Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα ξαναβαλω. του λεω μηπως δεν μου παει αυτη η μεθοδος? οχι μου λεει, ελα μολις σου τελειωσει αυτη η περιοδος. επιμενει!

εγω τελικα δεν...τα ειπαμε...σκουφακι!!:(:(

κανει πεινα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μολις τσιμπισα κατι,μακαρονακι,ψωμακι,τυρακι,γιαουρτακι..ολα απο λιγο!!!;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τελικα δεν...τα ειπαμε...σκουφακι!!:(:(

μολις τσιμπισα κατι,μακαρονακι,ψωμακι,τυρακι,γιαουρτακι..ολα απο λιγο!!!;)

αντε κ πολυτεκνη λιτσακι μου!

παω πριβε να πω τον πονο μου επι του θεματος;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμενα ο κωστης μου αν τον βαλεις να πατησει ποδια κατω παιδια τρεχει κ παει...μιλαει πολυ,γελαει ακομη πιο πολυ...

ασχετο:χαζευα πριν τα ταλεντα...ρε παιδια θα βγαζατα τα παιδια σας στην τβ σε τοσο τρυφερη ηλικια??

??

και εμενα ο μιρκος μου ευη ετσι κανει...εγω δεν θα εβγαζα τα παιδια μου στο γυαλι για κανεναν λογο.....τα θεωρω απωθημενα γονεων αυτα

ποιο γιατρο? τον δικο μου? πηγα! μου το'βγαλε... 1,5 εκ. ειχε φυγει απο τη θεση του... δεν λες παλι καλα που δεν εκανα καμμια βρωμοδουλεια. εν τω μεταξυ με ρωταει με το φρυδι σηκωμενο. "δεν πιστευω να ειχες επαφες!!", ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ?????

λεω...

παω κ εγω για τσιγαρο...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμενα συνηθως αλεκα κανει χωρις να του πω...αν του πω η απαντηση ειναι:μετα....

Οκ τοτε...

παμε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Ξέχασα!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Θεανούλα μου!!Να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου,τον αντρούλη σου και να είστε για πάααααααντα γερού,υγιείς και ευτυχισμμένοι!!Και υγεία πάνω από όλα και όλους!

Επίσης Ελενιε Χρόνια σου πολλά!Να χαίρεσαι τον μπεμνπάκο σου!Αυτός θα είναι για πάντα η παρηγοριά σου και το φαρμακό σου για ότι και να συμβαίνει στην ζωή σου!!

Λιτσάκι και συ να χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου!Ισχύουν όλα τα παραπάνω!

Διαφημίσεις

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ να κανω μια ερωτηση χαζη..το σπιραλ κανει ας πουμε 500 ευρω,κ δεν το δεχθηκε το σωμα κ θα ξαναβαλεις..αλλα 500 ή οχι?

κανει 150 χωρις επισκεψη ο δικος μου. σετακι. αλλα θα μου βαλει αλλο χωρις χρεωση. το χρεωνει ο φαρμακοποιος (μουφα), αλλα ενταξει, μου ειπε..

αν ξερει καμμια ποσο κοστιζει να ραψω τις σαλπιγγες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βρε εχω φτιαξει το κλιπακι των μωρων για την κυριακη...και του στρατου ετσι το ειχα κανει..αλλα δεν θυμαμαι πως βαζεις τη μουσικη να παιζει σε ολες τις διαφανειες...τη βαζω κ παιζει μονο στην πρωτη...δεν κανει προβολη και μουσικη μαζι...

α με μουσικη δεν ξερω....για τις εργασιες το δουλευα στη σχολή....

ερχομαι να πω και εγω μια μλκια...

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ να κανω μια ερωτηση χαζη..το σπιραλ κανει ας πουμε 500 ευρω,κ δεν το δεχθηκε το σωμα κ θα ξαναβαλεις..αλλα 500 ή οχι?

σιγα να μην κανει και 1000 μαρη...150 ειχανε πει...

byXKp2.png

Πήγα σήμερα και έκανα καθαρισμό!Γυαλαμπούκιασε η φάτσα μου!Πού να κάνω και αυτά που κάνει το μαυσωλείο!!!!Τί κάνεις κακό μου;;Εχεις ακόμη πυρετό;;;Που μου θές και πιπινογιατρό;;Αν του λεγες οτι θα κάτσεις στο μάθημα της αντομίας(που χρησιμοποιούν τα πτώματα)ίσως και να σου καθόταν!!!

Πήγα σήμερα και έκανα καθαρισμό!Γυαλαμπούκιασε η φάτσα μου!Πού να κάνω και αυτά που κάνει το μαυσωλείο!!!!Τί κάνεις κακό μου;;Εχεις ακόμη πυρετό;;;Που μου θές και πιπινογιατρό;;Αν του λεγες οτι θα κάτσεις στο μάθημα της αντομίας(που χρησιμοποιούν τα πτώματα)ίσως και να σου καθόταν!!!

φτου σου Γιαγκουλα! θα σου κανω ενα μινι-βουντου εσενα να στρωσεις!

εχω να κανω καθαρισμο απο την εφηβεια...αλλη αισθηση. φραπα!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κοριτσια μαζεψα τα πιατα μου και καληνυχτω!!!κομματιαστηκα παλι!!!να μου φιλησετε τα πιπινια μας!!!καληνυχτα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κοριτσια μαζεψα τα πιατα μου και καληνυχτω!!!κομματιαστηκα παλι!!!να μου φιλησετε τα πιπινια μας!!!καληνυχτα!!

Καληνύχτα Λιτσάκι.Δεν έχω προλάβει να σχολιάσω στο πριβέ γιατί έχω διαβάσει μέχρι την σελ.35.Αυριο.

εσυ ΜΕΦΗ δε θες καθαρισμο αναστηλωση θες..θα σε στειλω σε ενα φιλο μου συντηρητη αρχαιοτητων να σε προσεξει..

Φίλο τον λέμε τώρα τον σωτήρα σου;;Που αν δεν ήταν αυτός θα έμενες με τον Μητσοτάκη και τον Θάνο θα ον έβλεπες με τα κυάλια;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...