Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μαι και εγώ. Η μπέμπα κοιμήθηκε 5.30 με 8.30 και μαζί της ξεράθηκα και εγώ. Είχα να κοιμηθώ μεσημέρι πάνω απο μία εβδομάδα και. Τώρα την έκανα μπάνιο και ΝΑΙ ήπιαμε για πρώτη φορά τα 150.

Εμένα δεν έχει κάνει ούτε μία φορά εμετό και δεν ρεύεται πάντα. Όσο για το θέμα το επίμαχο (χ@#$μο) εμένα στην αρχή ήταν δυσκοίλια και έκανε μία φορά στις 2-3 μέρες. Ο γιατρός έλεγε ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, ότι θα στρώσει μόνη της και γι αυτό και δεν της αλλάξαμε γάλα. Ούτε και δίνουμε και τίποτα άλλο εκτός από γάλα. Και ως δια μαγείας εδώ και μία εβδομάδα έχουμε στρώσει από μόνες μας και κάνουμε στάνταρ μία φορά την ημέρα μερικές και δύο (μ΄αρέσει ο πληθυντικός λές και τα κάνουμε μαζί).

Όσο για την δουλειά δεν πάω και τόσο γρήγορα. Η άδεια του ΙΚΑ τελειώνει στις 20 Ιανουαρίου, μετά έχω κάποιες μέρες που είχα πάει στην δουλειά ενόδω είχα και την άδεια του ΙΚΑ, μετά θα πάρω και 15 εργάσιμες που δίνουν στην εταιρεία ως μπόνους (από τις κατακτήσεις του σωματείου) και έτσι θα πάω στις 23 Φεβρουαρίου. Πάντως η δουλειά ως δουλειά δεν μου έχει λείψει μιας και ασχολούμαι στάνταρ 1-2 ώρες την ημέρα. Έτσι και αλλιώς είμαι συνδεδεμένη στο forum από το PC της δουλειάς.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

με τη μπεμπα καλα μια χαρα!! η μαμα μου ειναι ακομη νοσοσκομειο...θα δουμε!!

στο τικερακι ποιο κωδικο βαζουμε στην υπογραφη? εγω βαζω το bbcode που λεει και μου γραφει invalid...γιατι?

Περαστικά στην μαμά σου και μην χάνεσαι βρε!!!!!

Αυτο ειναι το γιουβαρλακι μου....Οι πρωτες φωτο ειναι χτεσινες...

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/487.jpg

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/491-1.jpg

Εδω ειμαστε πολυ θυμωμενοι και σοβαροι τυποι αλλα η μαμα δεν ξερει γιατι ;)

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/484.jpg

Εδω κοιμομαστε του καλου καιρου..

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/483.jpg

Εδω η μαμα ο μπαμπας και ο μπεμπουλης...

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/457.jpg

Τον Βουδα τον ξερετε???? :)

http://i794.photobucket.com/albums/yy223/MARIANTHI611/445.jpg

Εγώ ρε κορίτσια είμαι η μόνη γκάου που νομίζω πως το παιδί μοιάζει της Μαριάνθης;;;;;

Πάντως είστε πολύ όμορφη οικογένεια!!!

αχ ελενη1, κ εσεις εχετε τρελλα με τον mac queen? εκτος απο τον αυτοκιν/δρομο, τα αυτ/κια, την νταλικα, αποκτησαμε προσφατως κ σωβρακοφανελες mc queen!

Και συμπληρώνω: Προτζέκτορα, κάλτσες, ρολόι τοίχου, τραπέζι και καρέκλα, πίνακα ζωγραφικής, μπλοκ ζωγραφικής με νερομαρκαδόρους κ ο κατάλογος δεν τελειώνει!!!! Αν ήταν της ηλικίας θα έβγαζαν κ προφυλακτικά Μακ Κουιν κ θα τα πέρναμε κ αυτά!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΕΕΕΕΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!

Κορίτσια εμένα μόνος του το στόλισε, αφού είμαι συνέχεια με το μωρό στην αγκαλιά ή σιδερώνω, θα ασχοληθώ με το δέντρο;; Ήθελε και στόλισε, μάλιστα πήρε και καινούργιο δέντρο,πιο φουντωτό, το άλλο ήταν ψωριάρικο!! Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να γκρινιάξω, τα σκέφτεται από μόνος του!

