Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

διαβασα,κιμι περαστικα!!!!ομορφακια και στα δικα σου παιδακια περαστικα!!

τζια ευχομαι τωρα να ηρεμησει η μπεμπα!!

μαρκελακη εσεις ποτε βαφτιζεται?

6 Ιουνίου, 12 το μεσημερι. Κοντευουμε κι εμεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες μου καλημερα...να πω και εγω με την σειρα μου στις εορταζουσες τα χρονια πολλα στην:

Ελενη1 που με εχει βοηθησει πολλες φορες και ψυχολογικα και πρακτικα και ευχομαι να χαιρετε τα ομορφα παιδακια της το συζηγατο και να ειναι παντα καλα να ανοιγει το καφε με τις γλαφυρες περιγραφες της..χεχε

Ελενη Ομορφομανα που χτες απο ο,τι ειδα πρεπει να ειχε ενα δυσκολο βραδυ...να χαιρεται τα ομορφακια της και τον Παυλιτο της και να της δινει ο Θεος δυναμη και χερια για να τα προλαβαινει οοοολαααα αυτα...

Ελενη26 με το καλο να παντρευτει και να βαφτιση τον γιοκα της και να ειναι παντα ολοι τους καλα και αγαπημενοι...

Wonderwoman μας που μας εχει λειψει και να μπαινει να μας γραφει πιο συχνα...Χρονια Πολλα Ελενη μου να χαιρεσαι το μπεμπε σου και τον αντρουλη σου..

και τελος την elenie με τις υπεροχες ματαρες της και το αξιαγαπητο αγορακι της...

Στις μανουλες που εχουν παιδακια οπως Ειρηνη και Ευη (και οποια αλλη ξεχναω) του χρονου θα γιορταζει και το βουδακι μου ευχομαι να τα καμαρωνουν μια ζωη να τα δουν καλους και υγιεις ανθρωπους...επισης μην ξεχασουμε τους μπαμπαδες μας να ναι καλα και να χαιρονται την γιορτη τους οσοι εορταζουν...

Θεανω να τα εκατοστησεις κουκλιτσα μου και να χαιρεσαι και εσυ την μπουμπου σου :)

Μαρκελλακι χαρουμενα μηνογενεθλια...

waWmp3.png

9LyAp3.png

...εγραφα...εγραφα...

τατουλες! με πεταξε οξω!

ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας...

χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν, κ ολες να χαιρομαστε τα καμαρακια μας!

κ εσυ μαρκελλακι χρονια πολλα για τα μηνογενεθλια σας!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μαρκελακι χρονια πολλα για τα μηνογεννεθλια....να τα 100στησετε σε χρονια!!

ομορφακια κ σε σενα να χαιρεσαι τη γιορτη σου!! κ την ομορφοοικογενεια σου!!

ρε συς θα με τρελανετε????? μπαινω εδω με το που γραφω καμια τπτ...παω διπλα γραφω καμια τπτ γραφετε εδω...τωρα γραφω εδω σε λιγο δε θα μιλατε θα πατε διπλα...αποφασιστε καλε με τρελανατε!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και στα παιδάκια που θα γιορτάζουν. Επίσης Χρόνια πολλά στην Θεανώ να τα εκατοστήσει.

Ρε κοριτσια εμενα στο πάρκο δε κάθεται για πολύ καθιστη..

Ξαπλωμένη της αρέσει και γυρίζει απο ανασκελα μπρούμυτα και το αντιθετο.. Εχει και τα παιχνιδάκια της απο πάνω της να κρεμονται και αράζει.. Δεν ειναι του καθησιού, της ξάπλας ειναι μου φαίνεται.. :rolleyes:

Ούτε εμένα κάθεται. Ακόμα και στο καρεκλάκι του φαγητού βάζουμε μαξιλάρια δεξιά και αριστερά για να στηρίζεται.

Εμας φαγητο ειπε στον 7ο και φρουτόκρεμα τη άλλη εβδομάδα..

Αργήσαμε λίγο ή μου φαίνεται?

Το οτι τρώει τα φρούτα Ιωαννα ειναι καλό, τα περισσοτερα παιδάκια δε την τρώνε με όρεξη την φρουτόκρεμα..

Ο δικός μου γιατρός είναι λίγο παλαιάς κοπής και αργεί σε αυτά.

γυρισαμε απο παιδιατρο λοιπον ο μπομπος ειναι 9300 κιλα,74 υψος κ 44 μισο κεφαλακι...

