Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μου σας χαιρετω!!!

ευχομαι περαστικα σε τζουμπρου, κ μπουμπου μαιρουλας κ last but not least παπαγιαννοπουλο!!!

πακεταρισα, μπανιαριστηκα, θα ταισω κ θα την πεσω!!!

θα τα πουμε τη Δευτερα!!!

ευχηθητε να πανε ολα καλα!!!

ολα καλα ΘΑ πάνε...τα κουμκουατ μην ξεχασεις!!!!

γιατι οταν πεφτει η θερμοκρασια του σωματος 'πφτει' και το ανοσοποιητικο;)

ααααααααααααααααααααααααα

ΤΖΙΑ λεω να τη βγαλω σε καμμια βδομαδα,θα τη φερω Φαληρο.,

ΕΥΑΝΘΙΑ καλο ταξιδι.

ΑΛΕΚΑ,τον Γιαννη τον θελω κ εγω...

περιμενω μηνυμα... τηλ...κατι..θελω να τη δω, να της μάθω κανεναν ακομη χορο και να γνωρισω και τον ταλιμπαν.

Μωρη αμα παρεις τον Γιάννη θα μου μεινει αμανατι ο Νυσταλέων...

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευανθια καλα να περασεις!!!!

τζια περαστικα στην μπεμπα!!!

η δικια μου πριν 36,7 ε δεν νομιζω....

εγω κοβω γαζες,γαζες,γαζες.....εμπλεξα....και επειδη θα ρωτησεται ειναι για διακοσμηση πανω στα τραπεζια στο κεντρο.πονεσε το χερι μου.

κιμι περαστικα!!!!

...μονο που το σκεφτομαι κουραστηκα....

περιμενω μηνυμα... τηλ...κατι..θελω να τη δω, να της μάθω κανεναν ακομη χορο και να γνωρισω και τον ταλιμπαν.

Μωρη αμα παρεις τον Γιάννη θα μου μεινει αμανατι ο Νυσταλέων...

αν δε με παρετε και εμενα, θα κατσω πανω σας

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και τι χαιρεσαι μαρη? φοβασαι μην και δεν του αρεσες και δεν σου εστελνε χαχα???? Να το κανεις καμαρι μου...εγω λεω να τον κανω ντιλιτ παντως:P

....μα να μην του πω...κλεισε την τηλεοραση και πιασε τις φραουλες

aleka ki εγω τον αγνοησα..

ευχομαι περαστικα σε τζουμπρου, κ μπουμπου μαιρουλας κ last but not least παπαγιαννοπουλο!!!

ολα καλα θα ειναι!
σημερα ειχα παει για πετικιουρ...μπηκα στο μαγαζι, εκλαιγε η κοπελα που το εχει..Τι εχεις μωρη της λεω...ο Γιαννης λεει με βριζει καθε μερα...αη διωχτον της λεω...γιατι σε βριζει ? γιατι δουλευω όλη μερα και τα απογευματα κραταει μονος του τα παιδια.....και κουραζεται...Τι ωρα λειπεις δηλαδη της λεω? Απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ....Καλα μωρη της λεω και τι τρωτε? Ε μαγειρευει κατι ο Γιαννης....και ποιος τα ταιζει, τα κανει μπανιο, κοιμιζει κλπ...? Ο γιαννης λεει....ισως λεει κανει και κανα μαζεματακι στο σπιτι....Διωχτον μαρη της λεω και δωστου το τηλεφωνο μου...Αν μου κατσει θα παρεις και κομισιον...ακου ρε παιδια...και στεναχωριεται που τη βριζει...εμ αφεντικο του ειναι...να μην τη βρισει??

κατι τετοιες αχαριστες πως μου τη δινουν...ο γιαννης το παιζει νοικοκυρα δηλαδη??δεν δουλευει??????

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κατι τετοιες αχαριστες πως μου τη δινουν...ο γιαννης το παιζει νοικοκυρα δηλαδη??δεν δουλευει??????

δουελευει καλο μου....8 με 4....όλα αυτα τα κανει ΜΕΤΑ την δουλεια.....κλαψε και εσυ μαζι μας:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ξεχασα,καλα στεναχωριεται που την βριζει?πλακα μας κανει???μου φαινεται δεν εχει ιδεα απο αντρες!!!!

