Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλεκα στη ζηγαρια: "χτυπα κι αλλο, θα τ'αντεξω...(η ζηγαρια δε ξερω αν σε αντεξει) δεν πεθαινω ετσι απλα θα παλεψω κι αν κερδισεις κ αν χασω (κιλα) μη φοβασαι θα το ξεπερασω (τα 200?) χτυπα κι αλλο..κι αλλο..κι αλλο (να δουμε ποιος θα κερδισει)"

:lol::lol::lol: ελα βρε πλακα κανω για να γελασεις ε?ε?ε?:lol::lol::lol:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε αλεκα για να ξερεις τι σου γινεται,δεν πας σε ενα φαρμακειο να δεις ποσο εισαι και με πια ζυγαρια συμφωνει????

τζια να σε ρωτησω,εχω μια φιλη ειναι στην 20η εβδομαδα εγκυος και της βρηκαν ζαχαρο στα ουρα...για πες?να πω οτι ειναι αδυνατη μικροκαμωνενη και εχει παρει 5 κιλα.

ευναθια καλα να περασεται!!!!!φιλια στην ιριδα!!!!

fCS8p3.png

τι τρελενεσε βρε αδιορθωτα ζουρλη με 45 ζηγαριες κ αν ζυγιστεις 45 φορες αλλο βαρος θα σου δειξει.....παρε λοιπον αυτη που ειχες απο πριν γιατι ειναι λαθος αυτο που εκανες...εγω ενα φεγγαρι που πηγα απεγνωσμενα σε διαιτολογο (ημουν 60 κ ειχα παει 68 :shock: ) δε με αφηνε να ζηγιστω σε αλλη κ ας εδειχνε η δικια της πιο πανω η πιο κατω...το συνολο των κιλων θα κοιτας....αλλα ετσι για να ξερεις....παλι μαζι μου εισαι αν δεν πεσω εγω ουτε κ σει παλιοσκατουλα θα πεσεις ετσι για να μαθεις!!! :twisted::twisted::twisted::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol:...εσενα σκεφτηκα μαρη μολις ειδα το νουμερο 88....χαχα.......εννοειται ότ εγω ειχα παρει 34 κιλα και αυτο θα τσεκαρω...απο την αλλη ομως, να ξερουμε και ποσα κιλα ειμαστε....η αληθεια ειναι ότι του γυναικολογου μου εδειχνε ιδια με την δικη μου...του διαιτολογου εδειχνε 2 κιλα παραπανω....τι να πω...τεσπα....εστι και αλλιως διαιτα εξακολουθω να κανω....

πιες και αυτο το φαρμακι.Πες μου ρε συ τι τρως μια καθημαρινη ημερα μπας και χασω γιατι δεν θυμιζω σε τιποτα εκεινη τη φωτο,θυμαστε?

εχω δυο ημερες...η μια διαιτας ηα αλλη που πειναω και δε μπορω να κανω διαιτα...αρχιζω

διαιτα: πρωι 1 γιαουρτι 2%, φρουτο κατα τις 10, μεσημεριναι ψητο και σαλατα, απο γευμα φρουτο, βραδυ κορνφλεικς και γαλα (μιση κουπα)

πεινα: πρωι μια γαβαθακορν φλεικς μουχαχα....μεσημερι ι μεριδα φαγητο ότι να ναι αλλα μικρη, βραδυ 1 γιαουρτι και φρουτα....

με αυτα ως τωρα εχω χασει17 κιλα (τα 12 ηταν της γεννας);). Αλλα εγω δεν εχω καλο μεταβολισμο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μαρη Αλέκα τι μουρλοκομείο εισαι?

Καλα σου λεει η Μαιρούλα ζυγίσου σε ενα φαρμακείο.. Εξάλλου βάση της παλιας ζυγαριας σου εχεις χάσει τα κιλά.. Αυτο ειναι το θέμα.. Τρελή..

