Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευτυχωωωωωωωωςςςςςς!!!!!!!!

καληνυχτα κοριτσακι μου!!! γιναμε αφτερ κ εμεις... ολο κ καποια θα μπει μετα...

τα λεμε αυριο!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μπήκα και εγώ τώρα. Περιμένω μπας και ταίσω την μπέμπα σε λίγο γιατί λαγοκοιμάται και περιμένω μπας και μπω και κάνω και κανένα μπάνιο. Το απόγευμα που κοιμόταν ξεράθηκα και εγω. Δεν θέλω να την αφήνω με τον Μιχάλη γιατί εκείνος χαζεύει στο internet και δεν κάθεται δίπλα της παρά την παίρνει αγκαλιά και κάθονται μαζί στο PC και δεν θέλω να μαθαίνει αγκαλιά ρε γμτ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Και είπα πως τα δύσκολα πέρασαν κ ότι στρώσαμε αλλά που!!!!!! Ξυπνήσαμε 1.30 κ δεν μας βλέπω να έχουμε διάθεση για ύπνο!!!!!!!!!!

Άμοιρο κορμί πότε θα ξεκουραστείςςςςςςςςς;;;;;;

Καλημέρα στις πρωινές.....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια ταισαμε και ειπα να δωσω το παρον!!!

κ εμενα ο αδερφος μου ηταν το μοναδικο αγορι στην οικογενεια κ στο σοι ολοκληρο. καποτε εφυγε κ ερχεται σπανιως. δεν εχει κ πολλα πολλα με την οικογενεια..

ετσι ειναι τα αγορια...εγω το εχω παρει αποφαση ότι ενα βρακι θα 'φαει΄τους γιους μου....Ο Νικος αμα δεν τον πρηξω ουτε ενα τηλεφωνο δεν παιρνει τη μανα του.
Μ' αρεσει πολύ το Νικόλας! Πολύ καλύτερο απότο Νίκος.

Εμεις θα τη βαφτισουμε Ειρηνη, το όνομα της μαμάς μου.

Αύριο θα πάρω και τον παπα τηλέφωνο να κλείσουμε ημερομηνία για τη βαφτιση 6 Ιουνίου, μεσημέρι.:P

με το καλοοοοοο!!!!!!!
Κορίτσια ήμουν κι εγώ "παιδί-σάντουιτς"! Ανάμεσα σε 2 αγόρια. Αλλά έπεφτε πολύ καφρίλα! Όλα τα κάρφωνα στους γονείς και την περνούσα ζάχαρη!!!Χιχιχι!!!
;)
κ εμεις 6 ιουνιου το απογευμα!!! στον Υμηττο! θα σας στειλω σε ολες το προσκλητηριο στο φορουμ κ οσες μπορειτε να ερθετε! '!
με το καλο και εσυ κοπελαρα!!! Ο μωρε τα μωρακια μας... αρχισαν οι βαφτισεις!!!!!
λαμογιο το κοτοπουλακι. εμεις με τον αδερφο μου ειμασταν πολυ δεμενοι, εγω ειδικα που ειχαμε 14 μηνες διαφορα. η αδερφη μου ηρθε μετα απο 9 χρονια, κ ηταν σα πρωτο παιδι παλι. ο αδερφος μου μονο την επαιζε, τι επαιζε δλδ, την εβαζε στο skate, κ την κατεβαζε στις κατηφορες πανω στους ωμους του! μεχρι που μια φορα τσακιστηκαν κ τα 2. ο γιωργος επαθε ρηξη νεφρου κ παραλιγο να το χασει κ η ντινα ειχε κανει τη φατσα της καινουργια!!!
α και εγω...μπηκα σε μια κουτα (οριζοντιως) και 'τσουλησα' σε μια κατηφορα καμια 600αρια μετρα.....αλλα η κατηφορα εβγαζε σε λεωφορο και σταματησα μπροστα απο ενα λεωφορειο :shock:. Ευτυχως ο οδηγος προλαβε...α ! και ημουν 15 χρονων χαχα!!!:rolleyes:
Τωρα που το λες σκαφτομαι κι εγω πως θα βολέψω την κο΄μμωτρια το πρωι. Αλλά το μεσημέρι βολέυει καποιους συγγενεις μας που θα έρθουν αυθημερον από το χωριό. Με βλέπω να ξυπνάω από τις 6
στις βαφτιση θα σου φυγει η πιστη ετσι και αλλιως, τι πιο νωρις, τι πιο αργα??
Κορίτσια κάνω γκάλοπ: ποιές από σας έχετε βγάλει βόλτα τα μωρουλίνια σας;;;Εσείς που τα έχετε βγάλει έχουν πονάκια και ανήσυχο ύπνο;;; Προπαθώ να δω αν η δικιά μου κοιμάται ήσυχα όταν τη βγάζουμε βόλτα!!
εμενα γενικα κοιμαται ησυχα φτου φτου. Δεν τον βγαζω βολτα αλλα παντα πριν κοιμηθει αφηνω το παραθυρο ανοιχτο για κανα μισαωρο.
κοτοπουλακι, βολτα ναι, οχι με το καροτσι ομως... σ'αυτον φοβαμαι πολυ περισσοτερο, αγνωστο γιατι.

