Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για αυτο σταματησες τη διαιτα???ολα μαζι τα σταματας εσυ...κοιτα μαρη να εισαι μοντελα στο γάμο....ααααααααααααααααααα

δε τη σταματησα τη διαιτα απλα σημερα με επιασαν τα ψιχολογηκα μου και εφαγα..απο αυριο κανονικα!!ΕΙΠΑ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ..ΑΛΛΑ απο το νακαπνισω καλυτερα να φαω...:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς το!Με το καλό η βάφτιση και με το ΄καλό και τα ονόματα!!!!Απολαυσέ το!!!

ευχαριστουμε κοριτσια...αυτο θα κανω νασαι σιγουρη..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Η επομενη συναντηση ομορφακια ειναι 6 Ιουνιου χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αν μπορεις να το αλλάξεις....

να συναντηθούμε κατα τις 4 στον καρεα...για να με ακολουθησεις....η ωρα σε βολευει???...το λεω για να ειναι η ωρα που γυρναω από τη δουλεια....αλλιως πρεπει να πουμε κατα τις 6-7...να γυρισω σπιτι να ταϊσω τη μικρη και να ξαναφυγω..και να βρεθουμε αγιο δημητριο

byXKp2.png

Διαφημίσεις

δε τη σταματησα τη διαιτα απλα σημερα με επιασαν τα ψιχολογηκα μου και εφαγα..απο αυριο κανονικα!!ΕΙΠΑ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ..ΑΛΛΑ απο το νακαπνισω καλυτερα να φαω...:mrgreen:

και εγω τρωωω με τα ψυχολογικά....τωρα εφαγα μια μακαρονοσαλατα, κοκκινιστο και τωρα πάω για παγωτο...

byXKp2.png

και εγω τρωωω με τα ψυχολογικά....τωρα εφαγα μια μακαρονοσαλατα, κοκκινιστο και τωρα πάω για παγωτο...

και εγω θα ετρωγα και παγωτο και γλυκο αλλα δεν εχω ρε γμτ...θα σας πω κ εγω τα νευρα μου σε λιγο πριβε...

καλησπερα,πηγα κατευθειαν πριβε,

τι επαθες πατρινακι μου??εγω σημερα εφαγα το ζωο 2 κομματια πιτσα χωρις τη ζυμη, κ 3 μπισκοτα,,,,κ τωρα πινω περδικα για τη χωνεψη..

ΤΖΙΑ πολυ χαιρομαι για τζουμπρου..

Διαφημίσεις

Η επομενη συναντηση ομορφακια ειναι 6 Ιουνιου χαχα

φτου σου! εσεις θα τα λετε, κ εγω ΔΕΝ θα μπορω!!

αν μπορεις να το αλλάξεις....

να συναντηθούμε κατα τις 4 στον καρεα...για να με ακολουθησεις....η ωρα σε βολευει???...το λεω για να ειναι η ωρα που γυρναω από τη δουλεια....αλλιως πρεπει να πουμε κατα τις 6-7...να γυρισω σπιτι να ταϊσω τη μικρη και να ξαναφυγω..και να βρεθουμε αγιο δημητριο

σχολαω 3,30, οποτε αποκλειεται να ειμαι στις 4 καρεα. δυστυχως! δεν καθεσαι εσυ ποτε παραπανω στη δουλεια? τρελλη ειμαι...αλλα ρωταω...μηπως κ σε προλαβω. να φυγω πιο νωρις δεν μπορω, καθοτι το εχω χ@σει με τον γυν/γο αυτο το καιρο...

ομορφακια 6 ιουνιου βαφτιζεις???φτουουουου..............,

προηγουμαι ασπα... αστους αλλους κ ανεβα! παρε κ δαλιδακι μαζι!

πάω για τσιγαράκι και επιστρέφω η ευτυχισμενη μανα!!!!

θελω κ ΕΓΩ να γινω ευτυχισμενη μανα... να μην αρρωσταινουν εκ περιτροπης. δεν αντεχω αλλο...βαρεθηκα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω εφαγα το φαι όλης της εβδομαδας.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν σε περιμενα λουλουδακι μου!!! η θεα Καλι εχεις γινει πια...

σιγα που δε θα μπαινα!!!!:D:D

ρε τζια τι εχεις φαει σημερα???και πριν η συμπεθερα με τα σπανακοπιτακια,λυπηθητε με!!!!!

Τί να γραψω; εχω χασει επεισοδια!!

Μ αρεσει που κανονιζετε συναντησεις!!!! καθε βδομαδα θα χετε στις βαφτισεις της καθεμιας σας!!!!!!!

Ωχουουουου!!!

αντε για,πες τα!!!

καλησπερα,πηγα κατευθειαν πριβε,

τι επαθες πατρινακι μου??εγω σημερα εφαγα το ζωο 2 κομματια πιτσα χωρις τη ζυμη, κ 3 μπισκοτα,,,,κ τωρα πινω περδικα για τη χωνεψη..

ΤΖΙΑ πολυ χαιρομαι για τζουμπρου..[/QUO

ρε κιμι πως το καταφερες αυτο?:confused::confused:πιτσα χωρις ζυμη????

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...