Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπα απο το δικτυο ειναι.....

εφτιαξα και τα κουτια σημερα:Dσιδερωσα κιολα τα ρουχαλακια να μη ειναι τσαλακωμενα,της μπεμπας το φορεμα θα το βαλω το σαββατο να μην γινει χαλια

Να κανω μια χαζη ερωτηση? Γιατι τα κανεις εσυ τα κουτια?

κοριτσια καμια δε ξερει για την Ευανθια??????

πωπω 1 πηγε...

Εγω δεν καταλαβα τι εννοεις....

ετσι λεω..τωρα θα δειξει....

οπως προειπα, λεμε να ερθουμε, ο μπεμπης ειναι καλα προς το παρον, κολλησα ομως εγω, σημερα ειμαι καλυτερα, ελπιζω μεχρι την παρασκευη να ειμαστε καλα κ να ερθουμε!

Μαλλον αυτο εννοεις ε Ιριδακι?

Να κανω μια χαζη ερωτηση? Γιατι τα κανεις εσυ τα κουτια?

Εγω δεν καταλαβα τι εννοεις....

τις βαλιτσες λεω που βαζουμε τα ρουχαλακια,γιατι δεν πηρα τα κλασικα κουτια βαφτισης πηρα βαλιτσουλες,μελισσα(μπεμπης) και πασχαλιτσα(μπεμπα),μεγαλη τρολει και μικρη γαι τον ωμο τους.

στις μεγαλες εβαλα,λαδοπανα και ρουχα και στις μικρες παπουτσακια,λαδοσετ.εδεσα και κορδελιτσες απο εξω.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ρε γ..το...εχω αγχωθει πολυ.

εκει που σκεφτομουνα τι ωραια που θα περασουμε, θα ξεσκασουμε κλπ, τωρα τρεμω στην ιδεα του να ξανακυλησει με καμια ιωση κ δε μπορω να το ευχαριστηθω.

στο μυαλο μου εχω the worst case οτι δε θα παμε...ετσι εαν ολα πανε καλα μεχρι το σαββατο που πεταμε θα παμε...

πηρα τηλ κ στον παιδικο μου ειπαν δεν βηχει μονο μυξες ασπρες αλλα μου ειπαν οτι τη φρουτοκρεμα την εφαγε δυσκολα...ανορεξια τον επιασε?

παντως εχω ετοιμασει τη λιστα του σιντλερ για τα πραγματα που πρεπει να παρω...

by the way...τελειος θα ειναι ο στολισμος απο αυτα που λες!!! εχεις πολυ μερακι!!!

Αυτο εννοεις σιγουρα ιριδακι....

τις βαλιτσες λεω που βαζουμε τα ρουχαλακια,γιατι δεν πηρα τα κλασικα κουτια βαφτισης πηρα βαλιτσουλες,μελισσα(μπεμπης) και πασχαλιτσα(μπεμπα),μεγαλη τρολει και μικρη γαι τον ωμο τους.

στις μεγαλες εβαλα,λαδοπανα και ρουχα και στις μικρες παπουτσακια,λαδοσετ.εδεσα και κορδελιτσες απο εξω.

Ωραια ιδεα πολυ ωραια ιδεα για τα βαφτιστικα αλλα γιατι τα ετοιμαζεις εσυ? Και γιατι τα πηρες εσυ? Επειδη ειναι ο αδερφος σου νονος?

Ωραια ιδεα πολυ ωραια ιδεα για τα βαφτιστικα αλλα γιατι τα ετοιμαζεις εσυ? Και γιατι τα πηρες εσυ? Επειδη ειναι ο αδερφος σου νονος?

α ναι ναι ολα εγω τα εχω ψωνισει και για τους δυο.και οι δυο νονοι απλα τα ειδαν και ειπαν α ωραια...:D

fCS8p3.png

Καλησπέρα!!!

Χρονια πολλα κ καλά, να σας χαιρονται οι οικογενειες σας, Ελένη1, Ομορφομάνα, Ελένη26, Εlenie!!!!

Θεανώ πολύχρονη κούκλα μου κ χρονια καλά με πολλα παιδακια ακομα!!!

Ευτυχως βρεθηκε λυση για Μπουμπού Τζιας!

Πέρδικα καλύτερα, Κιμι off.Πιες καμμια περδικα να σκοτωθούν τα μικροβια!

Μαρκελλάκιου μεταξενια συνέρχεται...ουφφφ κ αυτό!

Ευανθια μην κολωνεις πουθενα, πηγαινε την εκδρομη σου.Πάντα μπορεί να ξεκινησεις με τις καλυτερες προδιαγραφες για καπου κ να στραβωσουν ολα.Δεν πρεπει να σκεφτεσαι ετσι, αποψη μου!Πηγαινε κ οτι γινει, μην το χασεις!

Ιριδάκι τι καλά που κάθεστε αυριο, κριμα για τον καιρό!

Ειρηνούλα να τους χαιρεσαι τους εορταζοντες σου κ πάνω από ολους τον γιοκα σου!!!!

Κ τελος Μαιρούλα δεν έχεις αγχος;;Εγω αν κ 3η φορά με έχει πιασει τρελό...

Αλέκα καθε μερα απεργιες για νωριτερα σπιτακι σου!

Αννούλα μην χανεσαι κ να ευχαριστηθεις αυριο τα μαναρακια σου!

Τα νέα μας τωρα...

ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΣΠΑ!!!!Σημειωστε ημ/νια για να δουμε την επόμενη!

Η ΑΣπα γελαστό μουρλοκομειο όπως πάντα...την χαιρομαι ομως γιατί αυτο θα την κανει να εχει υπομονη με τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!

Κ κάτι άλλο οι φωτο με το νυφικο την δειχνουν διπλάσια (σχολασε τον, τον φωτογραφο)!!!

Πήρα κ το φορεμα..δεν το προβαρα...αυριο.Ο οδοντιατρος μου την ειπε που αργησα κ αισθανθηκα λιγο μαθητουδι που εστησε δασκαλο!!Ο συζυγος ψωνισε να μου φυγει κ αυτο!!!

Αυτα...νομιζω!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

βρε σεις, θα ερχοταν κερκυρα αλλα αρρωστησε και κεινη και ο μπεμπης...

τελικα αποτι διβασα θα αποφασισει τελευταια στιγμη αν θα ρθει... αλλα ετσι οπως ειναι ο καιρος....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Υπεροχα και πολυ πρωτοτυπα......Μου βαζεις ιδεες να το ξερεις.....

α ναι ναι ολα εγω τα εχω ψωνισει και για τους δυο.και οι δυο νονοι απλα τα ειδαν και ειπαν α ωραια...:D

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παρα πολυ ωραια.... Δηλαδη θα τους τα δωσεις ολα στο πιατο ε?

Υπεροχα και πολυ πρωτοτυπα......Μου βαζεις ιδεες να το ξερεις.....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παρα πολυ ωραια.... Δηλαδη θα τους τα δωσεις ολα στο πιατο ε?

ελα μωρε...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:αν σου αρεσει παρτην!!!

ω ναι!!!!θα ερθουν κυριακη πρωι απο εδω και οι δυο ομως για να φορτωσουν τα πραγματα γιατι στο δικο μας δε....θα εχουμε και το καροτσι...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...