με το αυτ/το, κοιμαται στο καθισμα στη διαδρομη. το βραδυ παλι κοιμαται κανονικα. καμμια αλλαγη.

καποια παιδια ομως, μεγαλυτερα, τα νανουριζει το αυτ/το. ο αδερφος μου, πχ, εχει κανει απειρες φορες βολτα το τετραγωνο για να τα κοιμησει. αυτο ομως δεν ειναι λυση κ ποτε δεν το εκανα. ειναι να μη μαθουν οτι μπορεις να κανεις τετοια χατηρια!

μμμ ναι.... και τον αγγελο τον ειχε πιασει μια περιοδο αλλα του περασε γρηγορα ευτυχως,
που το καταλαβες μωρη βρωμα?!
:-P:-P:-P
δεν εχω επαφες με γειτονια. ειμαι φρεσκια...

το μπαλκονι ειναι μεγαλη καβατζα, απεναντι ειναι η αποθηκη μιας εταιρειας κ ποτε δεν με βλεπει κανεις. βαζω κ την απλωστρα μπροστα, σκαμπουδακι, παπουτσοθηκη-τραπεζακι διπλα, ολα οκ

και εγω στο μπαλκονι της κουζινας τη βγαζω...
Και είπα πως τα δύσκολα πέρασαν κ ότι στρώσαμε αλλά που!!!!!! Ξυπνήσαμε 1.30 κ δεν μας βλέπω να έχουμε διάθεση για ύπνο!!!!!!!!!!

Άμοιρο κορμί πότε θα ξεκουραστείςςςςςςςςς;;;;;;Καλημέρα στις πρωινές.....

καλημερα σου και εσενα γλυκεια μου!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Kαλημέρα,

Κορίτσια ήμουν κι εγώ "παιδί-σάντουιτς"! Ανάμεσα σε 2 αγόρια. Αλλά έπεφτε πολύ καφρίλα! Όλα τα κάρφωνα στους γονείς και την περνούσα ζάχαρη!!!Χιχιχι!!!

Ζωή και κότα ......

καλημερα κοριτσακια ταισαμε και ειπα να δωσω το παρον!!!ετσι ειναι τα αγορια...εγω το εχω παρει αποφαση ότι ενα βρακι θα 'φαει΄τους γιους μου....Ο Νικος αμα δεν τον πρηξω ουτε ενα τηλεφωνο δεν παιρνει τη μανα του.

με το καλοοοοοο!!!!!!!!!

