Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ομορφάκια περαστικά στα μωρά σου!Από την μια καταλαβαίνω και το Χριστιανάκι,μικρό παιδάκι είναι κι'αυτό,αλλά και από την άλλη καταλαβαίνω και σένα!Δεν αντέχεται με τίποτα όμως αυτή η γκρίνια και η μίρλα,αυτό το ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

μεφη σε σκεφτομουν το απογευμα...ηθελα να σε ρωτησω. η Εφη σε βλεπει να καπνιζεις? κ αν ναι, ποια ειναι η φιλοσοφια σου??

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μεφη μεγεια τα καινουρια δοντια!!εμενα ουτε δειγμα ακομα ο μικρος!!!

Μην στεναχωριέσαι καλέ!Αυτ΄τό είναι το φυσιολογικό!Τα περισσότερα παιδάκια μετά τους 7 μήνες βγάζουν.Η Εφη έγαλε 7,5 μηνών 7 δόντια σε 1 εβδομάδα!!!!Σου στέλνω πμ για κάτι.

μεφη σε σκεφτομουν το απογευμα...ηθελα να σε ρωτησω. η Εφη σε βλεπει να καπνιζεις? κ αν ναι, ποια ειναι η φιλοσοφια σου??

Δυστυχώς ΝΑΙ!!!Οταν έκανε ο μπαμπάς μου τριπλό μπαι πάς με ρώτησε γιατί εκναε ο μπαμπάς εγχείρηση και της είπα:"Γιατί κάπνιζε!"Εσύ τότε γιατί΄καπνίζεις;;Γιατι είμαι χαζή της λέω και μόνο οι χαζοί άνθρωποι καπνίζουν!Και της λέω οτι έκανα και εγώ εγχείρηση γιατί καπνίζω(εννοώ τον Θυροειδή).Ολα αυτά της τα λέω για να καταλάβει πόσο κακό είναι.Δεν το συζητώ οτι το σωστό είναι να μην σε βλέπει το παιδί,αλλά εγώ είμαι με την Εφη 24 ώρες το 24ωρο,δεν εχω κάποιον να την αφησω και αναγκαστικά με βλέπει να καπνίζω έξω.Σαν την διαφήμιση ένα πράγμα.Μακάρι να μπορούσα να μην το κάνω.

Διαφημίσεις

Δυστυχώς ΝΑΙ!!!Οταν έκανε ο μπαμπάς μου τριπλό μπαι πάς με ρώτησε γιατί εκναε ο μπαμπάς εγχείρηση και της είπα:"Γιατί κάπνιζε!"Εσύ τότε γιατί΄καπνίζεις;;Γιατι είμαι χαζή της λέω και μόνο οι χαζοί άνθρωποι καπνίζουν!Και της λέω οτι έκανα και εγώ εγχείρηση γιατί καπνίζω(εννοώ τον Θυροειδή).Ολα αυτά της τα λέω για να καταλάβει πόσο κακό είναι.Δεν το συζητώ οτι το σωστό είναι να μην σε βλέπει το παιδί,αλλά εγώ είμαι με την Εφη 24 ώρες το 24ωρο,δεν εχω κάποιον να την αφησω και αναγκαστικά με βλέπει να καπνίζω έξω.Σαν την διαφήμιση ένα πράγμα.Μακάρι να μπορούσα να μην το κάνω.

κ εγω ετσι λεω, πονταρω στο οτι δεν με εχουν δει, οτι καπνιζουν οι χαζοι..

οταν τα εχω κ τα 3, κ φρικαρω, σπανια...αρκει να κοιμηθει ο μπεμπης, τους βαζω dvd αποβλακωνονται κ βγαινω.

ομορφακια στειλτην..αφου ξερεις...την τρελαινομαι!!!!

φορτισα και τη μηχανη..θα σου στειλω επιτελους τις φωτος....

μη μου την επιστρεψεις στο μισαωρο...

ποτε θα με πας στο φυτωριο? this week...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δευτερα ή τριτη...γιατι τεταρτη εχω αποτριχωση, πεμπτη νυχια και παρασκευη μαλλιά...κομπλετ η εβδομαδα...

καλα το πας με το beaute!

δε σας ειπα κοριτσακια..παγωνουν τα ψαξιματα για το γαμο..δεν εχω ποιος να μου κραταει το παιδι και αν δε φτιαξει ο καιρος μαζι δε μπορουμε να παμε...δραμα..

Διαφημίσεις

καλα το πας με το beaute!

δε σας ειπα κοριτσακια..παγωνουν τα ψαξιματα για το γαμο..δεν εχω ποιος να μου κραταει το παιδι και αν δε φτιαξει ο καιρος μαζι δε μπορουμε να παμε...δραμα..

για αυτο σταματησες τη διαιτα???ολα μαζι τα σταματας εσυ...κοιτα μαρη να εισαι μοντελα στο γάμο....ααααααααααααααααααα

byXKp2.png

δευτερα ή τριτη...γιατι τεταρτη εχω αποτριχωση, πεμπτη νυχια και παρασκευη μαλλιά...κομπλετ η εβδομαδα...

ενταξει...πες μου, να οργανωθω. να μη παω για βαφη δλδ τριτη. οχι οτι εχω ασπρες τριχες, ετσι παω...για πλακα!

με το καλο οι βαφτισεις αυριο κοριτσακια μου!!!περιμενω τα νεα σας!!αμα μπορεσω θα μπω πιο μετα!!σας φιλω προς το παρον!!Ομορφακια μου γλυκο μου μουτρακι μου ελειψες βρε...

κ εμενα γλυκοΜητσακιον. αυτες οι καργιες δεν κανονιζουν τπτ. εχουν βαλθει να βλεπομαστε στα βαφτισια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ηρθα!!!καναμε μπανιο ολοι,εβγαλα και φρυδι..:mrgreen:κια τωρα ειμαι κομματια!!!

παω διπλα να δω τι γραψατε

δεν σε περιμενα λουλουδακι μου!!! η θεα Καλι εχεις γινει πια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...