Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια εμεις καλα ειμαστε!! Τον μπεμπη θα τον βγαλουμε Άρη από τον θεο του πολεμου. Ο πεθερος μου είναι νουμερο οποτε ουτε καν σκέφτηκα να δωσω το ονομα του θα ηθελα να δωσω το ονομα του πατερα μου αλλα δεν μου αρεσει βαγγελης σκεφτομαι να πω στον αντρα μου να δωσουμε το βαγγελης σαν δευτερο ονομα για να γιoρταζει αλλα δεν ξερω αν θα το δεχτει (μας στήριξε πολύ σε ότι και να καναμε οποτε είναι σαν να του λεω ευχαριστω). Ο πεθερος μου που λετε μου έταξε καροτσι πριν ακομα γεννήσω και ακομα το βλεπω μαλλον όταν παει φανταρος ο μπεμπης θα το παρει!!!!!!ποσα μλ το 24ωρο σας τρωνε εσας και ποσα γευματα κανουν το 24ωρο οσες δινετε μπιμπερο ε!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια εμεις καλα ειμαστε!! Τον μπεμπη θα τον βγαλουμε Άρη από τον θεο του πολεμου. Ο πεθερος μου είναι νουμερο οποτε ουτε καν σκέφτηκα να δωσω το ονομα του θα ηθελα να δωσω το ονομα του πατερα μου αλλα δεν μου αρεσει βαγγελης σκεφτομαι να πω στον αντρα μου να δωσουμε το βαγγελης σαν δευτερο ονομα για να γιoρταζει αλλα δεν ξερω αν θα το δεχτει (μας στήριξε πολύ σε ότι και να καναμε οποτε είναι σαν να του λεω ευχαριστω). Ο πεθερος μου που λετε μου έταξε καροτσι πριν ακομα γεννήσω και ακομα το βλεπω μαλλον όταν παει φανταρος ο μπεμπης θα το παρει!!!!!!ποσα μλ το 24ωρο σας τρωνε εσας και ποσα γευματα κανουν το 24ωρο οσες δινετε μπιμπερο ε!!

ελενη μου ο μπεμπης κανει 6 στανταρ και η μικρη 5 και ποτε ποτε 6!!150 και 12ο εκαστος μεσο ορο..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ομορφακια εγω νομιζω ότι ειναι κατι φυσιολογικο σε αυτην την ηλικια για ενα αγορακι... μιλα κι όλας, αλλα προσπαθησε να μην το κανεις μεγαλο θεμα για να του φυγει όπως του ηρθε. Πάντως δεν το βρισκω ιδιαιτερα ανησυχητικό.

Αληθεια δεν του εχεις δωσει καμια ποτε?? Πωπω,... εγω απο τη μια ντρεπομαι που θα το πω απο την άλλη θεωρω ότι και αυτο χρειαζεται, στον Αγγελακο εχω ριξει 3-4 ξυλιες στον κωλινο!!!!

αλεκα κι εγω οταν δεν ακουει του δινω κ καμια στον πωπω η στα χερια,ετυχε κανα 2 φορες να τον δωσω στο στομα γιατι με δαγκωσε...βεβαια το ματενιωσα αλλα απο τοτε δεν το ξαναεκανε....η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι σωστο το ξυλακι,η καρδια μου πιανεταιι..αλλα χρειαζεται...αλλωστε εμεις τι παθαμε που τρωγαμε και πολλες κιολας?...νομιζω οτι αυτα ειναι μοντερνισμοι...ειμαι κ λιγο της παλιας σχολης!!(οσο πατα η γατα!!)

Βαζω χλιαρο νερο σε ενα λεκανακι και το πλενω με σφουγγαρακι .

Η αληθεια ειναι πως τα αγορακια ειναι πιο ευκολα σε αυτο το θεμα!

κι εγω αυτο κανω ελενη μου αλλα με ποτηρακι και κοτονετες!!!!σιγα μην τρεχω μες τη νυχτα να τον πλενω!!!εχω που εχω τη νυστα μου!!!ετσι εκανα κ το στρατο!!

κι οσο για το σκατοβολιο ενα εχω να πω:δε μπορω να καταλαβω,η μικρη τα εκσφενδονιζει προς τα πανω μεχρι και τον αφαλο!!!!κι ο μικρος προς τα πισω μεχρι την πλατη!!και μιλαμε για ποσοτητα!!!ευτυχως δεν εχει γινει βραδυ αυτο!!!αλλα το χουν κανει αρκετες φορες..

Και ποιος μαρή θα ταίσει τα παιδιά μου και δεν είναι ούτε ένα ούτε δυό τέσσερα στόματα είναι. Και τα δυο μεγάλα είναι φαγανά και ας μην τους φαίνεται. Ένας μισθός δεν φτάνει.

Και για να σοβαρευτώ...

Εύη Γ σχετικά με το όνομα σήμερα γιορτάζει η Δομινίκη, Δομνίκα και Δομνίκη. Η Δόμνα γιορτάζει στις 28/12, ρίξε μια ματιά στο www.eortologio.gr.

