Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Δαλιδά, ακριβώς τα ίδια πέρασα κι εγώ το βράδυ και είμαι σα ζόμπυ!!! Να υποθέσω ότι είναι κολικοί;;;; Και πολύ κλάμα βρε παιδί μου, σηκώσαμε όλη τη γειτονιά στο πόδι!!! Δεν ξέρω τί να ενοχοποιήσω, ούτε καφέ ήπια το απόγευμα, ούτε γλυκά έφαγα!! Έφαγα αρκετά κάστανα το βράδυ και με πονούσε η κοιλιά μου επειδή μάλλον κρύωσα κατά τον θηλασμό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο εμενα !!με χασατε

??ειναι γιατι τρεχω σαν το βεγγο και μαλλον δεν υπαρχει λογος !!πληντυρια σιδερωματα ευτυχως δεν μαγειρευω!μας φερνει μια η πεθερουλα μια η μητερουλα!ο μπεμπης μου δεν με ενοχλει καθολου!μαμ κακα και νανι βεβαι τωρα αρχισαμε να μενουμε και ξυπνιοι!!οταν πειναει στελνει φιλακια!!ειναι που αστειο!!!δεν εχω προλαβει να σας διαβασω..θα παω τωρα!!γεννησε καμια???

ελενιτσα μου συντομα να παρεις το παιδακι σου σπιτι και ολα να ειναι τελεια!!!!θα τα ξεχασεις αμεσως ολα!!!

Βρε αλεκακι να τα χιλιασετε με τον αντρουλη σου!!!με το καλο να δεχτεις το μπεμπακο σου!!!σας αφηνω να αρμεχτω γιατι νομιζω θα εκραγει το στηθος μου σε λιγο!!να ναι καλα το θηλαστρο γιατι ο μπεμπης με ποναει στο στηθος!!!και ετσι εχουμε και γαλατακι καβατζα να ταισει ο μπαμπας να παω εστω σουπερ μαρκετ να σαβουρωσω και τιποτα!!!αααα απο κιλα δεν χανω μου φαινεται αν και ο αντρουλης λεει ξεπριζομαι μερα με τη μερα!!θα επιστρεψω σε λιγακι!!!!

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τί θα γίνει κορίτσια, θα χουμε καμιά γέννα; τι διακοπή είναι αυτή που έπεσε στο καφέ μας;;;

αλέκα χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευανθία καλώς μας ήρθες!!!!!

οι αγέννητες πού είστε;;;;

170301c7zifsub1b.gif

πaρούσα!!!!!! κοιμάμαι, ξυπνάω, τρώω!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Marlen.

Εχουμε αποδεκατιστεί.

Αλλες θηλάζουν άλλες κάνουν φίκι-φίκι μπάς και γεννήσουν.....:P:p

που χρόνος για το forum.

βρώμες... μόνο εγώ τρώω???? για αυτό έχω γινει έτσι!:confused:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

έχει έρθει η πεθερούλα μου μαγειρέυει και πάιζει με τον μικρό κια έχω ρει την ησυχία μου... είναι και σκ και όλο κοιμάμαι!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

αλεκα αυχαριστω για την παραθεση,ευχομαι περαστικα στον μπεμπη της ελενης και συντομα να τον εχουν σπιτακι τους.

εμεις σημερα πηραμε και την μπεμπα!!!!!

1910γρ.αλλα ευτυχως εινα ψηλη και δεν μου φαινεται τοσο μικρη.

δαλιδα εχθες το βραδυ ειχαμε τα ιδια με τον μπεμπη μαλλον ειχε κολικο και απο τις 12 μεχρι τις 3.30 σπαραζε και εγω να σερνομαι,εντωμεταξυ ηρεμουσε μονο οταν τον κρατουσα μπρουμυτα με την κοιλια του να ακουμπαει στο ποδι μου και το κεφαλι στο χερι μου,στο τελος του καναμε ενα ζεστο χαμομηλι και καπως ηρεμησε.για να δουμε πως θα ειναι σημερα με τα 2 μωρα......

αλεκακι μαλλον εχεται επετειο ή κατι τετοιο οπωτε ευχομαι και εγω χρονια πολλα!!!!

fCS8p3.png

Γεια σου Marlen.

Εχουμε αποδεκατιστεί.

Αλλες θηλάζουν άλλες κάνουν φίκι-φίκι μπάς και γεννήσουν.....:P:p

που χρόνος για το forum.

Ελένη κάμερες έχεις??????

Αλλά τζάμπα κόπος κορίτσια-καμιά διαφορά-κανένα σημάδι...τζίφος!!!

Πήγα και για περπάτημα σήμερα, είμαι και λίγο χάλια ψυχολογικά γιατί ξέφυγα με το φαι- και το ζάχαρο στα ύψη.....

Μαιρούλα καλώς δέχτηκες το κοριτσάκι σου σπίτι!!!!

byXKp2.png

ευχαριστούμε μαιρούλα....να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!! Το πρωτο 40ήμερο, άντε τρίμηνο θα υπα΄ρξουν πρακτικες δυσκολίες μετά θα είναι όλα καλά.

221882cb0gkyh7q4.gif

να 'μαι και παλι!

εμεις τελειωσαμε τον απογευματινο θηλασμα και κοιμομαστε.

οσον αφορα τον καφε κ τις σοκολατες εγω τα εκοψα τελειως και μαλιστα ενα δυο κομματακια που εφαγα τις προαλες μας ξαγρυπνησαν οποτε σοκολατα τελος. προτιμω να κοιμαμαι με ησυχια. επισης παρατηρησα οτι τον πειραζει κ το μελι 2-3 πρωινα που εφαγα στο ψωμι μελι μας πεθανε στο κλαμα, και συνηθως κραταει 4 ωρες το βραδυ (πχ 10 με 2) και το μονο πραγμα που τον παρηγορει ειναι το στηθος. ουτε τριψιμο στην κοιλιτσα ουτε τιποτα αλλο δεν τον κανει καλα.

τωρα 2 βραδιες εχουμε βρει το ρυθμο μας και τρωμε κατα τις 12 μετα στις 4-5 κ μετα το πρωι παλι, οποτε κοιμαμε καπως.

αυριο θα παμε για τριτη φορα στο ελενα να μετρησουμε τον ικτερο (ελπιζω για τελευταια φορα). την πεμπτη που πηγαμε ειχε ηδη πεσει απλα θα ξαναπαμε για να ειμαστε σιγουροι οτι εχει πεσει.

διαβασα για την ελενιτσα και ευχομαι γρηγορα να πανε στο σπιτακι τους κ να ειναι καλα το μωρακι τους.

μαιρουλα καλως δεχτηκατε τη μπεμπουλα σας!

καμια προσφατη λιστα εχουμε για να δω ποιες εχουν γεννησει???

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...