Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βλεπω τη Χρηστιδου στον αλφα και απο τη μια παρηγοριεμαι που ειχε παχυνει και αυτη πολυ και τωρα ειναι σουπερ και απο την αλλη σκεφτομαι ότι αν αυτη ηθελε εναμιση χρονο για να επανελθει (και όχι πληρως), που κανει διαιτες, γυμναστικη και όλα αυτα που κανουν οι επωνυμοι, εμενα ποσο θα μου παρει??? Οιμε!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol:

τρομαρα τους...Η πεθερα μου τωρα που ημουν εγκυος μου ελεγε στην αρχη 'αχ να κανεις ενα κοριτσακι...απο τα αγορια δε βλεπεις χαιρι!!'. Σου λεει θα μου βγαλουν και το ονομα!!;);););)

αντε ωραια... του περασε του Γιαννη...ελατε και μεσοβδομαδα αν θελετε...όποτε γινετε καλα ελατε. στο μωρουλι τι κρεμα βαζεις? Ασ'τον και λιγο γυμνουλι...ξερεις εσυ...

αρε ευακι.... και υστερα παραπονιομουν εγω σημερα γιατι με ξυπνησε και στις 3 και στις 6...αλλα κοιμηθηκε αμεσως. Κουραγιο μανα!!!!!!

Εμεις τη βαφτιση θα την κανουμε τελη Αυγουστου. Θα προσπαθησω να κλεισω για 29 Αυγουστου. Θα ειναι εννια μηνων το μωρουλι, τον Αγγελο τον ειχα βαφτισει 11 μηνων. Θελω να το καθυστερησω για να αδυνατισω η ερμη!!!

Eμενα την πεθερα την λένε Ελευθερία (καλο ονομα )αλλα αν εκανα κορη ειχα συμφωνισει με τον Μανωλη στο Δανάη (γιατι πεθερο εβγαλα και την μανα μου την εβγαλε η αδερφη μου)οπότε ηθελα ενα ονομα δικό μου!!

Ο Γιάννης μαλλον δεν εχει ιωση αλλα κρυωσε το βραδυ που ηταν κατουρημένος και ξέσκεπος.

Αντε να ερθω στην βαφτίση να γιορτάσω και τα γεννέθλια μου. :wink::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερα!!!!για ακομα μια φορα το μικρο μου ειναι βαλτο να μην με αφηνει να μιλησουμε!!!!!τωρα ηρεμησε στην αγκαλια μου!τι κανετε κοριτσαρες!!βλεπω ολες κανινιζεται βαπτισια!!!μπραβο μπραβο!!!!

Eμενα την πεθερα την λένε Ελευθερία (καλο ονομα )αλλα αν εκανα κορη ειχα συμφωνισει με τον Μανωλη στο Δανάη (γιατι πεθερο εβγαλα και την μανα μου την εβγαλε η αδερφη μου)οπότε ηθελα ενα ονομα δικό μου!!Ο Γιάννης μαλλον δεν εχει ιωση αλλα κρυωσε το βραδυ που ηταν κατουρημένος και ξέσκεπος.Αντε να ερθω στην βαφτίση να γιορτάσω και τα γεννέθλια μου. :wink::lol:
και εγω σιγα μην την εβγαζα ρε. Αν και μου αρεσε το Μαντω! Και εγω στις 30 εχω γιορτη οπότε θα τα κανουμε όλα μαζι...;)
καλημερα!!!!για ακομα μια φορα το μικρο μου ειναι βαλτο να μην με αφηνει να μιλησουμε!!!!!τωρα ηρεμησε στην αγκαλια μου!τι κανετε κοριτσαρες!!βλεπω ολες κανινιζεται βαπτισια!!!μπραβο μπραβο!!!!
καλημερα ασπουλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

8 μερες δηλαδη μετα το γαμο μου και την βαπτιση του μικρη θα γινει η βαπτιση του δικου σου μωρου θα ειναι τα γενεθλια τησ ελενης κα φυσικα θα γιοτρασεις και τη γιορτη σου!!!ολο κοσμοιστορικα γεγονοτα θα λαβουν χωρα μες τον αυγουστο!!ουαου!!!

ελενακι παρθενος σαν τον αντρα μου εισαι ε???

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

εχθες κρατησαν οι μαμα μου τα μικρα και πηγαμε σε κατι φιλους,μεχρι τις 11.30 βεβαια αλλα κατι ηταν και αυτο!!!!

εμενα ο μπεμπης εφαγε στις 2 και ξαναξυπνησε στις 8,αλλα η μπεμπα που ξυπνησε πιο νωρις γκρινιαζε μετα το φαγητο και αντε να κοινηθεις......

πω πω βλεπω τον μαιο θα εχουμε ενα σωρο βαφτισεις!!!

καλα στα κοριτσια που ειναι κοντα θα παω σε οσες με καλεσουν,αλλα αθηνα ρε γαμωτο???και θελω πολυ να ερθω να σας γνωρισω απο κοντα!!!!

λιτσακη σαββατο θα την κανεται την βαφτιση?πως και ετσι?

fCS8p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ομορφάκια εννοώ με την καλή έννοια τρελοκομείο, γιατί δε μου άρεσε έτσι όπως το διάβασα το "κουμάσι"!!!

Ελένη όντως ζωή και κότα!!

Εμείς για βάφτιση δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, λέμε αρχές καλοκαιριού στη Θάσο, και όποιος μπορέσει ας έρθει!! Jtse κι εμείς σε αναζήτηση νονού!!!Λες να βρω στα πακοτίνια που τσακίζω κάθε βράδυ;;;Χιχιχι!!

