Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Εγω νομιζω οτι ο καθενας εχει αλλη ανοχη στον πονο. Προσωπικα οταν εκανα μικροβιωμα ειχα παρει 2 buscopan (αυτη την οδηγια ειχα) και ψιλοπεθανα στον πονο. Αφου ελεγα δεν το κανω με τιποτα παλι. Ευτυχως ηταν η επαναληπτικη εξεταση την πρωτη την ειχα κανει με μεθη οταν ειχα αφαιρεσει και ενα μικρο πολυποδακι!!! Καλη επιτυχια!

Η αληθεια ειναι οτι τοσο άσχημη εμπειρία δεν εχω ξανακουσει.. και ο γιατρός μου πιο πολύ επειδη τον ρωτησα μου ειπε να το παρω προληπτικά .. ναι τι να πω.. θα το κανω και ο θεος βοηθος.. αχαχαχ έχουμε περάσει και χειροτερα!!!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τσακωθηκε με τον Βγαινοπουλο για μενα,,εγω διαλεξα το Βγενοπουλο κ δεν αντεξε την απορριψη η αρκουδα κ παραιτηθηκε..αλλα δε στο λεγα για να μη ψωφησεις μια μερα νωριτερα απο ζηλεια ..γκιοσσα.

τσακωθηκε με τον Βγαινοπουλο για μενα,,εγω διαλεξα το Βγενοπουλο κ δεν αντεξε την απορριψη η αρκουδα κ παραιτηθηκε..αλλα δε στο λεγα για να μη ψωφησεις μια μερα νωριτερα απο ζηλεια ..γκιοσσα.

Αυτόν τον γελοίο μετά από αυτό που έκανε να βάλει με το ζόρι τους ανθρώπους να δουλέψουν και να καούν ζωντανοί δεν θέλω ούτε να ξέρω οτι υπάρχει!

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Ομορφάκια!Και του χρόνου να'σαι γερή και σύ και η οικογενειά σου!

...προσθετω...

κ να ειμαστε ολες εδω να τα λεμε κοριτσαρα!!!:P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Κουκλες γεια σας και αντιο σας!!!! Ειμαι χαλια κουρασμενη θα σας αναλυσω αυριο.... Μπηκα μονο για να πω πως ξεχασα να ευχηθω σε ενα μωρο.... Στον Κωστα (που εγω θα ηθελα Κωνσταντινο) της Λιτσας..... Δεν εχει σημασια που βαφτιζεται μεθαυριο σημασια εχει πως θα τον λενε.......... Λιτσακι μου να το χαιρεσαι το αγορακι σου..... Να χαιρεσαι την οικογενεια σου ολη.... Και την Δομνα αλλα και τον Στρατουλη...... Να τα καμαρωσεις τα παιδακια σου μεγαλα και τρανα και αξιους ανθρωπους...... Με το καλο και η βαφτιση...... θα τα πουμε στο τραπεζιον.....

Ειχα μια εξαιρετικα δυσκολη μερα και τωρα νοιωθω χαλια..... Σημερα καναμε εμβολια 2 και στα δυο μπουτακια μας..... Και δεν ησυχασε απο εκει και μετα. Αφου να φανταστητε την κουνησα για να κοιμηθει......

Ε Ν Ο Ε Ι Τ Ε πως δεν διαβασα τιποτα...... Και στο πριβε αυριο θα σας πω τι εγινε σημερα το απογευμα και γιατι για πρωτη φορα εδω και πολυ καιρο νοιωθω το απολυτο ρακος!!!!

Σας φιλω, σας καληνυχτω και συγνωμη Μαιρουλα που σε αφηνω σημερα να τα κανεις ολα μονη......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...