Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελενη εννοεις οτι το δομνα ειναι πιο ωραιο απο το δομινικη και το κωνσταντινος πιο ωραιο απο το κωστας?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ομορφάκια και Αλέκα,

και εμένα ο Γιαννάκης εχει αγριέψει και θεωρείτε απο τα πολυ καλά και ησυχα παιδάκια.Ειναι φυσιολογικο σε αυτή την ηλικία και περισσοτερο στα αγορια γιατι εχουν εντονοτερη αναγκη για ''ασκηση''.

Και εγω καμμια φορα τον μαλώνω και απλώνω το χεράκι μου αλλά το μετανιώνω πολυ και βλέπω κιόλας πως ετσι αγριέυει περισσοτερο.

Αυτόν παρτον με το καλό να γίνει μούσι να τον ξουρίσεις....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ελενη εννοεις οτι το δομνα ειναι πιο ωραιο απο το δομινικη και το κωνσταντινος πιο ωραιο απο το κωστας?

Για το Δόμνα έλεγα οτι ειναι πιο ωραίο να βαφτηστει ετσι.Σκέτο Δομνα!

αλεκα πως θα βαφτισετε το μικρο?

παντως οσον αφορα τα κιλακια,εγω αποφασισα να μη τα ζυγιζω...γιατι αγχωνομαι..οταν πηγαινουμε στον παιδιατρο τα μετραμε εκει..αλλωστε τωρα καθε μηνα θα πηγαινουμε παλι!!!

δημητρη θα τον πουμε...ναι ευακι μου θα περιμενω βνα παω στο γιατρο στις 20 που θα τον ζυγισει στην δικη του ζυγαρια και θα δουμε.

Ομορφάκια και Αλέκα,

και εμένα ο Γιαννάκης εχει αγριέψει και θεωρείτε απο τα πολυ καλά και ησυχα παιδάκια.Ειναι φυσιολογικο σε αυτή την ηλικία και περισσοτερο στα αγορια γιατι εχουν εντονοτερη αναγκη για ''ασκηση''.

Και εγω καμμια φορα τον μαλώνω και απλώνω το χεράκι μου αλλά το μετανιώνω πολυ και βλέπω κιόλας πως ετσι αγριέυει περισσοτερο.

Αυτόν παρτον με το καλό να γίνει μούσι να τον ξουρίσεις....

και ο δικος μου ετσι ειναι...αλλα καμια φορα λες και το κανει επιτηδες. Ε, να μην τον απογοητεψω τον καυμενο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ωραιο κ το δημητρης!!ελενη κι εγω λεω σκετο δομνα τελικα!!οσο για το αγορι ο λουκας θελει να το φωναζουμε κωστα γιατι τοκωνσταντινος παραπεμπει αλλου..:)βεβαια με ολοκληρο θα βαφτιστει..

Διαφημίσεις

Και εγω που θα τον βαφτίσω Νικόλαο θα τον φωναζω Νικόλα και οχι Νικο οπως φωναζουν τον μπαμπά μου γιατι εχω:

Νικο τον μπαμπά - τον αδερφο της μαμας μου - τον γαμπρό μου - τον γαμπρο της μαμάς μου (αντρας θειας) τον γείτονα - τον αντρα τις πρωτης ξαδερφης ........οχι αλλο κάρβουνοοοο....

α μαρη με προλαβες!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

παντως το Νικολας ειναι απο τα ωραιοτερα ονοματα νομιζω....

221882cb0gkyh7q4.gif

Και τον αντρα της ΑΛΕΚΑΣ

:)

παντως το νικολας μου αρεσει περισσοτερο απο το νικος!!(αλεκα σορι)!!!

Διαφημίσεις

Ο πατερας μου οταν το άκουσε ξύνησε...λέει τι θα του αλλάξετε το όνομα?

Και λέω και εγω , οταν πουμε την Κατερίνα(=ανηψια) Κατίνα(=μαμα) θα πω και εγω το μωρο Νικο.

Αφου ακουω Νικο και λεω δεν μπορεί σόι μου θα είναι....

ααα εμενα μου αρεσει το Νεφελη παρα πολυ κ πραγματικα δεν το εχω ακουσει σε αλλο κοριτσακι αυτο το ονομα!!