αννα μου ευχαριστω,μπηκα και το ειδα και σκεφτομαι πως να την βγαλουμε?δομνα η δομνικη??

εχει λεει αλλη μια στις 2 η 3 νοεμβριου αν θυμαμαι καλα....θα δουμε..

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο εμενα!!!ωραιες ωρες μπαινω!οταν λειπετε ολες!εμενα μαλλον καπως προβληματιζεται παλι με τα κακα του!.....θα δειξει!μιας και πιασατε τη συζητηση ειπα κ εγω να το αναφερω...λοιπον ελειπα ολο το απογευμα ειχα παει για φυσιοθεραπεια σε αυχενα και μεση..με κοψομεσιασε το παλικαρι μου!!εχω που εχω το θεματακι μου με αυτα τα 2 ηρθε κ εδεσε τωρα..και πριν φυγω τον σηκωσδα απο ριλαξ γιατι εκλαιγε κ πιαστηκα στην πλατη..φοβερο????????????ο φυσιοθεραπευτης μου προτινε μαρσιπο γιατι θα επιβαρυνω τη μεση λεει...κοριτσια ηδη εχει φαει 240μλ και ακομα πειναει...δεν το ταιζω αλλο θα κανει μπαμ,,,και δε θελει κ την πιπιλα@...

γεια σας κ απο εμενα!!!ωραιες ωρες μπαινω!οταν λειπετε ολες!εμενα μαλλον καπως προβληματιζεται παλι με τα κακα του!.....θα δειξει!μιας και πιασατε τη συζητηση ειπα κ εγω να το αναφερω...λοιπον ελειπα ολο το απογευμα ειχα παει για φυσιοθεραπεια σε αυχενα και μεση..με κοψομεσιασε το παλικαρι μου!!εχω που εχω το θεματακι μου με αυτα τα 2 ηρθε κ εδεσε τωρα..και πριν φυγω τον σηκωσδα απο ριλαξ γιατι εκλαιγε κ πιαστηκα στην πλατη..φοβερο????????????ο φυσιοθεραπευτης μου προτινε μαρσιπο γιατι θα επιβαρυνω τη μεση λεει...κοριτσια ηδη εχει φαει 240μλ και ακομα πειναει...δεν το ταιζω αλλο θα κανει μπαμ,,,και δε θελει κ την πιπιλα@...

μπραβο 240!!!φτου φτου!!!εμενα τρωει 150 και παλι λεω οτι τρωει πολυ!!!ειναι τελικα τι αναγκη εχει το καθε παιδακι..η μπεμπα φτανει τα 120 με το ζορι..

αννα μου ευχαριστω,μπηκα και το ειδα και σκεφτομαι πως να την βγαλουμε?δομνα η δομνικη??

εχει λεει αλλη μια στις 2 η 3 νοεμβριου αν θυμαμαι καλα....θα δουμε..

την συμμαθητρια μου την ελεγαν δομνικη και την φωναζαμε δομνα.

fCS8p3.png

ασπα μου να την προσεχεις τη μεση και την πλατη...παντως αλλοι λενε οτι ο μαρσιππος αν τον φορας πολυ δεν κανει καλο...εγω που τον εβαλα για λιγο ηταν οκ..

την συμμαθητρια μου την ελεγαν δομνικη και την φωναζαμε δομνα.

κι εγω αυτο φανταζομουν..δεν ξερουμε ομως πως ειχαν βαφτισει τη γιαγια του λουκα!!!

Διαφημίσεις

μπραβο 240!!!φτου φτου!!!εμενα τρωει 150 και παλι λεω οτι τρωει πολυ!!!ειναι τελικα τι αναγκη εχει το καθε παιδακι..η μπεμπα φτανει τα 120 με το ζορι..

ρε συ λιτσα ετσι και η μπεμπα μου,οσο με την δικια σου....που πανε τα κιλα ρε γμτ?????????

fCS8p3.png

ωραιο το αρης!!!εμενα ελενιτσα μου δεν πιανεται σαν φυσιολογικο το ποσο τρωει..αναλογα πως θα του την βαρεσει!!!!απο 150 το λιγοτερο εως κ 240 το περισσοτερο...

ελενιτσα τον αντρα μου τον λενε αριστοτελη και τον φωναζουν αρη και γιορταζει 14/5.

fCS8p3.png

ασπα μου να την προσεχεις τη μεση και την πλατη...παντως αλλοι λενε οτι ο μαρσιππος αν τον φορας πολυ δεν κανει καλο...εγω που τον εβαλα για λιγο ηταν οκ..

εχω δισκοκοιλες σε αυχενα κ μεση...ααστα..τι να λεει η ηλικια οταν εισαι σαραβαλο??:tongue::tongue:θα ρωτησω κ κανα γιατρο...ααα το παλικαρι μου ειποαμε ειναι x-large αρα τρωει ενα σκασμο...:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...