Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κ ΄χρόνια πολλά και καλά σε όσους γιόρταζαν κ ΄σε όλους γενικότερα. πήζω πάρα πολύ σε αντίθεση με σας που σας βλέπω μια χαρά να γεμίζετε τις σείδες του καφέ. αισίως φτάσατε στις εκατόν σαράντα φέυγα...

ε΄λπίζω να είστε καλά κ εμείς δόξα το θεο είμαστε όλοι καλά αλλα ο χρόνος μας είναι..... πού είναι;;;; α ναι, ξέχασα.... δεν υπ΄΄αρχει γιάυτό δεν έιναι πουθενά!!!!!!

και κανα 5λεπτο που ξεκλεβω μέσα μέσα προτιμώ να το χρησιμοποιήσω για κατούρημα!!!! δε με περεξηγήτε έ;;;;:(

πιστέυω μέχρι να φτάσετε στη σελίδα χίλια να σας προλάβω!

φιλιά σε όλες

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:)παντως το νικολας μου αρεσει περισσοτερο απο το νικος!!(αλεκα σορι)!!!
εννοειται βρε... επισης σιγα μην παινεψω οτιδηποτε που εχει σχεση με τον αντρα μου στην κατασταση πουτ ειμαι...:mad:
μητσακι, πηγαινε κ σε καμμια παιδικη χαρα, κ τα λεμε... δεν πας στα σωστα μερη, αλλα θα μαθεις κ εσυ που θα συχναζεις απο δω κ περα! ξεχνα οτι ηξερες, ξενυχτισσα...
αγεια σου!
Αλέκα,

ακου συζητηση με τον Γιάννη.

-Αχ ρε Γιαννακη αρρωστησες και δεν πηγαμε στον Αγγελο

-Και τωρα μαμα ο Αγγελος?

-Ε στεναχωρηθηκε λιγάκι αλλα δεν πειραζει θα παμε το αλλο σαββατο που θα εισαι καλα

-Θα παρω το μπαστουνι του Νικου

-Ποιανου Νικου?

-Του μπαμπά του Αγγελου,αυτο που βαρας μια μπάλα....

Δεν το πιστευω οτι θυμάτε τοσα πολλα!!!

Ε ναι... και ο Νικολακης εχει πολλα παιχνιδια δε μπορω να πω...:) Θα παιξουν όλα μαζι τα παιδακια όταν ερθετε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α βρε Μαρλεν... και ξερεις τι γινεται με τις κορες ε??? Δεν ξεκολλανε ποτε!! χαχα!!! Για αυτο καθε μανουλα λιγουρευεται ενα κοριτσακι τουλαχιστον...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσια!γυρισα πριν απο λιγο απο τα ψωνια.

να σας πω τον πονο μου?

η μπεμπα το πρωι μου εκανε εναν ωραιο εμετουλι!!!την ταισε ο αντρας μου στις 7 και κατα τις 9.30 την ακουω να μυξοκλαει και μετα απο λιγο την ακουω να πνιγεται,σηκωνομαι εκεινη την ωρα εκανε και ηταν γυρισμενη μπρουμυτα μεσα στην καλαθουνα.εντωμεταξυ κανει σαν γουρουνακι απο τις μυξες,λετε να φταιει αυτο,να την αναγουλιασε?

και ποτε θα καθαρισουν επιτελους????

Επεξεργάστηκαν by mary77

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

α ρε μαιρουλα.... δεν πειραζειν συμβαινουν αυτα. Απο ότι λενε τα κοριτσακια του Δεκεμβρη οι μιξες κρατανε απο τρεις μηνες μεχρι και εννια (σπανιο)....

221882cb0gkyh7q4.gif

ελα βρε δεν ειναι τιποτα... εφαγε πολυ, κατι θα την ενοχλησε, τσουπ... απλο! Καθαριζε μανουλα και αγχωσου και λιγο παραπανω.!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας μητερουλες.Και εμεις ετσι ειμαστε με τις μυξουλες 2 ημερες καλα τρεις ημερες ρουθουνιζει.Να ναι καλα το otrisalin με το κιλο τα παιρνω.Σημερα τις πηγα βολτα με το αυτοκινητο αλλα εχει πολυ αερα.Αφηστε που δεν χωραμε καλα στο αυτοκινητο.Η μπεμπα μπροστα και η μεγαλη πισω και καταλαβατε τι κλαματα ειχα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

ελα βρε δεν ειναι τιποτα... εφαγε πολυ, κατι θα την ενοχλησε, τσουπ... απλο! Καθαριζε μανουλα και αγχωσου και λιγο παραπανω.!!

α καλα...τα παντα!!!!!!!!!σεντονια,σελτεδακι,κουβερτα.ρουχα,εσωρουχα,μεχρι και στις βλεφαριδες της ειχε γαλα.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μητερουλες.Και εμεις ετσι ειμαστε με τις μυξουλες 2 ημερες καλα τρεις ημερες ρουθουνιζει.Να ναι καλα το otrisalin με το κιλο τα παιρνω.Σημερα τις πηγα βολτα με το αυτοκινητο αλλα εχει πολυ αερα.Αφηστε που δεν χωραμε καλα στο αυτοκινητο.Η μπεμπα μπροστα και η μεγαλη πισω και καταλαβατε τι κλαματα ειχα

και εγω αυτο εχω,ποσες φορες την μερα την καθαριζεις?

fCS8p3.png

κοριτσια να προσεχετε μαυτο,λενε οτι μπορει να δημιουργησει προβλημα στο τυμπανο..κι εγω το εχω αλλα το κανω μονο οταν τα νιωθω πολυ μπουκωμενα κι οχι πανω απο 2 φορες τη μερα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

mary πριν το φαι, εστω κ χωρις τον ρουφηχτηρα, γιατι τα ποναει μου ειπε ο δρ. που εβαζα στον μπεμπακο πριν κανα μηνα, γιατι τον ειχαν κολλησει τα βρωμοπαιδα. θα του βαζεις ορο με δυναμη στο ενα ρουθουνι, τη γυρνας κατευθειαν μπρουμυτα κ της χτυπας απαλα τη πλατουλα. τακ τακ. μετα στο αλλο ρουθουνι. δεν θα βγαλει τπτ, μπορει καμμια μυξουλα, αλλα θα καταπιει τις βλεννες κ θα φυγουν απο τα κακα της. κατι ειναι κ αυτο. μια εξοδος...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοριτσια να προσεχετε μαυτο,λενε οτι μπορει να δημιουργησει προβλημα στο τυμπανο..κι εγω το εχω αλλα το κανω μονο οταν τα νιωθω πολυ μπουκωμενα κι οχι πανω απο 2 φορες τη μερα..

δεν το ηξερα... σοβαρα? καλα η χριστ. εχει φαει πολυ τετοιο... αλλα ειναι σωτηριο. δεν μπορει ακομα να φυσηξει με δυναμη κ μαζευεται η μυξουρα. με αυτο κανουμε μυτη λαμπικο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...