Ετσι κάνει και ο δικός μου.Ακομα κανει και το εξης κουλό. αν πάμε καμμια φορά στην πεθερά και δει παρκαρισμένο αυτοκίνητο καποιου γνωστου απέξω δεν σταματάει...φέυγει....θέλει να ειναι prive στο σπιτι.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Λοιπον τα δικά μας τώρα,

Ο Γιαννάκης ευτυχώς απο χθες το μεσημέρι που ξύπνησε ηταν καλύτερα και το βραδυ δεν ξυπνησε καθόλου αρα του πέρασε κιόλας.

(Προχθες το βραδυ ξύπναγε ανα 30 λεπτα και φωναζε μαμάααα...μαμααά τρέχει η μύτη μου....και πήγαινα και ξαναπήγαινα και ματαξαναπήγαινα....εφιάλτης.)

Το ποτσό (έτσι λέει το μωρό) είναι λίγο κόκκινο στην ευαίσθητη περιοχή μπροστά οκαι τον έχω΄συνέχια στο πλύσιμο

οχι με λεκανάκι αλλα στην βρύση - ΑΚΟΥΣ Ομορφάκια-.

Πρεπει να άλλαξε και το μενου του γιατι απο χθες δεν κάνει τόσο πρασσινα κακά,αντε να δουμε.

Απο τις 6.30 έκανε το σκουλίκι στην κούνια και τελικα τον σήκωσα για να τον ταίσω και μέχρι τις 8.00 ψιλόετρωγε και ε--ζε...3 παμπερς αλλάξαμε.Τωρα κοιματε,οπως και οι άλλοι δύο.

Χθες ο Γιαννακης ειδε ενα dvd ''κουνφου Πάντα(αρκουδακι)'' που του το έφερε ο κουνιάδος μου και μετά έγινε και αυτός Πάντα και μας σάπισε στο καράτε.....το μονο καλο ειναι οτι τίναξε τα μαξιλάρια...

Αν είναι να του ξαναφέρει θα του πω να του φέρει ένα με πλέξιμο - σκούπισμα κτλ.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερα κι απο μενα!!!

χθες ηρθαν οι νονοι της μπεμπας για να τα συζητησουμε και να την καπαρωσουν!!!ο επομενος θελει δε θελει θα παρει το μπουλακο μου!!!!εφυγαν νωρις γιατι κι αυτοι εχουν παιδια και μετα αρχισε η διαδικασια του υπνου!!ο στρατος ευτυχως ηταν ψοφιος και κοιμηθηκε γρηγορα!η τσαουσα ομως μεχρι τι 12.30 γκρινιαζε τελικα ταβλιαστηκε,εγω ταιζα το μπεμπη μεχρι τις 1 παρα και κοιμηθηκαμε!!!7.30 το πρωι κι ενω ειχα κανει ενα διαλλειμα στις 4!!ακουω απο διπλα το μωρο να αρχιζει να σκουζει γιατι ηρθε η ωρα του κι απο την αλλη να ακουω τοστρατο να φωναζει μαμακι μαμακι,ποιος ξερει ειδε κακο ονειρο??βαριοταν να σηκωθει??παντως απο κεινη την ωρα ειμαστε ξυπνιοι!!μετα σηκωθηκε κ ο μπαμπας μας και η σουρπουιτσα και ειμαστε μια τρελη τρελη οικογενεια!!!1εγω νιωθω σα να περασε φορτηγο απο πανω μου!!!

ακομη να συνελθω κι ας πινω καφε!!!τρωω και λιγο τσουρεκακι να με πιασει:):):)

οσο για το τσιγαρακι εμας ολα τα μπαλκονια ειναι σε κοινη θεα!!!!!κι επειδη η γειτονια μιλαει και κανεις δεν ξερει οτι εγω μπορει να καπνιζω φυλαω τα ρουχα μου!!θα βρεθει καταλληλη ευκαιρια ελπιζω!!!!