Και μη ξαναπείς το μοντέλο του forum παπαγιαννόπουλο.. Κλουκλος ειναι..!!

Και μοντέλο, 74 εκατοστά.. :)

Διαφημίσεις

Καλα σου λεει η Μαιρούλα ζυγίσου σε ενα φαρμακείο.. Εξάλλου βάση της παλιας ζυγαριας σου εχεις χάσει τα κιλά.. Αυτο ειναι το θέμα.. Τρελή..

λιγα με τον μελωντα συζηγο μου οκ???? γιατι θα πιαστουμε μαλι με μαλι αντε μπραβο!!!:mrgreen:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αλεκα στη ζηγαρια: "χτυπα κι αλλο, θα τ'αντεξω...(η ζηγαρια δε ξερω αν σε αντεξει) δεν πεθαινω ετσι απλα θα παλεψω κι αν κερδισεις κ αν χασω (κιλα) μη φοβασαι θα το ξεπερασω (τα 200?) χτυπα κι αλλο..κι αλλο..κι αλλο (να δουμε ποιος θα κερδισει)"

:lol::lol::lol: ελα βρε πλακα κανω για να γελασεις ε?ε?ε?:lol::lol::lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.......εσυ θα εισδασι το ταιρι μου στην τραμπαλα...περιμενω και το Νικο να τον ζυγισω....109 τον ειχε δειξει της Τζιας...θα σας πω το βραδυ

ρε αλεκα για να ξερεις τι σου γινεται,δεν πας σε ενα φαρμακειο να δεις ποσο εισαι και με πια ζυγαρια συμφωνει????

τζια να σε ρωτησω,εχω μια φιλη ειναι στην 20η εβδομαδα εγκυος και της βρηκαν ζαχαρο στα ουρα...για πες?να πω οτι ειναι αδυνατη μικροκαμωνενη και εχει παρει 5 κιλα.

ευναθια καλα να περασεται!!!!!φιλια στην ιριδα!!!!

στο φαρμακειο με ειχε δειξει 2 κιλα παραπανω απο την δικη μου...αλλα παει ΟΚ?? Πρεπει να βρω μια με βαριδια, τις κλασσικες....

Μαιρη καμια φορα στην εγκυμοσυνη ζαχαρο στα ουυρα δεν σημαινει οπωσδηποτε διαβητη αλλα συνηθως σημαινει..Καλο θα ηταν να κανει την καμπυλη ζαχαρου

σχεδον 2 κιλα λαθος με εδειχνε νομιζω 56 και ημουν κοντα 58 !!!

Δευτερα του Αγ.Πνευματος.....παλι ο γιαννης δεν θα παει παιδικο...

και εγω ετσι νομιζα....τεσπα.....εμ για αυτο τον εγραψα στο ιδιωτικο...γιατι δεν ειναι μονο οι αργιες...ειναι οι απεργιες, οι διακοπες κλπ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ουφφφφφ!!!!

επιτελους...τελειωσα!!πολλα ειπατε..γλωσσοκοπανες!!!

ηρθα κ εγω αλλα για πολυ λιγο...αρρωστησα..εχω 38 πυρετο κ πονολαιμο κ βηχω πολυ...κομματια ειμαι,πηγαμε κ σφακιανο,κυριακη-δευτερα την κανουμε μπανακι κ αφηνουμε τα ραμματα να φαινονται..εγω ψιλοφοβαμαι αλλα αυτος ξερει.σε 2 μηνες ξαναπαμε να μας δει..σημερα ο πιπινογιατρος μας ειπε κουκλες..εμενα κ την κορη μου..ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...πνευμονια κοντεψα να παθω για να τον περιμενω με το κομπινεζον...

περαστικα σου κοριτσακι...η μικρη σιγουρα δεν κολλαει...μην αγχωνεσαι για γυμνο κεφαλι..μια συνηθεια ειναι..εγω τις πρωτες φορες που το εβλεπα νομιζα οτι ειχα μπροστα μου τον ρομποκοπ!!!

