καλημέρα στις πρωινές.....

Λοιπον τα δικά μας τώρα,

Ο Γιαννάκης ευτυχώς απο χθες το μεσημέρι που ξύπνησε ηταν καλύτερα και το βραδυ δεν ξυπνησε καθόλου αρα του πέρασε κιόλας.

(Προχθες το βραδυ ξύπναγε ανα 30 λεπτα και φωναζε μαμάααα...μαμααά τρέχει η μύτη μου....και πήγαινα και ξαναπήγαινα και ματαξαναπήγαινα....εφιάλτης.)

Το ποτσό (έτσι λέει το μωρό) είναι λίγο κόκκινο στην ευαίσθητη περιοχή μπροστά οκαι τον έχω΄συνέχια στο πλύσιμο

οχι με λεκανάκι αλλα στην βρύση - ΑΚΟΥΣ Ομορφάκια-.

Πρεπει να άλλαξε και το μενου του γιατι απο χθες δεν κάνει τόσο πρασσινα κακά,αντε να δουμε.

Απο τις 6.30 έκανε το σκουλίκι στην κούνια και τελικα τον σήκωσα για να τον ταίσω και μέχρι τις 8.00 ψιλόετρωγε και ε--ζε...3 παμπερς αλλάξαμε.Τωρα κοιματε,οπως και οι άλλοι δύο.

Χθες ο Γιαννακης ειδε ενα dvd ''κουνφου Πάντα(αρκουδακι)'' που του το έφερε ο κουνιάδος μου και μετά έγινε και αυτός Πάντα και μας σάπισε στο καράτε.....το μονο καλο ειναι οτι τίναξε τα μαξιλάρια...

Αν είναι να του ξαναφέρει θα του πω να του φέρει ένα με πλέξιμο - σκούπισμα κτλ.

καλημερα κι απο μενα!!!

χθες ηρθαν οι νονοι της μπεμπας για να τα συζητησουμε και να την καπαρωσουν!!!ο επομενος θελει δε θελει θα παρει το μπουλακο μου!!!!εφυγαν νωρις γιατι κι αυτοι εχουν παιδια και μετα αρχισε η διαδικασια του υπνου!!ο στρατος ευτυχως ηταν ψοφιος και κοιμηθηκε γρηγορα!η τσαουσα ομως μεχρι τι 12.30 γκρινιαζε τελικα ταβλιαστηκε,εγω ταιζα το μπεμπη μεχρι τις 1 παρα και κοιμηθηκαμε!!!7.30 το πρωι κι ενω ειχα κανει ενα διαλλειμα στις 4!!ακουω απο διπλα το μωρο να αρχιζει να σκουζει γιατι ηρθε η ωρα του κι απο την αλλη να ακουω τοστρατο να φωναζει μαμακι μαμακι,ποιος ξερει ειδε κακο ονειρο??βαριοταν να σηκωθει??παντως απο κεινη την ωρα ειμαστε ξυπνιοι!!μετα σηκωθηκε κ ο μπαμπας μας και η σουρπουιτσα και ειμαστε μια τρελη τρελη οικογενεια!!!1εγω νιωθω σα να περασε φορτηγο απο πανω μου!!!

ακομη να συνελθω κι ας πινω καφε!!!τρωω και λιγο τσουρεκακι να με πιασει:):):)

λοιπον κατι γινεται απο χθες!!! ειχε πανσεληνο κ σεληνιαστηκαν ολα τα μωρα? κ εμενα μια απ΄τα ιδια!!! κοιμηθηκε με χιλια ζορια στις 12:30 ξυπνησε στις 3 κ μεχρι τις 5 τραγουδαγαμε οικογενειακως!!! κ να στριφογυριζει σαν τη σβουρα, να τρωει τα χερια του, να να να ... κ παλι τωρα το μεσημερι παλι τα ιδια εκανε!!! πανω που πηγε να μας παρει ο υπνος παλι γκρινια!!! σηκωθηκα κανα δυο φορες, ωσπου στο τελος κοιμηθηκε αλλα εγω παει... το εχασα το τρενο...

μολις παει να στρωσει σε ενα προγραμμα τα χαλαει κ φτου απ'την αρχη!

[/b]

:D:D:Dνα παρεις τα ΜΠΟΖΟ. εκει τα πετυχαινει ολα ο Παυλος! που σε πετυχα μου λεει... στα μποζο??? αποκλειεται του λεω, γιατι οταν γεννηθηκα εγω, δεν υπηρχαν πια αυτα! η μοναδικη περιπτωση που το παιζω μικρουλα, τρομαρα μου!!!

κ εμενα για τα μποζο μου λεει συνεχεια!!! αλλα κ εγω δεν τα προλαβα...

κοριτσια ερωτηση κ τι θα κανατε...

γεννησε η γειτονισσα μου, απο πανω μου που μενει.. απο το καφε φεβρουαριου ειναι. σημερα εκτακτως με καισαρικη. ο δρ. της λειπει, κ ειχαν συμφωνησει 1500(εχουμε τον ιδιο), κ γεννησε με της εφημεριας. πρεπει να τον πληρωσει τωρα??? τι λετε? ξερετε κατι?

δεν θα εδινα τιποτα...

εχουμε το ιδιο θεματακι. αυτη η μαμα! δεν ανακατευεται πουθενα αλλα για ολα εχει γνωμη!

κ εμενα θελει τραπεζι, αλλα φραγκο δεν περισσευει. θα μεταφερθουν οι κοντινοι στο σπιτι μας που ειναι πολυ κοντα κ ολοι το ξερουν κ θα κανουμε ενα σουαρε...ως συνηθως...οπως στα "παρτυ" των παιδιων.

α, ρε μανουλες!!!!!!!

κ εγω ευβοια ή ναυπακτο σκεφτομουνα!!!

κ κατι αλλο! βλεπω οργανωνετε τα βαφτισια απο τωρα. εγω σκεφτομαι κατα τον ιουλιο στην Αγια Φωτεινη της Νεας Σμυρνης. να παρω απο τωρα την εκκλησια? τραπεζι δεν θα κανω, αν κ η μαμα εχει αλλα σχεδια (ακους ομορφακια? παλι θα σκοτωθουμε)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

δαλιδα, ανοιξε λογ/σμο στο ονομα του παιδιου... η μιση ντροπη δικη τους, κ η υπολοιπη στα μουτρα τους! (που λεει κ η γλυκια μανουλα μου!)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...