Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτο ακριβώς !!!!!!

Εμενα εδω και 3 μερες ξυπναει μονο μια φορα κατα τις 3-4.....τι ευτυχια !!!!

εμενα παλι ξυπναει βρεγμενος εκεινες τις ωρες..αντε αλλο τωρα να βρω τι αγχος περνα αυτην την περιοδο...ουφφφφφ

Μου εστειλαν μειλ για την υπογραφη μου...εσβησα το τικερακι που ελεγε για μενα και τον Παυλο...τι αλλο να σβησω?!?!?!?!Και τα αλλα 2?!?!!??! Ρε αν η ομορφακια την βρισκει να σηκωνεται ας το κανει...εγω απλα λεω τι εναλλακτικη εχει για να ξεκουραστει... ;)

Καποια σου ειχε πει να σβησεις το κενο αναμεσα τους για να μπουν στην σειρα.Μαλλον αυτο..

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγαπητή/έ MARIANTHI611,

Λάβατε μια ειδοποίηση απο ParentsCafe.gr.

Λόγος:

-------

Υπογραφή Τεράστια εικόνα ή τίκερ

Γειά σας,

Παρακαλούμε να μειώσετε το μέγεθος της υπογραφής σας (τίκερ) καθώς αυτό δημιουργεί πρόβλημα .

waWmp3.png

9LyAp3.png

εμενα παλι ξυπναει βρεγμενος εκεινες τις ωρες..αντε αλλο τωρα να βρω τι αγχος περνα αυτην την περιοδο...ουφφφφφ

.

Για το μωρο ελεγα.....ο γιαννης ακομα φοραει παμπερς στον υπνο.....και σημερα αλλαξα και σεντονια:(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

φιουου...ειμαι ακομα χειροτερα σημερις...

?

αυτα παθαινιουν μαρη οι βρωμογριες που βγαινουν σαββατοβραδα....μπουχαχαχα

Δωρο κουμπάρων τι θα πάρετε?

Α! παραλίγο να ξεχασω. Εχω χασει 1,5 - 2 κιλά! Χωρις διαιτα. Λετε το κολυμβητηριο να κάνει θαυματα? Μακαρι

μπραβο για τα κιλα...εγω χρυσαφικο...δεν ξερω τι ακομη....

ε, τοτε να αδειασω το πορτ μπαγκαζ να παρω κ για τις μεγαλες τις γλαστρες. μη παμε για 3 βασιλικακια... τζαμπα κοπος!

να παρω κ χωμα.

κ λιπασμα...

?

ασε το αυτοκινητο μαρη...παρε ενα νισσαν :tongue::D

Αληθεια μπαλονια θα βαλετε στην βαφτιση?!?!?!?Πηρατε τιμες???Απλα πραγματα οχι τπτ υπερπαραγωγες...εμενα την κολυμπηθρα ο παπας δεν την στολιζει..."ειναι δικια του λεει και δεν την πειραζει κανεις..." σκεφτομαι να βαλω αριστερα-δεξια δυο ανθοσυνθεσεις για τις φωτο περισσοτερο......

εμενα η ξαδερφη μου κανει στολισμους - διακοσμησεις.....της εχω πει τι περιπου θελω (θαλασσινο), μου εχει δειξει καποια πραγματα, αλλα δεν θα ασχοληθω περαιτερω...Θα την αφησω να βαλει την δικη της πινελια...για αυτο μαρη πληρωνουμε, για να μη μας πρηζουν τι να κανουμε....Πόσο θα παει δεν ξερω....αν μου φανουν πολλα θα την παρει ο διαολος...:cool:

Η μπέμπα όντως αρρωστη. Εχει 37.6 δεν της δινω ακόμα deppon. Μαλλον δεν θα κάνει το εμβόλιο σημερα. Πολύ γκρίνια.. Παω

περαστικουλια μωρε.....

http://wholesomebabyfood.com/avocadobabyfoodrecipes.html

Αν και το δοκιμασα και ειναι απαισιο ειναι παρα μα πολυ θρεπτικη τροφη!!!!!!

τωρα καταλαβαινω μαρη γιατι σε βασανιζει ο μικρος σου.....με αυτες τις αηδιες που θελεις να φαει :tongue::tongue:

Νομιζω πως θα το κοψουν μονα τους.....δεν μπορεις να μην δινεις γαλα.

Ο γιαννης μικρος δεν ξυπναγε και ξυπναγε οταν πηγε2 χρονων και μετα ξυπναγε για κανα τετραμηνο συνεχια....μετα το εκοψε και τωρα πια που παει παιδικο κοιματε σερυ(τι ευτυχια)!!!

:rolleyes:

εγω συμφωνω με ελενιτσα.....να πειναει το παιδι μου και να του πω μη φας?? αδιανοητο στο σπιτι μας μπουχαχα

Ο Μητρικός Θηλασμός συνεχίζει να είναι σημαντικός για τη διατροφή, την ανάπτυξη και την φροντίδα των παιδιών και μετά τους πρώτους 6 μήνες της ζωής.......

Μαριανθουλα μου....θα το πω για πολλιοστη φορα...φυσικα και το μητρικο γαλα ειναι καλυτερο απο τη φορμουλα στις περισσοτερες περιπτωσεις...αλλα....το'χεις χασει το μπαλακι μαρη....το μωρο δεν ειναι μηχανημα να εχεις μανιουαλ....χαλαρωσε λιγο...ασε την επιστημη να λεει αυτα που λεει (παντα υπαρχει και η αντιθετη αποψη να ξερεις, εξισου τεκμηριωμενη απλα ο καθενας κραταει αυτο που τον εκφραζει)....αρκεσου στο θαυμα της μητροτητας και ασε το θαυμα της γαλουχιας.....να μου πεις εσενα τι σε νοιαζει?...σου μιλαω τελειως φιλικα και το ξερεις...νιωθω ΄'οτι πιεζεσαι με ολα αυτα..μπορει να κανω λαθος, αν ναι σορυ...δεν ξαναμιλαω....

