Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε συ λιτσα ετσι και η μπεμπα μου,οσο με την δικια σου....που πανε τα κιλα ρε γμτ?????????

τι να πω θα φανει στο χειροκροτημα που λενε!!!

λοιπον παω για υπνο!!σημερα ειναι η μερα μου με τη μπεμπα!!!θα ξεκουραστω!!!

φιλακια τσουπρες..ασπα να προσεχεις..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον, εμενα με πηρε ο υπνος, εσεις συνεχισατε ακαθεκτες. Ευη μου και εγω ετσι το βλεπω...της παλιας σχολης και εγω. Δε γινεται αλλιως. Αφου καμια φορα ειναι σα να στο φωναζι ΄δειρε με', ΄δειρε με΄!!

Ελενη 26 το Αρης μου αρεσει πολυ. Επισης για αγορια μου αρεσουν τα Μαξιμος και Δαρειος... αλλα ειναι λιγο 'θεατρικα'. Χεσ'τον πεθερο σου!!!!!

Μητσακι με γεια το μαλι!, Ασπουλα περαστικα. Εμ βεβαια, σε εφαγα η κακουργα μικρη και μικρη.

Μαιρη και ο δικος μου που ειναι μεγαλουτσικος δεν τρωει πολυ νομιζω. 6 με 7 γευματα, μεσο όρο 130 μλ. Περιπου στα 800 μλ το 24ωρο. Τοσο ετρωγε και ο αγγελος αλλα παιρνουν καλο βαρος.

Ευη και Μαιρη με το απταμιλ καθε ποτε κανουν κακα??? Εμενα περιπου 2 φορες την ημερα...και δεν ειναι πολυ σφιχτα...καλημερα και σε εσας!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα!

βλεπω ροδανι παει η γλωσσιτσα! μιση ωρα διαβαζω!!!

κ θα μου πειτε τωρα πως κ τοσο πρωινη? θελω να κανω δουλειες κ ειπα να σηκωθω να πιω το γαλατακι μου με την ησυχια μου κ να ξεκινησω. το βραδυ εχω να παω κ στους γονεις μου που γιορταζουν κ θελω να κοιμηθω λιγο το μεσημερι αντι να κανω δουλειες.

Και συνεχίζω

Πως γίνεται οταν ειναι ανασκελα να τα κάνει οκ και οταν τον εχω αγκαλια να του πηγαίνουν μεχρι την πλάτη?

Εχω και εγω την απορία μου....

κ μενα οταν τον εχω αγκαλια ορθιο ετσι μου τα κανει...ροιδο!!! οπου βρουν διεξοδο πανε!!!

αφου του κοβεις την ωθηση με το χερι σου, οπου βρουν κενο πανε κ αυτα... μα τι λεω παλι???

εμενα απο τα πολλα πριτς, λεω παει θα μου φυγει το μωρο σα πυραυλος. δεν αντεχεται... ασε που με το pepti, βρωμανε σα χαλασμενο αυγο...

κ μενα μια απ΄τα ιδια! αφου λεει ο αντρας μου οτι τοσο πολυ ουτε κ εκεινος δεν μπορει να κανει! αληθεια αυτο το πεπτι μεχρι ποτε θα το πινουν?

Βαζω χλιαρο νερο σε ενα λεκανακι και το πλενω με σφουγγαρακι .

Η αληθεια ειναι πως τα αγορακια ειναι πιο ευκολα σε αυτο το θεμα!

κ εγω ετσι κανω, κ οχι μονο το βραδυ αλλα κ την μερα εκτος απο το πρωι που του κανω γενικο πλυσιματακι (ποπο - προσωπο) κ εαν εχει κανει πολλα. αλλα εχω 2 σφουγγαρακια κ τα χρησιμοποιω εναλαξ κ τα αφηνω στον ηλιο να στεγνωνουν για να μην κανουν μυκητες, κ τα αντικαθιστω καθε μηνα.

η σημερινη ατακα του νικηφ. ειναι...

εχει η μανα μου ενα πινακα στο σπιτι, την ναυμαχια των Σπετσων. με ρωταει τι ειναι αυτο? του λεω η ναυμαχια των Σπετσων, θες να παμε οταν κανει καλο καιρο? οχι να μη παμε, γιατι εκει εχει κ παρανυχιδες!

αρα να παρουμε κ νυχοκοπτη μαζι ε? του λεω... ναι μαμα μου!!!

:lol::lol::lol:

ποιος ξερει τωρα τι συνειρμο εχει κανει με τις σπετσες κ τα νυχια!!!!

Ωραίο θέμα άνοιξα η πτν!!! Υπάρχει κι άλλη λύση: να μην το πλένετε το βράδυ!!!

