Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να μαι κ εγω!μαρη ελενη με φαγατε με το σεξ κ εχω παλι περιοδο απο χθες!αρα σεξ γιοκ!τι γινεται κ ξαναδιαθετησα εγω τοσο γρηγορα?

θεανουλα τι τραβας κοπελα μου κ εσυ???καλα και εσυ ιριδα αν ειναι δυνατον!!!απο τωρα σας ταλαιπωρουν οι κορακλες???που να βρουν κ αντρα να δειτε!!!!

ο δικος μου με εχει σπασει τα νευρα τωρα!απο τις4 εως τωρα τον κοιμιζω κ μετααπο λιγο κλαει...τον παιρνω αγκαλι τον ξανακοιμιζω και παλι ταιδια!μιση ωρα με αφησε να κοιμηθω κ τωρα φυσικα κοιμαται στην αγκαλια μου!κ νευριαζει κιολας με τι δεν ξερω κ με κουτουλαει.......

μπορεοι να ταν πολυ μπουκωμενη η μικρη μαιρουλα!

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kορίτσια έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο της Τζο Φροστ.(Νταντά Άμεσου Δράσης). Γράφει πολύ ωραία πράγματα κυρίως για τις μανουλες με τα μεγαλύτερα παιδάκια. Εχω το ΙΒΑΝ αν θέλετε

Ψάχνω για ενδοεπικοινωνία -πιστεύεται ότι αξίζει αυτή με την κάμερα? Ποια η γνώμη σας γενικώς?

εμας δεν θα μεγαλωσουν???????θα μεγαλωσουν...αρα φυσικα κ το θελουμε!

εγω δεν εχω με καμερα...εχω την πολυ απλη της chicco..

εμας δεν θα μεγαλωσουν???????θα μεγαλωσουν...αρα φυσικα κ το θελουμε!

εγω δεν εχω με καμερα...εχω την πολυ απλη της chicco..

το ΙΒΑΝ θα σας το δώσω να μου κάνετε καμιά κατάθεση στην τράπεζα. Το ISBN είναι 978-960-6610-82-0

byXKp2.png

το ΙΒΑΝ θα σας το δώσω να μου κάνετε καμιά κατάθεση στην τράπεζα. Το ISBN είναι 978-960-6610-82-0

:lol::lol::lol:

να μαι κ εγω!μαρη ελενη με φαγατε με το σεξ κ εχω παλι περιοδο απο χθες!αρα σεξ γιοκ!τι γινεται κ ξαναδιαθετησα εγω τοσο γρηγορα?

θεανουλα τι τραβας κοπελα μου κ εσυ???καλα και εσυ ιριδα αν ειναι δυνατον!!!απο τωρα σας ταλαιπωρουν οι κορακλες???που να βρουν κ αντρα να δειτε!!!!

ο δικος μου με εχει σπασει τα νευρα τωρα!απο τις4 εως τωρα τον κοιμιζω κ μετααπο λιγο κλαει...τον παιρνω αγκαλι τον ξανακοιμιζω και παλι ταιδια!μιση ωρα με αφησε να κοιμηθω κ τωρα φυσικα κοιμαται στην αγκαλια μου!κ νευριαζει κιολας με τι δεν ξερω κ με κουτουλαει.......

μπορεοι να ταν πολυ μπουκωμενη η μικρη μαιρουλα!

ασπα βαλθηκαν να μας τρελλανουν οι αντρες της ζωης μας!!! εμενα κοιμηθηκε στις 4:15 μπηκα να κανω ενα μπανιο, να φαω, ε επεσα για υπνο στις 5:15 και 5:55 ξυπνησε καταχεσμενος!!! αφου τον ειχα στο δωματιο του κ απο εκει ακουστηκαν οι κλανιτσες του κ το χ..σιμο!!!! τον αλλαξα, τον ταισα κ τωρα κοιμαται!!! μονο κ μονο για να μην κοιμηθω εγω!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

θεανουλα προβλημα τα τελεταια 2 βραδια εχω και εγω με τον μπεμπη,ξυπναει στις 8 το απογευμα και δεν κοιμαται αμα δεν παει 3.30:!::!::!:

εχθες μαζι βλεπαμε μεγκα το τι ψυχη θα παραδωσεις.......και οταν του εκλεισα την τηλεοραση αρχισε να κλαιει:lol::lol::lol::lol:

τι θα τον κανω δεν ξερω.....

Μαρία μου επειδή το πέρασα κι εγώ, προσπάθησε να τον κρατάς ξύπνιο τις απογευματινές ώρες μετά τις 5 με 6. Οτιδήποτε θες να με ρωτήσεις πάρε με τηλ.

Α, ρε κοριτσάρες 2 μέρες έλειψα κ σας είχε πιάσει φοβερή παρλαπιπίαση!!!!!!!

Για να απαντήσω θέλω δύο μέρες, γιατί μέσες άκρες διάβασα!!!

Θα προσπαθήσω όμως!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

α ρε Δαλιδουλα... για κανε τη μελετη σου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να μαι παλι για να πω ξανα τον πονο μου!!!!!

Κοιματε τρωει ,κοιματε τρωει,εφαγε και κοιματε τωρα!!!!!για πειτε μου το βραδυ παλι τι θα μου κανει?

Θα την κασνω μπανιο στης 10 ,θα την πλακωσω και στο μασαζ με το ηρεμηστικο λαδακι της weleda,μπακ κ γινει κανενα θαυμα!!!!

iMLpp3.png

Ασπα μου η λεξη σεχ εχει διαγραφει απο το λεξιλογιο μου,και οχι επειδη εχω περιοδο!!!Αχ θα το ξεχασω το αθλημα μου φαινετε και θα ψαχνω το μαναρι μου,ετσι οπως τον εχω παραμελησει!!Θελω κ 2ο να κανω...με τι?με τον κρινο?

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

και εμενα Θεανουλα σημερα όλη μερα κοιμαται... για να δουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τζια εγω εχω με καμερα και την χρησιμοποιω. Επισης, παρ΄όλο που το εχω 1.5 μετρο απο το παιδι, ακουω μεχι και την ανασα του.

Την καμερα τη χρησιμοποιω τη μερα όχι το βραδυ.

Την ειχα παρει πριν 3 .5 χρονια στον Αγγελο απο το ΗΡΑ περιπου 200 ευρω και η μαρκα της (ο Θεος να την κανει) ειναι reer

221882cb0gkyh7q4.gif

Κορίτσια επαναφέρω το θέμα της ενδοεπικοινωνίας.........

πες με μαζοχα αλλα οταν μου χαμογελα με τρελαινει......οποτε η μνημη μου κανει delete οσα μου κανει....:P:p:p:p

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...