Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Υ.γ καλή επιτυχια!!!!! Ευχομαι να ειναι το τυχερό αυγό του 2025!!!!  

Αυτα ακριβώς γνωρίζω και εγω. Όσα έγραψες. Επηρεάζονται πολύ εύκολα οι άντρες απο γρίππες. Υψηλό πυρετό. Φαντάσου όσοι οδηγάνε μηχανάκι έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν διαφορά θεάματα με την ποσότητα και ποιότητα. Πρέπει να μην φοράνε στενό εσώρουχο, να μην ζεσταίνονται, να μην πατιούνται όπως πχ στην σέλα στο μηχανάκι. 
      Οι διατροφή τους. Η υγιεινή. Είναι τόσο λεπτό το ζήτημα και τόσο ευαίσθητα που και πάλι δεν ασχολούνται τα κέντρα. Επισης έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα πρόβλημα κολλάνε με αυτό . Πχ σε μια φίλη μου είχαν σοβαρό θέμα με το σπερμα . Σε εκείνη έκαναν πολύ λίγες εξετάσεις . Ούτε καν σαλπιγογραφια. Εστιάσανε μόνο στο προφανές. Οπότε αν αποτύγχανε την πρώτη φορά, θα το έριχναν καθαρά στο σπερμα . Βλέπω ένα τέτοιο μοτίβο σε όλα τα κέντρα δυστυχώς. Εμείς οι ίδιες να παρακαλάμε για έξτρα εξετάσεις. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα το μπεμπονι σημερα, 38,7... η χριστ. ποναει το στομα της, μαλλον στοματιτιδα, χωρις να ξερω.. γκρινια μαυρη...αλλα μιλαμε τη ξετιναξα! τη σηκωνω ορθια κ τη ταρακουναω, που ηρθε κ εγινε το γαλανο της ματι μωβ θολο απο τη συγχιση! ε, δεν αντεξα... νευριασα το πρωι με τον ευτυχη πατερα, τα κρατησα εδω ολη μερα, τα πηγα στην Ηλιουπολη κουνιες, μη μου σπασεις κ τα νευρα καλο μου κοριτσι, γιατι δεν θελω κ πολυ τετοιες μερες...

ησυχη νυχτα να ευχηθω καλο μου κ παλι περαστικα γμ τις αρρωστιες μου μεσα...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα το μπεμπονι σημερα, 38,7... η χριστ. ποναει το στομα της, μαλλον στοματιτιδα, χωρις να ξερω.. γκρινια μαυρη...αλλα μιλαμε τη ξετιναξα! τη σηκωνω ορθια κ τη ταρακουναω, που ηρθε κ εγινε το γαλανο της ματι μωβ θολο απο τη συγχιση! ε, δεν αντεξα... νευριασα το πρωι με τον ευτυχη πατερα, τα κρατησα εδω ολη μερα, τα πηγα στην Ηλιουπολη κουνιες, μη μου σπασεις κ τα νευρα καλο μου κοριτσι, γιατι δεν θελω κ πολυ τετοιες μερες...

2η μερα το μπεμπονι ε????και να σου πω...ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΙ....αστο το κοριτσακι...μεχρι πριν λιγο καιρο ειχε πυρετο καθε 20 μερες..και τωρα την ποναει το στοματακι της..τι να κανει το παιδάκι..το πιανει η μλκια...και σενα θα σε επιανε

Ομορφακιον...σεξ εκανα εχθες ολη μερα μαρη...αυριο παλι...περαστικα σας

τυχερουλα!!!!!

byXKp2.png

τυχερουλα!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εδω και διπλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

perastika σε ελενης δαχτυλο!!!!!

σε ομορφακιας μπεμπιδιο!!σε τζιας μπεμπιδιο!!!στην ειρηνη γενικα!!!

καλο ταξιδι στην ευανθια και περαστικα!!!

και τελος .....αλεκα περαστικα σου για τις επισκεψεις:mrgreen::mrgreen:

κιμι καλο μου ποιος σε αρρωστησε????ο καρδιτσιωτης????ααααα πες του!!περαστικα σου κοριτσι!!περδικακι πως εισαι???

Ομορφακιον...σεξ εκανα εχθες ολη μερα μαρη...αυριο παλι...περαστικα σας

...ευχαριστουμε...:mad:

2η μερα το μπεμπονι ε????και να σου πω...ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΙ....αστο το κοριτσακι...μεχρι πριν λιγο καιρο ειχε πυρετο καθε 20 μερες..και τωρα την ποναει το στοματακι της..τι να κανει το παιδάκι..το πιανει η μλκια...και σενα θα σε επιανε

τυχερουλα!!!!!

δεν το πιανει...εχει εγκατασταθει τελειως. εχει ξεχασει να μιλαει, κ κανει μονο ιιιι ιιιιιιιιιι ιιι ιιιιιιιιιιιιιι............ τη θες??? να κανεις κρας τεστ νευρων?

παω για τσιγαρο!

εχω βαλει κατι πυτζαμακια του μπεμπονι...οποτε τον ξεσκεπαζω, γελαω μονη μου ο χαχας...:-D

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σας εβαλα τις φωτο, δε προλαβαινω να διαβασω τα νεοτερα, παω για μπανακι, αλλα δε βλεπω καλα νεα................ παλι αρρωστιες?????????

(παλι διπλα ειστε??) :P:P:P:P

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

μπηκα για λιγο...α;κομη ετοιμαζω...

επισης η πεθερα ξεροντας ποσο καλη νοικοκυρα ειμαι, ηρθε, εφερε και το φαγακι της που το ειχε μαγειρεψει απο εχθες χαχα....μα τι νυφιτσα ειμαι η ρουφιανα? Ο πεθερος με κοιταει με μισο ματι....,.θα περιμενω να δω αν θα τη βγαλει και θα τονα αρχισω μετα αυτον/.....
πονηρο θυληκο κατεργαρα γυναικα...
εφτιαξα σπανακοπιτακιαααααα.....ανοιξα και φυλλοοοοο......20 λεπτα περασανε απο την ωρα που εφαγα ......αρα την σκαπουλαρα !!!!!
γεια στα χερακια σου...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ομορφάκια περαστικά στα μωρά σου!Από την μια καταλαβαίνω και το Χριστιανάκι,μικρό παιδάκι είναι κι'αυτό,αλλά και από την άλλη καταλαβαίνω και σένα!Δεν αντέχεται με τίποτα όμως αυτή η γκρίνια και η μίρλα,αυτό το ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...