Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευανθια, οι Σπετσες με τις παρανυχιδες ειναι ο συνειρμος (Σ)πετσες στα δαχτυλακια...που βγαζουν παρανυχιδες μετα!

:lol::lol::lol:

σωστος!!!!

απο τις 1 τωρα ξεμπερδεψα με το μικρο! εχει φαει το καταπετασμα, τον περνει ο υπνος, ξυπναει κ παλι απο την αρχη!!!

κανει κ πολλα πριτς πριτς!!! αλλα κακα απο το πρωι δεν εχει κανει!!

τελικα του εδωσα λιγο κιντερντε κ τεζαρε...

παω κ εγω να τεζαρω...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αρε αυτο το κιντερτε.... εγω τωρα που αλλαξα το γαλα δεν του δινω...Και εγω θα συμφωνησω με την Ευη για τον ορο. Του βαζω μονο όταν εχει βουλωσει πολυ και δε μπορει να ανασανει...Απο την ημερα που γεννηθηκε του εχω βαλει μονο 2 φορες. Μια που ρουθουνιζε και μια που εβγαλε το γαλα απο τη μυτη.

Αχ Ριανα εγω ξερεις τι έκανα??? Εβαλα ενα σουπερ καθισμα για τον Αγγελο πισω για να τον δελεασω και με αφησε να βαλω τον μικρο με το 'παλιο' καθισμα μπροστα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλησπερα φιλεναδες μου!!!!

Λοιπον η τα παιδια σας ειναι αγγελουδια η εγω την εχω σκαυομαθει κ δεν προλαβαινω να παω στην τουαλετα!!!

μαλλον περναμε φαση ταχειας αναπτυξης γιατι ειναι κολημμενη πανω μου σαν βδελα!!!!!!!!και σε συνδιασμο με τους κολοικους εχουμε την απολυτη καταστροφη.

Χθες το βραδυ αφου κοιμηθηκε με 1000 ζορια στης 3 το ξημερωμα ,στης 4 παταει κατι ουρλιαχτα αλλο πραγμα!!!!!!Τεντωνε χερακια,ποδαρακια...χαμος.Την βαζω στο στηθος να ηρεμησει,με τιποτα!!!!!!!!πρεπει να ξυπνησαμε αν οχι ολη την πολη την μιση σιγουρα!!!!!Η καταληξη?ολο το βραδυ να κλαιει και να μην κλεισω ματι ουτε για αστειο!!!!!!

Ευτυχως κοιμηθηκε απο της 1 μεχρι της 3 κα ετσι εκλεισα τα ματια μου για λιγακι!!!!!Εχω κ ενα πονοκεφαλο αλλο πραγμα!!!!!

Να μην πω για το τι δουλειες εχω να κανω!!!!!ενας χαμος!!!!!!!!

Ουφ τα ειπα και ξεσκασα!!!!!!!

Κοριτσια οσε θηλαζετε αποκλειστικα μηπως ξερετε αν ο γλυκανισος μειωνει την παραγωγη?Γιατι πηρα και εβρασα να πιω μπας κ ηρεμησει λιγακι (καπου διαβασα μαλλον εδω οτι ειναι χαλαρωτικος για τα μωρακια)

Κατα τα αλλα ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!σας φιλω ,και ε΄πιζω να καταφερω να διαβασω τι γραψατε!!!!

iMLpp3.png

mary πριν το φαι, εστω κ χωρις τον ρουφηχτηρα, γιατι τα ποναει μου ειπε ο δρ. που εβαζα στον μπεμπακο πριν κανα μηνα, γιατι τον ειχαν κολλησει τα βρωμοπαιδα. θα του βαζεις ορο με δυναμη στο ενα ρουθουνι, τη γυρνας κατευθειαν μπρουμυτα κ της χτυπας απαλα τη πλατουλα. τακ τακ. μετα στο αλλο ρουθουνι. δεν θα βγαλει τπτ, μπορει καμμια μυξουλα, αλλα θα καταπιει τις βλεννες κ θα φυγουν απο τα κακα της. κατι ειναι κ αυτο. μια εξοδος...

