Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α καλα με καθυστερηση γραφωωωωωωωωωωω

ειρηνη οκ ευχαριστω!!! το διαβασα κι εγω πριν λιγο....

μαιρη τι τελειαααααααααααααααααααααα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α ναι ναι ολα εγω τα εχω ψωνισει και για τους δυο.και οι δυο νονοι απλα τα ειδαν και ειπαν α ωραια...:D

Α ωραια λεω κ εγω...τι καλα;;;!!!!

Νομιζω καποια αλλα μας ειχες δειξει απο Ναρλη ή λαθος κανω;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ευχαριστω για τις ευχες Δαλιδα μας!!! Να εισαι καλα να χαιρεσαι τους αντρες σου...... Για πες για το φορεμα..... Μην αγχωνεστε βρε κοριτσια.... Δεν θελει αγχος αλλιως ολο και κατι θα ξεχασετε....

Α ωραια λεω κ εγω...τι καλα;;;!!!!

Νομιζω καποια αλλα μας ειχες δειξει απο Ναρλη ή λαθος κανω;;

ναι ειχα δει καποιες στον ναρλη,ηταν απο σκληρο υλικο,πηρα τηλ.και μου ειπαν δεν ειχε η εταιρεια και δεν ηξεραν ακριβως ποτε θα εχουν...και το εψαξα και βρηκα αυτες.

fCS8p3.png

Ευχαριστω για τις ευχες Δαλιδα μας!!! Να εισαι καλα να χαιρεσαι τους αντρες σου...... Για πες για το φορεμα..... Μην αγχωνεστε βρε κοριτσια.... Δεν θελει αγχος αλλιως ολο και κατι θα ξεχασετε....

να 'σαι καλα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

α καλα με καθυστερηση γραφωωωωωωωωωωω

ειρηνη οκ ευχαριστω!!! το διαβασα κι εγω πριν λιγο....

μαιρη τι τελειαααααααααααααααααααααα

ευχαριστω!!

νομιζω παντως οτι θα ερθει η ευανθια.

fCS8p3.png

Αυτη η Μαιρη θα με τρελλανει.... εχει κατι ιδεες τελειες λεμε..... Και τοτε που ειχα πει για ρουχα με βοηθησε και με μπομπο με βοηθησε και τα προσκλητηρια της εδω εχουν τρελλανει κοσμο και τωρα αυτα τα βαλιτσακια για τα βαφτιστικα..... Τι να πω ρε κοριτσι μου μπραβο σου χιλια μπραβο σου....

δαλιδα μου παρα πολυ εχω!!!!!!!

για πες τι φορεμα?πως ειναι??

Πως το καταπολεμας;;;εγω ενα ειναι σιγουρο...μεχρι τοτε θα τσακωθω με ολους....

Ειναι στενο (1ο μειον), χρωμα ροζ σκουρο, στην μεση ριγα καφε, ασπρη κ μετα πάλι ροζ. Νομιζα ριγα μαυρη κ οχι καφε (2ο μειον) , τωρα πρεπει να ταιριαξω παπουτσια...Anyway αν προλαβω τι ς επομενες μερες θα το φωτογραφισω κ θα σας το βαλω.

Λέω από αυριο να την πέσω στις δουλειες γιατι θα μου μεινουν τελευταια ωρα κ δεν θελω...

να 'σαι καλα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μιλαω εκ πειρας καλο μου........... Εγω στη βαφτιση της Αναστασιας απο τον πανικο μου ειχα ξεχασει να παρω παμπερς και μπιμπερο με νερο......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Ειναι στενο (1ο μειον), χρωμα ροζ σκουρο, στην μεση ριγα καφε, ασπρη κ μετα πάλι ροζ. Νομιζα ριγα μαυρη κ οχι καφε (2ο μειον) , τωρα πρεπει να ταιριαξω παπουτσια...Anyway αν προλαβω τι ς επομενες μερες θα το φωτογραφισω κ θα σας το βαλω.

