Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω απο βλακεις μου ναι,.....και το εξαπλο με πνευμονιοκοκκου εχει 160 :?

μην δεις καμια να βριζει τον αντρα της...η χαρα σου...:tongue::tongue::tongue:

Ναι μαρή για να μην φαίνομαι μόνο εγώ η περίεργη!Για να δείτε οτι είναι φυσιολογικό!Και δεν τον έβρισε!Η περιγραφή της δεν παιζότανε!

το μπεμπονι ειναι απο το εμβολιο. οκ αυτο.

η χριστ. χωρις κανενα συμπτωμα. κανενα. ξαφνικα το απογ. αρχισε τα κυωνω, κυωνω. μολις ηρθαμε σπιτι αρχισε τα ρορο, παπαει σελι μου=νικηφ. ποναει το χερι μου(το ποδι μου, το ενα μου το αλλο μου).

αυτος της απανταει χρισκιανα καλα εισαι , κ αυτη του λεει, ναι..καλα ειμαι.

αμ δε...

Εντωμεταξύ μ'αυτά τα παιδιά σου λιώνω!

Καληνύχτα και περαστικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το μπεμπονι ειναι απο το εμβολιο. οκ αυτο.

η χριστ. χωρις κανενα συμπτωμα. κανενα. ξαφνικα το απογ. αρχισε τα κυωνω, κυωνω. μολις ηρθαμε σπιτι αρχισε τα ρορο, παπαει σελι μου=νικηφ. ποναει το χερι μου(το ποδι μου, το ενα μου το αλλο μου).

αυτος της απανταει χρισκιανα καλα εισαι , κ αυτη του λεει, ναι..καλα ειμαι.

αμ δε...

καλα τα κοριτσια οταν αρρωσταινουν θελουν κ ενα προβολεα στραμμενο πανω τους. δεν υπαρχουν στις αρρωστιες! ο νικηφορακος παλι, τον πιανει η αγαπη...μαμα σ'αγαπαω, χρισκιανα σ'αγαπαω...

σημερα μας ειπε οτι θα κανει παρτυ με τους φιλους του, κ θα μας καλεσει κ ΕΜΑΣ!!! να'σαι καλα βρε που μας θυμηθηκες...

παω κοριτσακια μου γλυκα...

βρε την καυμενη τη χρισκιανα...την πιστη του εχει γαλει του νικηφορου χαχα.....περαστικα...και υπομονη....καλο βαρδυ και ηρεμο....

Δεν μου τις παιρνει τις φωτογραφιες βρε ΜΕΦΗ. Ξερεις ποσες φορες προσπαθω. Δεν ξερω πως να αλλιως να τις ανεβασω. Οσο για τη μεταξενια, εχει μεγαλώσει η σκατούλα, ειναι ξανθια με μπλε ματακια:roll:

:-D...φτου φτου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ξαφνικα το απογ. αρχισε τα

καλα τα κοριτσια οταν αρρωσταινουν θελουν κ ενα προβολεα στραμμενο πανω τους. δεν υπαρχουν στις αρρωστιες! ο νικηφορακος παλι, τον πιανει η αγαπη...μαμα σ'αγαπαω, χρισκιανα σ'αγαπαω...

σημερα μας ειπε οτι θα κανει παρτυ με τους φιλους του, κ θα μας καλεσει κ ΕΜΑΣ!!! να'σαι καλα βρε που μας θυμηθηκες...

Αχ εται κανει και ο Μαρκελλακος μου όλο αγαπες και αγκαλίτσες. Η άλλη μη μου άπτου η κυρια!

Ακόμα μερικά χρονια στα παρτυ θα σας καλει..μετά θα τρωτε πόρτα.. όπως όλοι μας βεβαια!!!!

να το σκεφτουμε το μοντελινγκ για τα κοριτσια μας...

σημερα του ελεγα του παυλου οτι πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι απο πολυ μικρη θα της τη πεφτουν... ξερεις τι μου απαντησε...

τι απαντησε??

Ναι μαρή για να μην φαίνομαι μόνο εγώ η περίεργη!Για να δείτε οτι είναι φυσιολογικό!Και δεν τον έβρισε!Η περιγραφή της δεν παιζότανε!

