Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μεγάλη επιτυχία το μπρόκολο με κουνουπίδι αρακά και μοσχάρι το έγλυψε το πιάτο... ΤΖΙΑ θα γράψω παιδίατρο στα τέτοια μου που μου είπε να μη δώσω πρόβειο γιαούρτι αλλά αντβανς! εγώ πρόβειο θα δώσω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα τα παμε ρε συ Μαιρη....αλλα ειναι και ψυχοΣαββατο σημερα...εχει τις μαυρες της..και λεει πραγματα που δεν τα σκεφτεται...ειμαι και εγω στεναχωρημενη με τη μικρη και τα περνω της μετρητοις...

εχεις δικιο το ξεχασα για σημερα....εχει τον καημο της και αυτη.....αυτος ο καημος τους τρωει τους γονεις....ελπιζω τα βλασταρια μας να ειναι πιο λογικα.....ποσο θα ηθελα να ζουσε η πεθερα μου να χαιροταν τα εγγονια της τωρα....και ο καημενος ο αρης.....τελος παντων αλλη ωρα.....

γι'αυτο φυγαμε και εμεις μακρυα απο αδερφη......ο καθενας την οικογενεια του!!!!!

εγω το αι λαβ καρδιτσα το ζω 8 χρονια τωρα..κ τσαμπα.μπουχαχαχαχα..τα ξαναβρηκα με καρδιτσιωτη,δεν εχω λεφτα για διαζυγιο αυτη τη στιγμη...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

bre βρωμιτσες ποσα εχω για διαβασμα παλι;;;;...

κ εδω κ στο πριβε....

Μαιρουλα για σας μπηκα, με το καλο αυριο κοριτσακια, να πανε ολα καλα κ να ευχαριστηθειτε την βαπτιση των παιδιων σας με την ψυχη σας!!!

Το ευακι ετοιμο;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

κ εδω κ στο πριβε....

Μαιρουλα για σας μπηκα, με το καλο αυριο κοριτσακια, να πανε ολα καλα κ να ευχαριστηθειτε την βαπτιση των παιδιων σας με την ψυχη σας!!!

Το ευακι ετοιμο;;;

ευχαριστουμε!!!!!!!

εχω αγχος πολυ!!!αλλα....λογικο μου φαινεται:mrgreen:

με την λιτσα δεν μιλησα σημερα,θα την παρω το βραδυ.

fCS8p3.png

koritsia καλησπερα...δεν μπηκα σημερα ολη μερα ουτε στο πριβε.....ετοιμασιες ξερετε....οποτε ουτε και homework εκανα...μετα τη βαφτιση...εχω να ετοιμασω τα τελευταια...οποτε θα σας τα πω ολα μια καλη...τωρα καιγεται ο κ@@!ος μου!!!!

φιλακια πολλα,και καλο τριημερο...

μαιρη αν δεν πεολαβουμε να μιλησουμε με το καλο να βαπτιστουν τα μπουμπουκακια μας!!!κι ευχομαι ο κ/!~@~!καιρος να μας κανει τη χαρη....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ΤΖΙΑ τι κάνει η τζουμπρου;;;;;

ax...εχει γυρισει καπως το χαμογελάκι στο προσωπάκι της...πυρετο 37.9...θερμοκρασια αυτιου...δε μας αφηνει ο Νυσταλεων να δωσουμε ντεπον...γιατι το μανιουαλ του θερμομετρου λεει φυσιολογικη θερμοκρασια μεχρι τα 38.....το ρυζαλευρο δεν το τρωει...ειναι βεβαια ιδιαιτερα ανοστο αυτο το πραγμα....

μεγάλη επιτυχία το μπρόκολο με κουνουπίδι αρακά και μοσχάρι το έγλυψε το πιάτο... ΤΖΙΑ θα γράψω παιδίατρο στα τέτοια μου που μου είπε να μη δώσω πρόβειο γιαούρτι αλλά αντβανς! εγώ πρόβειο θα δώσω...