μας ειπε σε 10 μερες περιπου να ξεκινησει κρεας!οχι κοτοπουλο(τ ακους κοτοπουλακι?)μονο μοσχαρι κ απο το Σαββατο θα τον ξεκινησω χορτοσουπα..μου ειπε να βαζω οταν θα του δινω κρεατακι κ αστρακι...

λοιπον αν καταλαβα καλα 4 φορες την εβδομαδα θα του δινω χορτοσουπα κ τις υπολοιπες 3 κρεας..μου ειπε οχι παραπανω απο 3 φορες την εβδομαδα κρεας...θα ηθελα σας παρακαλω παααρα πολυ αν καποια εχει βαλει στην διατροφη του παιδιου κ κρεας να μου πει τι ακριβως του φτιαχνει κ πως...φανταζομαι φυσικα βραστο χωρις αλατια κλπ με λιγο ομω λαδακι απο πανω απλα για επιβεβαιωση...αν του βαλω κ αστρακι τα βαζω στο μπλεντερ για να λιωσουν...το κρεας λιωνει καλα??αυτα...α κμου ειπε τελος η αποστειρωση αν κ πολλοι γιατροι λεει το καλοκαιρι την τραβανε παραπανω την αποστειρωση

Πάιδαρος ο μπεμπάκος και ψηλός.

Αυτο δεν ειναι παιδί αυτό ειναι... ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!!

Μπραβο συμπεθερα, τέλειος ο μικρός..

Με το καλό και το φαγητο.. Την ελένη1 προτείνω να ρωτησεις για το φαγητο.. Εγώ εχω αλλη ερωτηση: Oταν ξεκινήσει το μοσχάρι, θα μπορούμε να βράζουμε τις μεριδες και να της καταψύχουμε ή θα πρέπει να βράζουμε καθε μέρα? Γιατι το μοσχάρι θέλει και τον χρόνο του..

Εμείς κάθε φορά φτιάχνουμε φαγητό για τρεις ημέρες. Τρεις ημέρες τρώμε κοτοπουλάκι, και τρεις ημέρες κρέας (τώρα θα το αρχίσουμε). Το κρέας καιτ ο κοτοπουλάκι το έχουμε κομμένο σε μεριδούλες και κάθε φορά που μεγειρεύουμε χρησιμοποιούμε μία.

ακυρο...

δεν προκειται να καταφερω να διαβασω...

2 στα 3 με πυρετο, το ενα μπλεδιζον...

με τις υγειες μας, κ σκ@τα νυχτα θα εχουμε!

Περαστικα στα ομορφόπαιδα.

Τα εμβόλια τα πληρωνετε? Ενα από αυτα τα 2 ειναι ακριβό (κάπου 70€) νομίζω.

Του πνευμονιόκοκκου και του μηνιγγιτιδόκοκκου είναι τα μόνα που τα γράφει το ΙΚΑ.

Σημερα εχουμε μηνογεννεθλιακια, 7 μηνων! Η μπέμπα όλα καλά χθες κοιμηθηκε σαν πουλάκι, κι εμεις επίσης. Πυρετο δεν εκανε. Τωρα ξανακοιμάται..Ο υπνος τρεφει τα παιδια κι ο ηλιος τα μοσχαρια...:tongue::tongue::tongue:

Χαρούμενα μηνογενέθλια και σε σας και στην gioulies.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

μαρκελακι ειδα το ποστ στην ιωαννα αυτο με τα 70ε γραφεται το εγραψα εγω την προηγουμενη εβδομαδα ειναι του πνευμονικοκκου το πρεβεναρ αν δεν κανω λαθος κ το πενταβακ ειναι για την γαστρεντεριτιδα εχει γυρω στα 40ε κ δεν γραφεται αλλα αμα πας να το κανεις στο ικα δεν πληρωνεις!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μαρκελακι ειδα το ποστ στην ιωαννα αυτο με τα 70ε γραφεται το εγραψα εγω την προηγουμενη εβδομαδα ειναι του πνευμονικοκκου το πρεβεναρ αν δεν κανω λαθος κ το πενταβακ ειναι για την γαστρεντεριτιδα εχει γυρω στα 40ε κ δεν γραφεται αλλα αμα πας να το κανεις στο ικα δεν πληρωνεις!!

Τα πληρωνω κανονικά Ζωη αλλα μετα προσκομίζω τις αποδειξεις στην ιδιωτική ασφαλεια και μου επιστρεφει το 80% από εμβόλια και επισκεψεις. Με το ΙΚΑ δεν μπλεκω. Το ξερω ότι τα δικαιούμαι. Εδω από τον Οκτωβριο που γεννησα, την αλλαη Τεταρτη θα πάω να πάρω το επίδομα καισαρικής! Φαντασου, κι αυτό μετα από δική μου πίεση.

