Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι μαρη..μονο το απο πανω,η ζυμη δε μου αρεσει..τη σκαβω με το δαχτυλο κ τρωω απο ντοματα κ πανω..ξερασες?????

με το καλο η βαφτιση αυριο κουκλα μου!!!να μας στειλεις φωτος αμεσα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι μαρη..μονο το απο πανω,η ζυμη δε μου αρεσει..τη σκαβω με το δαχτυλο κ τρωω απο ντοματα κ πανω..ξερασες?????

πω πω....μπλιαχ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ρε φιλεναδα αυτο δεν ειναι πιτσα,ειναι κασερι με ζαμπον λιωμενο:mrgreen::mrgreen:

ασχετο ρε κοριτσια το νυχακι του μπεμπη σαν να εχει γινει λιγο πρασινο απο κατω....αρχισε να μαζευει παλι?

καλε ευχαριστω!!!

fCS8p3.png

φτου σου! εσεις θα τα λετε, κ εγω ΔΕΝ θα μπορω!!

σχολαω 3,30, οποτε αποκλειεται να ειμαι στις 4 καρεα. δυστυχως! δεν καθεσαι εσυ ποτε παραπανω στη δουλεια? τρελλη ειμαι...αλλα ρωταω...μηπως κ σε προλαβω. να φυγω πιο νωρις δεν μπορω, καθοτι το εχω χ@σει με τον γυν/γο αυτο το καιρο...

προηγουμαι ασπα... αστους αλλους κ ανεβα! παρε κ δαλιδακι μαζι!

θελω κ ΕΓΩ να γινω ευτυχισμενη μανα... να μην αρρωσταινουν εκ περιτροπης. δεν αντεχω αλλο...βαρεθηκα...

ακου ειχα σχεδιασει οτι θα ερθω ακομα και ακαλεστη!!δηλαδη και να μημε καλουσες παλι θα ερχομουννν:mrgreen::mrgreen:5 ιουνιου εχουμε γαμο....αν τα καταφερω και τον πεισω για ταξιδι μετα το ξενυχτι θα ερθω!!!θα του πω να ανεβουμενα δει και για κοστουμι...μηπως και τσιμπησει...ε θα του πω παμε κα στη βαπτισει τωρα..τι ωρα ειναι????

αυριο αποτοξινωση....
και εγω μαζι σου!θα αποτοξινωθω με τουρτα!!!:mrgreen::mrgreen::roll:

:tongue::tongue::tongue:

θα πω πριβε..οχι πολυ σονβαρο αλλα νευριασα...κιμακι...

Διαφημίσεις

λοιπν βρωμιτσες φευγω...φιλια πολλα...Βορρειες να περασετε σουπερ...θελουμε πολλλες πολλες φωτο....

Γκουντεν ναχτεν

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δευτερα ή τριτη..οποτε μπορεις εσυ...εγω δουλευω και δευτερα....

εγω δεν δουλευω. θα παμε στο εξοχικο να περιδρομιασουμε. οποτε δεν νομιζω να τα εχουμε καταφερει να γυρισουμε εγκαιρως.

ακου ειχα σχεδιασει οτι θα ερθω ακομα και ακαλεστη!!δηλαδη και να μημε καλουσες παλι θα ερχομουννν:mrgreen::mrgreen:5 ιουνιου εχουμε γαμο....αν τα καταφερω και τον πεισω για ταξιδι μετα το ξενυχτι θα ερθω!!!θα του πω να ανεβουμενα δει και για κοστουμι...μηπως και τσιμπησει...ε θα του πω παμε κα στη βαπτισει τωρα..τι ωρα ειναι????

και εγω μαζι σου!θα αποτοξινωθω με τουρτα!!!:mrgreen::mrgreen::roll:

:tongue::tongue::tongue:

θα πω πριβε..οχι πολυ σονβαρο αλλα νευριασα...κιμακι...

εχω πει παλιοκαθαρματακι οτι ολες ειστε καλεσμενες...μη θελετε κ ειδικη προσκληση τωρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εγω δεν δουλευω. θα παμε στο εξοχικο να περιδρομιασουμε. οποτε δεν νομιζω να τα εχουμε καταφερει να γυρισουμε εγκαιρως.

εχω πει παλιοκαθαρματακι οτι ολες ειστε καλεσμενες...μη θελετε κ ειδικη προσκληση τωρα!

οχι παιδι μου ετσι το πα...δεν περιμενα ειδικη...αλλα σου λεω και να μην μας ειχες πει εγω παλι θα ερχομουν...:mrgreen:

Μαιρη ποτε ειναι να πας να τον δει γιατρος???πριν λιγο καιρο δεν ειχατε παει?

ναι πηγα μετα το πασχα γρω στις 10/4 και μου ειπε θα τον ξαναδει τελος ιουνιου.δεν βγαινουν παλι καλα,αλλα δεν εχει ανεβει οπως την αλλη φορα.

θα τον παω παλι αλλα υπαρχη φοβος να παθει τιποτα μεχρι την τριτη??

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...