Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κόρες..

Περαστικά στα μωράκια μας που ειναι αρρωστα.. Και στις μανουλες..

Εμεις πήγαμε στη γιορτή, καλά περασαμε.. Η φουντούκα άντεξε ως τις 11.30 ξυπνιο μέχρι που κοιμήθηκε όρθιο.. Εμένα 2 μέρες τώρα βγαζει γουλίτσες σε καθε γευμα.. Τι να ειναι τώρα αυτο?

Στη γιορτή ηταν εχθές και ενα μωράκι σειρούλα φουντουκακίου.. 28η Οκτωβρίου γεννημένο.. Η μαμα του του έδινε και δοκίμαζε απο το φαγητο της και του έδινε και ψωμάκι.. Δωσε της και εσυ μου ελεγε και την κοιτουσα σαν εξωγηινη εγώ.. Εγω δεν της έχω δώσει ποτε στο στοματακι τιποτα περα απο γάλα και κρέμα.. Εσεις τους δίνετε? Σα χαζή ενοιωσα..

Ψωμακι της εδωσα και εγω..... Ψιχουλακια μη νομιζεις...... Και τυρι της εδωσα και τρελλαθηκε. Και επειδη ειχα κανει τον ανηψιο μου πειραματοζωο και το ζωον του εδωσα πατατες γιαχνι οταν ηταν 3,5 μηνων η αδερφη μου εδωσε στη μικρη χαλβα την καθαρα δευτερα............ Της αρεσε πολυ γλυφοτανε........

θα το κανεις οπως στην συναντηση???μου αρεσε παρα πολυ!!!!!

Ειπαμε εμενα δεν με λενε Μαιρη......... Τα ξερα μου μονο για ρολα βραστα ειναι.... Δεν εχει αλλο μενοου.......

εγω δεν εδινα τιποτα στονα αγγελο μεχρι το χρονο...σε αυτον που ειμαι πιο χαλαρη μπορει να τον αφηνψω να δοκιμαζει κατι μετα το 9μηνο

ερχονται τα πεθερικα οεο...σας τα ειπα ε?? μα τι γρουσουζα που ειμαι η ρουφιανα.....

Στο τριτο να δεις τι θα κανεις.......... Καλως τα δεχτηκες......

εσύ θα μας σκάσεις, κοπελιά!

Εγω να δεις τι σκασιλα εχω.........

10 lepta doyleia .....3 ωρες μας πηρε....

Κρεμασε ο μανω στο μπανιο ενα καινουργιο ντουλαπι-καθρεφτη και αποτελειωσε το παταρι που ειχε αφησει κατι εκρεμοτητες απο το θερμοσιφωνο.

Ειναι λοιπον το μωρο στο στρωματακι ο γιαννης στο χαλι και παιζουν ....εγω πηγαινοερχομαι....ακουω το μωρο να γκρινιαζει , τρεχω ....ο γιαννης στο χαλι αγαθοκλής βλεπει μπομπ σφουγγαρακι και το μωρο αφαντο....παναγια μου....βλεπω και κουνιετε το ριχταρι του καναπε,ειχε μπει ολο απο κατω.

Κανω μια βουτια να το βγαλω βγαζοντας και ταυτοχρονα τα παπουτσια μην πατησω το στρωματακι (ειμαι και πολυ καθαρη τρομαρα μου)και παταω ολο μου το βαρος στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου μου....ααουυυυυ....σφυγγω τα δοντια βγαζω το μωρο αυτο συνεχιζει να παιζει ...πιανω δαχτυλο και χορευω το χορο της βροχης....ο γιαννης ακομα βλεπει σφουγγαρακι.

Τωρα μωρο κοιμηθηκε και γιαννης θα κοιμηθει με την αδερφη μου λεει και μολις πηγε με το γαλα του πανω....θα κοιμηθω και εγω !!!!

Ε ρε Ελενη με τις περιγραφες σου............ Εισαι ολα τα λεφτα...... Η δικια μου η τεμπελα οχι να μπουσουλησει αλλα ουτε μπρουμητα δεν την κοβει να γυρισει.........

εγω το αι λαβ καρδιτσα το ζω 8 χρονια τωρα..κ τσαμπα.μπουχαχαχαχα..τα ξαναβρηκα με καρδιτσιωτη,δεν εχω λεφτα για διαζυγιο αυτη τη στιγμη...

Αυτο μας ελειπε να μην τα ξαναβρεις με τον υπεροχο αντρουλη σου..........

ευχαριστουμε!!!!!!!

εχω αγχος πολυ!!!αλλα....λογικο μου φαινεται:mrgreen:

με την λιτσα δεν μιλησα σημερα,θα την παρω το βραδυ.

