Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καληνυχτα και απο εδω τσουπρες.....αυριο παλι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνη ό,τι και να ειναι ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλημερΑ σε ολες...τζια, ναι μαρη...πεφτει....κΑΙ ΜΕ ΠΟΝΣΤΑΝ ΣΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ 'ΒΑΡΥ'....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΕΓΩ....Η ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ...ΚΑΙΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΧΟΥΡΙ....

221882cb0gkyh7q4.gif

μαρη τζια...σου ειπα....θα παμε με το που αρχιζει η νεα σαιζον...αν ειναι να περιμενω να αδυνατισω, θα γερασω κι όλας.....λεω να αρχισω κανα γκιλι νταιετ....
μουφα ειναι κ δεν τρωγονται τα ειχε ξεκινησει μια φιλη μου...η αληθεια ειναι οτι εχασε κιλα αλλα δεν αντεξε να το κανει ολο το προγραμμα τοσο αηδια...συνεχισε κοριτσαρα μου σωστη διατροφη μην απογοητευεσαι!
λοιπον πυρετο εχει και η τζουμπρου...37.8-38,3 εχω μετρησει..δεν εχουμε δωσει κάτι ακόμα γιατι ειχε καθοδική πορεία (από 38.3 έπεσε στο 37.8

κ γκρινια πολυ γκρινια....και ενα γκουχου...αααχχχχχ το παιζακι μου.....

περαστικα!

1)εχω 38 πυρετο..

καλο μου ακομα?εμ μου πας μπαλκονια για τσιγαρα κ συ δεν καθεσαι στα αυγα σου να συνερθεις!
κοριτσακια μου σας χαιρετω!!!

ευχομαι περαστικα σε τζουμπρου, κ μπουμπου μαιρουλας κ last but not least παπαγιαννοπουλο!!!

πακεταρισα, μπανιαριστηκα, θα ταισω κ θα την πεσω!!!

θα τα πουμε τη Δευτερα!!!

ευχηθητε να πανε ολα καλα!!!

ολα καλα θα πανε βρε!!καλο ταξιδι!!φτιαχνει κ ο καιρος σουπερ θα περασεις!

ευανθια καλα να περασεις!!!!

τζια περαστικα στην μπεμπα!!!

η δικια μου πριν 36,7 ε δεν νομιζω....

εγω κοβω γαζες,γαζες,γαζες.....εμπλεξα....και επειδη θα ρωτησεται ειναι για διακοσμηση πανω στα τραπεζια στο κεντρο.πονεσε το χερι μου.

κιμι περαστικα!!!!

σε χαιρομαι βρε Μαιρουλα πραγματικα!!φτου σου κοριτσι μου!!!
δουελευει καλο μου....8 με 4....όλα αυτα τα κανει ΜΕΤΑ την δουλεια.....κλαψε και εσυ μαζι μας:P
αδεια μητροτητας δεν πηρε καθολου?:tongue:
κοιτα δεν ειναι Γιαννης...αλλα κανει καμια δουλίτσα...να σημερα συμμαζεψε κουζίνα..εβαλε πλυντηριο..αποστειρωτη και σκουπάκι..καλος????

καλος του χρονου να το γιορτασετε σαν επετειο:tongue:

αν δεν ειστε τσακωμενοι κανει δουλειες??? εμενα πχ σημερα επλυνε τα πιατα το πρωι! το καλυτερο δωρο μου'κανε!

ποιο γιατρο? τον δικο μου? πηγα! μου το'βγαλε... 1,5 εκ. ειχε φυγει απο τη θεση του... δεν λες παλι καλα που δεν εκανα καμμια βρωμοδουλεια. εν τω μεταξυ με ρωταει με το φρυδι σηκωμενο. "δεν πιστευω να ειχες επαφες!!", ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ?????

λεω...

παω κ εγω για τσιγαρο...

δε σε θελεια μαρη αφου στο χω ξαναπει πας για 4ο κ δεν το ξερεις!:tongue:

κανει 150 χωρις επισκεψη ο δικος μου. σετακι. αλλα θα μου βαλει αλλο χωρις χρεωση. το χρεωνει ο φαρμακοποιος (μουφα), αλλα ενταξει, μου ειπε..

αν ξερει καμμια ποσο κοστιζει να ραψω τις σαλπιγγες...

να σου πω ποσο κοστιζει να τις βγαλεις που το χω κ προσφατο?:tongue:

καλημερΑ σε ολες...τζια, ναι μαρη...πεφτει....κΑΙ ΜΕ ΠΟΝΣΤΑΝ ΣΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ 'ΒΑΡΥ'....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΕΓΩ....Η ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ...ΚΑΙΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΧΟΥΡΙ....

εεεεεε τελος παντων ολοι κρυωμενοι ειστε ρε γμτ?περαστικα κ σε σενα Αλεκουκο!

τι καιρος ειναι αυτος??να κατεβασω χαλια,χειμωνιατικα κλπ?:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα..με φαγατε γκιοσσες που ειμαι κουκλα,αδυνατη,μικρη κ με αλαβαστρινο κορμι...καλυτερα ειμαι ομως..εχω 37.5 αλλα βουλωμενη μυτη,συναχι κ βηχα..ηπια ενα μπουκαλι muconthiol σε μια μερα κ καλα δεν εγινα..ατιμες ζηλιαρες...

Καλημέρα!

Το δικό μου αχούρι το μάζεψα!

Περαστικά σε τζουμπρου, κίμι, δρ και Καλή Διασκέδαση σε Ευανθία!!!

Χθες λείπαμε όοοοολη μέρα, πήγα Σαββινάκι στα παππούδια (δηλ στο Βύρωνα) και καθίσαμε από τις 10:00 ως τις 17:00. Πολύ ωραία περάσαμε. Γυρίσαμε, πήγαμε και λαϊκή, εγώ δηλαδή, έκανε κρύο για Σαββίνα...

Πάω να αρχίσω μαγείρεμα για μωρό και για άυριο που θα έρθουν τα παππούδια... Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι (ο σύζυγος θα το επιμεληθεί αυτό), ταμπουλέ (επίσης ο σύζυγος, είπαμε εγώ είμαι ανεπρόκοπη) κι εγώ θα φτιάξω ρώσικη σαλάτα και χαλβά σιμιγδαλένιο!

Τρέχουμε λέμεεεεεε!

Σμακ!

Υ.Γ.: Ομορφάκια, εγώ λέω να κλείσεις από τώρα δωμάτιο σε κανένα Λητώ, να ρθουμε να δούμε με το καλό το καινούργιο μωρό βρε!

διαβασα κ το πριβε....δε με φτανει αυτο που γραφατε κατεβατα εχουμε κ το πριβε τωρα που πηρατε φορα κ εκει...οιμε!

Εγώ δεν τα προκάμω και τα 2. Αν λέτε τίποτα ζουμερό, ενημερώστε κι εδώ βρε, να μπω κι εγώ να διαβάσω... Να χρίσουμε μια από εμάς ως ρουφ να μας λέει πότε να μπαίνουμε

καλημερααααααα..με φαγατε γκιοσσες που ειμαι κουκλα,αδυνατη,μικρη κ με αλαβαστρινο κορμι...καλυτερα ειμαι ομως..εχω 37.5 αλλα βουλωμενη μυτη,συναχι κ βηχα..ηπια ενα μπουκαλι muconthiol σε μια μερα κ καλα δεν εγινα..ατιμες ζηλιαρες...

ενα μπουκαλι????τα εβλεπες ολα ομορφα ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...