Πολύ σωστό τον βλέπω τον σύζυγο!!! Μπράβο!!!!

Καλημερα!!!

καλα κοριτσια ενα θα σας πω! πιειτε γλυκανισο!!! τωρα τις γιορτες δεν επινα κ γι αυτο τον επιαναν τα πονακια!!! χθες ηπια ενα φλυντζανι κ εδωσα κ στον μικρο κ σωθηκα!

κοιμηθηκε απο τις 11 το βραδυ εως τις 5:30 το πρωι!!! κ μετα απο τις 6 εως τις 9!!! κ κοιμηθηκα κ εγω λιγακι!!!

ομως βρε κοριτσια τωρα το πρωι δεν με αφηνει να κανω τιποτα!!! δεν καθεται με τιποτα καπου χωρις να ειμαι πανω απο το κεφαλι του ή θελει συνεχεια στην αγκαλια μου!!! τι να κανω?

Για πες μπας κ κόψω τον καφέ! Εχει γευση σαν το τσάι να φανταστώ και φτιάχνεται σαν το τσάι;;; Επίσης που το βρίσκεις;;;;

με τρια παιδια, αντρα, γατες και σκυλια.... εγω θα επιαρνα τον πουλο!!!:P:p:p

Και τα βουνά επίσης!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

κανε αυτο που κανω και εγω βιδωνε το λιγο πιο χαλαρα,μεγαλωνει η ροη.

Δε μου λες κ δεν στάει το γάλα από τα πλάγια αν το κάνεις έτσι;;;;

κ συμπληρωνω... κ μετα για το 4ο!!!:-χαχαχα

Μαριάνθη μου εγώ δεν σχολιάζω τις φωτο γιατί δεν μου τις ανοίγει, όταν φτοιάξεις άλμπουμ ενημέρωσε μας.

Ιριδάκι και Μαίρη μου αρέσουν πολύ τα υποψήφια ονόματα των κοριτσιών σας. Εμείς τελικά θα βγάλουμε τις γιαγιάδες οι οποίες ευτυχώς έχουν ωραία ονόματα Χριστίνα και Ειρήνη.

Σήμερα ήρθε και ο γιατρός μας έβαλε το πρώτο μας εμβόλιο, η μεγάλη μπουμπού είναι 5130kg και ύψος 60 και η μινιατούρα μου είναι 4530 και 56.5 ύψος. Είναι ευχαριστημένος ο γιατρός με την ανάπτυξή τους και συνεχίζουμε τον αποκλειστικό θηλασμό.

Μπράβο κοπέλα μου, μας δίνεις κουράγιο από το κουράγιο σου!! Να σε έχει ο Θεούλης καλά να τρέχεις πανικόβλητη για τα παιδάκια σου!!!!

Σημερα το βραδυ θα βγούμε με τους νονούς της μπεμπας για να τους κάνουμε το τραπεζι. Κι ενω το είχαμε πει στους γονείς μου από το περασμένο Σαββατο για να κρατησουν τα παιδιά, σήμερα που τους είπα τι ώρα να έρθουν, επεσαν από τα συννεφα. Λένε ότι δεν τους το είχα πει, δεν το θυμότουσαν καθόλου.. Κοντευω να σκάσω από τη στεναχώρια μου. Ολες τις γιορτές ούτε ένα βραδυ δεν βγήκαμε, ούτε ένα σινεμά, όχι να έρθουν με βαριά καρδιά. Ξινή θα μου τη βγαλουνε την έξοδο.:-(

Ελπίζω να περάσατε καλά κ να μην σας την έσπασε τίποτα!!!!

η σημερινη ατακα του νικηφ. ειναι...

εχει η μανα μου ενα πινακα στο σπιτι, την ναυμαχια των Σπετσων. με ρωταει τι ειναι αυτο? του λεω η ναυμαχια των Σπετσων, θες να παμε οταν κανει καλο καιρο? οχι να μη παμε, γιατι εκει εχει κ παρανυχιδες!