τζια τωρα με πηρε τηλ. η κοπελα,μολις γυρισε απο γιατρο,της ειπε να ξανακνει εξεταση αλλα νηστικη,παρ'ολο που ειναι ουρα....και αναλογα λεει ειναι να κανει και την καμπυλη σε λιγες εβδομαδες...

εγω παντως της ειπα να παει τριτη και για αιμα και για ουρα και αμα βγει ανεβασμενο να παει να κανει καμπυλη τωρα!!!!!!

της λεει ο γιατρος δεν ειναι τιποτα και απλα πρεπει να το ξερουμε και το πολυ πολυ να το παρουμε να λιγο πιο μπροστα.....καλα δνε ηθελε και να την φοβισει αλλα.....

fCS8p3.png

εδωσα λίγο ντεπονάκι...λιγότερη δοση...αντι 3,5 εδωσα 2,5....δε με αφηνε πάλι ο Νυσταλέων να δωσω...πάνω απο 38 μου λεει..τεσπα..τον επεισα τελικά...εχω και αυτο...ηρεμησε προς στιγμην..μετα γκρινιαζε...εκανε και κακα τελειως βρωμερα...κρυωσε το παιδάκι μου....

εγω λεω...να του δωσεις κ αυτουνου λιγο ντεπονακι να ηρεμησει...δεν εχεις αλλη λυση!

καλο ταξιδι κοριτσακι με το αγορακι σου!!! θα περασετε τελεια!!

σημερα ειχα παει για πετικιουρ...μπηκα στο μαγαζι, εκλαιγε η κοπελα που το εχει..Τι εχεις μωρη της λεω...ο Γιαννης λεει με βριζει καθε μερα...αη διωχτον της λεω...γιατι σε βριζει ? γιατι δουλευω όλη μερα και τα απογευματα κραταει μονος του τα παιδια.....και κουραζεται...Τι ωρα λειπεις δηλαδη της λεω? Απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ....Καλα μωρη της λεω και τι τρωτε? Ε μαγειρευει κατι ο Γιαννης....και ποιος τα ταιζει, τα κανει μπανιο, κοιμιζει κλπ...? Ο γιαννης λεει....ισως λεει κανει και κανα μαζεματακι στο σπιτι....Διωχτον μαρη της λεω και δωστου το τηλεφωνο μου...Αν μου κατσει θα παρεις και κομισιον...ακου ρε παιδια...και στεναχωριεται που τη βριζει...εμ αφεντικο του ειναι...να μην τη βρισει??

αδερφια εχει αυτος????

δουελευει καλο μου....8 με 4....όλα αυτα τα κανει ΜΕΤΑ την δουλεια.....κλαψε και εσυ μαζι μας:P

κ μετα μπαινει κ αυτος στα φορουμ!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πηρε και η νονα του αγγελου σημερα...θα ερθει 5 ιουλιου λεει για δεκα μερες...ωραια...ο μικρος κατουρηθηκε απο τη χαρα του. Αυριο ερχεται ο πεθερος μου...καλα που δεν εχει καλο καιρο θεες μου συγχωρα με, γιατι θα βαρυγομουσα πολυ...τωρα βαρυγομω λιγο....αλλα ειμαι γαιδουρα γιατι την κυριακη θα μπει νοσοκομειο, οποτε δεν θα κατσει πολυ ο καυμενος..αλλα εγω βαρυγομω....απο μεσα μου.....

221882cb0gkyh7q4.gif

κ μετα μπαινει κ αυτος στα φορουμ!!

μπουχαχαχα...μαρη και εγω αυτο σκεφτηκα...ότι κανουμε την ιδια ζωη με το γιαννη....φανταζεσαι να καθεται ο Νικος να με βριζει στο γραφειο ότι του μιλαω αποτομα???

221882cb0gkyh7q4.gif

αυτο που εγινε σημερα δεν ματαξαναγινε! νεβερ!

ουτε λεφτα να μοιραζα!!! εμενα δεν με παιρνει κ κανεις τηλεφ. να με πανηγυρισει για τη γιορτη μου... ε, σημερα παιζει να με θυμηθηκαν κ κατι συμμαθητριες απο το δημοτικο! jesus christ. με κοιταγε, με ξανακοιταγε ο λογ. ε, μετα το εμαθα το κολπακι κ εβγαινα εξω απο το γραφειο! που θα ξαναζησω εγω τετοια μεγαλεια χρυσε μου?????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αυτο που εγινε σημερα δεν ματαξαναγινε! νεβερ!