εμεις τη βαφτιση θα την κανουμε 16-23 μαιου η 13 ιουνιου,θα εξαρτηθει τι μερες θα εχει ελευθερες η εκκλησια και αν μπορει ο κουμπαρος να παρει αδεια..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ζωή και κότα ......
:lol::lol::lol:
Ετσι κάνει και ο δικός μου.Ακομα κανει και το εξης κουλό. αν πάμε καμμια φορά στην πεθερά και δει παρκαρισμένο αυτοκίνητο καποιου γνωστου απέξω δεν σταματάει...φέυγει....θέλει να ειναι prive στο σπιτι.....
τρομαρα τους...Η πεθερα μου τωρα που ημουν εγκυος μου ελεγε στην αρχη 'αχ να κανεις ενα κοριτσακι...απο τα αγορια δε βλεπεις χαιρι!!'. Σου λεει θα μου βγαλουν και το ονομα!!;);););)
Λοιπον τα δικά μας τώρα,

Ο Γιαννάκης ευτυχώς απο χθες το μεσημέρι που ξύπνησε ηταν καλύτερα

Το ποτσό (έτσι λέει το μωρό) είναι λίγο κόκκινο στην ευαίσθητη περιοχή μπροστά οκαι τον έχω΄συνέχια στο πλύσιμο

οχι με λεκανάκι αλλα στην βρύση - ΑΚΟΥΣ Ομορφάκια-.Χθες ο Γιαννακης ειδε ενα dvd ''κουνφου Πάντα(αρκουδακι)'' που του το έφερε ο κουνιάδος μου και μετά έγινε και αυτός Πάντα και μας σάπισε στο καράτε.....το μονο καλο ειναι οτι τίναξε τα μαξιλάρια...

αντε ωραια... του περασε του Γιαννη...ελατε και μεσοβδομαδα αν θελετε...όποτε γινετε καλα ελατε. στο μωρουλι τι κρεμα βαζεις? Ασ'τον και λιγο γυμνουλι...ξερεις εσυ...
χθες ηρθαν οι νονοι της μπεμπας για να τα συζητησουμε και να την καπαρωσουν!!!ο επομενος θελει δε θελει θα παρει το μπουλακο μου!!!!εφυγαν νωρις γιατι κι αυτοι εχουν παιδια και μετα αρχισε η διαδικασια του υπνου!!ο στρατος ευτυχως ηταν ψοφιος και κοιμηθηκε γρηγορα!η τσαουσα ομως μεχρι τι 12.30 γκρινιαζε τελικα ταβλιαστηκε,εγω ταιζα το μπεμπη μεχρι τις 1 παρα και κοιμηθηκαμε!!!7.30 το πρωι κι ενω ειχα κανει ενα διαλλειμα στις 4!!ακουω απο διπλα το μωρο να αρχιζει να σκουζει γιατι ηρθε η ωρα του κι απο την αλλη να ακουω τοστρατο να φωναζει μαμακι μαμακι,ποιος ξερει ειδε κακο ονειρο??βαριοταν να σηκωθει??παντως απο κεινη την ωρα ειμαστε ξυπνιοι!!μετα σηκωθηκε κ ο μπαμπας μας και η σουρπουιτσα και ειμαστε μια τρελη τρελη οικογενεια!!!1εγω νιωθω σα να περασε φορτηγο απο πανω μου!!!

ακομη να συνελθω κι ας πινω καφε!!!τρωω και λιγο τσουρεκακι να με πιασει:):):)οσο για το τσιγαρακι εμας ολα τα μπαλκονια ειναι σε κοινη θεα!!!!!κι επειδη η γειτονια μιλαει και κανεις δεν ξερει οτι εγω μπορει να καπνιζω φυλαω τα ρουχα μου!!θα βρεθει καταλληλη ευκαιρια ελπιζω!!!!

