Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πλακα εχουμε!!

Λες και μπηκαμε στο πριβε και κλειδωσαμε τη πορτα!!!χιχιχιχι!!!

Μη περιμενεις να δωσουμε το συνθημα εδω Γωγω, κλειδι εχεις και μπαινεις οποτε γουσταρεις!!

Στο μυαλο μου τα χω μεσοτοιχια τα δυο καφε, το ενα με το κλειδι απ εξω και το αλλο διπλαμπαρωμενο!! Μολις λεει η μια παω να γραψω σο πριβε, τρεχουμε ολες σουρ σουρ (αυτα ηταν τα τακουνακια και οι παντοφλες) να παμε να δουμε τί λενε οι αλλες στο πριβε!!! Μολις τελειωνουμε με τα σωψυχα μας, ερχομαστε παλι ολες πισω σουρ σουρ και συνεχιζουμε τη ψιλοκουβεντουλα εδω στο ανοιχτο καφε!!!

Ασχετο, φοραω τα ρουχα που φορουσα περσι τετοιο καιρο!! Καλα ειμαι!! Ανεβαινω σταθερα!! Το νοεμβριο θα χω βαλει 16 κιλα παλι!!!χιχιχι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενα θα πώ..

Είστε γαιδάρες..!!!!!!!!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μόνη σαν το λεμόνι εδώ να ξεροσταλιάζω και εσεις τα λέτε απο κει..

Φτου σας.. Δεν αξίζετε την φιλία μου..

Μα να εισαι τόοοοσο ξανθια σημερα...:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ασχετο, φοραω τα ρουχα που φορουσα περσι τετοιο καιρο!! Καλα ειμαι!! Ανεβαινω σταθερα!! Το νοεμβριο θα χω βαλει 16 κιλα παλι!!!χιχιχι!

Και εγω τα κανονικα μου φωραω....εχω παρει και ενα σορτς απο τα τζαμπο για 12 χρωνων παιδι και φοραω και αυτο:tongue:

Διαφημίσεις

Δε μου λέτε τώρα.. Παει να φορέσω μποτες το βραδυ στη γιορτή?

Μπααααα ε?

ναι μαρη πως δεν παει...τι θες να μου φορεσεις ξωφτερνο??δε βλεπεις που αντι για σκι στη θαλασσα θα παρουμε τα ορη κ τα βουνα για σκι στο χιονι?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Nα φαω τωρα μια σοκοφρετα και να μη φάω γλυκο το βράδυ ή το αντίθετο?

Οτι του φανεί...

Φαε το βραδυ να σε βλεπουν και να λενε ......την παλιο καμπια...κοιτα πως ειναι αδύνατη και τρωει και τα γλυκα της:mrgreen::mrgreen:

Φαε το βραδυ να σε βλεπουν και να λενε ......την παλιο καμπια...κοιτα πως ειναι αδύνατη και τρωει και τα γλυκα της:mrgreen::mrgreen:

Και αν με ρωτανε πόσο ειναι η μπέμπα, θα λέω 2 μηνων..

Και θα λένε τη ρουφιάνα κοιτα πόσο γρήγορα τα έχασε..

χαχαχαχααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...