δεν εισαι περιεργη καλο μου..σε ακουσα πως τοιυ μιλας..μια χαρα;);););)..όπως πρεπει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν μου τις παιρνει τις φωτογραφιες βρε ΜΕΦΗ. Ξερεις ποσες φορες προσπαθω. Δεν ξερω πως να αλλιως να τις ανεβασω. Οσο για τη μεταξενια, εχει μεγαλώσει η σκατούλα, ειναι ξανθια με μπλε ματακια:roll:

Ε,τώρα με ξεσήκωσες παραπάνω!Να βρείς τρόπο!Σβήσε μερικές παλιές!!!!Η κάνε καινούργιο άλμπουμ!Θέλω να την δώ τη νεραιδούλα!

Διαφημίσεις

ξαφνικα το απογ. αρχισε τα

Αχ εται κανει και ο Μαρκελλακος μου όλο αγαπες και αγκαλίτσες. Η άλλη μη μου άπτου η κυρια!

Ακόμα μερικά χρονια στα παρτυ θα σας καλει..μετά θα τρωτε πόρτα.. όπως όλοι μας βεβαια!!!!

μαρκελλακι οταν πας στην εκθεση βιβλιου, να δεις στις εκδοσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, συγγραφ. Φιλιππος Μανδηλαρας, την σειρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! κ καθολου αποπροσανοτιλιστικο... ο νικηφ. εχει εκστασιαστει.

καληνυχτες!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι απαντησε??

δεν εισαι περιεργη καλο μου..σε ακουσα πως τοιυ μιλας..μια χαρα;);););)..όπως πρεπει....

θα τους γμσω... κ γυρισε απο την αλλη...:?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θα τους γμσω... κ γυρισε απο την αλλη...:?

:-D...αχ ...πόσο θα ηθελα να ειμαι εκει την πρωτη φορα που θα παρει γραμμη ότι το κοριτσακι του εχει γκομενο.....:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

Τα εμβόλια τα πληρωνετε? Ενα από αυτα τα 2 ειναι ακριβό (κάπου 70?) νομίζω.

οχι ..τα γραφω στο τεβε και τα πάω..ειναι με μηδεν συμμετοχη

παω κοριτσακια μου γλυκα...

:D:D:D-καληνυχτα κοριτσάκι!

byXKp2.png

μαρκελλακι οταν πας στην εκθεση βιβλιου, να δεις στις εκδοσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, συγγραφ. Φιλιππος Μανδηλαρας, την σειρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! κ καθολου αποπροσανοτιλιστικο... ο νικηφ. εχει εκστασιαστει.

καληνυχτες!!!!!!!!!!!!!

Θα το εχω υπόψη!

Καληνύχτα κι από μενα

Διαφημίσεις

τι απαντησε??

Τί να κάνω καλέ;;Εχω σκιαχτεί μη με πιάσει η Ομορφάκια στο στόμα της και είπα να αλλάξω το φύλλο και να γίνω γλυκιά:D:D:D

Θα το εχω υπόψη!

Καληνύχτα κι από μενα

Καληνύχτα και από μένα!Θέλει τον υπολογιστή 0ο γλυκός μου,η κόλών του σπιτιού μου,ο κουβαλητής μου!(μπιαχ!!Δεν αντέχω με τίποτα τόση καλοσύνη!!)

καληνυχτα κουκλες...όσες πατε για υπνο.....και εγω θα παω σε λιγο..

221882cb0gkyh7q4.gif

διαβασα και εδω και στο πριβε....

αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα...τα μωρα μας ολα ειναι καλά και αυτο ειναι το πιο σημαντικο

πάω να ξαναταίσω τη τζουμπρου και να κοιμηθώ..αυριο θελω να ξυπνησω νωρις να συμμαζεψω λιγάκι γιατι τωρα δεν εχω καμια ορεξη...

φιλάκια!

byXKp2.png

διαβασα και εδω και στο πριβε....

αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα...τα μωρα μας ολα ειναι καλά και αυτο ειναι το πιο σημαντικο

πάω να ξαναταίσω τη τζουμπρου και να κοιμηθώ..αυριο θελω να ξυπνησω νωρις να συμμαζεψω λιγάκι γιατι τωρα δεν εχω καμια ορεξη...

φιλάκια!

καληνυχτα..παω και εγω...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...