Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Το δικό μου αχούρι το μάζεψα!

Περαστικά σε τζουμπρου, κίμι, δρ και Καλή Διασκέδαση σε Ευανθία!!!

Χθες λείπαμε όοοοολη μέρα, πήγα Σαββινάκι στα παππούδια (δηλ στο Βύρωνα) και καθίσαμε από τις 10:00 ως τις 17:00. Πολύ ωραία περάσαμε. Γυρίσαμε, πήγαμε και λαϊκή, εγώ δηλαδή, έκανε κρύο για Σαββίνα...

Πάω να αρχίσω μαγείρεμα για μωρό και για άυριο που θα έρθουν τα παππούδια... Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι (ο σύζυγος θα το επιμεληθεί αυτό), ταμπουλέ (επίσης ο σύζυγος, είπαμε εγώ είμαι ανεπρόκοπη) κι εγώ θα φτιάξω ρώσικη σαλάτα και χαλβά σιμιγδαλένιο!

Τρέχουμε λέμεεεεεε!

Σμακ!

Υ.Γ.: Ομορφάκια, εγώ λέω να κλείσεις από τώρα δωμάτιο σε κανένα Λητώ, να ρθουμε να δούμε με το καλό το καινούργιο μωρό βρε!

τι ειναι ταμπουλε οεο?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ δεν τα προκάμω και τα 2. Αν λέτε τίποτα ζουμερό, ενημερώστε κι εδώ βρε, να μπω κι εγώ να διαβάσω... Να χρίσουμε μια από εμάς ως ρουφ να μας λέει πότε να μπαίνουμε

στο πριβε παντα εχει ζουμι μπολικο για ολες:tongue:

PlbZp2.png

Καλημέρα Κόρες..

Περαστικά στα μωράκια μας που ειναι αρρωστα.. Και στις μανουλες..

Εμεις πήγαμε στη γιορτή, καλά περασαμε.. Η φουντούκα άντεξε ως τις 11.30 ξυπνιο μέχρι που κοιμήθηκε όρθιο.. Εμένα 2 μέρες τώρα βγαζει γουλίτσες σε καθε γευμα.. Τι να ειναι τώρα αυτο?

Στη γιορτή ηταν εχθές και ενα μωράκι σειρούλα φουντουκακίου.. 28η Οκτωβρίου γεννημένο.. Η μαμα του του έδινε και δοκίμαζε απο το φαγητο της και του έδινε και ψωμάκι.. Δωσε της και εσυ μου ελεγε και την κοιτουσα σαν εξωγηινη εγώ.. Εγω δεν της έχω δώσει ποτε στο στοματακι τιποτα περα απο γάλα και κρέμα.. Εσεις τους δίνετε? Σα χαζή ενοιωσα..

Καλημέρα εγώ τώρα σηκωθηκα!!!! Βέβαια και στις 8 που ταισα το μωρό αλλά ξανακοιμηθηκα. Πιο μετά αφού πιω τον καφέ μου και ξυπνήσει και ο Βασιλης θα πάω στο πισι να μπω στο πριβε να σας πω τα χθεσινά. Το μωρό ευτυχώς κοιμήθηκε το βράδυ και δεν είχε πυρετό. Σήμερα δεν κάνω τίποτα στο σπίτι μόνο μπάνιο όλοι από νωρίς αλλάζω σεντόνια και να τυλιξω και το μαλλί για τα αυριανα μας ιβεντς.

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κόρες..

Εμεις πήγαμε στη γιορτή, καλά περασαμε.. Η φουντούκα άντεξε ως τις 11.30 ξυπνιο μέχρι που κοιμήθηκε όρθιο.. Εμένα 2 μέρες τώρα βγαζει γουλίτσες σε καθε γευμα.. Τι να ειναι τώρα αυτο?

Στη γιορτή ηταν εχθές και ενα μωράκι σειρούλα φουντουκακίου.. 28η Οκτωβρίου γεννημένο.. Η μαμα του του έδινε και δοκίμαζε απο το φαγητο της και του έδινε και ψωμάκι.. Δωσε της και εσυ μου ελεγε και την κοιτουσα σαν εξωγηινη εγώ.. Εγω δεν της έχω δώσει ποτε στο στοματακι τιποτα περα απο γάλα και κρέμα.. Εσεις τους δίνετε? Σα χαζή ενοιωσα..

