-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, MK2012 είπε:
Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;
Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.
Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️
Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.
Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας.
Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.
Ενώ δε με κάλυψαν απόλυτα όσα μου είπε γιατί δεν βρήκαμε απαντήσεις για όλα, ήταν τόσο υποστηρικτικός στη συζήτηση. Μου είπε πως έχει πεισμώσει με εμένα κ θέλει να τα καταφέρω κ απλά να οπλιστώ με υπομονή κ αυτός θα δοκιμάσει ο τι περνάει από το χέρι του. Μου λέει « είσαι πολύ δυνατή κορίτσι μου κ προσπαθείς τόσο καιρό, δε θα το αφήσουμε έτσι». Μέχρι και ωοληψιες δωρεάν πρότεινε να μου κάνει γιατί το έχει βάλει στόχο λέει. Προφανώς δε θα το δεχτώ αλλά κατάλαβες. Έδειξε καλή πρόθεση επειδή έχει δει πόση επιμονή έχουμε δείξει.
Θα δοκιμάσω τώρα τον τελείως φυσικό.. και ο,τι γίνει. Μετά δε ξέρω τι μένει.
Κοίτα με τα συμπληρώματα κάνεις λάθος . Δεν κάνουν θαύματα αλλά δίνουν στον οργανισμό μια ώθηση. Για το αγόρι σου αυτές οι βιταμίνες που επερνε είναι αρκετά ελαφριές ας πούμε . Συνήθως τα συμπληρώματα προτείνετε πλέον να περνονται κάποια συστατικά μόνα τους καλητερα βγαίνει Κ πιο οικονομικά από το να περνεις πιο ακριβές για το είδος βιταμίνες Κ κάνουν Κ καλύτερη δουλειά ...
Δεν θα δεις τα θαύματα αλλά εσύ χρειάζεσε ακόμα Κ το ένα Τσικ διαφορά που μπορείς να πάρεις...
Δεν είναι μόνο για την ποιότητα των ωαρίων είναι Κ για τον οργανισμό σου γενικότερα για να ανταπεξέλθει καλητερα να ανταποκριθεί καλητερα να δεχθεί τα έμβρυα καλητερα .
Ότι δεν μπορεί να κάνει κακό κάπου δεν χρειάζετε να ανχωνεσε γι'αυτό Κ να το απορρίπτεις επειδή δεν στο πρότεινε ο γιατρός . Αυτά τα αθώα πρέπει να τα δοκιμάζεις όλα μου κάνει εντύπωση πως μετά από τόση ενημέρωση δεν επερνες καμία βιταμίνη γι'αυτό σου λέω .
-
Cafe Νοέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 7.267 απαντήσεις
- 910.129 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.488 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.333 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.153.564 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.533 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.267 απαντήσεις
- 910.129 εμφανίσεις
-
- 780 απαντήσεις
- 31.302 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 316 εμφανίσεις
-
- 944 απαντήσεις
- 94.807 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.488 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 101 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 961 απαντήσεις
- 49.139 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 38.681 εμφανίσεις
-
- 1.754 απαντήσεις
- 222.249 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 979 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα