Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Δεν ξέρω αν είχα κάνει για ζάχαρο πάντως ότι είχα κάνει τις έδειξα στον γιατρό και μου είπε από εδώ ήμαστε κομπλέ !! Εμφυτεύσεις είχα και έχω καλή εικόνα ενδομητρίου δηλαδή και σήμερα που μου έκανε έναν υπέρηχο είχα 3πλο ενδομήτριο με ένα τεράστιο ωάριο δηλαδή αύριο μεθαύριο θα σπάσει !! 
      Οι βλαστοκύστες ήταν 4BB,4BC,4BC,3BB

Να σου ζήσει το παιδάκι σου 🙏🏼

από φυσική σύλληψη δεν είχαμε καμία δυστυχώς διότι έχουμε κακό σπερμα ..

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω χθες ειχα αποφασισει να κανω αυτα ακριβως..να δωσω σιροπι και ρυζαλευρο..αλλα δε με αφηνε ο Νυσταλέων αν δεν το ελεγε γιατρος...μου ελεγε οτι κανω εγω τον γιατρο από το ιντερνετ...και φυσικά αντιπαραθετω την ιστορια της κιμις και το βουλώνει....αλλα τελειως..ουτε γεια δε λεει...

κ εμενα ετσι κανει...δε μου μιλαει μεχρι να του μιλησω εγω...εγωισταροι παιδακι μου!!!

καληνυχτα κοριτσακι...αντε να πανε ολα καλα και να ταξιδεψετε το σαββατο!

να μας φερεις και κανενα κουμκουατ!

αμε αμε!!!!!!!!!

Mitsaki με το καλό να αρχίσετε φαγητό!! Λοιπόν το κρεας - μοσχαρι- θα το μαγειρευεις για 2 φορες. ΠΛενεις καλά το κρεας, το βραζεις και το ξαφριζεις καλά. Στη συνεχεια προσθετεις λαχανικά (π.χ.πατατα, καρότο, κολοκυθι, αρακα φρεσκο, φασολάκια φρεσκα, σελινο, ντοματα αργότερα). Οταν ειναι να φαει τα ριχνεις στο μουλτι -κρεας, λαχανικά και λίγο ζουμι και μια κουταλια σουπας λάδι- και τα αλεθεις.

Αν βαλεις αστρακι -εγω σημερα της εδωσα για πρωτη φορα- δεν βαζω πατατα και καρότο. Βαζω κρεας, αστρακι, ντομάτα και κανενα κολοκυθακι.

Καλή σας όρεξη:-D

μια απορια μονο: πως τα ζεστενετε? εγω βαζω το ζουμακι σε ενα ποτηρι στον μικροκυματων κ ζεσταινω κ σε ενα μπρικι νερο κ το βαζω στα λαχανικα-κρεας μεχρι να ζεσταθουν κ μετα το πεταω το νερακι.

ειναι λιγο μπελαλιδικο, υπαρχει καμια καλυτερη ιδεα?

ακυρο...

δεν προκειται να καταφερω να διαβασω...

2 στα 3 με πυρετο, το ενα μπλεδιζον...

με τις υγειες μας, κ σκ@τα νυχτα θα εχουμε!

ωχ, πως ειστε σημερα?

εχει χασει ο ολυμπιακος καμια σαρανταρια αγωνες σερι και εχει περιοδο ο Νυσταλέων Μαρκελλάκι μου..τι να πω...ο κολαουζος..αλλη φορα μονη μου στον παιδίατρο...

χαχαχα, ναι παιζει κι αυτο!!!!

κοριτσια καμια δε ξερει για την Ευανθια??????

πωπω 1 πηγε...

βρε σεις, θα ερχοταν κερκυρα αλλα αρρωστησε και κεινη και ο μπεμπης...

τελικα αποτι διβασα θα αποφασισει τελευταια στιγμη αν θα ρθει... αλλα ετσι οπως ειναι ο καιρος....

Ετοιμοι Ευανθια? Αυριο φευγετε ή σημερα? Με τι θα ταξιδεψετε?

ΙΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

(θα σε παρω τηλ να κανονισουμε που θα συναντηθουμε)

Σημερα εχουμε μηνογεννεθλιακια, 7 μηνων! Η μπέμπα όλα καλά χθες κοιμηθηκε σαν πουλάκι, κι εμεις επίσης. Πυρετο δεν εκανε. Τωρα ξανακοιμάται..Ο υπνος τρεφει τα παιδια κι ο ηλιος τα μοσχαρια...:tongue::tongue::tongue:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

αντε παει κ αυτο...ελαφρα την περασε...

παντως σα τα ντομινο το ενα μετα το αλλο πεφτει σε ιωση! τι ειναι αυτο βρε παιδι μου...

μαρκελακι χρονια πολλα για τα μηνογεννεθλια....να τα 100στησετε σε χρονια!!

ομορφακια κ σε σενα να χαιρεσαι τη γιορτη σου!! κ την ομορφοοικογενεια σου!!

ρε συς θα με τρελανετε????? μπαινω εδω με το που γραφω καμια τπτ...παω διπλα γραφω καμια τπτ γραφετε εδω...τωρα γραφω εδω σε λιγο δε θα μιλατε θα πατε διπλα...αποφασιστε καλε με τρελανατε!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΩΓΟΥΛΑ!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!