Ξεαγχωσου ολα θα ειναι τελεια αυριο.......

koritsia καλησπερα...δεν μπηκα σημερα ολη μερα ουτε στο πριβε.....ετοιμασιες ξερετε....οποτε ουτε και homework εκανα...μετα τη βαφτιση...εχω να ετοιμασω τα τελευταια...οποτε θα σας τα πω ολα μια καλη...τωρα καιγεται ο κ@@!ος μου!!!!

φιλακια πολλα,και καλο τριημερο...

μαιρη αν δεν πεολαβουμε να μιλησουμε με το καλο να βαπτιστουν τα μπουμπουκακια μας!!!κι ευχομαι ο κ/!~@~!καιρος να μας κανει τη χαρη....

Το παραπανω ισχυει και για εσενα..........

εχωσα τα πεθερικα στη μανα μου μπουχ;χα...της λεω υπομονη μανα, μια μερα ειναι θα περασει χαχα...εγω ειμαι αραχτη....

Τι ειπα παραπανω καλως τα δεχτηκες? Λαθος καλως τους εδιωξες ηθελα να πω....... Μπουχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχα πολυ με αρεσεις Αλεκα........

εφτιαξα σπανακοπιτακιαααααα.....ανοιξα και φυλλοοοοο......20 λεπτα περασανε απο την ωρα που εφαγα ......αρα την σκαπουλαρα !!!!!

Ωπα και αλλη χρσυσοχερα μας προεκυψε στο φορουμ..... Μπραβο μπραβο........

Εδω ειμαι και εγω !!

Θα το ξενυχτησω παλι ....τουλαχιστον μεχρι τις 10.30 :tongue:

Σιγα καλε μην κουραστεις........... Αργα ειναι 10,30 θα κοντευει να ξημερωσει.....

Εμένα η μπέμπα έχει τρελλή γκρίνια γιατί έσκασαν και τα 2 πάνω κεντρικά και βγήκαν κανονικά.Και επειδή βάζει μόνο τον αντίχειρα στο στόμαο και όχι πιπίλα,σήμερα τον δάγκωσε και έχει κάνει πληγή στο χεράκι της,το γιαβρί μου!

Τι να κανει το καημενο το παιδι? Δαγκωνεται μονο του για να μην ουρλιαζει με τη μοιρα του που εχει την μανα που εχει.........

Τοσα πολλα δοντακια.......... Μπραααααααααβο..... Καλα λεω εγω εμεις τελευταιες υα βγαλουμε.......

ευχαριστω μΗτσακιον......δεν τους βγαζω μαρη...θα ξεραθουν τωρα....αντε παμε πριβε να δουμε και το ειρηνακι...Μξτσακι, παρε φτυαρι μαζι, εγω παιρνω βρεγμενο πανι για τα χωματα μετα

Βλεπω ετοιμοπολεμη παντα.........

:tongue::tongue::tongue::tongue:ετοιμηηηηηηηη

Και εσυ το ιδιο........

Ελα παμε διπλα για μπούγιο !!!!

Τριτωσε..............

Λοιπον εγω τρελή ευτυχια...το κοριτσακι μου ειναι καλύτερα ...χαμογελάει..ο πυρετος στο 37.5 με τελευατιο ντεπον στις 9 το πρωι!!!!γιουπι!!!και ο συριγμος εχει μειωθει κατα 80 %...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ!!!!!

Αυτο ηταν ενα πολυ καλο νεο πραγματι......... Αντε και να μην υπαρχει καθολου αυριο ουτε συριγμος ουτε πυρετος.........

hellooooooooooo τι κανετε??????? εδω εφτιαξε ο καιρος!

σημερα συναντηθηκα τελικα με την Ευανθιαααααααα!!!!!!! καθισαμε με τις αλλες κοπελες απο κερκυρα σε μια καφετερια στο ηλιο και ηταν πολυυυ ωραια!!!!!!!! ετσι για να μη ζηλευω που ειμαι μονο εγω μακρια κ δε βλεπω καμια σας..............

Σας στελνει χαιρετισματα!!!!!!!

αααα αναμενετε φωτοοοοοοοοοοο

Πως ζηλευω λεμεεεεεεεεεεεεε

εμενα το μπεμπονι σημερα, 38,7... η χριστ. ποναει το στομα της, μαλλον στοματιτιδα, χωρις να ξερω.. γκρινια μαυρη...αλλα μιλαμε τη ξετιναξα! τη σηκωνω ορθια κ τη ταρακουναω, που ηρθε κ εγινε το γαλανο της ματι μωβ θολο απο τη συγχιση! ε, δεν αντεξα... νευριασα το πρωι με τον ευτυχη πατερα, τα κρατησα εδω ολη μερα, τα πηγα στην Ηλιουπολη κουνιες, μη μου σπασεις κ τα νευρα καλο μου κοριτσι, γιατι δεν θελω κ πολυ τετοιες μερες...

