Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα μαρη...αμεσως να με κανεις γιαγια....και ο Νικος τοσος ηταν που αρχιζε τα δηθεν γκομενιλικια....νομιζω ότι τα περισσοτερα αγορακια τοσα ειναι που 'πονηρευουν'....μετα θα ερθει το αλλο σταδιο...τι βλαμμενα που ειναι ολα τα κοριτσια κλπ....

αχ ευχαριστω....ελπιζω αυριο να μην εχει κατι....

Η Εφη στον Παιδικό έκανε πρόταση γάμου και φέτος μάλωσε με όλες τις φίλες της γιατί αυτές θέλουν να παίζουν με αγόρια.

Περαστικά στον μπεμπάκο!Μακάρι να είναι από το εμβόλιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οταν θα σας κουβαλήσει καμία στα 12 και θα σας πεί "Πατέρα θα γίμνω πατέρας" να δώ τότε την περηφάνεια του!!Εγώ τις κόρες μου δεν σας τις δίνω αν είναι να μας κερατώνετε μπροστά στα μάτια μας και να τον σιγοντάρετε κιόλας!

Πραγματικα αυτη σου η περιγραφη ειναι ολα τα λεφτα..σα να σε βλεπω σε 10 χρονια οταν θα σαι 60 χρονων στα παρατραγουδα να βριζεις συμπεθερα οτι γαμπρος ειναι γκομενακιας....κ οτι εφαγε την προικα στα χαρτια κ τις γυναικες...φυσικα θα εισαι ξεδοντιαρα.

Η Εφη στον Παιδικό έκανε πρόταση γάμου και φέτος μάλωσε με όλες τις φίλες της γιατί αυτές θέλουν να παίζουν με αγόρια.

Περαστικά στον μπεμπάκο!Μακάρι να είναι από το εμβόλιο!

ναι μωρε...παντως ειναι κατι ελαφρυ....ειδες που σου λεω?? μετα σταματανε ολα...απλα σου δειχνει ενα δειγμα το ππαιδι ότι ειναι στο σωστο δρομο :D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πραγματικα αυτη σου η περιγραφη ειναι ολα τα λεφτα..σα να σε βλεπω σε 10 χρονια οταν θα σαι 60 χρονων στα παρατραγουδα να βριζεις συμπεθερα οτι γαμπρος ειναι γκομενακιας....κ οτι εφαγε την προικα στα χαρτια κ τις γυναικες...φυσικα θα εισαι ξεδοντιαρα.

:tongue::tongue::tongue:......βρε εγω φροντιζω να τους κανω καλους γαμπρους...σε ολα τα επιπεδα ;);)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

pali jekatiniazeste????????????

καλησπερα...ψιλοταισα κι ειπα να σας δω για λιγο...ειμαι κομματια!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Ξεδοντιάρα είμαι και τώρα,ας μην το κάνουμε θέμα!Μιλάς εκ πείρας για την Πάνια,γιατί κατι μου λέει πως είσαι εκείνη η κοντη βουλγάρα που ελεγε πως "οι ψηλές γυναίκες είναι μόνο για την παρέλαση"!

ειδες η κιμι?μανα που εχει και αγορι ειπα αξιος!!!!:D

εχεις δικιο σε λιγο θαξκινησει το χαζο σταδιο:mrgreen:

κιμι ναι εχουν απεργια αυριο αλλα δεν νομιζω αν μην δεν δει το παιδι.....αρχισε και φτιαχνει????τι καλα!!!!

fCS8p3.png

Ξεδοντιάρα είμαι και τώρα,ας μην το κάνουμε θέμα!Μιλάς εκ πείρας για την Πάνια,γιατί κατι μου λέει πως είσαι εκείνη η κοντη βουλγάρα που ελεγε πως "οι ψηλές γυναίκες είναι μόνο για την παρέλαση"!

η κουμπαρα μου την περιεγραψε με τα καλυτερα λογια..