(αυτη η τιραντα με τρελενει!)

:)

Eυχαριστούμε Εύακι..

Τι να την κάνω που μου βγήκε μοιραία κι αυτή?

Σαν τη Τζιά ενα πράμα.. :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Το χαβά μου εγώ..

Χρονια πολλά και στην ομορφιά μου που σήμερα γίνεται 6 μηνών!!!!!!!

Το κοριτσάκι μου..!!

με μαρκελλακι γεννησατε με ενα μηνα διαφορα;;;

Να τις χαιρεστε τις ομορφιες σας!!!

Ευανθια καλα να περασετε!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλημερα κοριτσαρες!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελένες.!

Στον Κωσταντινο της Ειρήνης

Στον Κώστα της Ευης και της ΜΑριάνθης

Χρόνια πολλά στη Θεανώ

και χαρούμενα μηνογενέθλια στη μεταξενια και στη φουντούκα

ξεχναω τιποτα???

εγώ εχω το νταλκά μου η μάνα..το τζουμπράκι χθες πονούσε πολύ και εκλαιγε το καλό μου....

την ξεγελάσαμε και το πηρε το σιροπάκι...σημερα το πρωι ομως με τιποτα...το εφτυνε...με το ζορι της εδωσα περιπου ενα μλ αντι εναμησι...πειτε κανενα κολπο..τι θα κάνω???το κραταει στο στομα και μετα το φτυνει..μηπως δεν ξερει να το καταπιει???

byXKp2.png

γωγουλινι χαρουμενα μηνογεννεθλια στην μοντελα σου (καλε τι παιδι ειναι αυτο?? φτου-φτου)

ευακι ζηλευω τρελα που πας πανω :(.....αντε ιριδα κι εγω το καλοκαιρι πρωτα ο θεος θα ερθουμε αν ειναι καλα η μανα...αλλα σκεφτομαι με το καραβι απο πατρα ο πιπινος φωναζει τοσο δρομο με το αμαξι φοβαται...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλημερα κοριτσαρες!

Χρόνια πολλά στη Θεανώ

ξεχναω τιποτα???

εγώ εχω το νταλκά μου η μάνα..το τζουμπράκι χθες πονούσε πολύ και εκλαιγε το καλό μου....

την ξεγελάσαμε και το πηρε το σιροπάκι...σημερα το πρωι ομως με τιποτα...το εφτυνε...με το ζορι της εδωσα περιπου ενα μλ αντι εναμησι...πειτε κανενα κολπο..τι θα κάνω???το κραταει στο στομα και μετα το φτυνει..μηπως δεν ξερει να το καταπιει???

εγω της το εδεινα με συρριγγα στο πλαι ομως των χειλιων οχι στη μεση κ σιγα-σιγα κ το καταπινε..κ απο πανω καπακι γαλα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!

Χρόνια πολλά στη Θεανώ

ξεχναω τιποτα???

Eγω την κραταω στα χέρια μου με το κεφαλάκι ελαφρια προς τα πίσω και της το δίνω με τη συριγγα Ζήνα.. Και να θελει δε μπορει να της φύγει ετσι.. Το καταπίνει.. Τσαμπουκά..!! :lol:

γωγουλινι χαρουμενα μηνογεννεθλια στην μοντελα σου (καλε τι παιδι ειναι αυτο?? φτου-φτου)

ευακι ζηλευω τρελα που πας πανω :(.....αντε ιριδα κι εγω το καλοκαιρι πρωτα ο θεος θα ερθουμε αν ειναι καλα η μανα...αλλα σκεφτομαι με το καραβι απο πατρα ο πιπινος φωναζει τοσο δρομο με το αμαξι φοβαται...

Ευχαριστούμε πολύ Ζουζού.. Να σαι καλά..!!!

εχω κι εγω φωτο να σας βαλω να πεθανετε στο γελιο απο πιπινα αλλα δεν προλαβαινω λεμε...σημερα καναμε την πρωτη παραδοση απο τοιχους για κορινθο-πατρα γι αυτο με βλεπετε χαλαρη λιγακι....εχουμε 9 τοιχους μεχρι τελος ιουνιου να δοσουμε (συνολο καμια 100 σχεδια) κ δε ξερω κι εγω ποσους μεχρι τον αυγουστο...παντως θα γινει αλλο πραγμα οταν τελειωσει ο δρομος...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Eγω την κραταω στα χέρια μου με το κεφαλάκι ελαφρια προς τα πίσω και της το δίνω με τη συριγγα Ζήνα.. Και να θελει δε μπορει να της φύγει ετσι.. Το καταπίνει.. Τσαμπουκά..!! :lol:

Ευχαριστούμε πολύ Ζουζού.. Να σαι καλά..!!!

μα την αληθεια λεω...:wink: δε ξερω ειναι ιδεα μου η οσες ειναι στο καφε τα μωρακια μας ειναι πολυ γλυκα κ ομορφα .... νομιζω οτι το καθενα απο αυτα εχει τη δικη του ξεχωριστη ομορφια ειναι ομως πολυ καλα ολα!! μου κανει εντυπωση αυτο!! :mrgreen:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...