Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ναι...:tongue:....δεν με πειραζει μαρη... ομικρος μου μοιαζει στον πατερα μου...καρμπον...ο οποιος αν δειτε φωτο στα νειατα του ειναι κουκλος, οποτε ειμαι σιγουρη ότι το παιδακι μου θα γινει πανεμορφος μπουχαχα....

ο μεγαλος ηταν πανεμορφος εκ γεννετης :rolleyes:8)8):cool:

μαρή μη λες τέτοια γιατί η άλλη (ζουζου) παραμονεύει και κάνει όνειρα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πως με πιανς πως με πιανς!!! :mrgreen::mrgreen:

θα γυρισω επεισοδιο στις 7 θανασιμες πεθερες θα ειμαι "η τεκνατζου πεθερα...) στη δουλεια δε με φωναζουν πια ζουζου!! αλλα τζου-τζου (απο το τεκνατζου)...:mrgreen::D:lol:

ειμαι εγω μια τεκνατζου....τζου, τζου τζου....:cool:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

πως με πιανς πως με πιανς!!! :mrgreen::mrgreen:

θα γυρισω επεισοδιο στις 7 θανασιμες πεθερες θα ειμαι "η τεκνατζου πεθερα...) στη δουλεια δε με φωναζουν πια ζουζου!! αλλα τζου-τζου (απο το τεκνατζου)...:mrgreen::D:lol:

ειμαι εγω μια τεκνατζου....τζου, τζου τζου....:cool:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βαριεμαι τρελα μιλαμε!! κι εσεις ουτε φωνη ουτε ακροαση...που ειστε καλε???

εχουμε 3 ελενες κ 1 κωστα εδω κ κερασανε πιτσες κ τωρα εχω νταγκλιασει απο το πολυ φαι... πω πω .....

εχω και μια ζαλαδα αλλο πραγμα...ουφ αντε πια τι αλλο θα με πιασει???

qC91p2.pngaQK1p2.png

το ζουμι μονο ειχα βαλει στα μικροκυμματα, αλλα οκ δεν ξαναβαζω, θα τα ζεσταινω ολα στο μπρικι.

το κρεας κ τα λαχανικα τα βαζω σε ζεστο νερο να ζεσταθουν, αλλιως σκετα (χωρις νερο) στο μπρικι δε θα κολλησουν?

εμενα ο δικος μου τα θελει ζεστα, οχι χλυαρα! μια φορα που πηγα να του δωσω κ δεν ηταν αρκετα ζεστα μου τα εφτυνε!!!

Eyanthia το νερο τι το θες? Εγω όλα μαζι τα ζεσταινω σε ένα μικρό κατσαρολάκι (ζουμι, κρεας, λαχανικά). Δεν τα ξεχωριζω ανά ειδος, τα χωριζω σε 2 μεριδες αλλά με το ζουμί τους.

Καλό ταξιδι να εχετε, καλά νε περασετε, χαιρετισμούς στην Ιριδα και τη μπέμπα της. Να μας πειτε εντυπώσεις!!!

Διαφημίσεις

Φουντουκα και μεταξενια να εκατομμυριασετε τους μηνες σας.....Βλεπω όλες τα εχετε 'παρονομασει' τα παιδια σας....μονο εγω η κακουργα τον λεω παπαγιαννοπουλο....

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε:-D:grin:

loipon..διαβασα κατι λιγα..ειδα οτι τα μωρακια πηγαν γιατρους και ολα ειναι καλα στις μετρησεις,με πρωτο κ καλυτερο του μυτσακιου...ευγε παιδακια μου!!!!!παω να αλλαξω δομνα κ επανερχομαι για διαβασματα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

iiiiiiii...αυτο ηταν...σημερα....21 Μαιου 2010 θα κλεσουν τα ματακια μου μετα απο αυτο που ειδαν....ειχα μια ζυγαρια, απο το 2003 που παντρευτηκα...με εδειχνε 70...εκ τοτε παρακολουθουσα το βαρος μου σε αυτην...ηξερα ότι παει πισω δυο κιλα.....ετσι μου ελεγαν όλοι....αλλα εγω εκει ζυγιζομουν....και σημερα πηγα και πηρα καινουρια ακριβειας....και ξερετε ποσα κιλα δειχνει επι πλεον??????? ......5...........δεν θα το αντεξω.....Δηλαδη στον αγγελο εφτασα 122, και όταν εμεινα εγκυος στο μπεμπη ημουν 83........και τωρα??? 88??? δεν το πιστευω....θα σκασω σας λεω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εμ...για αυτο ειμαι σαν αρκουδα...καλα ελεγε η κουμπαρα μου.....18 κιλα παραπανω εχω......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

