Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περαστικα στο κοριτσακι το πανεμορφο!!!

βαλε μια προσφατη φωτο να τη δουμε μαρκελλακι...

τρελλαινομαι για αυτο το κοριτσακι!

Προσπαθω βρε Ομορφακι αλλά δε μου τις πάιρνει το ρημαδι. Πως να τις βαλω? Να σας τις στειλω να τις βαλετε εσεις:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

προτεινω να το πολεμησεις ενα Σ-Κ που δεν θα χρειαστει να πας για δουλεια...εχμμμ κανεις την προετοιμασια την μερα και την νυχτα απλα εφαρμοζεις αυτα που εχεις πει την μερα...ξερω και εγω τι να πω...θα ελεγα οτι η γαλατακι πινουμε την μερα και πριν παμε για υπνο για να δυναμοσουν τα κοκκαλακια μας οσο θα κοιμομαστε την νυχτα και ετσι τη νυχτα τα κοκκαλακια μας εχουν ηδη γαλατακι και δεν χρειαζονται αλλο μεχρι το πρωι που θα ξυπνησουμε και θα πρεπει να τους δωσουμε και αλλο...ή κατι του στυλ οτι πρεπει να ξυπνανε και οι αγελαδιτσες την νυχτα για να βγαζουν το γαλα και αυτο δεν ειναι σωστο γιατι οι αγελαδιτσες και τα παιδακια πρεπει να κοιμουνται το βραδυ και να ξεκουραζονται και οχι να πινουν γαλα οπως την μερα...νομιζω οτι ξυπνανε απο συνηθεια πια οποτε το μονο που μενει ειναι να κοπει με καποιο τροπο αυτη η συνηθεια...αν την κοψει το ενα θα ακολουθησει και το δευτερο...μπορει να λεω μλκιες αυτη την στιγμη απλα λεω ο,τι σκεφτομαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαρκελλε περαστικα σας!

θενκς μαριανθακι... θα τα πω ετσι...γιατι ναι, περισσοτερο συνηθεια ειναι... αλλα μου λεει οτι πειναει ο νικηφ. κ λεω μπας κ αναπτυσσεται κ ψομολυσσαει ολη την ωρα? αλλα θα του το πω, κ αν δεν το κοψει, οντως θα πειναει...

Προσπαθω βρε Ομορφακι αλλά δε μου τις πάιρνει το ρημαδι. Πως να τις βαλω? Να σας τις στειλω να τις βαλετε εσεις:tongue:

α, σωθηκες τωρα!

μιλησες με τη μανα-χακερ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλη δουλιτσα Ομορφομανα!!!κ μου αρεσαν οι οδηγιες της Μαριανθης...για ξεκινα το μπας κ δεις φως!

Μαρκελακι μου περαστικα στο μπεμπακι!!

σημερα επιτελους θα καθαρισω μπαλκονια...εχουν πιασει κουμπρα γμ την απολυμανση μου!

αυριο παμε για εμβολιο στον ρεμπετη:P κ απο Παρασκευη θα του ξεκινησω χορτοσουπα...ελπιζω να την τρωει...απ οτι θυμαμαι απο την προηγουμενη φορα μου ειχε πει κολοκυθακι πατατα καροτο για αρχη...θα τον ξαναρωτησω...

PlbZp2.png

Καλημερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!! Απο το γραφειο.......... Επιτελους και λιγη ησυχια φτου μας φτου μας.........

καλημερα!!σημερα ξυπνησα ορεξατη!!

ειρηνουλα ενταξει για το καλαμακι κ την πατατοπιτα...αλλα ο αραβοσιτος ειναι καλαμποκι για ολη την ελλαδα βρε....:tongue::tongue::tongue:

Ποσο δικιο εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βλεπεις το ξανθο που ειχα καποτε ποτισε μεχρι τον εγκεφαλο και βαφτισα το καλαμποκι ρυζι..................... Μουχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχααχα

καλημερα!!!μπρρρρρρ πολυ κρυο ωρε παιδια!!!

Χειμωνας ρε κοριτσι!!!!!!!

Η μπέμπα όντως αρρωστη. Εχει 37.6 δεν της δινω ακόμα deppon. Μαλλον δεν θα κάνει το εμβόλιο σημερα. Πολύ γκρίνια.. Παω

Και η δικια μου πιτα στη μυξα και πολυ βηχα........... Εμ καιρος ειναι αυτος?

Διαφημίσεις

ε, τοτε να αδειασω το πορτ μπαγκαζ να παρω κ για τις μεγαλες τις γλαστρες. μη παμε για 3 βασιλικακια... τζαμπα κοπος!

να παρω κ χωμα.

κ λιπασμα...

η τζουμπρου τι κανει? η μανα της?

ναι οτι θες...απλως πες μου κανα 2 μερες πριν

Η μπέμπα όντως αρρωστη. Εχει 37.6 δεν της δινω ακόμα deppon. Μαλλον δεν θα κάνει το εμβόλιο σημερα. Πολύ γκρίνια.. Παω

περαστικα σας...

Τζια στο Γερακα ξερεις κανενα φυτοριουχο? Χθες ηρθε ο κηπουρος, μου εφτιαξε και κάτι γλάστρες με ροζ λουλούδια. 150 μου πήρε. Καλά μου φανηκαν. Ηταν και όλη μέρα σχεδον.

οχι δε συνεργαζομαστε με φυτωριούχο στο Γέρακα

καλημερα!!!!!

τζια στειλε μου πμ.ο λεμονιδης ειναι διπλα συο μιλτο απεναντι απο το πρακτικερ?ή λαθος κανω?

ο Λεμονιδης ειναι στην προέκταση της Εγνατιας πριν τη στροφη για πολύγυρο (λιγο μετα το κοσμος νομιζω)...ειναι 2 εκει...πρωτα ο Λεμονιδης και μετα ο Βασιλειάδης

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Το αβοκαντο ειναι αισχος αλλα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΣΤΕΡΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...ιδανικες τροφες εισαγωγης ειναι η μπανανα το αβοκαντο και η γλυκοπατατα...

Τροφες απο 6-8 μηνων

Δημητριακα : Ρυζι, κριθαρι, βρωμη (ρυζι παιρνουμε μπασματι ας πουμε το κανουμε σκονη στο μπλεντερ το βραζουμε και προσθετουμε ο,τι γουσταρουμε..φορμουλα, μητρικο γαλα φρουτα τα παντα).

Φρουτα : Αβοκαντο , βερικοκο, μηλο, μπανανα, μανγκο, νεκταρινια, ροδακινα, αχλαδια, δαμασκηνο φρεσκο και ξερο, κολοκυθα

Λαχανικα : γλυκοπατατα, καροτο, πρασινο φασολι, αρακας

Πρωτεινες : Κοτοπουλο, γαλοπουλα , τοφου μετα τον 8ο

waWmp3.png

9LyAp3.png

ναι οτι θες...απλως πες μου κανα 2 μερες πριν

περαστικα σας...

οχι δε συνεργαζομαστε με φυτωριούχο στο Γέρακα

ο Λεμονιδης ειναι στην προέκταση της Εγνατιας πριν τη στροφη για πολύγυρο (λιγο μετα το κοσμος νομιζω)...ειναι 2 εκει...πρωτα ο Λεμονιδης και μετα ο Βασιλειάδης

ναι ναι καταλαβα,περναω συνεχεια απο εκει

αγνοησε το μηνυμα,δεν ειδα οτι μου ειχες απαντησει:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...