αρα να παρουμε κ νυχοκοπτη μαζι ε? του λεω... ναι μαμα μου!!!

Θεός ο Νικηφοράκος!!!!:lol::lol::lol:

εσυ μαιρη θα δωσεις ονοματα γιαγιαδων ειπες ε?

ειχα μπει στο τοπικ της ψυχολογιας, γιατι εχω θεματα με το νικηφ. πολλα νευρα, γινεται κατακοκκινος κ ολο μαλωνει τη χριστ. λεω απο βδομαδα να παρω τηλεφ. στο εψυπε, να παρω καμμια ιδεα, γιατι θα τον τουλουμιασω εγω καμμια φορα, μηπως το αποφυγω δλδ...

Να ξέρεις πως το μεγαλύτερο λούκι το τραβάν τα παιδιά "σαντουιτς", τα μεσαία κοινώς, γιατί ο ένας είναι ο μεγάλος, ο άλλος ο μικρός ενώ αυτά τίποτα!!!

Φάσεις είναι, θα τις ξεπεράσει!!!

Τραβάω και εγώ κάτι ζόρια με τον μεγάλο, θα τα γράψω κάποτε γιατί τώρα ψιλόβαριέμαι...

:tongue::tongue:οοολεεες αυτες οι ρουφιανες αλεκα μου γιατι τους τον πηρα!!!!λοιπον εμενα 2 μηνων ηταν 6710 αλλλα νομιζω οτι δεν πιανεται σε φυσιολογικο παιδι ε??τα δικα μας κακα ειναι μουσταρδι και πηχτα...αλλα κανει καθε μερα η μια η 2 φορες!

Αστο αστο εσένα είναι εκτός συναγωνισμού!!! Τρέφεται με καθαρό αέρα που κάνει θαυματα!!!!!:lol::lol::lol:

καλημέρα κ ΄χρόνια πολλά και καλά σε όσους γιόρταζαν κ ΄σε όλους γενικότερα. πήζω πάρα πολύ σε αντίθεση με σας που σας βλέπω μια χαρά να γεμίζετε τις σείδες του καφέ. αισίως φτάσατε στις εκατόν σαράντα φέυγα...

ε΄λπίζω να είστε καλά κ εμείς δόξα το θεο είμαστε όλοι καλά αλλα ο χρόνος μας είναι..... πού είναι;;;; α ναι, ξέχασα.... δεν υπ΄΄αρχει γιάυτό δεν έιναι πουθενά!!!!!!

και κανα 5λεπτο που ξεκλεβω μέσα μέσα προτιμώ να το χρησιμοποιήσω για κατούρημα!!!! δε με περεξηγήτε έ;;;;:(

πιστέυω μέχρι να φτάσετε στη σελίδα χίλια να σας προλάβω!

φιλιά σε όλες

Σε παρεξηγούμε κυρία μου!!!! Φόρα κ συ καμμιά πάνα κ παλουκώσου στο νετ, τόσες έχεις σπίτι!!!!

θα του βαζεις ορο με δυναμη στο ενα ρουθουνι, τη γυρνας κατευθειαν μπρουμυτα κ της χτυπας απαλα τη πλατουλα. τακ τακ. μετα στο αλλο ρουθουνι. δεν θα βγαλει τπτ, μπορει καμμια μυξουλα, αλλα θα καταπιει τις βλεννες κ θα φυγουν απο τα κακα της. κατι ειναι κ αυτο. μια εξοδος...

Αυτό είναι το πιο σωστό νομίζω και εγώ!!!!

Για οσες εχετε μωρακια μπουκωμένα (προχεχως και εγω αν μου το κωλησει ο Γιαννης)

αφήνετε λιγο το παράθυρο ανοιχτο ας κανει κρύο.Βοηθάει πολυ!!![/QUOTE]

Εχεις απόλυτο δίκιο, ο καθαρός αέρας τα ηρεμεί συνάμα!!!

Προχθές το πρωί είχα ξεχάσει ένα παράθυρο στο δωματιο μου που έχω την κούνια του κ κοιμήθηκε ο άνθρωπος σερί 4 ώρες μια χαρά!!!!

