Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Κόρες..

Περαστικά στα μωράκια μας που ειναι αρρωστα.. Και στις μανουλες..

Εμεις πήγαμε στη γιορτή, καλά περασαμε.. Η φουντούκα άντεξε ως τις 11.30 ξυπνιο μέχρι που κοιμήθηκε όρθιο.. Εμένα 2 μέρες τώρα βγαζει γουλίτσες σε καθε γευμα.. Τι να ειναι τώρα αυτο?

Στη γιορτή ηταν εχθές και ενα μωράκι σειρούλα φουντουκακίου.. 28η Οκτωβρίου γεννημένο.. Η μαμα του του έδινε και δοκίμαζε απο το φαγητο της και του έδινε και ψωμάκι.. Δωσε της και εσυ μου ελεγε και την κοιτουσα σαν εξωγηινη εγώ.. Εγω δεν της έχω δώσει ποτε στο στοματακι τιποτα περα απο γάλα και κρέμα.. Εσεις τους δίνετε? Σα χαζή ενοιωσα..

oxi ρε συ..μη δωσεις..το ψωμι εκτος των αλλων εχει και αλάτι..εγω δε θα εδινα...η κουμπάρα μου εδωσε στην κωσταντια μεχρι και κεϊκ ζεστο...10 μηνων...εδω σε μας καθεται τσιμεντο το ζεστοο κεϊκ...μετα εκανε εμετο...και προχθες γλυφιτζουρι ...και χαιροντουσαν...αλλα της τα ειπα μια φορα και τελος..η καθε μια ξερει πως θα μεγαλωσει τοπ παιδι της....

η τζουμπρου κοιμαται η ψυχουλινα μου...μιλησα με γιατρο μου ειπε οτι ειναι ασχετο με το θεμα μας με το λαρυγγα και τη ΓΟΠ.....η πεθερα μου μου ειπε....τη ζυγισες???το βραδυ της λεω θα τη ζυγισω...σιγουρα θα εχει χασει μου λεει....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγώ τώρα σηκωθηκα!!!! Βέβαια και στις 8 που ταισα το μωρό αλλά ξανακοιμηθηκα. Πιο μετά αφού πιω τον καφέ μου και ξυπνήσει και ο Βασιλης θα πάω στο πισι να μπω στο πριβε να σας πω τα χθεσινά. Το μωρό ευτυχώς κοιμήθηκε το βράδυ και δεν είχε πυρετό. Σήμερα δεν κάνω τίποτα στο σπίτι μόνο μπάνιο όλοι από νωρίς αλλάζω σεντόνια και να τυλιξω και το μαλλί για τα αυριανα μας ιβεντς.

θα το κανεις οπως στην συναντηση???μου αρεσε παρα πολυ!!!!!

gioulies μη τολμησεις να δωσεις τιποτα στην φουντουκα..θα δουν πολλα τα ματακια σου...εμενα φιλη μου ειχε δωσει στο γιο της πριν χρονισει,ελληνικο καφε,χυμο απο lidl γιατι βαριοταν να φτιαξει φρουτοκρεμα,μπυρα κ κρασι!!!!κ με δουλευε οτι ειμαι υπερπροστατευτικη..αλλη γνωστη μου ενα τυλιχτο γλυκο παστακι,δαγκωσε αυτη μετα ο αντρας της κ μετα το μωρο....ελεοςςςςςςςςςς

ε ρε κοσμος........

oxi ρε συ..μη δωσεις..το ψωμι εκτος των αλλων εχει και αλάτι..εγω δε θα εδινα...η κουμπάρα μου εδωσε στην κωσταντια μεχρι και κεϊκ ζεστο...10 μηνων...εδω σε μας καθεται τσιμεντο το ζεστοο κεϊκ...μετα εκανε εμετο...και προχθες γλυφιτζουρι ...και χαιροντουσαν...αλλα της τα ειπα μια φορα και τελος..η καθε μια ξερει πως θα μεγαλωσει τοπ παιδι της....

η τζουμπρου κοιμαται η ψυχουλινα μου...μιλησα με γιατρο μου ειπε οτι ειναι ασχετο με το θεμα μας με το λαρυγγα και τη ΓΟΠ.....η πεθερα μου μου ειπε....τη ζυγισες???το βραδυ της λεω θα τη ζυγισω...σιγουρα θα εχει χασει μου λεει....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....

καλα τι επαθε η πεθερα ξαφνικα??με αυτη καλα δεν τα πηγαινατε???

fCS8p3.png

χρυσοχερα Αγγελικουλα...μα μονο εγω πηρα τον ασχετο..

οχι μαρη και εγω....

Στη γιορτή ηταν εχθές και ενα μωράκι σειρούλα φουντουκακίου.. 28η Οκτωβρίου γεννημένο.. Η μαμα του του έδινε και δοκίμαζε απο το φαγητο της και του έδινε και ψωμάκι.. Δωσε της και εσυ μου ελεγε και την κοιτουσα σαν εξωγηινη εγώ.. Εγω δεν της έχω δώσει ποτε στο στοματακι τιποτα περα απο γάλα και κρέμα.. Εσεις τους δίνετε? Σα χαζή ενοιωσα..