Τα πληρωνω κανονικά Ζωη αλλα μετα προσκομίζω τις αποδειξεις στην ιδιωτική ασφαλεια και μου επιστρεφει το 80% από εμβόλια και επισκεψεις. Με το ΙΚΑ δεν μπλεκω. Το ξερω ότι τα δικαιούμαι. Εδω από τον Οκτωβριο που γεννησα, την αλλαη Τεταρτη θα πάω να πάρω το επίδομα καισαρικής! Φαντασου, κι αυτό μετα από δική μου πίεση.

καταλαβα!! αλλα το επιδομα καισαρικης ειναι αλλο απο τα επιδοματα γενικα που παιρνουμε γιατι κι εγω καισαρικη εκανα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Καλημερες!!!!!!!!!

Ξεχασα χθες να γραψω το εξης:

Αγορασα χθες δωρο για την κουμπαρουλα μου, ενα νετμπουκ με ολα τα συμπραματουντα!πολύ ωραιο! Πάω γιατρο κ μου λεει βλακεια εκανες, πηγαινε αλλαξε το, δινουν σε ολα τα πρωτακια (γυμνασιου) δωρο νετμπουκ το κρατος.:rolleyes::rolleyes:

Η δικια μου παει 6η δημοτικου, αρα του χρονου θα πάρει.Αλλα θα παιρνουν σιγουρα;;Ξερει καμμια;;Ειναι καθε χρονο;;

Θα βαλω κ φωτο στο προφιλ το φορεμα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα στα ελενακια μας-μια που τα εχουμε κ πολλα...για να θημηθω..ελενη1,ομορφακια,ελενηι,ελενη26...αυτες νομιζω..ε???ναστε γερες να σας καμαρωνει η οικογενεια σας...κι ο κωστας μου θα γιορταζε παρα 2 μερες!!!!!!!!γιορταζει μπαμπας,κουμπαρος,κουμπαρα,φιλοι...αφηστε εχουμε πολλους!!!!!!!!!!χθες δεν μπηκα...διαβασα μονο μεχρι τις δεκα...και μετα αφου τελειωσα με μωρα εκανα ενα μπανιο κ ξερθηκα....χθες τα ειχα ολα μου τα παιδια μονη..η πεθερα κοιμιζε την ανηψια 2 μεροωυχτα στο σπιτι της κι ετσι ηταν δυσκολο να εχει και το στρατο....κι ετσι καταλαβαινετε την κουραση!!!!!θα διαβασω αργοτερα...ευχομαι να μην γραψατε πολλα...τωρα παει ο λουκ με μεγαλο να παρουν τις μπομπο...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα στα ελενακια μας-μια που τα εχουμε κ πολλα...για να θημηθω..ελενη1,ομορφακια,ελενηι,ελενη26...αυτες νομιζω..ε???ναστε γερες να σας καμαρωνει η οικογενεια σας...κι ο κωστας μου θα γιορταζε παρα 2 μερες!!!!!!!!γιορταζει μπαμπας,κουμπαρος,κουμπαρα,φιλοι...αφηστε εχουμε πολλους!!!!!!!!!!χθες δεν μπηκα...διαβασα μονο μεχρι τις δεκα...και μετα αφου τελειωσα με μωρα εκανα ενα μπανιο κ ξερθηκα....χθες τα ειχα ολα μου τα παιδια μονη..η πεθερα κοιμιζε την ανηψια 2 μεροωυχτα στο σπιτι της κι ετσι ηταν δυσκολο να εχει και το στρατο....κι ετσι καταλαβαινετε την κουραση!!!!!θα διαβασω αργοτερα...ευχομαι να μην γραψατε πολλα...τωρα παει ο λουκ με μεγαλο να παρουν τις μπομπο...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ!! Με το καλο βρε κ η μπομπο κ η βαπτιση μεθαυριο!!:mrgreen:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Χρονια πολλάαααααααααα..

Να σας χαιρομαστε όλες τις εορτάζουσες..

Να χαιρομαστε την Ελένη1, το Ελενάκι26, την ομορφομάνα και την elenie..

Εννοειται να χαιροσαστε όλες οσες εχετε αντρες Κώστηδες και τα μπεμπόνια που θα γιορτάζουν απο του Χρόνου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...