Ασπα μου η λεξη σεχ εχει διαγραφει απο το λεξιλογιο μου,και οχι επειδη εχω περιοδο!!!Αχ θα το ξεχασω το αθλημα μου φαινετε και θα ψαχνω το μαναρι μου,ετσι οπως τον εχω παραμελησει!!Θελω κ 2ο να κανω...με τι?με τον κρινο?

Αχ, εγώ φοβάμαι μην με διώξει και μείνω στους 5 δρόμους με 3 παιδιά!!:lol::lol::lol::lol:

Κλαψ, κλαψ....

Κορίτσια επαναφέρω το θέμα της ενδοεπικοινωνίας.........

Εγώ έχω μια απλή της Φίσερ πράις και ακούγονται όλα σαν μεγάφωνο! Δεν νομίζω πως αξίζει να πάρεις με κάμερα γιατί από την αγωνία σου θα τρέχεις να δεις τι γίνεται κ δεν θα κοιτάς την κάμερα! Εκτός κ αν έχεις πια τόσο μεγάλο σπίτι και είσαι πολύ μακρυά!!!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Δεν σας είπα εγώ δίωρο θα μου πάρει;;;;

Ουφ....... τελείωσα........ εγώ κ η Πετρούλα.......

:-P:-P:-P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

tzia, εγω θελω κ τον τιτλο του βιβλιου της φιλης μου της τζο! απο ενδοεπικοινωνια, κ εγω μια απλη της φισερ πραις εχω, με καμερα δεν ειχα ποτε, δεν ξερω λοιπον... αυτη της φισερ παντως ειναι πολυ δυνατη, ακους τα παντα. τη βαζω στο δωματιου του μωρου, κ ακουγεται η τιβι στο σαλονι που δεν ειναι κ δυνατα σα ψιθυρος βεβαια.. κ λεω, μιλησε το μωρο κ εγω ακομα στο μπαλκονι ειμαι! στα αλλα 2 ειχαμε μια της philips, αλλα ψηφιζω φισερ. ειναι καλυτερη. για καμερα ας μιλησουν τα κοριτσια που εχουν...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Να ξέρεις πως το μεγαλύτερο λούκι το τραβάν τα παιδιά "σαντουιτς", τα μεσαία κοινώς, γιατί ο ένας είναι ο μεγάλος, ο άλλος ο μικρός ενώ αυτά τίποτα!!!

Φάσεις είναι, θα τις ξεπεράσει!!!

Τραβάω και εγώ κάτι ζόρια με τον μεγάλο, θα τα γράψω κάποτε γιατί τώρα ψιλόβαριέμαι...

τα ξερω αυτα τα παιδια σαντουιτς. κ εκ πειρας δλδ, απο τον αδερφο-σαντουιτς, δεν τον βαραγαμε βεβαια, αυτο ηταν αδιανοητο για εμας. τωρα τα σημερινα σκατοπαιδα δεν ξερω τι εχουν παθει! το μονο ευχαριστο ειναι οτι δεν ειναι καθε μερα ετσι, κ μπορω ακομα να τον "χειριζομαι". κ οσο αντεξω. μετα θα το φαει το βρωμοξυλο! που μου βαραει το μοναδικο κοριτσι της οικογενειας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βρε ομορφακια εσενα η Χριστιανα μπορει να ειναι δευτερη αλλα ειναι και το μοναδικο κοριτσι, δεν θα γινει το σαντουιτς της οικογενειας. Και σου μιλαω εγω που ημουν σαντουιτς!!!! ζαμπον τυρι αυγο!!! Μη σκας ειναι φυσιολογικο σε αυτην την ηλικια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι ο νικηφ. εχει αναλαβει ρολο δικηγορου μου. "χρισκιανα η μαμα σου ειπε να μη το κανεις αυτο!!!!!!!!!!!!!!", κ αλλαζει χρωμα... οταν ομως του κανω παρατηρηση το μονο παρηγορο ειναι οτι ντρεπεται κ φευγει..