γεια σου Γωγουλι μου!!οχι δεν του εχω δωσει ποτε προτιμω τα σταθερα κ αργα βηματα κ επισης το μωρο μου δεν το χω για πειραματοζωο:tongue:

PlbZp2.png

σε χαιρομαι βρε Μαιρουλα πραγματικα!!φτου σου κοριτσι μου!!!

αδεια μητροτητας δεν πηρε καθολου?:tongue:

/QUOTE]

φτυσε με κοπελια!!!:D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είδες κοπελια που δεν τα λέω μόνο εγώ; p) p)

Καλημέρα εγώ τώρα σηκωθηκα!!!! Βέβαια και στις 8 που ταισα το μωρό αλλά ξανακοιμηθηκα. Πιο μετά αφού πιω τον καφέ μου και ξυπνήσει και ο Βασιλης θα πάω στο πισι να μπω στο πριβε να σας πω τα χθεσινά. Το μωρό ευτυχώς κοιμήθηκε το βράδυ και δεν είχε πυρετό. Σήμερα δεν κάνω τίποτα στο σπίτι μόνο μπάνιο όλοι από νωρίς αλλάζω σεντόνια και να τυλιξω και το μαλλί για τα αυριανα μας ιβεντς.

καλημερα Ειρηνακι!!!κ γω 8 ταισα το μπομπιδιο εκατσα μαζι με χρι τις 10 περιπου κοιμηθηκε κ τρυπωσα να δω τι λετε!πιο μετα??θα ξυπνησει μπομπιδιοοοοο μπουχουυυυ θα με φαει η περιεργεια παλι...ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο μαρη:|

PlbZp2.png

gioulies μη τολμησεις να δωσεις τιποτα στην φουντουκα..θα δουν πολλα τα ματακια σου...εμενα φιλη μου ειχε δωσει στο γιο της πριν χρονισει,ελληνικο καφε,χυμο απο lidl γιατι βαριοταν να φτιαξει φρουτοκρεμα,μπυρα κ κρασι!!!!κ με δουλευε οτι ειμαι υπερπροστατευτικη..αλλη γνωστη μου ενα τυλιχτο γλυκο παστακι,δαγκωσε αυτη μετα ο αντρας της κ μετα το μωρο....ελεοςςςςςςςςςς

gioulies μη τολμησεις να δωσεις τιποτα στην φουντουκα..θα δουν πολλα τα ματακια σου...εμενα φιλη μου ειχε δωσει στο γιο της πριν χρονισει,ελληνικο καφε,χυμο απο lidl γιατι βαριοταν να φτιαξει φρουτοκρεμα,μπυρα κ κρασι!!!!κ με δουλευε οτι ειμαι υπερπροστατευτικη..αλλη γνωστη μου ενα τυλιχτο γλυκο παστακι,δαγκωσε αυτη μετα ο αντρας της κ μετα το μωρο....ελεοςςςςςςςςςς

Χέστα κι αστα.. Τις αλλεργίες δεν τις φοβουνται? Ή μη πνιγούν? Ακομη δε ξέρουν να μασάνε πώς τρώνε ψωμάκι? Δε ξέρω..

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κόρες..

μη νιώθεις σα χαζή... οι άλλες είναι άσχετες, εσύ μια χαρά είσαι!

οχ! τι έγινε;;;;:rolleyes:

χρυσοχερα Αγγελικουλα...μα μονο εγω πηρα τον ασχετο..

μια χαρά είναι ο καρδιτσιώτης... εγώ είμαι ακαμάτρα, ε, είδε κι αποείδε ο δικός μου και προσπαθεί. νηστικός να μείνει;;;;;

μια χαρά είναι ο καρδιτσιώτης... εγώ είμαι ακαμάτρα, ε, είδε κι αποείδε ο δικός μου και προσπαθεί. νηστικός να μείνει;;;;;

εγω παλι οταν οταν ελειψα μια βδομαδα απο Μηλο για να ρθω Αθηνα ολο ντοματα κ σουβλακια ετρωγε....

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...