Λέω από αυριο να την πέσω στις δουλειες γιατι θα μου μεινουν τελευταια ωρα κ δεν θελω...

Δεν το καταπολεμας!!!! Απλα λες χαλλλλλλλαρα ετοιμαζεις τα παντα κανα δυο μερες πριν και απο εκει και μετα λες αυτο ηταν ειμαι ετοιμη..... Και δεν ξαναασχολεισαι μεχρι την ωρα που θα φυγεις για την εκκλησια......

Το φορεμα απο οτι φανταζομαι πρεπει να ειναι ωραιο..... Να προλαβεις και να μας το βαλεις να το δουμε και εμεις.....

Χθες στο παρεντς αργα επεσα σε ενα τοπικ που ειχε φορεματα.... απο κινεζα αντιγραφες το εχετε υποψιν σας?

Αυτη η Μαιρη θα με τρελλανει.... εχει κατι ιδεες τελειες λεμε..... Και τοτε που ειχα πει για ρουχα με βοηθησε και με μπομπο με βοηθησε και τα προσκλητηρια της εδω εχουν τρελλανει κοσμο και τωρα αυτα τα βαλιτσακια για τα βαφτιστικα..... Τι να πω ρε κοριτσι μου μπραβο σου χιλια μπραβο σου....

φτυσε με καλε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

προσπαθω να μην το σκεφτομαι πρωτον και δευτερον ξεκινησα νωρις για να μην τα εχω μαζεμενα.και εγω νευριασα προχθες με την μαμα μου που δεν ερχοταν να κρατησει τα μωρα να παω για ψωνια....

γαι το φορεμα τωρα.ειναι ισια γραμμη?παπουτσια θα παρεις 1 χρωμα απο αυτα που εχει το φορεμα.για βγαλε καμια φωτο να το δουμε.το ροζ παντως μου αρεσει!!!με το καλο!!!

ποτε ειστε εσεις??

Μιλαω εκ πειρας καλο μου........... Εγω στη βαφτιση της Αναστασιας απο τον πανικο μου ειχα ξεχασει να παρω παμπερς και μπιμπερο με νερο......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.........ωραια..

fCS8p3.png

Δεν το καταπολεμας!!!! Απλα λες χαλλλλλλλαρα ετοιμαζεις τα παντα κανα δυο μερες πριν και απο εκει και μετα λες αυτο ηταν ειμαι ετοιμη..... Και δεν ξαναασχολεισαι μεχρι την ωρα που θα φυγεις για την εκκλησια......

Το φορεμα απο οτι φανταζομαι πρεπει να ειναι ωραιο..... Να προλαβεις και να μας το βαλεις να το δουμε και εμεις.....

Χθες στο παρεντς αργα επεσα σε ενα τοπικ που ειχε φορεματα.... απο κινεζα αντιγραφες το εχετε υποψιν σας?

ναι το εχω δει,αλλα εμπιστευεσαι????

επισης να πω οτι και εγω πολλες ιδεες εχω παρει απο εδω μεσα ή ξεκινησαν απο κατι που εχει δει μεσα.

fCS8p3.png

φτυσε με καλε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχφτουουουουουοουουουουου σου και ξαναμανα χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχφτουουουουουοουουουουου σου!!!! Δεν σε ματιαζω καλη μου..... Ειπαμε ειμαι πρασινοματα αλλα σε παινευω γιατι σε χαιρομαι........

δαλιδα με καφε ριγα θα ταιριαζει μπρονζε δηλαδη μεταλιζε παπουτσι???????

Λες ε;;Τετοια εχω δυο, θα τα δοκιμασω.εχω κ καφε σκουρο χαμηλο τακουνι αλλά δεν μου αρεσουν πια, προτιμουσα κατι μαυρα που ειχα.

Οχι για βαλε λινκ να χαζεψουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...