λοιπν πήγαμε στο γιατρο της Αλέκας

ο ανθρωπος ΞΕΡΕΙ...καταλαβε με τη μια..ολες οι ερωτησεις που μου εκανε..κανει αυτο ..κανει εκεινο....επεφτε μεσα...

Ο Νυσταλέων (μιλαμε τα τυπικά) δεν εσκισε και τα διπλώματα...γιατι οταν μας ειπε να ξεκινησουμε στερεες τροφες με τα φρουτα και εγω του ειπα οτι ειναι οξινα και θα προτιμουσα με ρυζάλευρο...μου ειπε οκα αφου θηλάζεις δε θα στουμπώσει δωστου ρυζάλευρο...αλλα ο νυσταλέων μου ειπε οτι εγω τον οδηγησα σε αυτην την απάντηση

παρένθεση..με νυσταλέων μαλώσαμε γιατι αυτος ηθελε να πάμε στον παιδίατρο που κουραρε αυτον μπέμπη και οχι στης αλέκας..τι να πω

ενα μειονεκτημα εχει ο γιατρουλης...δεν μπορεις να τα εχεις ολα...λιγο εμπορας με τις κρεμες και τα γάλατα μου φάνηκε (η γυναικα του ειναι φαρμακοποιος).

μας ειπε οτι το παιδί εχει παλλινδρόμηση σοβαρη (το οτι δε βγαζει πολλες γουλιες δε σημαινει κατι..μπορει να βγαζει λεει και μισο λιτρο γάλα και να μην ειναι σοβαρη). στην περιπτωση μας ειναι επικίνδυνο γιατι μπορει να κανει εισροφηση στο αναπνευστικο. Επίσης αν δεν ηρεμησει το παιδάκι από τα οξεα του στομαχου ο σφικτηρας δεν μπορει να κλεισει..ειναι λεει φαυλος κυκλος..τα εξηγησε αρκετα επιστημονικα και με κάλυψε.

ηδη η μικρη με την πρωτη γουλια σιροπιου...γκρινιαξε πολύ λιγότερο πριν τον υπνο στο ανασκελο..αντε μακαρι το παιδάκι μου να μην ταλαιπωριεται....

ολα θα πανε καλα με προσοχη κ σωστη αγωγη..αφου σου εκανε το κλικ και ο γιατρος συνεχισε σε αυτον κ μη κοιτας τι προωθει..ολοι το κανουν..

παρτον παρτον δε θελω να τον βλεπω..σημερα εφυγε για τη δουλεια και δεν ειπε ουτε γεια....

αλεκα 50 μου πηρε ρε συ..τοσο περνουν ολοι...(αλλα αποδειξη γιοκ)

αυτο οταν το κανουν πολυ με νευριαζουν...εγω παντα ζηταω οπου και να παω γιατι τις δινουμε στην ασφαλιστικη...αλλα ειναι υποχρεωμενοι να δινουν...δε ζητησατε????????

ακυρο...

δεν προκειται να καταφερω να διαβασω...

2 στα 3 με πυρετο, το ενα μπλεδιζον...

με τις υγειες μας, κ σκ@τα νυχτα θα εχουμε!

ωχ...ελενακι περαστικα...
εγω θα πάω 1η του μήνα..εχουμε το πενταβακ και θα μας κάνει και της ηπατιτιδας που δεν το εχουμε κανει καθολου....1η ιουλιου μετα ειναι το πρεναβαρ....
ετσι καπως προχωρουσαμε κ με του στρατου τα εμβολια...αυτα τα παμε πολυ αργα...ακομη πνευμονιοκκοκο και μηνηγγιτιδοκοκο δεν εχουμε κανει...
Βαλε βρε Μεφη, τι περιμένεις? Εδω τρωει η μεταξενια κρεας εδω και 3 εβδομάδες που ειναι και προωρη. Σημερα της εδωσα αστρακι με κοτοπουλο και ντομάτα. Ολο το εφαγε, με δυσκολία μεν, αλλά το εφαγε.
μπραβο το κοριτισι..βλεπω παντως οτι οι δικοι σα οι παιδιατροι "τρεχουν" σε ολα...
:-D...αχ ...πόσο θα ηθελα να ειμαι εκει την πρωτη φορα που θα παρει γραμμη ότι το κοριτσακι του εχει γκομενο.....:rolleyes:
ο δικος μου να δεις τι αγχος εχει...γιαυτο το λογο δεν ηθελε να κανει κοριτσι...για να μην του το μαδησουν!!!
η λιτσα μας λειπει!!!!