εμεις τη βαφτιση θα την κανουμε 16-23 μαιου η 13 ιουνιου,θα εξαρτηθει τι μερες θα εχει ελευθερες η εκκλησια και αν μπορει ο κουμπαρος να παρει αδεια..

αρε ευακι.... και υστερα παραπονιομουν εγω σημερα γιατι με ξυπνησε και στις 3 και στις 6...αλλα κοιμηθηκε αμεσως. Κουραγιο μανα!!!!!!

Εμεις τη βαφτιση θα την κανουμε τελη Αυγουστου. Θα προσπαθησω να κλεισω για 29 Αυγουστου. Θα ειναι εννια μηνων το μωρουλι, τον Αγγελο τον ειχα βαφτισει 11 μηνων. Θελω να το καθυστερησω για να αδυνατισω η ερμη!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

aleka ki εγω θελω να ειμαι συλφιδα αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη αν θα το καταφερω φετος του χρονου η και σε 5 χρονια,ε να μην ενηλικιωθει το παιδι κ μετα το βαφτισω κριμα ειναι!!!

ασε που θελω να βαφτιζονται νωρις...κι ειδικα ο μπεμπης αν τον αφησω να φουσκωσει πολυ θα κοψομεσιαστει οποιος τον βαφτισει!!!

ελενη περαστικα...τι καλα να ειμασταν κοντα να επαιζε κι ο στρατουλης μου με τον γιαννη κ τον αγγελο!!!του αρεσει πολυ να ειναι με παιδακια!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ναι ρε γαμωτο αν μεναμε όλες κοντα θα ηταν πολυ σουπερ.

Ευακι εγω δεν θελω να ειμαι συλφιδα....αξιοπρεπης θελω να ειμαι. Δεν ειμαστε και τα ιδια κιλα...;)

aleka ki εγω θελω να ειμαι συλφιδα αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρη αν θα το καταφερω φετος του χρονου η και σε 5 χρονια,ε να μην ενηλικιωθει το παιδι κ μετα το βαφτισω κριμα ειναι!!!

ασε που θελω να βαφτιζονται νωρις...κι ειδικα ο μπεμπης αν τον αφησω να φουσκωσει πολυ θα κοψομεσιαστει οποιος τον βαφτισει!!!

ελενη περαστικα...τι καλα να ειμασταν κοντα να επαιζε κι ο στρατουλης μου με τον γιαννη κ τον αγγελο!!!του αρεσει πολυ να ειναι με παιδακια!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα και από εμένα.

Η μπέμπα από τις 9 το βράδυ που είπε τα 150 ξύπνησε στις 6 το πρωι για γάλα και μετά ξανακοιμήθηκε. Στις 9 και μισή που ξύπνησε δεν ήπιε ούτε 60 ml και τώρα κάθεται στο ρηλάξ και μιλάει και προσπαθεί να χώσει την μπουνιά της αλλά ανάποδα στο στόμα της.

Έλεγα και εγώ για βάπτιση στις 29 Αυγούστου αλλά επειδή μπορεί να μην έχουν γυρίσει οι στενοί συγγενείς απο διακοπές μάλλον θα πάει για 5 Σεπτεμβριου. Βέβαια κανονίζω χωρίς τον Ξενοδόχο (βλ. νονό-ά) γιατί δεν έχουμε και δεν μπορώ να σκεφτώ που θα βρούμε (μιας και δεν τρώω και γαριδάκια).

3qg3p2.png qfe4p2.png

ναι...και εγω !! Θα ερθω με την Ιωαννα. Βρε Ιωαννα ειδες ρε παιδι μου??? Στο πρωτο να ντρεπεσαι να πεις όχι στις τοοοοσες προτασεις για να σου βαφτισουν και στο δευτερο να μη βρισκεις...φαντασου στο τριτο (όχι το δικο μας, ειπαμε! Των κοριτσιων εννοω!)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...