Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμεις ηταν να πάμε Λουτράκι.. Τι πρωτότυπο!!!

Αλλα εχουμε βαφτιση στας Λούτσας τη Κυριακή.. Σε εκκλησακι διπλα στη θάλασσα.. Οτι πρεπει μ' αυτον τον καιρό δηλαδη.. :confused::confused: Κάντο εικονα..

πω πω.....το αγχος μου...και γαμο και βαφτισεις σε ανοιχτο τα εκανα..στα δυο ημουν κωλοφαρδη να δουμε και στο τριτο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τα νευρα μου...χαθηκαν ολα..κανω γαλα στο στρατο κ ξαναγραφω λιγα λιγα!!!!

Και το πα η γκαντεμω...

Αλέκα,

Πως τα παει ο Αγγελος με την αποχη απο την πιπιλα ?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

iiiiiiii...αυτο ηταν...σημερα....21 Μαιου 2010 θα κλεσουν τα ματακια μου μετα απο αυτο που ειδαν....ειχα μια ζυγαρια, απο το 2003 που παντρευτηκα...με εδειχνε 70...εκ τοτε παρακολουθουσα το βαρος μου σε αυτην...ηξερα ότι παει πισω δυο κιλα.....ετσι μου ελεγαν όλοι....αλλα εγω εκει ζυγιζομουν....και σημερα πηγα και πηρα καινουρια ακριβειας....και ξερετε ποσα κιλα δειχνει επι πλεον??????? ......5...........δεν θα το αντεξω.....Δηλαδη στον αγγελο εφτασα 122, και όταν εμεινα εγκυος στο μπεμπη ημουν 83........και τωρα??? 88??? δεν το πιστευω....θα σκασω σας λεω....

:(:(:(:(Σε νιωθω Αλεκακι μου!!!το καλο ειναι οτι τα κιλα τα εχεις χασει...το κακο ειναι οτι δεν εισαι οσο νομιζες:(:(:(αει σιχτιρ!!!μη πεφτεις μαρη παρτα στη κρανα κ συνεχισε!!μαζι σου!!!

εγω παντως με αυτο τον καιρο, τριημερο δεν παω πουθενα.....
κ γω χαχαχαχαχα τον επεισα αλλα το αλλο σκ θα παω μαλλον πφφφ
τα νευρα μου...χαθηκαν ολα..κανω γαλα στο στρατο κ ξαναγραφω λιγα λιγα!!!!

ελαααααα δεν μπορωωω δεν μπορωωω να περιμεεενωωωω:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Αλέκα,

Πως τα παει ο Αγγελος με την αποχη απο την πιπιλα ?

καλα το μωρο μου....περασε ενα διημερο...εχει λιγο γκρινια για ασχετα θεματα ειδικα πριν κοιμηθει.....αλλα πιπιλα δεν θελει....του το προτεινα εχθε το βραδυ...ηθελα να δω αν μπορει να αντισταθει....και μου λεει οχι το μωρο μου...οποτε...παει η πιπιλα......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα το μωρο μου....περασε ενα διημερο...εχει λιγο γκρινια για ασχετα θεματα ειδικα πριν κοιμηθει.....αλλα πιπιλα δεν θελει....του το προτεινα εχθε το βραδυ...ηθελα να δω αν μπορει να αντισταθει....και μου λεει οχι το μωρο μου...οποτε...παει η πιπιλα......

το αντρακι σου μεγαλωσε:rolleyes:

PlbZp2.png

Αχ....μπραβο το παιδακι μου !!!!!

Θ α ερθουμε για κανα καφε αν δεν φυγετε αλλα να κρυψεις τα ....σπαθια:lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

το αντρακι σου μεγαλωσε:rolleyes:

ναι το καλο μου....το επομενο σταδιο ειναι να καθεται στη λεκανη χω ρις τη βοηθητικη θεσουλα.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Αχ....μπραβο το παιδακι μου !!!!!

Θ α ερθουμε για κανα καφε αν δεν φυγετε αλλα να κρυψεις τα ....σπαθια:lol::lol:

ναι καλο μου...περριμενε να περασει και η αυριανη ομως μερα γιατι ο μικρουλης μου περναει ιωσουλα...μυξουλες, δεκατακια κλπ...ελαφρυα την περναει αλλα ξερω εγω....για το μωρουλι σου το λεω...Σημερα βεβαια ο μικρος ειναι καλυτερα απο εχθες. Αυριο νομιζω θα ειναι ΟΚ

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ωχ...το μονο που μου ελειπε τωρα ειναι να τα εχω αδιαθετα.....οταν ειναι ολα οκ πες μου και θα διακτινιστουμε...:tongue:

για αυτο στο λεω μαρη...τα προσεχω αυτα...δεν θελω να κολλησει αλλο παιδακι. Και η κπουμπαρα σημερα ηθελε να φερει την ομορφη βαφτιστηρα μου αλλα της ειπα όχι καλυτερα...εχει και τις ετοιμασιες του γαμου, δεν εχει και μανουλα, ποιος θα την βοηθησει αμα τοε χει αρρωστο?...Σημερα παντως δεν εκανε καθολου δεκατα και εχει λιγες μυξες. Αυριο νομιζω θα ειναι ΟΚ οποτε μεθαυριο πιστευω θα ειμαστε ετοιμοι...

Ασχετο...η Μπαλατσινου το γιο της τον εβγαλε Μαξιμο...μα ολα τα μοντελλα το ιδιο σκεφτομαστε? χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Γειά σας!!!Ως συνήθως δεν διάβασα τίποτα αλλά μπήκα για να ευχηθώ!

Ελένη1,γλυκήτατο κορίτσι Χρόνια σου πολλά,καλά και ευτυχισμένα!Να χαίρεσαι το τσουρεκάκι και τον Κρητικαρό σου,αλλά και τον Μανώλη και να είστε πάντα ευτυχισμένοι δεμένοι και αχώριστοι σαν οικογένεια!!Και σύντομα με ένα κοριτσάκι!Πρέπει να κάνεις ένα γιατί κάνεις όμορφα παιδιά!

Ομορφάκια,και σε σένα Χρόνια πολλά και καλά και με ΥΓΕΙΑ!Να χαίρεσαι τα Ομορφοπαιδάκια σου και τον αντρούλη σου και να είστε πάντα αγαπημένοι!

Ελένη26,Χρόνια πολλά και η ώρα η καλή!

Γουόντερ,Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!Να χαίρεσαι την ικογενειά σου και το φατσόνι τον μπεμπούλη σου!Παράτα το νησί και μπες λίγο και εδώ!

Σε όποιες γιρτάζουν τα παιδάκια τους,επειδή δεν θυμάμαι,να τα χαίρεστε και να είναι πάντα γερά και χαρούμενα και καλότυχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...