προσπαθω να σκεφτω ποιες εχουν κωστες..

καλα το λιτσακη για του χρονου!!!!

τι να κανω μαρακι σε ειπα..τα ειχα και τα 3 κ με εβγαλαν οφ!!!!ευχαριστουμε!!!και ξεχασα κιολας!!!

κωνσταντινε και ελενες ειρηνης και μαριανθης αντρακι,να τους χαιρεστε!!!χονια πολλα και γεματα υγεια και χαρα να εχουν ολοι!!!

Μου ευχονται γιατι γιορταζει ο γιος μου..... Κωνσταντινος!!! Αυτο που δεν ξερουν ειναι οτι γιορταζει και η μανα μου Ελενη και η ανηψια μου Ελενη!!!!!! Ευχαριστω για τις ευχες σου ιριδακι..... Και εσυ οτι επιθυμεις..... Και εδω ψιλοβρεχει παντως...
σου ειπα παραπανω!!!οντως τι ηλιθιος καιρος ειναι αυτος...αντε να δουμε κυριακη πως θα ειναι...
Χρόνια Πολλά σε όλες όσες γιορτάζουν!!!!!!!!! Ό,τι επιθυμειτε κορίτσια
χρονια πολλα και σενα κουκλα μου!!!να σε καμαρωνει η οικογενεια!!!
καλημερα κοριτσαρες!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελένες.!

Στον Κωσταντινο της Ειρήνης

Στον Κώστα της Ευης και της ΜΑριάνθης

Χρόνια πολλά στη Θεανώ

και χαρούμενα μηνογενέθλια στη μεταξενια και στη φουντούκα

ξεχναω τιποτα???

εγώ εχω το νταλκά μου η μάνα..το τζουμπράκι χθες πονούσε πολύ και εκλαιγε το καλό μου....

την ξεγελάσαμε και το πηρε το σιροπάκι...σημερα το πρωι ομως με τιποτα...το εφτυνε...με το ζορι της εδωσα περιπου ενα μλ αντι εναμησι...πειτε κανενα κολπο..τι θα κάνω???το κραταει στο στομα και μετα το φτυνει..μηπως δεν ξερει να το καταπιει???

Ξεβιδωνω την πιπιλα του μπιμπερο και του την δινω να την πιπιλαει και ταυτοχρονα με την συριγγα ριχνω το φαρμακο μεσα.....ειναι ''καπως'' αλλα τουλαχιστον ετσι μου το ηπιε και ειναι και πολλα ml το ντεπον οποτε ...

Τον εχω στο ριλαξ ελαφρα ξαπλωτο εκεινη την ωρα.

τζια αυτο κανω κι εγω με τα διδυμα...ο στρατος το επινε με συριγγα αλλα αυτα αρνουνται...οποτε το κολπο με πιπιλα και δεν αφηνουν ουτε σταγονα..και λιγο νερακι χτνω μετα για να παρουν κ οτι απεμεινε στα τοιχωματα!!!
το ζουμι μονο ειχα βαλει στα μικροκυμματα, αλλα οκ δεν ξαναβαζω, θα τα ζεσταινω ολα στο μπρικι.

το κρεας κ τα λαχανικα τα βαζω σε ζεστο νερο να ζεσταθουν, αλλιως σκετα (χωρις νερο) στο μπρικι δε θα κολλησουν?

