Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα τον Νυσταλεων τωρα τον επιασαν οι αυπνιες????

φοβαται μηπως η Τζια 'του κανει κακο':D:D:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσακια μου σας χαιρετω!!!

ευχομαι περαστικα σε τζουμπρου, κ μπουμπου μαιρουλας κ last but not least παπαγιαννοπουλο!!!

πακεταρισα, μπανιαριστηκα, θα ταισω κ θα την πεσω!!!

θα τα πουμε τη Δευτερα!!!

ευχηθητε να πανε ολα καλα!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

εμεις ακομα ειμαστε τσακωμενοι...σημερα του πα να μου φερει μιλουπα κρεμα κ νουτριτσια...στο πε η παιδιατρος??με ρωτησε??ουτε για το κεφαλι μου πε η παιδιατρος αλλα δεν την ακουσα..κουμαντο κανω εγω...δε μιλησε ...

ιωση μαρη...δεν κρυωνουν τα παιδια...και το κρυολογημα ιος ειναι.....πες του Νυσταλεον να μην ανακατευεται γιατι θα τρωγεστε...να μου πεις θα ακουσει?? και τι θα του πεις? να μην ανακατευετε στο παιδι του??? ε ....πες του και εσυ ότι δεν ειναι δικο του:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το ξερω αυτο που λες..αλλα πως εξηγειτε να μου τα παθαινει οταν τη βγαζω ιδρωμενη στον αερα..χθες βγηκαμε από το γιατρο..την ειχα με το κοντομανικο...δε σκεφτηκα η χαζη να της βαλω το ζακετακι της που ειχα μαζί γιατι το αυτοκινητο ηταν διπλα..εκει νομιζω την αρπαξε

byXKp2.png

Διαφημίσεις

σημερα ειχα παει για πετικιουρ...μπηκα στο μαγαζι, εκλαιγε η κοπελα που το εχει..Τι εχεις μωρη της λεω...ο Γιαννης λεει με βριζει καθε μερα...αη διωχτον της λεω...γιατι σε βριζει ? γιατι δουλευω όλη μερα και τα απογευματα κραταει μονος του τα παιδια.....και κουραζεται...Τι ωρα λειπεις δηλαδη της λεω? Απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ....Καλα μωρη της λεω και τι τρωτε? Ε μαγειρευει κατι ο Γιαννης....και ποιος τα ταιζει, τα κανει μπανιο, κοιμιζει κλπ...? Ο γιαννης λεει....ισως λεει κανει και κανα μαζεματακι στο σπιτι....Διωχτον μαρη της λεω και δωστου το τηλεφωνο μου...Αν μου κατσει θα παρεις και κομισιον...ακου ρε παιδια...και στεναχωριεται που τη βριζει...εμ αφεντικο του ειναι...να μην τη βρισει??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εμεις ακομα ειμαστε τσακωμενοι...σημερα του πα να μου φερει μιλουπα κρεμα κ νουτριτσια...στο πε η παιδιατρος??με ρωτησε??ουτε για το κεφαλι μου πε η παιδιατρος αλλα δεν την ακουσα..κουμαντο κανω εγω...δε μιλησε ...

και εμεις σημερα μονο για αυτο μιλησαμε...αλλα ευτυχως δεν με ρωτησε αν το ειπε ο παιδίατρος..και απορω γιατι αφου ο παιδίατρος ειπε κρεμα απο φαρμακειο οχι από βιολογικα και εγω τον εστειλα σε βιολογικα....

α και μου ειπε καποια στιγμη...ελα ρε αγαπη μου.....αρχιζω να ενδιδω.....βασικα δε θελω να υπάρχει ενταση..περα του οτι δεν τη γουστάρω..πιστευω οτι την αντιλαμβανεται και το παιδί...

byXKp2.png

καλα μαρη τρελλη κ εσυ με κοντομανικο το μωρο???επειδη εσυ εχεις καψες ..