εγω δεν εδινα τιποτα στονα αγγελο μεχρι το χρονο...σε αυτον που ειμαι πιο χαλαρη μπορει να τον αφηνψω να δοκιμαζει κατι μετα το 9μηνο

μουφα ειναι κ δεν τρωγονται τα ειχε ξεκινησει μια φιλη μου...η αληθεια ειναι οτι εχασε κιλα αλλα δεν αντεξε να το κανει ολο το προγραμμα τοσο αηδια...συνεχισε κοριτσαρα μου σωστη διατροφη μην απογοητευεσαι!

:tongue::tongue:

ειχα κανει μαρη και στον αγγελο, μεχρι ενα τριμηνο καλα ειναι...μετα ειναι βαρετα...στο τριμηνο ομως θα εχουν φυγει δεκα κιλακια....

μια χαρά είναι ο καρδιτσιώτης... εγώ είμαι ακαμάτρα, ε, είδε κι αποείδε ο δικός μου και προσπαθεί. νηστικός να μείνει;;;;;

εγω ειμαι ακαματρα αλλα πηρα το καταλληλο κοπροσκυλο

ερχονται τα πεθερικα οεο...σας τα ειπα ε?? μα τι γρουσουζα που ειμαι η ρουφιανα.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλα τι επαθε η πεθερα ξαφνικα??με αυτη καλα δεν τα πηγαινατε???

καλα τα παμε ρε συ Μαιρη....αλλα ειναι και ψυχοΣαββατο σημερα...εχει τις μαυρες της..και λεει πραγματα που δεν τα σκεφτεται...ειμαι και εγω στεναχωρημενη με τη μικρη και τα περνω της μετρητοις...

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Παω να μαγειρεψω να πλυνα μπιμπερα να ταισω μωρο και δεν ξερω ποτε θα διαβασω και το πριβε και θα σας πω..... Τα χθεσινα που εγιναν και τα σημερινα που γινονται

εσύ θα μας σκάσεις, κοπελιά!

οχι μαρη και εγω....

εγω δεν εδινα τιποτα στονα αγγελο μεχρι το χρονο...σε αυτον που ειμαι πιο χαλαρη μπορει να τον αφηνψω να δοκιμαζει κατι μετα το 9μηνο

ειχα κανει μαρη και στον αγγελο, μεχρι ενα τριμηνο καλα ειναι...μετα ειναι βαρετα...στο τριμηνο ομως θα εχουν φυγει δεκα κιλακια....

εγω ειμαι ακαματρα αλλα πηρα το καταλληλο κοπροσκυλο

ερχονται τα πεθερικα οεο...σας τα ειπα ε?? μα τι γρουσουζα που ειμαι η ρουφιανα.....

καλώς τα δέχτηκες!!:tongue: έχω σαββίνα αγκαλιά, μούλτι κουότ γιοκ!!

10 lepta doyleia .....3 ωρες μας πηρε....

Κρεμασε ο μανω στο μπανιο ενα καινουργιο ντουλαπι-καθρεφτη και αποτελειωσε το παταρι που ειχε αφησει κατι εκρεμοτητες απο το θερμοσιφωνο.

Ειναι λοιπον το μωρο στο στρωματακι ο γιαννης στο χαλι και παιζουν ....εγω πηγαινοερχομαι....ακουω το μωρο να γκρινιαζει , τρεχω ....ο γιαννης στο χαλι αγαθοκλής βλεπει μπομπ σφουγγαρακι και το μωρο αφαντο....παναγια μου....βλεπω και κουνιετε το ριχταρι του καναπε,ειχε μπει ολο απο κατω.

Κανω μια βουτια να το βγαλω βγαζοντας και ταυτοχρονα τα παπουτσια μην πατησω το στρωματακι (ειμαι και πολυ καθαρη τρομαρα μου)και παταω ολο μου το βαρος στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου μου....ααουυυυυ....σφυγγω τα δοντια βγαζω το μωρο αυτο συνεχιζει να παιζει ...πιανω δαχτυλο και χορευω το χορο της βροχης....ο γιαννης ακομα βλεπει σφουγγαρακι.

Τωρα μωρο κοιμηθηκε και γιαννης θα κοιμηθει με την αδερφη μου λεει και μολις πηγε με το γαλα του πανω....θα κοιμηθω και εγω !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

axxxxx, καλε αυτο μπουσουλάει κανονικοτατα...ειδες τι κανουν τα πουσαπς?????

εμεις πηραμε παλι την ανηφορα...38.....και εχουμε και τα δοντια μας....ολη η μπουνια στο στομα...το θετικο ειναι οτι μειωθηκε πολύ ο συριγμος.....κατι ειναι και αυτο

τωρα κοιμαται...θα βαλουμε και το αϊ λοβ καρδιτσα να δουμε...εγω εβγαλα κοκκινιστο απο την καταψυξη και θα φτιαξω και ενα ρυζι...ο νυσταλεων κανει διαιτα...τρωει μονο κριτσινια εδω και μια βδομαδα.....τι να πω....

byXKp2.png

εγω το αι λαβ καρδιτσα το ζω 8 χρονια τωρα..κ τσαμπα.μπουχαχαχαχα..τα ξαναβρηκα με καρδιτσιωτη,δεν εχω λεφτα για διαζυγιο αυτη τη στιγμη...

άη μαρή κι εσύ, τον έφαγες τον άνθρωπο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...