να τον γραψεις...αλλα τον ρωτησες με ποια δικαιολογια δε σου επιτρεπει το προβειο???

byXKp2.png

Κουκλες γεια σας και αντιο σας!!!! Ειμαι χαλια κουρασμενη θα σας αναλυσω αυριο.... Μπηκα μονο για να πω πως ξεχασα να ευχηθω σε ενα μωρο.... Στον Κωστα (που εγω θα ηθελα Κωνσταντινο) της Λιτσας..... Δεν εχει σημασια που βαφτιζεται μεθαυριο σημασια εχει πως θα τον λενε.......... Λιτσακι μου να το χαιρεσαι το αγορακι σου..... Να χαιρεσαι την οικογενεια σου ολη.... Και την Δομνα αλλα και τον Στρατουλη...... Να τα καμαρωσεις τα παιδακια σου μεγαλα και τρανα και αξιους ανθρωπους...... Με το καλο και η βαφτιση...... θα τα πουμε στο τραπεζιον.....

Ειχα μια εξαιρετικα δυσκολη μερα και τωρα νοιωθω χαλια..... Σημερα καναμε εμβολια 2 και στα δυο μπουτακια μας..... Και δεν ησυχασε απο εκει και μετα. Αφου να φανταστητε την κουνησα για να κοιμηθει......

Ε Ν Ο Ε Ι Τ Ε πως δεν διαβασα τιποτα...... Και στο πριβε αυριο θα σας πω τι εγινε σημερα το απογευμα και γιατι για πρωτη φορα εδω και πολυ καιρο νοιωθω το απολυτο ρακος!!!!

Σας φιλω, σας καληνυχτω και συγνωμη Μαιρουλα που σε αφηνω σημερα να τα κανεις ολα μονη......

κατρχην κοριτσαρα ευχαριστουμε!!!και δευτερον θα τα πουμε αυριο μετα τη βαφτιση..
Καλημέρα Κόρες..

Περαστικά στα μωράκια μας που ειναι αρρωστα.. Και στις μανουλες..

Εμεις πήγαμε στη γιορτή, καλά περασαμε.. Η φουντούκα άντεξε ως τις 11.30 ξυπνιο μέχρι που κοιμήθηκε όρθιο.. Εμένα 2 μέρες τώρα βγαζει γουλίτσες σε καθε γευμα.. Τι να ειναι τώρα αυτο?

Στη γιορτή ηταν εχθές και ενα μωράκι σειρούλα φουντουκακίου.. 28η Οκτωβρίου γεννημένο.. Η μαμα του του έδινε και δοκίμαζε απο το φαγητο της και του έδινε και ψωμάκι.. Δωσε της και εσυ μου ελεγε και την κοιτουσα σαν εξωγηινη εγώ.. Εγω δεν της έχω δώσει ποτε στο στοματακι τιποτα περα απο γάλα και κρέμα.. Εσεις τους δίνετε? Σα χαζή ενοιωσα..

εγω μονο λειτουργια λιγο θα τα δωσω οταν θα κοινωνησουν...απο κει και περα ειναι πολυ νωρις για οτιδηποτε αλλο...μην αισθανεσαι χαζη....
10 lepta doyleia .....3 ωρες μας πηρε....

Κρεμασε ο μανω στο μπανιο ενα καινουργιο ντουλαπι-καθρεφτη και αποτελειωσε το παταρι που ειχε αφησει κατι εκρεμοτητες απο το θερμοσιφωνο.

Ειναι λοιπον το μωρο στο στρωματακι ο γιαννης στο χαλι και παιζουν ....εγω πηγαινοερχομαι....ακουω το μωρο να γκρινιαζει , τρεχω ....ο γιαννης στο χαλι αγαθοκλής βλεπει μπομπ σφουγγαρακι και το μωρο αφαντο....παναγια μου....βλεπω και κουνιετε το ριχταρι του καναπε,ειχε μπει ολο απο κατω.

