Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ζουμι μονο ειχα βαλει στα μικροκυμματα, αλλα οκ δεν ξαναβαζω, θα τα ζεσταινω ολα στο μπρικι.

το κρεας κ τα λαχανικα τα βαζω σε ζεστο νερο να ζεσταθουν, αλλιως σκετα (χωρις νερο) στο μπρικι δε θα κολλησουν?

εμενα ο δικος μου τα θελει ζεστα, οχι χλυαρα! μια φορα που πηγα να του δωσω κ δεν ηταν αρκετα ζεστα μου τα εφτυνε!!!

θα κολλησουν.....βαλτα με ζουμακι!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω !!!!:P

Αν το βαλεις στην πιπιλα απο το μπιμπερο μπας το πιει? εγω ετσι του εδωσα ντεπον την τελεταια φορα γιατι το εφτυνε....ετσι πιπιλαγε και λιγο λιγο το ηπιε

εγω σκεφτηκα κατι πιπιλες που πουλαν στα μοδερκερ για τα φαρμακα...εσυ πως ακριβως το κανεις? δε χυνεται????

byXKp2.png

ειναι αλλοοο φρουτο!!!!!!;););)

παιδι μου δεν τους πιανεις πουθενα! δεν ειδες τι εγραψα πανω για το φαγητο??? μονο ζεστο!!!

το γαλα παλι εαν ειναι πολυ ζεστο δεν το πινει, εαν ειναι πολυ χλιαρο παλι δεν το πινει!!! πολυ εκλεκτικος βρε παιδι μου!!!!!

Εγω θελω κουταλακι για τα παντα κ συ θερμομετρο:tongue:αντρες πφφφφ

PlbZp2.png

εγω σκεφτηκα κατι πιπιλες που πουλαν στα μοδερκερ για τα φαρμακα...εσυ πως ακριβως το κανεις? δε χυνεται????

Ξεβιδωνω την πιπιλα του μπιμπερο και του την δινω να την πιπιλαει και ταυτοχρονα με την συριγγα ριχνω το φαρμακο μεσα.....ειναι ''καπως'' αλλα τουλαχιστον ετσι μου το ηπιε και ειναι και πολλα ml το ντεπον οποτε ...

Τον εχω στο ριλαξ ελαφρα ξαπλωτο εκεινη την ωρα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Φουντουκα και μεταξενια να εκατομμυριασετε τους μηνες σας.....Βλεπω όλες τα εχετε 'παρονομασει' τα παιδια σας....μονο εγω η κακουργα τον λεω παπαγιαννοπουλο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χα-χα-χα εχουν χαρακτηρα βρε τα μπεμπονια μας τι τα περασατε???

εμενα το γαλα το θελει χλιαρο την κρεμα ζεστη κ τη φρουτοκρεμα σε θερμοκρασια δωματιου...επισης το νερακι σχετικα παγωμενο (αργοτερα θα πινει απο το ψυγειο χειμωνα καλοκαιρι μου φαινεται οπως εγω) θελει αλαγμα το παμπερς με το που κατουρησει κατ' ευθειαν..οχι πολλα ρουχα...τις καλτσες τις απεχθανεται τωρα που πιανει ποδια τις βγαζει..κ δε θελει να της χαιδευουν το μπουτι (τα παιρνει ασχημα λεμε)....

εγω παντος στα ανηψια μου το φαι το ζεστενα σε μπεν μαρι ολο μαζι!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ειχα παει να παρω κι εγω τετοια πιπιλα κ μου ειπαν οτι καταργηθηκανε γιατι χαλαγανε λεει τα δοντακια τωρα μπορει να μου ελεγε κ βλακειες αυτη εκει γιατι δεν ειχε:rolleyes::confused:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Φουντουκα και μεταξενια να εκατομμυριασετε τους μηνες σας.....Βλεπω όλες τα εχετε 'παρονομασει' τα παιδια σας....μονο εγω η κακουργα τον λεω παπαγιαννοπουλο....

και τον εχεις βάλει και δημόσια φωτογραφία:tongue::tongue::tongue:(βλέπε αβαταρ!!!!-συ ειπας....;););))

byXKp2.png

και τον εχεις βάλει και δημόσια φωτογραφία:tongue::tongue::tongue:(βλέπε αβαταρ!!!!-συ ειπας....;););))

ναι ναι...:tongue:....δεν με πειραζει μαρη... ομικρος μου μοιαζει στον πατερα μου...καρμπον...ο οποιος αν δειτε φωτο στα νειατα του ειναι κουκλος, οποτε ειμαι σιγουρη ότι το παιδακι μου θα γινει πανεμορφος μπουχαχα....

ο μεγαλος ηταν πανεμορφος εκ γεννετης :rolleyes:8)8):cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ναι ναι...:tongue:....δεν με πειραζει μαρη... ομικρος μου μοιαζει στον πατερα μου...καρμπον...ο οποιος αν δειτε φωτο στα νειατα του ειναι κουκλος, οποτε ειμαι σιγουρη ότι το παιδακι μου θα γινει πανεμορφος μπουχαχα....

ο μεγαλος ηταν πανεμορφος εκ γεννετης :rolleyes:8)8):cool:

(χμχμχμχμχμ!!! μου βαζεις ιδέες για να δουμε.....: [(100-32+2)Χ5/2-15+20+6]-180=......###@@***:rolleyes::rolleyes:........ενταξη μωρε δε θα ειμαι πολυ μεγαλη.....!!!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...