Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα.......... Βορεια παρουσα..... Σας διαβασα......... Περαστικα σας μαρκελλακι και ομορφομανα..... Τζια κανε οτι σου λεει ο γιατρος και ασε το νυσταλεων.... Η απαντηση σου θα ειναι " Το ενστικτο της μανας μου λεει αυτο η εκεινο......" Μητσακιον τελειος ο μπεμπαρος... Κιμακι μου περαστικα σου..... Το κομπινεζον οχι μονο δεν σε βοηθησε σε αρρωστησε κιολας......... Η περδικουλα οκ και χαιρομαι πολυ για αυτο.... Δεν θυμαμαι αλλα.... Πριβε δεν πηγα μετα το ταισμα θα παω.... Παω να ταισω.... Καλο βραδυ νοτιες καμμια δεν θα ειναι εδω μετα....

Κωστάκη εσύ της Λίτσας αν και θα γιορτάζεις επίσημα από του χρόνου... σου εύχομαι Χρόνια Πολλά να σε χαίρεται η μανούλα σου!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!

Έμεινα ξύπνια για να μπώ να σας ευχηθώ γιατί αύριο θα είμαι εκτός... αν είναι καλός ο καιρός θα πάμε την πρώτη μας ολοήμερη εκδρομή με το σχολείο του Μιχάλη μου. Θα πάρω και τον μικρούλη για να περάσω λίγο χρόνο με τα δυο μου τα αγοράκια.

Αυτά τα νέα μου, σας φιλώ όλες!!!!

Διαφημίσεις

Μαράκι μου ναι αν δεν βρέξει θα πάμε..το περιμένουν πως και πως τα αγόρια.

Η Θεανώ έχει γεννέθλια; Χρόνια Πολλά κοριτσάκι και του χρόνου με έναν μπεμπάκο στην αγκαλιά σου.

Ειρήνη να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στι ελενιτσες μας:D θεανουλα να τα εκατοστησεις:Dειρηνη να χαιρεσαι τον γιοκα σου:D

θα θυμηθω και αλλες και ξαναγραφω

Χρονια πολλα και απο εμενα στις Ελενιτσες μας!!!!!! Να ειστε γερες να μεγαλωσετε τα παιδακια σας και να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!

Μαιρουλα ευχαριστω για τις ευχες με το καλο τα ονοματακια σας.... 2 μερουλες μεινανε!!! Και υστερα μπλουμ......

Μαράκι μου ναι αν δεν βρέξει θα πάμε..το περιμένουν πως και πως τα αγόρια.

Η Θεανώ έχει γεννέθλια; Χρόνια Πολλά κοριτσάκι και του χρόνου με έναν μπεμπάκο στην αγκαλιά σου.

Ειρήνη να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

Ευχαριστω Αννουλα και εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου.... Να εχεις δυναμη γιατι εισαι και πολυτεκνη!!!! Καλα να περασετε στην εκδρομουλα σας να χαρεις τα αγορακια σου....

Θεανωωωωωωωωωωωω χρονια πολλα και καλα και του χρονου διδυμα!!!!!!!

Εορταζοντες και εορταζουσες να χαιρεσαι τις οικογενειες σας και τα παιδακια σας!!!!!!!!!! Τις καλυτερες ευχες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπηκα να ευχηθω μιας και χαθηκα παλι λιγο... Θα επανελθω :(:(:(:(

Αυριο (σημερα δηλαδη) δε δουλευουμε, ειναι αργια εδω γιατι ειναι η επετειος της ενωσης των Επτανησων με τη μαμα Ελλαδα, εχουμε και παρελαση!!!!!!!!! Ετσι για την ιστορια....!!!!!!! Αν και ριχνει κατακλυσμο οποτε λογικα δε θα γινει αν συνεχισει ετσι ο καιρος....... Θυμαμαι οταν πηγαινα σχολειο ποτε μα ποτε δεν ειχε τετοιο χαλια καιρο, παντα με καλοκαιρινα και ηλιο καναμε παρελαση...

Εμεινε καμια μεσα???????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...