Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αυτο φοβαμαι και εγω αλλα δεν εχει παει και πουθενα που να κόλησε?

Δεν του εχει ξανατρεξει αλλα παντα ετσι κανει οταν μου αρωσταινει ,θα δειξει την νυχτα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κι εγώ στον Ιωάννη πριν ακόμα σαραντίσω είχα γυρίσει τώρα με τα δίδυμα που να τα αφήσω, θα πάρω και το εξάμηνο του ΟΑΕΔ και βλέπουμε.
α...μαλιστα....θα παει ΚΑΙ στην δουλεια !!!!:D
Help....o Γιάννης ξύπνησε και ετρεχε λιγο η μύτη του και φτερνίζεται.....

αν μου αρώστησε τι θα κάνω?Δεν καθετε και το μωρο κάτω......

ελενιτσα μου ιωσουλα ειναι, παρακαλα να ειναι ελαφρυα. Προσπαθησε να μην τα εχεις κοντα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

χαχα!! έλα μωρε θα του περασει....τουλαχιστον να περασει γρηγορα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α...μαλιστα....θα παει ΚΑΙ στην δουλεια !!!!:D

ελενιτσα μου ιωσουλα ειναι, παρακαλα να ειναι ελαφρυα. Προσπαθησε να μην τα εχεις κοντα

δεν το πιστευω. αυτο πηγα να γραψω κ εγω!!!

λοιπον! ακυρη η Μαιρη Παναγιωταρα! απο σημερα Αννουλα Παναγιωταρα! θα μας τρελλανει αυτο το κοριτσι, ποιο κοριτσι δλδ, ο ανθρωπος-ορχηστρα ειναι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλησπέρα κορίτσια,πήγα πολλές φορές να γράψω αλλάδεν προλάβαινα! Το βράδυ από τις 3 και μετά στριφογύριζε πάνω μου και το πρωί φάνηκε η αιτία: τα κανε μέχρι τον αφαλό, λερώθηκαν όλα τα φορμάκια...άλλο πράγμα!!!

Έχω παρατηρήσει ότι όταν τη βάζω στο ριλάξ τα κάνει πιο εύκολα!! Ο καθένας με τον πόνο του ε;;;;

Καλησπέρα κορίτσια,πήγα πολλές φορές να γράψω αλλάδεν προλάβαινα! Το βράδυ από τις 3 και μετά στριφογύριζε πάνω μου και το πρωί φάνηκε η αιτία: τα κανε μέχρι τον αφαλό, λερώθηκαν όλα τα φορμάκια...άλλο πράγμα!!!

Έχω παρατηρήσει ότι όταν τη βάζω στο ριλάξ τα κάνει πιο εύκολα!! Ο καθένας με τον πόνο του ε;;;;

αμα ηταν ετσι, εμενα θα εχεζε ολη μερα.. θα τον φαει τον ορο του τωρα κ θα τουμπεκιαστει γιατι με εχει ψιλοπρηξει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...