Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και συνεχίζω

Πως γίνεται οταν ειναι ανασκελα να τα κάνει οκ και οταν τον εχω αγκαλια να του πηγαίνουν μεχρι την πλάτη?

Εχω και εγω την απορία μου....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΑΑα,έχω μια φίλη Δόμνα που γιορτάζει σήμερα! Όλα τα ονόματα που είπατε πολύ ωραία!! Εμείς θα βάλουμε το όνομα της πεθεράς μου: Ειρήνη!

Ωραίο ονομα το Ειρηνη.

Γιορτάζει και την μερα που εχει γεννεθλια το στεφάνι μου 5 μαίου:-)

αφου του κοβεις την ωθηση με το χερι σου, οπου βρουν κενο πανε κ αυτα... μα τι λεω παλι???

εμενα απο τα πολλα πριτς, λεω παει θα μου φυγει το μωρο σα πυραυλος. δεν αντεχεται... ασε που με το pepti, βρωμανε σα χαλασμενο αυγο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

δεν το πιστευω. αυτο πηγα να γραψω κ εγω!!!

αφου ειμαι και μαγισσα... σου ειπα... οι ανθρωποι της ναυτιλιας!!
O πόνος του σκ@τού μας αγγίζει όλες....

:P συμφωνω ελενιτσα. Για πειτε μου τωρα... αν συγκρινω τα του Αγγελου και τα του μπεμπη, του νεου ειναι προς το πορτοκαλι και όχι προς το μουσταρδι. Γιατι???

αμα ηταν ετσι, εμενα θα εχεζε ολη μερα.. θα τον φαει τον ορο του τωρα κ θα τουμπεκιαστει γιατι με εχει ψιλοπρηξει...
μου αρεσει που εισαι και εσυ, ετσι, γλυκεια μανουλα!!!!
Και συνεχίζω

Πως γίνεται οταν ειναι ανασκελα να τα κάνει οκ και οταν τον εχω αγκαλια να του πηγαίνουν μεχρι την πλάτη?

Εχω και εγω την απορία μου....

θελει να σου τραγουδησεο το 'ακου μανα' και του βγαινει 'χεσ΄τα μανα';). Ελπιζω να ελυσα κΑΙ αυτην την απορια!:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΑΑα,έχω μια φίλη Δόμνα που γιορτάζει σήμερα! Όλα τα ονόματα που είπατε πολύ ωραία!! Εμείς θα βάλουμε το όνομα της πεθεράς μου: Ειρήνη!

και εμενα μ'αρεσει,μια φιλη την κορη της την φωναζει ρενε....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

παντως βλεπω οτι το αρτεμις σας αρεσει πιο πολυ απο το νεφελη ε?

εγω δομνα ειχα μια συμμαθητρια.

Εισαι εκτώς θεματος......εδω εχουμε κουβεντα του κ()λ()υ!!!!

Αναβω ενα πορτατίφ που εχω διπλα στην κουνια με χαμηλο φωτισμο και αμεσως ξανα σκοτάδια.;)

Και πως το πλένεις-με βαμβάκι και νερό? Εγώ την πηγαίνω στο μπάνιο, κάτω από τη βρύση-και εκεί αναγκαστικά ανάβω φως....για πες τον δικό σου τρόπο

byXKp2.png

η ελενη δεν τον πλενει. Για αυτο πανε μεχρι την πλατη!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Και πως το πλένεις-με βαμβάκι και νερό? Εγώ την πηγαίνω στο μπάνιο, κάτω από τη βρύση-και εκεί αναγκαστικά ανάβω φως....για πες τον δικό σου τρόπο

Βαζω χλιαρο νερο σε ενα λεκανακι και το πλενω με σφουγγαρακι .

Η αληθεια ειναι πως τα αγορακια ειναι πιο ευκολα σε αυτο το θεμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...