Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα παντως το νεφελη δεν μ'αρεσει. δλδ, πριν 10 χρονια θα μου αρεσε... τωρα ομως εχει γεμισει ο κοσμος νεφελες! θα ειναι σαν το Ελενη κοινο σε λιγα χρονια. η Ιριδα που το ειχε κ θεμα, ας βγαλει το παιδι της Ιρις που ειναι πολυ πρωτοτυπο. της το εχω ξαναπει, δεν μ'ακουει.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν το πιστευω. αυτο πηγα να γραψω κ εγω!!!

λοιπον! ακυρη η Μαιρη Παναγιωταρα! απο σημερα Αννουλα Παναγιωταρα! θα μας τρελλανει αυτο το κοριτσι, ποιο κοριτσι δλδ, ο ανθρωπος-ορχηστρα ειναι!

Και ποιος μαρή θα ταίσει τα παιδιά μου και δεν είναι ούτε ένα ούτε δυό τέσσερα στόματα είναι. Και τα δυο μεγάλα είναι φαγανά και ας μην τους φαίνεται. Ένας μισθός δεν φτάνει.

Και για να σοβαρευτώ...

Εύη Γ σχετικά με το όνομα σήμερα γιορτάζει η Δομινίκη, Δομνίκα και Δομνίκη. Η Δόμνα γιορτάζει στις 28/12, ρίξε μια ματιά στο www.eortologio.gr.

Επεξεργάστηκαν by annoula79

Βαζω χλιαρο νερο σε ενα λεκανακι και το πλενω με σφουγγαρακι .

Η αληθεια ειναι πως τα αγορακια ειναι πιο ευκολα σε αυτο το θεμα!

ε, δεν πας καλα. τωρα το διασταυρωσα. πες μου, τρελλη μανα, μες στη μαυρη νυστα, δεν σου χυνεται το νερο απο το λεκανακι περα δωθε? εγω πεφτω πανω σε τοιχους, οχι να κεντραρω λεκανακι-σφουγγαρακι κ να μη τα κανω ολα μπαλα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και ποιος μαρή θα ταίσει τα παιδιά μου και δεν είναι ούτε ένα ούτε δυό τέσσερα στόματα είναι. Και τα δυο μεγάλα φαγανά και ας μην τους φαίνεται. Ένας μισθός δεν φτάνει.

Και για να σοβαρευτώ...

Εύη Γ σχετικά με το όνομα σήμερα γιορτάζει η Δομινίκη, Δομνίκα και Δομνίκη. Η Δόμνα γιορτάζει στις 28/12, ρίξε μια ματιά στο www.eortologio.gr.

καλε το ξερω! κ εγω δουλευω, αλλα εσυ τα κανεις ολα ΚΑΙ δουλευεις. εγω παραλειπω καποια πραγματα. το να θηλαζεις διδυμα, εισαι η πρωτη που ακουω να το κανει!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

η σημερινη ατακα του νικηφ. ειναι...

εχει η μανα μου ενα πινακα στο σπιτι, την ναυμαχια των Σπετσων. με ρωταει τι ειναι αυτο? του λεω η ναυμαχια των Σπετσων, θες να παμε οταν κανει καλο καιρο? οχι να μη παμε, γιατι εκει εχει κ παρανυχιδες!

αρα να παρουμε κ νυχοκοπτη μαζι ε? του λεω... ναι μαμα μου!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ε, δεν πας καλα. τωρα το διασταυρωσα. πες μου, τρελλη μανα, μες στη μαυρη νυστα, δεν σου χυνεται το νερο απο το λεκανακι περα δωθε? εγω πεφτω πανω σε τοιχους, οχι να κεντραρω λεκανακι-σφουγγαρακι κ να μη τα κανω ολα μπαλα...

Απο το να στραπατσάρω το μωρο σε κάμμια πορτα η να το καψω στην βρυση καλυτερα ετσι.;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Απο το να στραπατσάρω το μωρο σε κάμμια πορτα η να το καψω στην βρυση καλυτερα ετσι.;)

τα παλια χρονια, οταν χεζοταν ο μπεμπης τη νυχτα, γιατι τωρα ουτε τη μερα δεν τα κανει, τον πηγαινα κανονικα στον νιπτηρα. φως, ξεφως, μη καθαριζω μια μερα μετα, τα γυρω γυρω που θα κανω.

τι κανει ο γιαννης?? συνηλθε?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εμενα παντως το νεφελη δεν μ'αρεσει. δλδ, πριν 10 χρονια θα μου αρεσε... τωρα ομως εχει γεμισει ο κοσμος νεφελες! θα ειναι σαν το Ελενη κοινο σε λιγα χρονια. η Ιριδα που το ειχε κ θεμα, ας βγαλει το παιδι της Ιρις που ειναι πολυ πρωτοτυπο. της το εχω ξαναπει, δεν μ'ακουει.

εχεις δικιο σε αυτο,ειναι ο μονος λογος που το σκεφτομαι.

fCS8p3.png

εσυ μαιρη θα δωσεις ονοματα γιαγιαδων ειπες ε?

ειχα μπει στο τοπικ της ψυχολογιας, γιατι εχω θεματα με το νικηφ. πολλα νευρα, γινεται κατακοκκινος κ ολο μαλωνει τη χριστ. λεω απο βδομαδα να παρω τηλεφ. στο εψυπε, να παρω καμμια ιδεα, γιατι θα τον τουλουμιασω εγω καμμια φορα, μηπως το αποφυγω δλδ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τωρα το ξεκινησε αυτο ο Νικηφορος ή το έκανε ανεκαθεν??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!εχτες κ σημερα ημασταν ολη μερα εκτος σπιτιου εχτες γιορταζε ο πεθερος μου κ ημουνα εκει απο το πρωι κ σημερα ημουνα στη μαμα μου οποτε ΑΝΝΟΥΛΑ Κ ΕΛΕΝΗ1 να χαιρεστε τα παιδακια σας που γιορταζαν!!Δεν θυμαμαι κοριτσακια μου αλλον ειχαμε κανεναν αλλο που γιορταζε εχτες?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...