μητσακι, πηγαινε κ σε καμμια παιδικη χαρα, κ τα λεμε... δεν πας στα σωστα μερη, αλλα θα μαθεις κ εσυ που θα συχναζεις απο δω κ περα! ξεχνα οτι ηξερες, ξενυχτισσα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αλεκα, να ψαχτουμε εμεις οι 2. εγω αν δεν ειχα μουλαρωσει με το ονομα θα τον βαφτιζα ή Μαξιμο, ή Βικτωρα. τα θελω θετικα κ ανοδικα τα ονοματα. κ ας μου χαραμισαν το κοριτσι που θα το εβγαζα Ρωξανη.

ευανθια, οι Σπετσες με τις παρανυχιδες ειναι ο συνειρμος (Σ)πετσες στα δαχτυλακια...που βγαζουν παρανυχιδες μετα!

ελενη26, τρελλαινομαι για το Αρης ετσι σκετο, κ με τη λογικη που το βγαζετε.

να μας ζησει βρε!

ευηγ, εγω προτιμω το Δομινικη. φωναζετε τη Δομνα εσεις κ οταν μεγαλωσει να δεις που θα το κανει Δομινικη... να την ακους τη θεια Λενα.

ελενη1, κ εμενα ειναι καλο παιδι, γιαυτο στεναχωριεμαι με το καθαρματακι. παρτον με το καλο κ ειναι στρατιωτης. ναι μαμα μου, ναι μαμα μου. μονο τις γωνιες δεν παιρνει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δεν προλαβα να διαβασω αλλα θα σας πω πρωτα τον πονο μου και θα διαβασω μετα...λοιπον εμεις εχουμε τωρα 3 μερες που ειμαστε ΣΥΝΕΧΩΣ κολλημενοι στο βυζι της μανας μας...και μολις καποιος παει να μας το παρει κλαιμε γοερα...αφου εχω πιαστει απο τους μαραθωνιους θηλασμους και απογοητευτει παραλληλα γιατι ο μικρος ειχε μπει σε ενα προγραμμα 3-4 ωρων παραθετω σε ολες τις θηλαζουσες μανουλες τα παρακατω (κιμι για σενα παιζω μπαλα) για να μην απογοητευτουμε...

"Οταν ενα μωρο με κανονικη ως τωρα αναπτυξη που ειχε αρχισει να διαμορφωνει ενα προγραμμα ξαφνικα ζητα να τρωει ακαταπαυστα, κοιμαται ελαχιστα, ηρεμει μονο στο στηθος της μητερας του και κλαιει καθε λεπτο της ωρας που δεν θηλαζει αποκλειστικα τοτε περνα φαση ταχειας αναπτυξης.Η φαση αυτη διαρκει 2-3 μερες ενιοτε και λιγο περισσοτερο. Οποτε θηλαστε οποτε ζηταει δλδ ολη την ωρα, φατε και πιειτε πολυ και ξεκουραστειτε....επισης ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ, κοινως την βαψατε...αυτο το τελευταιο ειναι δικο μου...Φασεις ταχειας αναπτυξης : 3 εβδομαδων, 6 εβδομαδων, 3 μηνων, 6 μηνων προσεγγιστικα..." (πηγη Πατσουρου, παιδιατρος πιστοποιημενος συμβουλος θηλασμου)

βρε συ μαριανθη δε μπορουσες να πεις να κερδισουμε το τζακ ποτ??????????????????????????? απο χτες τις 2 η ωρα το βραδυ η μπουμπου τρωει συνεχεια! δεν εχει κοιμηθει σχεδον καθολου! κατι λεπτα μονο, αν δεν την εχω στο στηθος σπαραζει και παει λεγοντας............ αυτα ακριβως που περιεγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ αλιμονο σου να σε πιασω στα χερια μου......... πανω εκει που ειχαμε στρωσει 3-4 ωρες....... ααααααααααα θα καταρευσωωωωωωωωωωωω

καλημερα σας ειπα? αντε και καληνυχτα σας τωρα, ηρθε η μαμα μου και τη κοιμησε... αρα παω κι εγω μπας και προλαβω κανα μισαωρο.......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Αλέκα,

ακου συζητηση με τον Γιάννη.

-Αχ ρε Γιαννακη αρρωστησες και δεν πηγαμε στον Αγγελο

-Και τωρα μαμα ο Αγγελος?

-Ε στεναχωρηθηκε λιγάκι αλλα δεν πειραζει θα παμε το αλλο σαββατο που θα εισαι καλα

-Θα παρω το μπαστουνι του Νικου

-Ποιανου Νικου?

-Του μπαμπά του Αγγελου,αυτο που βαρας μια μπάλα....

Δεν το πιστευω οτι θυμάτε τοσα πολλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...