Ελενη διαφωνω..θερμιδικα αν τρωει καλα και ισορροπημενα κατα την διαρκεια της μερας το γαλα δεν το χρειαζεται το βραδυ...ειναι πανω απο 2 χρονων...δεν ειναι βρεφη...ειναι μια συνηθεια για να δουν την μανα τους, να δροσιστουν και γενικα να κατευνασουν την ανησυχια τους...οποια και αν ειναι αυτη...

ακομη και αυτη η συνηθεια μπορει να ειναι περιττη απο θερμιδικης αποψης αλλα σημαντικη απο συναισθηματικη αποψη.....δωστε στο λαο γαλατακι...δεν θα ειναι μωρα για πολυ ακομη καιρο ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ηταν λεει πολυ μακρυ...:roll::roll:

:tongue::tongue::tongue:

Για το μωρο ελεγα.....ο γιαννης ακομα φοραει παμπερς στον υπνο.....και σημερα αλλαξα και σεντονια:(

υπομονη...τωρα που καλοκαιριαζει θα το κοψει τελειως......σταματησετ μαρη τα παραπονα...δε θα εχουμε μωρακια σε λιγο καιρο ...θα εχουμε μαντραχαλαδες...:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

υπομονη...τωρα που καλοκαιριαζει θα το κοψει τελειως......σταματησετ μαρη τα παραπονα...δε θα εχουμε μωρακια σε λιγο καιρο ...θα εχουμε μαντραχαλαδες...:rolleyes:

Ρε εδω κανει κακα στη λεκανη....ειμαι πολυ ευτυχισμενη λέμε :P:p

Το νυχτερινο ας το κοψει οταν θα ντρεπετε την γκομενα....:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

:tongue::tongue::tongue:

giati τους μαντραχαλαδες θα ξερουμε τι να τους κανουμε;;;:mrgreen:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Η μπέμπα κοιμάται, μαλλον εχει λιγο πυρετο, που και που γκρινιάζει. Εφαγε λίγη φρουτοκρεμα, μετα κοιμήθηκε, ηρθε ο μπάμπας μου και την κρατησε και πήγα κολυμβητηριο.

Αν εχει μέχρι 37.5 δεν θα της δωσω ντεπόν. Για να δούμε.

Σχετικά με το ταισμα τη νύχτα, ευτυχως ο Μαρκ δεν ξυπνάει. Πίνει γαλα πριν κοιμηθει - 9.30 με 10- και λίγο πριν σηκωθει 7πμ, κοιμαται ακόμα λίγο και μετα ξυπναει κατα τις 8. Το ιδιο προγραμμα ακολουθω και στη μπέμπα. Δηλαδη το πρωινο γαλα της το δινω πριν ξυπνησει ώστε κατα τις 10.30 να φαει φρουτοκρεμα.

Κλαιει, παω να δω

Τί;;;; θα χει και γκομενα πριν την κορακλα της μαιρης;;;;;;; κανονισε να κανεις ετσι και τον δευτερο συμπεθερα!!! Αμολυντο τον θελουμε!!!

Αλεξ, τι ειναι φορμουλα;;; Σεληνη. (απο Λαμψη, ξερεις εσυ!). χιχιχι!!!

Διαφημίσεις

giati τους μαντραχαλαδες θα ξερουμε τι να τους κανουμε;;;:mrgreen:

εγω ξερω μαρη....αλι απο εσας τις ρομαντικες..εχω κολπο για να εχω την ησυχια μου...Λοιπον , για τον Αγγελο...μετριου αναστηματος, ξανθωπη, στρουμπουλη με μεγαλα προσοντα ;), για τον μπεμπη...μελαχρινη ψηλη κορμαρα, αθλητικου στυλ :-), για το Νικο....20αρα καλλονη αβιαστα ερχεται στο σπιτι σας...χωρις 'στανταρ'...ό,τι να'ναι....

Με αυτες εγω καθαρισα, θα εχω την ησυχια μου και ολοι θα ειμαστε ευτυχεις ;);)

221882cb0gkyh7q4.gif

Τί;;;; θα χει και γκομενα πριν την κορακλα της μαιρης;;;;;;; κανονισε να κανεις ετσι και τον δευτερο συμπεθερα!!! Αμολυντο τον θελουμε!!!

Αλεξ, τι ειναι φορμουλα;;; Σεληνη. (απο Λαμψη, ξερεις εσυ!). χιχιχι!!!

σκονη καλο μου...υποκαταστατο μητρικου. Βεβαια αναλογα τη φαση της ζωης μας θα στο μετεφραζα και σαν 'ραλυ' ή σκευος μαγειρικης μπουχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

η....."αβιαστη" πρεπει να χορευει και σε στίλο;;;;;

ενδιαφερεσαι μαρη?? ακουσες για χορο και τρεχεις??? κοτοπουλο σε στυλο εχετε ξαναδει??:mrgreen::mrgreen:

Εννοειται....την θελουμε με ολα τα προσοντα...να ανεβαινει και σε 'σουληνες' ...ετσι το λενε στο χωριο του μπαμπα μου 'τα'δς τα κορτσουδια παν στους σωληνς?????':tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...