:lol::lol::lol:

γεια σας κ απο εμενα!!!ωραιες ωρες μπαινω!οταν λειπετε ολες!εμενα μαλλον καπως προβληματιζεται παλι με τα κακα του!.....θα δειξει!μιας και πιασατε τη συζητηση ειπα κ εγω να το αναφερω...λοιπον ελειπα ολο το απογευμα ειχα παει για φυσιοθεραπεια σε αυχενα και μεση..με κοψομεσιασε το παλικαρι μου!!εχω που εχω το θεματακι μου με αυτα τα 2 ηρθε κ εδεσε τωρα..και πριν φυγω τον σηκωσδα απο ριλαξ γιατι εκλαιγε κ πιαστηκα στην πλατη..φοβερο????????????ο φυσιοθεραπευτης μου προτινε μαρσιπο γιατι θα επιβαρυνω τη μεση λεει...κοριτσια ηδη εχει φαει 240μλ και ακομα πειναει...δεν το ταιζω αλλο θα κανει μπαμ,,,και δε θελει κ την πιπιλα@...

αστα κ εμενα η μεση μου με εχει πεθανει! αφου βγηκα χθες στα μαγαζια κ περπατησα λιγακι κ δεινοπαθησα!!! ειναι κ τα παραπανισια κιλα...

μα τοσο πολυ πινει? εμενα 120 κ μονο το βραδυ πριν κοιμηθει του κανω 150. κ κατα τη διαρκεια της μερας πινει λιγοτερο 80, 90, 100 αναλογως, αλλα μου πειναει πιο γρηγορα.

μητσακι μεγεια το μαλλι!!! πολυ ωραιο το αρης!!! ετσι να τον πειτε!

αυτα παω να κανω καμια δουλεια τωρα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

λοιπον, επανηρθα για να ρωτησω κατι.

εχω αρχισει να τον βαζω στην κουνια το μεσημερι, κ τωρα που ειμαι ξυπνια παλι τον εβαλα στην κουνια αλλα επειδη ειχε φαει κιολας του εβαλα το σφηνακι. ε, τιποτα δεν του εκανε! εχει γυρισει ανασκελα!!!

το εχει κανει αυτο σε καμια?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ευανθουλα μου.... μετα τους δυο μηνες ξεχαστε τα σφηνακια... τα μωρακια μας κανουν ό,τι θελουν....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα και από εμένα.

Η μπέμπα εμάς πίνει 120 περίπου σε κάθε γεύμα και κάνει 5-6 την ημέρα. Στο κουτίκ γράφει ότι στον 3ο μήνα πρέπει να φτιάχνω 150 ml αλλά όποτε τα φτιάχνω σταματάει στα 100 ενώ όταν φτιάχνω 120 το πίνει όλο.

Στο παρκοκρέββατο που κοιμάται το βράδυ ενώ τον βάζω στο πλαι με κουβερτούλες στην πλάτη του αλλά όχι και στο ύψος του κεφαλιού όταν ξυπνάει γυρίζει ανάσκελα και αρχίζει και μιλάει.

Μιτσάκι με γεια το μαλλί. Αχ και εγώ θέλω να πάω κομμωτήριο για αντάυγειες αλλά έλεγα να περιμένω μέχρι τον Φεβρουάριο για να είμαι μία χαρά που θα πάω στην δουλειά. Πήρα προχθές στην δουλειά και μου είπαν πως είναι να πάω 23 Φεβρουαρίου.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημερα~!!!!λοιπον το μικρο μου εχει στρωσει στο νυχτερινο υπνο!..κοιμαται 5 1/2 ωρες!!!μια χαρα....δεν με εφαγες εσυ αλεκακι μου αααααλλοι με εχουν φαει!!!anyway!!!δεν πειραζει ομως ειμαι duracell εγω!!

ευανθια μου τοσο πολυ τρωει!!εξου και τα κιλα που εχει!εν το μεταξυ τι σφηνακια και τα λοιπα???εμενα απο τις 30 μερες δεν καθεται σε χλωρο κλαρι το σφηνακι θα τον εμποδισει???μεχρι που εκλαιγε για να παρω την πετσετα που δεν τον αφηνε να γυρισει ανασκελα...και μου ειχε πει η παιδιατρος να του βαζω το κεφαλι στο πλαι και σιγα μην το αφηνε στο πλαι αυτο!αγχος που με επιανε δε λες τιποτα..τωρα συνηθισα!!

καλημερα κι απο μενα!!!!

αχ κι εγω θελω να βαψω το μαλλι αλλα ακομη δεν εχω αποφασισει.....

εμενα τα μικρα εχει κανενα μηνα που γυρναν και δε στεκονται πλαι...μαλιστα οταν ταβαζω πλαι εκνευριζονται και κλαινε!!οποτε πλεον τα βαζω ανασκελα με το ενα χερακι πανω στο στερνο κι ας κανουν οτι θελουν..το μπρουμυτα ακομη το φοβαμαι να το δοκιμασω..

αλεκα τα κακα τους ειναι υδαρη!!!ουτε σκληρα ουτε νερο,μια μεση κατασταση!!και βρομανε!!!

