Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα η μπέμπα έχει τρελλή γκρίνια γιατί έσκασαν και τα 2 πάνω κεντρικά και βγήκαν κανονικά.Και επειδή βάζει μόνο τον αντίχειρα στο στόμαο και όχι πιπίλα,σήμερα τον δάγκωσε και έχει κάνει πληγή στο χεράκι της,το γιαβρί μου!

ax tο καρχαριάκι μου...δωσε κρεας μαρη στο παιδί...δεν το βλεπεις??λυσσάει....

ευχαριστω μΗτσακιον......δεν τους βγαζω μαρη...θα ξεραθουν τωρα....αντε παμε πριβε να δουμε και το ειρηνακι...Μξτσακι, παρε φτυαρι μαζι, εγω παιρνω βρεγμενο πανι για τα χωματα μετα

εισαι και παστρικοθοδωρα....:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον εγω τρελή ευτυχια...το κοριτσακι μου ειναι καλύτερα ...χαμογελάει..ο πυρετος στο 37.5 με τελευατιο ντεπον στις 9 το πρωι!!!!γιουπι!!!και ο συριγμος εχει μειωθει κατα 80 %...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ!!!!!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

6 έχει σύνολο!Και ήθελα να σε σχολιάσω!Ρε πώς τα καταφέρνεις ΠΑΝΤΑ για μένα βέβαια,να λές αυτό που πρέπει όταν πρεπει εκεί που πρέπει!Μ'εχεις κουφάνει!!!!Το άλλο στο πριβέ!

που να με δεις να λεω αυτα που δεν πρεπει οταν δεν πρεπει εκει που δεν πρεπει:tongue::tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Λοιπον εγω τρελή ευτυχια...το κοριτσακι μου ειναι καλύτερα ...χαμογελάει..ο πυρετος στο 37.5 με τελευατιο ντεπον στις 9 το πρωι!!!!γιουπι!!!και ο συριγμος εχει μειωθει κατα 80 %...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ!!!!!

ολε ολε!!!!βουρ για καν καν:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Αντε μαρη που λαλησες.....οριστε του περασε του παιδιου !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Τζια σε κατατασσω στις μαμαδες της κλασσης μου......στις τρελλες...για αυτες τις μαναδες ο Πολυς ειναι ο ιδανικος, ελα διπλα.....αν δωσει ο Θεος θα γραψει και η ειρηνη ...μπουχαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ναι ναι κοριτσαρες...εφαγα τρελο αγχος..και πολύ φαϊ γιατι αυτα για μενα πανε μαζι...πηγα περιπτερο...4 παγωτα και μισο κιλο κουλουράκια...δεν πειραζει...απο δευτερα...

το μονο κακο ειναι οτι εχασε 100 γρ...αλλα δεν πειραζει....το θεμα ειναι οτι ξερουμε γιατι και απο εδω και περα θα βαζει το μπουρεκακι μου...αφου φυγαν και τα γκερντανια απο τη μουρη της...η ψυχουλα μου..το κοριτσακι μου....!!!

byXKp2.png

hellooooooooooo τι κανετε??????? εδω εφτιαξε ο καιρος!

σημερα συναντηθηκα τελικα με την Ευανθιαααααααα!!!!!!! καθισαμε με τις αλλες κοπελες απο κερκυρα σε μια καφετερια στο ηλιο και ηταν πολυυυ ωραια!!!!!!!! ετσι για να μη ζηλευω που ειμαι μονο εγω μακρια κ δε βλεπω καμια σας..............

Σας στελνει χαιρετισματα!!!!!!!

αααα αναμενετε φωτοοοοοοοοοοο

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ναι ναι κοριτσαρες...εφαγα τρελο αγχος..και πολύ φαϊ γιατι αυτα για μενα πανε μαζι...πηγα περιπτερο...4 παγωτα και μισο κιλο κουλουράκια...δεν πειραζει...απο δευτερα...

το μονο κακο ειναι οτι εχασε 100 γρ...αλλα δεν πειραζει....το θεμα ειναι οτι ξερουμε γιατι και απο εδω και περα θα βαζει το μπουρεκακι μου...αφου φυγαν και τα γκερντανια απο τη μουρη της...η ψυχουλα μου..το κοριτσακι μου....!!!

μπραβο στο κουκλι σου...ο χαζομπαμπας τι λεει?

σημερα συναντηθηκα τελικα με την Ευανθιαααααααα!!!!!!! καθισαμε με τις αλλες κοπελες απο κερκυρα σε μια καφετερια στο ηλιο και ηταν πολυυυ ωραια!!!!!!!! ετσι για να μη ζηλευω που ειμαι μονο εγω μακρια κ δε βλεπω καμια σας..............

φιλια και απο εμας

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ax τυχερουλες!!!τα φιλια μου να της δωσεις!!!

PlbZp2.png

Μπράβο στην κοράκλα σου!Το πιο θετικό βέβαι είναι οτι μειώθηκε ο συριγμος!Εδωσα κοτόπουλο και το τρώει μια χαρά!

που να με δεις να λεω αυτα που δεν πρεπει οταν δεν πρεπει εκει που δεν πρεπει:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχχα!

Διαφημίσεις

μπραβο στο κουκλι σου...ο χαζομπαμπας τι λεει?

ενταξει και αυτος χαρουμενος...ολη μερα με συγκρατουσε απο το να δωσω ντεπον..οταν ξυπνησε απο το απογευματινο υπνο ηταν άλλο παιδί...ειχε βεβαια 38 αλλα καμια σχεση...ρε κοριτσια ημουν ετσι γιατι πρωτη φορα εβλεπα το παιδι μου να υποφερει...ααααααααααααα......και ααααααααααααααα ητανε το πουλακι μου!!!

byXKp2.png

ενταξει και αυτος χαρουμενος...ολη μερα με συγκρατουσε απο το να δωσω ντεπον..οταν ξυπνησε απο το απογευματινο υπνο ηταν άλλο παιδί...ειχε βεβαια 38 αλλα καμια σχεση...ρε κοριτσια ημουν ετσι γιατι πρωτη φορα εβλεπα το παιδι μου να υποφερει...ααααααααααααα......και ααααααααααααααα ητανε το πουλακι μου!!!

Αχ τα πουλακια μου.....ανημπορα ....μακαρι να μην παθαινουν τπτ !!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αχ καλο μου...εγω προχτες εκλαιγα που εκλαιγε...τι να λεμε τωρα...κ ο Αντρεας γελαγε...

PlbZp2.png

ηρθα βρωμες.....μην αργησετε σημερα γιατι θα φυγω νωρις...

εχεις κ να γηροκομησεις... σεχ μαρη θα κανεις πανω απο το κεφαλι τους?

εμενα το μπεμπονι σημερα, 38,7... η χριστ. ποναει το στομα της, μαλλον στοματιτιδα, χωρις να ξερω.. γκρινια μαυρη...αλλα μιλαμε τη ξετιναξα! τη σηκωνω ορθια κ τη ταρακουναω, που ηρθε κ εγινε το γαλανο της ματι μωβ θολο απο τη συγχιση! ε, δεν αντεξα... νευριασα το πρωι με τον ευτυχη πατερα, τα κρατησα εδω ολη μερα, τα πηγα στην Ηλιουπολη κουνιες, μη μου σπασεις κ τα νευρα καλο μου κοριτσι, γιατι δεν θελω κ πολυ τετοιες μερες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ομορφακιον...σεξ εκανα εχθες ολη μερα μαρη...αυριο παλι...περαστικα σας

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...