κ εμενα ο αδερφος μου ηταν το μοναδικο αγορι στην οικογενεια κ στο σοι ολοκληρο. καποτε εφυγε κ ερχεται σπανιως. δεν εχει κ πολλα πολλα με την οικογενεια..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Και εγω που θα τον βαφτίσω Νικόλαο θα τον φωναζω Νικόλα και οχι Νικο οπως φωναζουν τον μπαμπά μου γιατι εχω:

Νικο τον μπαμπά - τον αδερφο της μαμας μου - τον γαμπρό μου - τον γαμπρο της μαμάς μου (αντρας θειας) τον γείτονα - τον αντρα τις πρωτης ξαδερφης ........οχι αλλο κάρβουνοοοο....

Μ' αρεσει πολύ το Νικόλας! Πολύ καλύτερο απότο Νίκος.

Εμεις θα τη βαφτισουμε Ειρηνη, το όνομα της μαμάς μου.

Αύριο θα πάρω και τον παπα τηλέφωνο να κλείσουμε ημερομηνία για τη βαφτιση 6 Ιουνίου, μεσημέρι.:P

Μ' αρεσει πολύ το Νικόλας! Πολύ καλύτερο απότο Νίκος.

Εμεις θα τη βαφτισουμε Ειρηνη, το όνομα της μαμάς μου.

Αύριο θα πάρω και τον παπα τηλέφωνο να κλείσουμε ημερομηνία για τη βαφτιση 6 Ιουνίου, μεσημέρι.:P

κ εμεις 6 ιουνιου το απογευμα!!! στον Υμηττο! θα σας στειλω σε ολες το προσκλητηριο στο φορουμ κ οσες μπορειτε να ερθετε! '

στα αλλα 2 ειχαμε κανει τη βαφτιση 12 το μεσημερι στο νικηφ. 27/8, στον χριστο στα σπατα, κ στη χριστ. 4/5, στον Βυρωνα. ειχα λιωσει στη τρεχαλα. δεν την ξαναπαταω. στη χριστ. ειδικα φτασαμε στην εκκλησια μετα τις 12 γιατι ειχε μαζευτει κ κοσμος στο σπιτι!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κορίτσια ήμουν κι εγώ "παιδί-σάντουιτς"! Ανάμεσα σε 2 αγόρια. Αλλά έπεφτε πολύ καφρίλα! Όλα τα κάρφωνα στους γονείς και την περνούσα ζάχαρη!!!Χιχιχι!!!

λαμογιο το κοτοπουλακι. εμεις με τον αδερφο μου ειμασταν πολυ δεμενοι, εγω ειδικα που ειχαμε 14 μηνες διαφορα. η αδερφη μου ηρθε μετα απο 9 χρονια, κ ηταν σα πρωτο παιδι παλι. ο αδερφος μου μονο την επαιζε, τι επαιζε δλδ, την εβαζε στο skate, κ την κατεβαζε στις κατηφορες πανω στους ωμους του! μεχρι που μια φορα τσακιστηκαν κ τα 2. ο γιωργος επαθε ρηξη νεφρου κ παραλιγο να το χασει κ η ντινα ειχε κανει τη φατσα της καινουργια!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εμεις 6 ιουνιου το απογευμα!!! στον Υμηττο! θα σας στειλω σε ολες το προσκλητηριο στο φορουμ κ οσες μπορειτε να ερθετε! '

στα αλλα 2 ειχαμε κανει τη βαφτιση 12 το μεσημερι στο νικηφ. 27/8, στον χριστο στα σπατα, κ στη χριστ. 4/5, στον Βυρωνα. ειχα λιωσει στη τρεχαλα. δεν την ξαναπαταω. στη χριστ. ειδικα φτασαμε στην εκκλησια μετα τις 12 γιατι ειχε μαζευτει κ κοσμος στο σπιτι!!!

Τωρα που το λες σκαφτομαι κι εγω πως θα βολέψω την κο΄μμωτρια το πρωι. Αλλά το μεσημέρι βολέυει καποιους συγγενεις μας που θα έρθουν αυθημερον από το χωριό. Με βλέπω να ξυπνάω από τις 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...