ρε συ το απογευμα ειχε ηλιο..να φανταστεις με κοντομανικο και ιδρωσε οταν την πηγαιναμε..αληθεια..ποτε θα την βγαλεις βολτα την περδικα?

byXKp2.png

σημερα ειχα παει για πετικιουρ...μπηκα στο μαγαζι, εκλαιγε η κοπελα που το εχει..Τι εχεις μωρη της λεω...ο Γιαννης λεει με βριζει καθε μερα...αη διωχτον της λεω...γιατι σε βριζει ? γιατι δουλευω όλη μερα και τα απογευματα κραταει μονος του τα παιδια.....και κουραζεται...Τι ωρα λειπεις δηλαδη της λεω? Απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ....Καλα μωρη της λεω και τι τρωτε? Ε μαγειρευει κατι ο Γιαννης....και ποιος τα ταιζει, τα κανει μπανιο, κοιμιζει κλπ...? Ο γιαννης λεει....ισως λεει κανει και κανα μαζεματακι στο σπιτι....Διωχτον μαρη της λεω και δωστου το τηλεφωνο μου...Αν μου κατσει θα παρεις και κομισιον...ακου ρε παιδια...και στεναχωριεται που τη βριζει...εμ αφεντικο του ειναι...να μην τη βρισει??

ρε τον Γιαννη....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας χαιρετω!!!

ευχομαι περαστικα σε τζουμπρου, κ μπουμπου μαιρουλας κ last but not least παπαγιαννοπουλο!!!

πακεταρισα, μπανιαριστηκα, θα ταισω κ θα την πεσω!!!

θα τα πουμε τη Δευτερα!!!

ευχηθητε να πανε ολα καλα!!!

καλο ταξιδι ευανθουλα μου......όλα ΘΑ πανε καλα.... ο πανεμορφος παπαγιαννοπουλος μου σε χαιρεταει....

καλα εμενα, στην αρχη κατι πηγε να πει ( στον αγγελο) του ειπα ότι θα μιλησει όταν τον κραταει αγκαλια 9 μηνες σερι....αλλο που δεν ηθελε ο κοπριτης χαχα....δεν ξανασχοληθηκε....:mrgreen:

το ξερω αυτο που λες..αλλα πως εξηγειτε να μου τα παθαινει οταν τη βγαζω ιδρωμενη στον αερα..χθες βγηκαμε από το γιατρο..την ειχα με το κοντομανικο...δε σκεφτηκα η χαζη να της βαλω το ζακετακι της που ειχα μαζί γιατι το αυτοκινητο ηταν διπλα..εκει νομιζω την αρπαξε

γιατι οταν πεφτει η θερμοκρασια του σωματος 'πφτει' και το ανοσοποιητικο;)

221882cb0gkyh7q4.gif

και εμεις σημερα μονο για αυτο μιλησαμε...αλλα ευτυχως δεν με ρωτησε αν το ειπε ο παιδίατρος..και απορω γιατι αφου ο παιδίατρος ειπε κρεμα απο φαρμακειο οχι από βιολογικα και εγω τον εστειλα σε βιολογικα....

α και μου ειπε καποια στιγμη...ελα ρε αγαπη μου.....αρχιζω να ενδιδω.....βασικα δε θελω να υπάρχει ενταση..περα του οτι δεν τη γουστάρω..πιστευω οτι την αντιλαμβανεται και το παιδί...

καλα κανεις μαρη.....χεστον...

221882cb0gkyh7q4.gif

ΤΖΙΑ λεω να τη βγαλω σε καμμια βδομαδα,θα τη φερω Φαληρο.,

ΕΥΑΝΘΙΑ καλο ταξιδι.

ΑΛΕΚΑ,τον Γιαννη τον θελω κ εγω...

ας μου ερθει και θα αρχιζω να τον νοικιαζω...το Νικο θα τον στειλω στην ελενη 26....που σημερα εστειλε μηνυμα και μου ειπε να μεταφερω τις ευχες της στις εορταζουσες

221882cb0gkyh7q4.gif

ευανθια καλα να περασεις!!!!

τζια περαστικα στην μπεμπα!!!

η δικια μου πριν 36,7 ε δεν νομιζω....

εγω κοβω γαζες,γαζες,γαζες.....εμπλεξα....και επειδη θα ρωτησεται ειναι για διακοσμηση πανω στα τραπεζια στο κεντρο.πονεσε το χερι μου.

κιμι περαστικα!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...