μπορει να κανουν μια και ΚΑΛΗ η 2-3 μετριες..οποτε μια χαρα σας βρισκω!!!

αχ ευακι πολυ μου αρεσει που εβαλες τα ονοματακια τους. Και για να συνεχισουμε τη σκατοκουβεντα, του Αγγελου ηταν μουσταρδι ανοιχτο, αυτο ειναι πιο σκουρο, πορτοκαλοφερνει...αλλα αυτο γινεται εδω και ενα μηνα. Μονο στις 2 πρωτες εβδομαδες ηταν ανοιχτοχρωμα πολυ...ουφ με αυτα τα κακα...όλο άγχος.

Ασπα ποιοι σε φαγανε παιδακι μου? Οι πρωην του αντρα σου? Εγω ετσι λεω τουλαχιστον...

Αλλο αγχος... ή η ζυγαρια μου δεν παει καλα ή το παιδακι μου την τελευταια εβδομαδα δεν εχει παρει πολυ βαρος...τον ζυγισα τωρα και μου τον δειχνει 5750, όσο τον ειχα βγαλει πριν μια εβδομαδα. Εν τω μεταξυ, με το ματρι τον βλεπω ότι στρουμπουλεψε. Λεω για τη ζυγαρια γιατι σε μια μερα μου τον εχει βγαλει τρια διαφορετικα νουμερα με αποκλιση 250 γρ.

Σε εσας που τα παιδακια σας γεννηθηκαν περιπου 3700, πόσο ήταν 2μηνων?? Ενταξει εμεις εχουμε 10 μερες για να παμε 2 μηνων αλλα ενδεικτικα ρωταω....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ουφ , τελειωσα τις δουλιτσες!!! μονο μαγειρεμα εμεινε!

καλημερα ευανθουλα μου.... μετα τους δυο μηνες ξεχαστε τα σφηνακια... τα μωρακια μας κανουν ό,τι θελουν....

σοβαρα? κ εμενα ή παιδιατρος γιατι μου ειχε πει μονο οταν τον βαζω στην κουνια? δεν το χρησιμοποιησα δηλ σχεδον καθολου. ασε που επειδη τον ενοχλουσε στριφογυριζε κ παραλιγο να ξυπνησει ωσπου του το εβγαλα τελειως κ κοιμηθηκε.

στην καλαθουνα δεν το εβαζα καθολου...

οσο για το κομμωτηριο θα παω κ εγω οπωσδηποτε πριν παω δουλεια δηλ κατα το τελος του μηνα κ σκεφτομαι κ να τα βαψω! σημειοτεον δεν τα εχω βαψει ποτε. μηπως να μη μπω κ σε αυτο το λουκι? ή να κανω ανταυγειες?

ασπουλα, μπραβο! ειδες? στρωνουν σιγα σιγα!

αλεκα κ εμενα πριν δυο βδομαδες ειχε παρει πολυ λιγοτερο απ'οτι παιρνει συνηθως (250 την εβδομαδα), δηλ πηρε μονο 110. αλλα μετα επανηλθε. αν συνεχιστει μιλας με τον γιατρο!

καλα για τα κακα δεν το συζηταω!!! ολες με το αγχος μας!!! εμενα κανει πρασινα!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

:tongue::tongue:οοολεεες αυτες οι ρουφιανες αλεκα μου γιατι τους τον πηρα!!!!λοιπον εμενα 2 μηνων ηταν 6710 αλλλα νομιζω οτι δεν πιανεται σε φυσιολογικο παιδι ε??τα δικα μας κακα ειναι μουσταρδι και πηχτα...αλλα κανει καθε μερα η μια η 2 φορες!

εγω σφηνακι δεν εβαλα ποτε!!!!

ευανθια μου εγω τις ανταυγιες θα τις καταργησω σε λιγακι,..διοτι εχω καταστρεψει το μαλλακι μου.....αλλα αν δεν κανεις συνεχεια θα ναι οκ!

αλεκα πως θα βαφτισετε το μικρο?

παντως οσον αφορα τα κιλακια,εγω αποφασισα να μη τα ζυγιζω...γιατι αγχωνομαι..οταν πηγαινουμε στον παιδιατρο τα μετραμε εκει..αλλωστε τωρα καθε μηνα θα πηγαινουμε παλι!!!

Kαλημέρα,

λοιπον λέω οτι θυμάμε και μετα τα δικά μου.

Λιτσα,

πολυ ωράιο και το Κωνσταντινος και το Δόμνα (σκέτο οχι Δομινικη)

Μιτσάκι,

Με γειά το μαλλάκι, επανήλθες στο ανθρώπινο είδος.....!!!:tongue:

Ιωάννα,

Νωρίς - νωρίς επιστρέφεις στην δουλειά έ ?

Ασπά,

κόψε το sex καθε βράδυ μπάς και ισιώσεις.....:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...