;););)(κιμι θελω κερασμα!;))

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι μωρε...παντως ειναι κατι ελαφρυ....ειδες που σου λεω?? μετα σταματανε ολα...απλα σου δειχνει ενα δειγμα το ππαιδι ότι ειναι στο σωστο δρομο :D

.....εχουμε και αυτο να σκεφτομαστε......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue:......βρε εγω φροντιζω να τους κανω καλους γαμπρους...σε ολα τα επιπεδα ;);)

Κοίτα να φροντίσεις και αυτό που φροντίζει η Ελένη1 για τους γιούς της!Δεν θα είναι μόνο η Μισελέν ευχαριστημένη!Να είναι και οι δικές μου!!!

pali jekatiniazeste????????????

καλησπερα...ψιλοταισα κι ειπα να σας δω για λιγο...ειμαι κομματια!!!!!

Τί να κάνουμε βρε Λιτσάκι;;Ξαναμπήκα να ξαναρίξω το επίπεδο γιατί πολύ κουλτουριλαρικες συζητήσςεις είχατε πιάσει!!Να εκτονωθούμε και λίγο!

καλα ελεγε αυτη μαρη.....και εγω στην παρελαση καλη ημουν :P..ειναι οι κοντουλες ομως πολυ τσαχπινες....;)

ειδες η κιμι?μανα που εχει και αγορι ειπα αξιος!!!!:D

εχεις δικιο σε λιγο θαξκινησει το χαζο σταδιο:mrgreen:!!!!

σιγουρακι....θυμαμαι οταν ημουν εγκυος μου ελεγε ενας φιλος μας 'τι θα κανεις αν ειναι αγορι και βγει αδερφη?":roll:...ακου ερωτηματα... δεν ξερω του ελεγα..εξαρταται ποσο κραγμενος θα ηταν...Για τον μεγαλο ειμαι σιγουρη ΟΚ...θα τεσταρω και τον μικρο και ολα ΟΚ :P

221882cb0gkyh7q4.gif

η κουμπαρα σου δεν ξερω ποσο χρονων ειναι αλλα πανω απο 22-23 δε φαινεται η ατιμη...πολυ καλη κοπελά αλλα στραβη..να λεει οτι δε σου μοιαζουν τα παιδια....κριμα..τοσο μικρη κ τοσο γκαβη..

ΜΕΦΗ η βουλγαρα ειχε απολυτο δικιο...εσυ για παρελαση καλη εισαι...

ελα μαρη...αμεσως να με κανεις γιαγια....και ο Νικος τοσος ηταν που αρχιζε τα δηθεν γκομενιλικια....νομιζω ότι τα περισσοτερα αγορακια τοσα ειναι που 'πονηρευουν'....μετα θα ερθει το αλλο σταδιο...τι βλαμμενα που ειναι ολα τα κοριτσια κλπ....

αχ ευχαριστω....ελπιζω αυριο να μην εχει κατι....

Ναι αυτο εχει γελιο..... πολυ γελιο μιλαμε..... Μετα οταν αρχιζουν ομως να αγαπανε και ειναι και τα περισσοτερα αγαθιαρικα και πληγωνονται τοτε η καημενη η μανουλα στεναχωριεται......

ναι μαρη χτιζω μια πτερυγα στο μουσειο φυσικης ιστοριας..μια πτερυγα ολη για σενα..αφιερωμενη,..πως λεμε η νυμφη του Θερμαικου..εε εχουμε κ τη ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ..

Μουχαχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα πολυ μου ειχε λειψει αυτο.....

Ελα ρε Κιμι μαλλον λιγα χρονια εβαλες μην της κρυβεις την πραγματικη της ηλικια..... Εμεις και εμεις ειμαστε βρε πουλακι μου....

Καλως τες τις συντοπιτισσες μου.... Λιτσακι γιατι εισαι κομματια? Μαιρουλα τελειωσες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...