Ομορφομανα ηρεμια........... Αν ποναει το μωρο τι να κανει να γελαει?

μεφη σε σκεφτομουν το απογευμα...ηθελα να σε ρωτησω. η Εφη σε βλεπει να καπνιζεις? κ αν ναι, ποια ειναι η φιλοσοφια σου??

Να σου απαντησω και εγω για αυτο το θεμα..... Παντα καπνιζα..... Δεν κρυφτηκα ποτε και αυτα το θεωρουν φυσιολογικο........ Βεβαια απο οταν αρχισαν να διαβαζουν και μετα μου λενε κοψτο γιατι κανεις κακο στην υγεια σου......... Εγω τους λεω καλα καλα και εκει ληγει το θεμα για καμμια βδομαδα που το ξαναθυμουνται.

καλα το πας με το beaute!

δε σας ειπα κοριτσακια..παγωνουν τα ψαξιματα για το γαμο..δεν εχω ποιος να μου κραταει το παιδι και αν δε φτιαξει ο καιρος μαζι δε μπορουμε να παμε...δραμα..

Αη μαρη αφου ξαναφτιαχνει ο καιρος.......... Για δυο μερες μονο ητανε.........

ηρθα!!!καναμε μπανιο ολοι,εβγαλα και φρυδι..:mrgreen:κια τωρα ειμαι κομματια!!!

παω διπλα να δω τι γραψατε

Καλα αν σε δω και το πρωι εδω θα λαλησω........

ευχαριστουμε κοριτσια...αυτο θα κανω νασαι σιγουρη..

Ναι ναι να το απολαυσεις και να μην σε χαλασει τιποτα........... Κυρια εσυ στο υψος σου.

ασχετο ρε κοριτσια το νυχακι του μπεμπη σαν να εχει γινει λιγο πρασινο απο κατω....αρχισε να μαζευει παλι?

Και αν αρχισε τιο εγινε? Σιγα το πραγμα αφου ξερεις τι πρεπει να κανεις....... Δεν λες παλι καλα που γινεται τωρα και δεν εγινε πιο πριν να ειχες και για αυτο αγχος?

τιποτα δε θα παθει καλε....αλλα πηγαινε τον μη ταλαιπωρειται χωρις λογο ..ο αραχνιτσας..

τον καταλυπηθηκα οταν το ειδα:( ελεγα θα την γλυτωσει.....ναι θα παρω τηλ.τριτη αν μπορεσει να μας δει.

γεια σου δαλιδα!!το ειδα το φορεμα

fCS8p3.png

ενταξει κλεισαμε κ απο Πατρα,,καλως τη Δαλιδα.

την ελενιε πολυ τι σκεφτομαι κ φοβαμαι μην εχει γινει το κακο κ ειναι χαλια η καυμενη κ δεν εχω κ τηλ της.οποια εχει ας την παρει..

Ψωμακι της εδωσα και εγω..... Ψιχουλακια μη νομιζεις...... Και τυρι της εδωσα και τρελλαθηκε. Και επειδη ειχα κανει τον ανηψιο μου πειραματοζωο και το ζωον του εδωσα πατατες γιαχνι οταν ηταν 3,5 μηνων η αδερφη μου εδωσε στη μικρη χαλβα την καθαρα δευτερα............ Της αρεσε πολυ γλυφοτανε........

Και αν αρχισε τιο εγινε? Σιγα το πραγμα αφου ξερεις τι πρεπει να κανεις....... Δεν λες παλι καλα που γινεται τωρα και δεν εγινε πιο πριν να ειχες και για αυτο αγχος?

μπραβο ρε Ρηνούλα, μεσες ακρες τα εμαθα τα μαντατα σας στο διλεπτο, χωρις να διαβσω ολες τις σελ.!!!:tongue::tongue::tongue:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

τον καταλυπηθηκα οταν το ειδα:( ελεγα θα την γλυτωσει.....ναι θα παρω τηλ.τριτη αν μπορεσει να μας δει.

γεια σου δαλιδα!!το ειδα το φορεμα

Μαιρη ακομα ξυπνια εισαι;;;πηγαινε να κανεις μουρη καλεεεεεε.....

ενταξει κλεισαμε κ απο Πατρα,,καλως τη Δαλιδα.

την ελενιε πολυ τι σκεφτομαι κ φοβαμαι μην εχει γινει το κακο κ ειναι χαλια η καυμενη κ δεν εχω κ τηλ της.οποια εχει ας την παρει..

καλως σας βρηκα κιμι, ασπα...

Οντως η ελενιε τι να γινεται αραγε;;η τζια μπορει να το εχει.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...