Εμείς από τις 11 παρά που κοιμηθήκαμε, ξυπνήσαμε στη 1.30 (δεν είχα κοιμηθεί ακόμα), φάγαμε και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 7, και μετά μέχρι τις 9! Τελικά το σύστημα 152- βόλτα την ημέρα αποδίδει!!

Καλέ, έχεις ίδια μέρα γενέθλια με τον άντρα μου!! ΌΧΙ την ίδια χρονιά φυσικά!! Καλό "κουμάσι" θα είσαι κι εσύ!!!! Άντε κλείνω!!!

ποσα αντεχουν κ υπομενουν αυτα τα παλιοψαρα να ηξερες! ειδικα οσα ειναι γεννημενα εκεινη την ημερα!!! :-P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κουμασι κουμασι αλεκακι μου... όπως το'γραψες... μην ανησυχεις!!!! Αφου λειτουργησε τι 152 συστημα, παλι καλα!! Θα μπορουσε να ηταν 1152!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα.

Η μπέμπα από τις 9 το βράδυ που είπε τα 150 ξύπνησε στις 6 το πρωι για γάλα και μετά ξανακοιμήθηκε. Στις 9 και μισή που ξύπνησε δεν ήπιε ούτε 60 ml και τώρα κάθεται στο ρηλάξ και μιλάει και προσπαθεί να χώσει την μπουνιά της αλλά ανάποδα στο στόμα της.

Έλεγα και εγώ για βάπτιση στις 29 Αυγούστου αλλά επειδή μπορεί να μην έχουν γυρίσει οι στενοί συγγενείς απο διακοπές μάλλον θα πάει για 5 Σεπτεμβριου. Βέβαια κανονίζω χωρίς τον Ξενοδόχο (βλ. νονό-ά) γιατί δεν έχουμε και δεν μπορώ να σκεφτώ που θα βρούμε (μιας και δεν τρώω και γαριδάκια).

:D:D:Dνα παρεις τα ΜΠΟΖΟ. εκει τα πετυχαινει ολα ο Παυλος! που σε πετυχα μου λεει... στα μποζο??? αποκλειεται του λεω, γιατι οταν γεννηθηκα εγω, δεν υπηρχαν πια αυτα! η μοναδικη περιπτωση που το παιζω μικρουλα, τρομαρα μου!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Λοιπον τα δικά μας τώρα,

Ο Γιαννάκης ευτυχώς απο χθες το μεσημέρι που ξύπνησε ηταν καλύτερα και το βραδυ δεν ξυπνησε καθόλου αρα του πέρασε κιόλας.

(Προχθες το βραδυ ξύπναγε ανα 30 λεπτα και φωναζε μαμάααα...μαμααά τρέχει η μύτη μου....και πήγαινα και ξαναπήγαινα και ματαξαναπήγαινα....εφιάλτης.)

Το ποτσό (έτσι λέει το μωρό) είναι λίγο κόκκινο στην ευαίσθητη περιοχή μπροστά οκαι τον έχω΄συνέχια στο πλύσιμο

οχι με λεκανάκι αλλα στην βρύση - ΑΚΟΥΣ Ομορφάκια-.

Πρεπει να άλλαξε και το μενου του γιατι απο χθες δεν κάνει τόσο πρασσινα κακά,αντε να δουμε.

Απο τις 6.30 έκανε το σκουλίκι στην κούνια και τελικα τον σήκωσα για να τον ταίσω και μέχρι τις 8.00 ψιλόετρωγε και ε--ζε...3 παμπερς αλλάξαμε.Τωρα κοιματε,οπως και οι άλλοι δύο.

Χθες ο Γιαννακης ειδε ενα dvd ''κουνφου Πάντα(αρκουδακι)'' που του το έφερε ο κουνιάδος μου και μετά έγινε και αυτός Πάντα και μας σάπισε στο καράτε.....το μονο καλο ειναι οτι τίναξε τα μαξιλάρια...

Αν είναι να του ξαναφέρει θα του πω να του φέρει ένα με πλέξιμο - σκούπισμα κτλ.

ακουω λουλουδακι μου...;) θα σε βολευει περισσοτερο φανταζομαι κιολας!!! ε, ρε εξελιξεις...:lol:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ευηγ, κ εμενα τα μπαλκονια ηταν σε κοινη θεα. το πρωτο πραγμα που βαλαμε ηταν τεντες! δεν την ξερεις καλα τη κυρια Καιτη, συζυγο πρωην αστυνομικου, κ μεγαλου ντετεκτιβ τωρα, να καθεται με σκουφι κ ρομπα στο μπαλκονι να πλεκει, κ να χιονιζει αβερτα εξω!!! τα χανει τα καλυτερα? με τιποτα... παντα στο ποστο της! ακουραστη!

το δικο μου μπαλκονι ειναι του υ/δ μας. ειναι γωνιακο το σπιτι κ εχουμε 2 στο πλαι κ ενα μεγαλο φατσα καρτα.

αλεκα, καλα 15χρ. κ εκανες ακομα νουμερα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αλεκα, καλα 15χρ. κ εκανες ακομα νουμερα?
:rolleyes: ναι...ακομη θα εκανα αν με βασταγαν τα ποδια μου...:). Γενικα όμως τη μακακια παντα την ειχα στο αιμα μου...όταν ειμαι με τις αδερφες μου καπου (και συνηθως επισημα για να ειμαστε και οι τρεις μαζι, στην αρχη σιγουμε, μετα κοιταζομαστε και τσουπ!.... Αρχιζουμε! Ξερεις ποσες φορες ο Νικος εχει κρυφτει??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...