Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εορταζοντες και εορταζουσες να χαιρεσαι τις οικογενειες σας και τα παιδακια σας!!!!!!!!!! Τις καλυτερες ευχες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπηκα να ευχηθω μιας και χαθηκα παλι λιγο... Θα επανελθω :(:(:(:(

Αυριο (σημερα δηλαδη) δε δουλευουμε, ειναι αργια εδω γιατι ειναι η επετειος της ενωσης των Επτανησων με τη μαμα Ελλαδα, εχουμε και παρελαση!!!!!!!!! Ετσι για την ιστορια....!!!!!!! Αν και ριχνει κατακλυσμο οποτε λογικα δε θα γινει αν συνεχισει ετσι ο καιρος....... Θυμαμαι οταν πηγαινα σχολειο ποτε μα ποτε δεν ειχε τετοιο χαλια καιρο, παντα με καλοκαιρινα και ηλιο καναμε παρελαση...

Εμεινε καμια μεσα???????????

Δηλαδη τετραημερο ιριδακι? Μια χαρουλα......

χρονια πολλα ελενη1, ελενη26, elenie, ομορφακια!!!! δε θυμαμαι αλλες!!!

να σας χαιρονται οι οικογενειες σας!!! ειρηνη κι εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

λιτσα απο του χρονου!!!

Ευχαριστω κοτοπουλο να εισαι καλα να ψωνιζεις!!!!! Να χαιρεσαι τον Γιωργο και την μπεμπα!!!!

Σχολιασα καποια πραγματα και στο πριβε..... Αλλα μαλλον θα την κανω νωρις γιατι ενω στην αρχη πηγαινε σφαιρα παλι με αργει και με σπαει τα νευρα.........

Διαφημίσεις

παλι αρρωστα εχουμε????????? ουν αμαν πια ο χαζοκαιρος......

εδω μιλαμε εχει κατακλυσμο!!!!!!!!!!!!

ειδατε αν τελικα θα ανεβει η Ευανθια???????????

δευτερα δουλευουμε ειρηνακι......... γιατι σου ευχονται?????? ο,τι και ναναι να χαιρεσαι τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου!!!!!!!!! :D:D:D

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Μου ευχονται γιατι γιορταζει ο γιος μου..... Κωνσταντινος!!! Αυτο που δεν ξερουν ειναι οτι γιορταζει και η μανα μου Ελενη και η ανηψια μου Ελενη!!!!!! Ευχαριστω για τις ευχες σου ιριδακι..... Και εσυ οτι επιθυμεις..... Και εδω ψιλοβρεχει παντως...

ολος ο καλος ο κοσμος μεσα!!!

ρε γμτ, λες να σας κανει χαλια καιρο το σκ;;

αφου στη κερκυρα βρεχει, ερχεται προς τα δω!

δεν ξερω....παντως για αυριο ειπε χαλια παντου και θα αριχισει απο δυτικα να φτιαχνει...

δεν θελω να βρεχει και να φυσαει,γινεται???

fCS8p3.png

Μου ευχονται γιατι γιορταζει ο γιος μου..... Κωνσταντινος!!! Αυτο που δεν ξερουν ειναι οτι γιορταζει και η μανα μου Ελενη και η ανηψια μου Ελενη!!!!!! Ευχαριστω για τις ευχες σου ιριδακι..... Και εσυ οτι επιθυμεις..... Και εδω ψιλοβρεχει παντως...

να τις χαιρεσαι!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλε εμενα γιατι παει σφαιρα παντου το ιντερνετ;;

μηπως εχετε 500 προγραμματα ανοιχτα;;

Μας δουλευεις ρε κοτα? Απο τοτε που εμπλεξα με εσας ουτε στο φεις δεν μπαινω.... Απλα απο οτι με ειπανε κανουν αναβαθμιση εδω τις γραμμες για αυτο σερνεται....

δεν ξερω....παντως για αυριο ειπε χαλια παντου και θα αριχισει απο δυτικα να φτιαχνει...

δεν θελω να βρεχει και να φυσαει,γινεται???

Αρχισε να βρεχει για τα καλα τωρα...... Δεν νομιζω βρε την Κυριακη να εχει τετοιο χαζοκαιρο.... Μαλλον θα φτιαξει...... Ευχομαι να φτιαξει!!!!

να τις χαιρεσαι!!!!

Ευχαριστω!!!!!!!

Μας δουλευεις ρε κοτα? Απο τοτε που εμπλεξα με εσας ουτε στο φεις δεν μπαινω.... Απλα απο οτι με ειπανε κανουν αναβαθμιση εδω τις γραμμες για αυτο σερνεται....

καλε προχθες δεν θυμασαι 5 λεπτα για να μπει στην απαντηση.....

fCS8p3.png

καλε προχθες δεν θυμασαι 5 λεπτα για να μπει στην απαντηση.....

Ευτυχως δεν ειναι τοσο χαλια σημερα αλλα και παλι μου τη σπαει..... Τι απο explorer τι απο mozilla τι απο crome, απο ολα σπαστικο ειναι.....

Ευτυχως δεν ειναι τοσο χαλια σημερα αλλα και παλι μου τη σπαει..... Τι απο explorer τι απο mozilla τι απο crome, απο ολα σπαστικο ειναι.....

μπα απο το δικτυο ειναι.....

εφτιαξα και τα κουτια σημερα:Dσιδερωσα κιολα τα ρουχαλακια να μη ειναι τσαλακωμενα,της μπεμπας το φορεμα θα το βαλω το σαββατο να μην γινει χαλια

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...