αχ ευχαριστω πολυ ελενη,θα το δοκιμασω,γιατι το σκεφτκα λιγο,οτι αν μοιαζει τον μπαμπα της και σε αυτο(γιατι σε ολα ειναι καρμπον)πρεπει να την αναγουλιαζουν οι μυξουλες της,το ειχε και αυτος σαν μωρο......

ευη δεν το ηξερα αυτο:confused:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

θεανουλα προβλημα τα τελεταια 2 βραδια εχω και εγω με τον μπεμπη,ξυπναει στις 8 το απογευμα και δεν κοιμαται αμα δεν παει 3.30:!::!::!:

εχθες μαζι βλεπαμε μεγκα το τι ψυχη θα παραδωσεις.......και οταν του εκλεισα την τηλεοραση αρχισε να κλαιει:lol::lol::lol::lol:

τι θα τον κανω δεν ξερω.....

fCS8p3.png

Για οσες εχετε μωρακια μπουκωμένα (προχεχως και εγω αν μου το κωλησει ο Γιαννης)

αφήνετε λιγο το παράθυρο ανοιχτο ας κανει κρύο.Βοηθάει πολυ!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αλήθεια Ελένη;;Κι εγώ ήπια πρώτη φορά χθες για να χαλαρώσω κι εγώ και το μωρό και κοιμήθηκε από τις 12 μέχρι τις 7.15! Δεν μπορώ να πω ότι τουμπάνιασε ιδιαίτερα το στήθος πάντως!!

καλησπερα κοριτσια!γυρισα πριν απο λιγο απο τα ψωνια.

να σας πω τον πονο μου?

η μπεμπα το πρωι μου εκανε εναν ωραιο εμετουλι!!!την ταισε ο αντρας μου στις 7 και κατα τις 9.30 την ακουω να μυξοκλαει και μετα απο λιγο την ακουω να πνιγεται,σηκωνομαι εκεινη την ωρα εκανε και ηταν γυρισμενη μπρουμυτα μεσα στην καλαθουνα.εντωμεταξυ κανει σαν γουρουνακι απο τις μυξες,λετε να φταιει αυτο,να την αναγουλιασε?

και ποτε θα καθαρισουν επιτελους????

Δυομιση ωρες μετά το γέυμα ??

Δεν ειχε παραφάει σίγουρα.

Εμενα οσες φορες εκανε εμετο ηταν η γιατι στραβοκατάπιε και πνήγικε η γιατι τον κραταγα απο το στέρνο για να τον πλύνω και δεν ειχε ρευτεί.

Φυσικά την προηγουμενη εβδομάδα που ηταν και η τελευταία φορα που εκανε μετα αρχισε τα πράσσινα κακα και λέω μπας και περνούσε καμμιά ιωση.

Διαφημίσεις

Για οσες εχετε μωρακια μπουκωμένα (προχεχως και εγω αν μου το κωλησει ο Γιαννης)

αφήνετε λιγο το παράθυρο ανοιχτο ας κανει κρύο.Βοηθάει πολυ!!!

Και να παγώσω εγώ;;;;;Είμαι πολύ κρυουλιάρα!!:tongue:

Αλήθεια Ελένη;;Κι εγώ ήπια πρώτη φορά χθες για να χαλαρώσω κι εγώ και το μωρό και κοιμήθηκε από τις 12 μέχρι τις 7.15! Δεν μπορώ να πω ότι τουμπάνιασε ιδιαίτερα το στήθος πάντως!!

Με ενα φλυτζανι δεν βλεπεις διαφορα,θέλει 3-4 ημερισίως,αλλα αν δεν εχεις προβλημα παραγωγής και πίνεις θα κάνεις υπέρπαραγωγη και θα εχεις αλλου το πρόβλημα......

Εγω 1 φλυτζανι το πίνω το απόγευμα,ετσι και σαν καφεδάκι:wink:

Kορίτσια έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο της Τζο Φροστ.(Νταντά Άμεσου Δράσης). Γράφει πολύ ωραία πράγματα κυρίως για τις μανουλες με τα μεγαλύτερα παιδάκια. Εχω το ΙΒΑΝ αν θέλετε

Ψάχνω για ενδοεπικοινωνία -πιστεύεται ότι αξίζει αυτή με την κάμερα? Ποια η γνώμη σας γενικώς?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...