ουτε λεφτα να μοιραζα!!! εμενα δεν με παιρνει κ κανεις τηλεφ. να με πανηγυρισει για τη γιορτη μου... ε, σημερα παιζει να με θυμηθηκαν κ κατι συμμαθητριες απο το δημοτικο! jesus christ. με κοιταγε, με ξανακοιταγε ο λογ. ε, μετα το εμαθα το κολπακι κ εβγαινα εξω απο το γραφειο! που θα ξαναζησω εγω τετοια μεγαλεια χρυσε μου?????

και του χρονου ελενακι....

221882cb0gkyh7q4.gif

πηρε και η νονα του αγγελου σημερα...θα ερθει 5 ιουλιου λεει για δεκα μερες...ωραια...ο μικρος κατουρηθηκε απο τη χαρα του. Αυριο ερχεται ο πεθερος μου...καλα που δεν εχει καλο καιρο θεες μου συγχωρα με, γιατι θα βαρυγομουσα πολυ...τωρα βαρυγομω λιγο....αλλα ειμαι γαιδουρα γιατι την κυριακη θα μπει νοσοκομειο, οποτε δεν θα κατσει πολυ ο καυμενος..αλλα εγω βαρυγομω....απο μεσα μου.....

βαρυγκομας, ξεβαρυγκομας, παλι εκει θα εισαι...γιαυτα ζεις. για να πηγαινεις στα νοσοκομεια να μαζευεις γνωσεις!

αχ...κατι ηθελα να πω...

α, ναι! κ εμας θα ερθει για τη βαφτιση ο παππους του παυλου απο τη Γερμανια!

ξανα τηλεφωνο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βαρυγκομας, ξεβαρυγκομας, παλι εκει θα εισαι...γιαυτα ζεις. για να πηγαινεις στα νοσοκομεια να μαζευεις γνωσεις! !

βρε χαζο στο νοσοκομειο δεν παω....χαζο εισαι..σιγα μηνκανω και την αποκλειστικη...βαρυγοαμαω που θα μεινουν σπιτι ενα βραδυ....τόοοοοοσο γαιδουρα.....

221882cb0gkyh7q4.gif

ξεχασα,καλα στεναχωριεται που την βριζει?πλακα μας κανει???μου φαινεται δεν εχει ιδεα απο αντρες!!!!

τζια τωρα με πηρε τηλ. η κοπελα,μολις γυρισε απο γιατρο,της ειπε να ξανακνει εξεταση αλλα νηστικη,παρ'ολο που ειναι ουρα....και αναλογα λεει ειναι να κανει και την καμπυλη σε λιγες εβδομαδες...

εγω παντως της ειπα να παει τριτη και για αιμα και για ουρα και αμα βγει ανεβασμενο να παει να κανει καμπυλη τωρα!!!!!!

της λεει ο γιατρος δεν ειναι τιποτα και απλα πρεπει να το ξερουμε και το πολυ πολυ να το παρουμε να λιγο πιο μπροστα.....καλα δνε ηθελε και να την φοβισει αλλα.....

κοιτα..το γεονος οτι ειχε στα ουρα σημαινει οτι ηταν αρκετα ανεβασμένο....γνωμη μου ειναι να κανει οπωσδηποτε την καμπυλη..γιατη μετρηση νηστική εγω που εχω ζαχαρο το πρωι ειαμι στα πάνω φυσιολογικά ορια..το θεμα ειναι πως τη μεταβολίζει..ακι επειδη οι γυναικολογοι ειναι λιγο μλκες...ο δικος μου ελεγε οτι ειναι πταισμα...να κανει οπωσδηποτε την καμπυλη..να μην περιμενει

ενταξει...διαβητης κυησης θα ειναι στη χειροτερη πες της...ευκαιρία να μη βαλει και κιλά...αν προσεξει δε θα εχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...αλλα το γοργον και χαρην εχει....

byXKp2.png

δεν τον αφηνω μαρη το Νυσταλεων..για τις δουλειες τον θελω τον αλλο..

ΑΛΕΚΑ θα ερθεις κ εσυ???τελεια..

ΤΖΙΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΠΕΡΔΙΚΑ ΟΡΘΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..Κ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ.ΚΑΝ ΚΑΝ Κ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...