εμενα ο δικος μου τα θελει ζεστα, οχι χλυαρα! μια φορα που πηγα να του δωσω κ δεν ηταν αρκετα ζεστα μου τα εφτυνε!!!

δεν κρατας το ζουμι απο το βρασιμο τους??αντε με το καλο να φτασετε και να σας κανει τελειο καιρο!!

μολις κοιμηθηκαν κ τα μικρα...λεω να παω λιγο και γω να γυρω το κορμι μου...η να σας συνεχισω την ιστορια στο πριβε???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

αλεκα μου ναι να κανονισουμε σε ενα παιδοτοπο να παμε να τραμπαλιστουμε αν ισοροπισουμε παει να πει οτι ειμαστε τα ιδια δλδ 83(εσυ) + 88 (εγω) / 2 = 85,5 μεσο ορο...μια χαρα μας κοβω βρε!!! αντε σας αφηνω παω σπιτι ελπιζω να προλαβω να μπω σημερα!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αχ...το αγορακι μου....για εμενα μαρη ειναι ενας απο τους πιο ομορφους αντρες στον κοσμο...ο αλλος ειναι ο αγγελος ;);););).....Το παπαγιαννοπουλος ειναι επειδη θα παρει το ονομα του παππου του χαχα.

Καλα να μη σας πρηζω παλι για τα κιλα....απλα επαθα ενα ψιλοσοκ μολις ξαναειδα το 87.8 :(

λιγα με τον μελωντα συζηγο μου οκ???? γιατι θα πιαστουμε μαλι με μαλι αντε μπραβο!!!:mrgreen:

'...αυτο να δω και να πεθανω...να σ'αγαπαει απο εμενα παραπανω...':tongue::tongue::tongue:

παντως αλεκουκο μη μασας (εννοειται) παρε καινουρια μετρα με την καινουρια ζηγαρια σκεψου οτι θα εισαι στην παλια -5!!!

αμα ειναι να κανω εξισψση για να μη στεναχωριεμαι χεστηκα.....

221882cb0gkyh7q4.gif

ευη μην πας γιασ υπνο μαρη...αντε μπες και συνεχισε.....

ζουζου καλο απογευμα

221882cb0gkyh7q4.gif

μαλλον εδω θα μεινω!!

iiiiiiii...αυτο ηταν...σημερα....21 Μαιου 2010 θα κλεσουν τα ματακια μου μετα απο αυτο που ειδαν....ειχα μια ζυγαρια, απο το 2003 που παντρευτηκα...με εδειχνε 70...εκ τοτε παρακολουθουσα το βαρος μου σε αυτην...ηξερα ότι παει πισω δυο κιλα.....ετσι μου ελεγαν όλοι....αλλα εγω εκει ζυγιζομουν....και σημερα πηγα και πηρα καινουρια ακριβειας....και ξερετε ποσα κιλα δειχνει επι πλεον??????? ......5...........δεν θα το αντεξω.....Δηλαδη στον αγγελο εφτασα 122, και όταν εμεινα εγκυος στο μπεμπη ημουν 83........και τωρα??? 88??? δεν το πιστευω....θα σκασω σας λεω....

αντε και συ...σημασια εχει ποσα χανεις...

χρονια πολλα στις Ελενιτσες μας σας εχουμε και πολλες και μετα στις οικογενειες που γιορταζουν εννοω συζυγος-παιδια-μανα-πατερας καταλαβατε
γεια σου ριαννα!
σχεδον 2 κιλα λαθος με εδειχνε νομιζω 56 και ημουν κοντα 58 !!!

Δευτερα του Αγ.Πνευματος.....παλι ο γιαννης δεν θα παει παιδικο...

καλη υπομονη!!

ευη μην πας γιασ υπνο μαρη...αντε μπες και συνεχισε.....

ζουζου καλο απογευμα

αχ θα με ξεκανεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...