Κανω μια βουτια να το βγαλω βγαζοντας και ταυτοχρονα τα παπουτσια μην πατησω το στρωματακι (ειμαι και πολυ καθαρη τρομαρα μου)και παταω ολο μου το βαρος στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου μου....ααουυυυυ....σφυγγω τα δοντια βγαζω το μωρο αυτο συνεχιζει να παιζει ...πιανω δαχτυλο και χορευω το χορο της βροχης....ο γιαννης ακομα βλεπει σφουγγαρακι.

Τωρα μωρο κοιμηθηκε και γιαννης θα κοιμηθει με την αδερφη μου λεει και μολις πηγε με το γαλα του πανω....θα κοιμηθω και εγω !!!!

αχ ελενακι...ολα μαζι παντα πεφτουν!!!
axxxxx, καλε αυτο μπουσουλάει κανονικοτατα...ειδες τι κανουν τα πουσαπς?????

εμεις πηραμε παλι την ανηφορα...38.....και εχουμε και τα δοντια μας....ολη η μπουνια στο στομα...το θετικο ειναι οτι μειωθηκε πολύ ο συριγμος.....κατι ειναι και αυτο

τωρα κοιμαται...θα βαλουμε και το αϊ λοβ καρδιτσα να δουμε...εγω εβγαλα κοκκινιστο απο την καταψυξη και θα φτιαξω και ενα ρυζι...ο νυσταλεων κανει διαιτα...τρωει μονο κριτσινια εδω και μια βδομαδα.....τι να πω....

μπραβο η τσουπρου!!ειδες ολα καλα θα παν...

κ εδω κ στο πριβε....

Το ευακι ετοιμο;;;

σχεδον δαλιδα μου...ας παω κ στο πριβε μπας κ προλαβω να διαβασω τιποτα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κοριτσοπουλα αυριο ειναι η βαφτιση ε?? με το καλο τα μωρουλια σας....παντα υγεια και ευτυχια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αλεκα τι γινεται με τα πεθερικα?κανεις την οικοδεσποινα ή εχωσες την πεθερα στην κουζινα???

εχωσα τα πεθερικα στη μανα μου μπουχ;χα...της λεω υπομονη μανα, μια μερα ειναι θα περασει χαχα...εγω ειμαι αραχτη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

επισης η πεθερα ξεροντας ποσο καλη νοικοκυρα ειμαι, ηρθε, εφερε και το φαγακι της που το ειχε μαγειρεψει απο εχθες χαχα....μα τι νυφιτσα ειμαι η ρουφιανα? Ο πεθερος με κοιταει με μισο ματι....,.θα περιμενω να δω αν θα τη βγαλει και θα τονα αρχισω μετα αυτον/.....

221882cb0gkyh7q4.gif

επισης η πεθερα ξεροντας ποσο καλη νοικοκυρα ειμαι, ηρθε, εφερε και το φαγακι της που το ειχε μαγειρεψει απο εχθες χαχα....μα τι νυφιτσα ειμαι η ρουφιανα? Ο πεθερος με κοιταει με μισο ματι....,.θα περιμενω να δω αν θα τη βγαλει και θα τονα αρχισω μετα αυτον/.....

Γιατι σε κοιταει με μισό ματι μαρή?

Τζια δώσε λίγο ντεπονακι στο παιδι μη ταλαιπωρειται το μωράκι..

Τη ζύγισες? Μια χαρα θα ειναι, να δεις που δε θα εχει χάσει, μην αγχωνεσαι..

Λιτσακι και Μαιρούλα να σας πάνε όλα τέλεια αυριο και να σας κάνει μια υπέροχη μέρα.. Αυριο βαφτίζονται τα διδυμάκια του forum!!

Να μας ζήσουν τα νεοφώτιστα..!!

Άσχετο έχει καμια σας Tellas?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...