Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μα την αληθεια λεω...:wink: δε ξερω ειναι ιδεα μου η οσες ειναι στο καφε τα μωρακια μας ειναι πολυ γλυκα κ ομορφα .... νομιζω οτι το καθενα απο αυτα εχει τη δικη του ξεχωριστη ομορφια ειναι ομως πολυ καλα ολα!! μου κανει εντυπωση αυτο!! :mrgreen:

Koυκουβαααα..

χαχααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

me συριγγα τη δινω...αλλα δεν το καταπίνει..θα κάνω αυτο που ειπε η γωγουλα...το κεφαλι προς τα πίσω..για να δουμε

σημερα θα της δωσω και ρυζαλευρο....

μεφη αυτο της χολ ειναι γευστικο?

μαριανθη εσυ πιο δινεις?

byXKp2.png

Koυκουβαααα..

χαχααααααααα

κουκουβαγια βαγια βαγια!!!!:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα δεν αντεχω αλλο ποναω τρελα στη μεση κ στην πλατη ο πιπινος με κοροιδευε μου ελεγε να μην στεναχωριεμαι κ σε καμια 10χρονια θα με πηγαινει βολτα λεει με το ανπηρικο κ θα μου παιρνει κ παγωτο γιατι πηγαινα σαν χε...νη εχθες!! κ ακουσε τον εξαψαλμο για να τον τιμωρισω τον εβαλα να μου κανει 20 ολοκληρα λεπτα μασαζ....να μαθει να μιλαει αλλη φορα...οριστε μας!! κ πανω που μπανιαριστικα εβαλα κ της μυρωδικες μου κρεμουλες κ ειπα να ποτισω το βασιλικο, να...καταβρεξω τη βεραντα, να ριξω λιγακι λιπασμα στη γλαστρα,...να κανω κ λιγο γυμναστικη βρε αδερφε.........ξυπνησε η πιπιναααα!!! τι να κανουμε προπαντων ειμαστε γονεις!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

me συριγγα τη δινω...αλλα δεν το καταπίνει..θα κάνω αυτο που ειπε η γωγουλα...το κεφαλι προς τα πίσω..για να δουμε

σημερα θα της δωσω και ρυζαλευρο....

μεφη αυτο της χολ ειναι γευστικο?

μαριανθη εσυ πιο δινεις?

με προσοχη ομως γιατι εμενα που της το εδωσα μια φορα ετσι μου πνιγηκε κ τα χρειαστηκα!!

ρυζαλευρο σκετο η κρεμα βανιλια με ρυζαλευρο...εγω για σκετο παιρνω του γιωτη κ για κρεμα βανιλια της νεστλε δεν εχει ζαχαρη αυτη κ της νουττριτσια οι αλλες εχουν...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

1.5 ml ΤΗΣ δίνω..

Χρονια πολλά κοριτσάκι!!!!

Ευχαριστω !!!!:P

Αν το βαλεις στην πιπιλα απο το μπιμπερο μπας το πιει? εγω ετσι του εδωσα ντεπον την τελεταια φορα γιατι το εφτυνε....ετσι πιπιλαγε και λιγο λιγο το ηπιε

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες....

Ελένη26

Ομορφάκια

Elenie

Wonder

Ελενη 1

να εισαστε όλες πολυχρονες και παντα πολυχρωμες :P:p.....Ο Θεος να σας δινει υγεια και να εχει καλα τις οικογενειες σας

Θεανουλα, χιλιοχρονη κοριτσαρα....γρηγορα και με εναν μπεμπη να κανει παρεα στη σουπερ μπουμπου σου....

Κωστακηδες της Ειρηνης, τη ευης και της μαριανθης...να δινεται παντα στους γονεις σας μονο χαρες...να μεγαλωσετε γερα και δυνατα

εγώ εχω το νταλκά μου η μάνα..το τζουμπράκι χθες πονούσε πολύ και εκλαιγε το καλό μου....

την ξεγελάσαμε και το πηρε το σιροπάκι...σημερα το πρωι ομως με τιποτα...το εφτυνε...με το ζορι της εδωσα περιπου ενα μλ αντι εναμησι...πειτε κανενα κολπο..τι θα κάνω???το κραταει στο στομα και μετα το φτυνει..μηπως δεν ξερει να το καταπιει???

και εγω συριγγα κοριτσακι....σιγα σιγα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ευανθια,

βαζε το φαγακι σε ενα μπρικι και ζεσταινε το λιγο .....αν δεν θες να τα βαζεις ολα ζεσταινε μονο το ζουμακι ετσι και αλλιως δεν πρεπει να ειναι πολυ ζεστο...ισα ισα χλιαρο.

Μην ζεσταινεις στα μικροκυμματα τπτ !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

το ζουμι μονο ειχα βαλει στα μικροκυμματα, αλλα οκ δεν ξαναβαζω, θα τα ζεσταινω ολα στο μπρικι.

το κρεας κ τα λαχανικα τα βαζω σε ζεστο νερο να ζεσταθουν, αλλιως σκετα (χωρις νερο) στο μπρικι δε θα κολλησουν?

εμενα ο δικος μου τα θελει ζεστα, οχι χλυαρα! μια φορα που πηγα να του δωσω κ δεν ηταν αρκετα ζεστα μου τα εφτυνε!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Τελικα ολα τα μωρακια τα φυσιολογικα θελουν συριγγουλα μονο ο δικος μου ο μπομπος θελει κουταλι ακομα κ στα φαρμακα:tongue:

ειναι αλλοοο φρουτο!!!!!!;););)

παιδι μου δεν τους πιανεις πουθενα! δεν ειδες τι εγραψα πανω για το φαγητο??? μονο ζεστο!!!

το γαλα παλι εαν ειναι πολυ ζεστο δεν το πινει, εαν ειναι πολυ χλιαρο παλι δεν το πινει!!! πολυ εκλεκτικος βρε παιδι μου!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...