iiiiiiii...αυτο ηταν...σημερα....21 Μαιου 2010 θα κλεσουν τα ματακια μου μετα απο αυτο που ειδαν....ειχα μια ζυγαρια, απο το 2003 που παντρευτηκα...με εδειχνε 70...εκ τοτε παρακολουθουσα το βαρος μου σε αυτην...ηξερα ότι παει πισω δυο κιλα.....ετσι μου ελεγαν όλοι....αλλα εγω εκει ζυγιζομουν....και σημερα πηγα και πηρα καινουρια ακριβειας....και ξερετε ποσα κιλα δειχνει επι πλεον??????? ......5...........δεν θα το αντεξω.....Δηλαδη στον αγγελο εφτασα 122, και όταν εμεινα εγκυος στο μπεμπη ημουν 83........και τωρα??? 88??? δεν το πιστευω....θα σκασω σας λεω....

Kαι επειδη ειναι ακριβειας σημαινει οτι παει και καλα??????

Ζυγησου μαρη στην παλια που την εχουμε τσεκαρει τοσοι νοματέοι;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αντεξε αλεκα ,βαστα γερα!!!!!!!!!!!!!!μπορα ειναι θα την συνηθισεις η για να ανεβει η ψυχολογια σου ανεβενε στην παλια

Oju1p2.png

sIvCp2.png

(χμχμχμχμχμ!!! μου βαζεις ιδέες για να δουμε.....: [(100-32+2)Χ5/2-15+20+6]-180=......###@@***:rolleyes::rolleyes:........ενταξη μωρε δε θα ειμαι πολυ μεγαλη.....!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Kαι επειδη ειναι ακριβειας σημαινει οτι παει και καλα??????

Ζυγησου μαρη στην παλια που την εχουμε τσεκαρει τοσοι νοματέοι;)

εσυ όταν ειχες ζυγιστει δεν σε εδιεχνε παραπανω?????

αντεξε αλεκα ,βαστα γερα!!!!!!!!!!!!!!μπορα ειναι θα την συνηθισεις η για να ανεβει η ψυχολογια σου ανεβενε στην παλια

τι να το κανω μαρη?? Εγω ειμαι της αληθειας ανθρωπος....κλαψ....

221882cb0gkyh7q4.gif

.....

εχω και μια ζαλαδα αλλο πραγμα...ουφ αντε πια τι αλλο θα με πιασει???

χε...μο μηπως?

τι τρελενεσε βρε αδιορθωτα ζουρλη με 45 ζηγαριες κ αν ζυγιστεις 45 φορες αλλο βαρος θα σου δειξει.....παρε λοιπον αυτη που ειχες απο πριν γιατι ειναι λαθος αυτο που εκανες...εγω ενα φεγγαρι που πηγα απεγνωσμενα σε διαιτολογο (ημουν 60 κ ειχα παει 68 :shock: ) δε με αφηνε να ζηγιστω σε αλλη κ ας εδειχνε η δικια της πιο πανω η πιο κατω...το συνολο των κιλων θα κοιτας....αλλα ετσι για να ξερεις....παλι μαζι μου εισαι αν δεν πεσω εγω ουτε κ σει παλιοσκατουλα θα πεσεις ετσι για να μαθεις!!! :twisted::twisted::twisted::mrgreen:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εσυ όταν ειχες ζυγιστει δεν σε εδιεχνε παραπανω?????

τι να το κανω μαρη?? Εγω ειμαι της αληθειας ανθρωπος....κλαψ....

πιες και αυτο το φαρμακι.Πες μου ρε συ τι τρως μια καθημαρινη ημερα μπας και χασω γιατι δεν θυμιζω σε τιποτα εκεινη τη φωτο,θυμαστε?

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...