Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα, ιριδακι εμενα μου αρεσει το νεφελη αλλα κ το μαριλια ειναι πολυ ομορφο, εχει ωραια ακουστικη. παντωσ περιεργο πραγμα να επιμενει ο αντρας σου σε ενα ονομα που δεν ειναι των γιαγιαδων κ να θελει ενα ασχετο. συνηθως το αντιθετο γινεται.

μα να προσπαθω να τον πεισω να βγαλει το ονομα της μανας του???? (οχι σκετο ομως ε?) εμ αναποδος ανθρωπος παιδι μου... εινια και τοξοτης... αστα!!!!

Μαριάνθη τι έκανες τελικά με τα γάλατα που είχες ανακατέψει σε διαφορετικες θερμοκρασίες? Γιατί και εγώ την ίδια μακακία έκανα ως τώρα...

το δοαβασα κι εγω αυτο κοριτσια... ευτυχως που δεν ειχα ξεκινησει τη τραπεζα ακομα... τωρα θα παω να αγορασω σακουλακια! το πηρα αποφαση (για σημερα τουλαχιστον χαχα) ας τη θηλασω οσο μπορω... βλεπω να στρωνουν τα πραγματα σιγα σιγα....

Ιριδάκι και Μαίρη μου αρέσουν πολύ τα υποψήφια ονόματα των κοριτσιών σας. Εμείς τελικά θα βγάλουμε τις γιαγιάδες οι οποίες ευτυχώς έχουν ωραία ονόματα Χριστίνα και Ειρήνη.

τελεια ονοματα αννουλα μου! κι εμεις στην αχρη χριστινα θα τη βγαζαμε (του μπαμπα μου) και ειρηνη λενε την αδελφη μου!!!

να σου πω, καταλαβα καλα? θηλαζεις αποκλειστικα τα κοριτσια σου??????? αυτο ειναι αθλος κοπελα μου!!!!!!! μπραβο σου!!!!!!! μα πως προλαβαινεις και τις 2? δε πεινανε ταυτοχρονα????????????? χιλια μπραβο!!!!!!!!!!

Αναβω ενα πορτατίφ που εχω διπλα στην κουνια με χαμηλο φωτισμο και αμεσως ξανα σκοτάδια.;)

εγω παντως το χω απωθημενο, απο ταν εφυγα φοιτητρια απο το σπιτι μου παντα με φωτακι κοιμαμαι... δε μπορω να το κοψω τωρα... ας το μαθει και η μπεμπα!!!!! τι να κανω....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το βραδυ ουτε εγω αναβω φως, αν κανει κακακια τον ξεπλενω πριν τελειωσει το γευμα ουτως ωστε να ξανανανουριστει. Αν τα κανει μετα το γευμα, που δεν τα κανει συνηθως, τι να πω....θα τυχει μια στο τοσο.

αυτο κανω κι εγω.... πως το σκεφτηκα δε ξερω χαχαχα

αλλα με φως!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κ συμπληρωνω... κ μετα για το 4ο!!!:-χαχαχα

Μαριάνθη μου εγώ δεν σχολιάζω τις φωτο γιατί δεν μου τις ανοίγει, όταν φτοιάξεις άλμπουμ ενημέρωσε μας.

Ιριδάκι και Μαίρη μου αρέσουν πολύ τα υποψήφια ονόματα των κοριτσιών σας. Εμείς τελικά θα βγάλουμε τις γιαγιάδες οι οποίες ευτυχώς έχουν ωραία ονόματα Χριστίνα και Ειρήνη.

Σήμερα ήρθε και ο γιατρός μας έβαλε το πρώτο μας εμβόλιο, η μεγάλη μπουμπού είναι 5130kg και ύψος 60 και η μινιατούρα μου είναι 4530 και 56.5 ύψος. Είναι ευχαριστημένος ο γιατρός με την ανάπτυξή τους και συνεχίζουμε τον αποκλειστικό θηλασμό.

εγω προτεινω να σου κανουμε εναν αδριαντα μεσα στην πολη των ιπποτων! στο κεντρο! μα ειναι δυνατον να τα κανεις ΟΛΑ??? νιωθω τοσο αχρηστη...

:-(

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελα ρε ομορφακια... δεν ειμαστε εμεις αχρηστες...η Αννουλα... δεν ειναι η αννουλα σκετο.... ειναι η power anna ranger.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν πρεπει να υπαρχει αλλη τετοια μανα, παγκοσμια λεμε τωρα! ουτε στο αφρικα που τα κανουν ολα μονες τους!! κ διαβασμενο παιδι, κ 2χρονο φοβεροτρομερο, κ διδυμα με αποκλειστικο θηλασμο. στο τελος θα μας πει οτι παει κ στη δουλεια κ κανει κ υπερωρια κ τα προλαβαινει ανετα ολα!!! αννουλα σε μισω!(με πολυ αγαπη ομως)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας και απο εμενα .βρε κοριτσια εμενα στην διαρκεια της μερας δεν κοιματε οπως κοιμοτανε αντε να κοιμηθει συνολο κανενα 2ωρο τον θηλαζω και δινω ξενο οταν ειναι να παω καπου και δεν προλαβαινω να γυρισω γρηγορα αλλα μια φορα την μερα και οχι καθε μερα.

Να σας ρωτησω και κατι αλλο τους δινεται απο μια μαρκα μπουκαλι πχ μονο nuk ή καποια αλλη ?γιατι οταν το αφηνω στις γιαγιαδε μπορει να του δωσουνε γαλα απο nuk και αν χρειαστει χαμομηλι απο αλλο.Μηπως αυτο δεν ειναι καλο?μηπως μπερδευεται?

it77p2.png

ελα ρε κοριτσια και εσεις κανετε πολλα!!!λιγα κανετε??εσυ ρε αλεκα παλευεις με τρεις αντρες κ τη δουλειανκ το σπιτι!!!!κ εσυ ομορφακια ετρεχες κ με τη μικρη στα παλιονοσοκομεια!!κ ευχομαι να μην ξαναχρειαστει...απλα η αννολα ειναι ο αρχηγος κ οι υπολοιπες ακολουθειτε@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1μπραβο αννουλα!!!!!

Κοριτσακια γεια σας και απο εμενα .βρε κοριτσια εμενα στην διαρκεια της μερας δεν κοιματε οπως κοιμοτανε αντε να κοιμηθει συνολο κανενα 2ωρο τον θηλαζω και δινω ξενο οταν ειναι να παω καπου και δεν προλαβαινω να γυρισω γρηγορα αλλα μια φορα την μερα και οχι καθε μερα.

Να σας ρωτησω και κατι αλλο τους δινεται απο μια μαρκα μπουκαλι πχ μονο nuk ή καποια αλλη ?γιατι οταν το αφηνω στις γιαγιαδε μπορει να του δωσουνε γαλα απο nuk και αν χρειαστει χαμομηλι απο αλλο.Μηπως αυτο δεν ειναι καλο?μηπως μπερδευεται?

boymama μου εγω οταν εδινα το δικο μου γα΄λα του εδινα με τα παντα!!!!!τωρα δεν υπαρχει αλλου ρυθμιζομενης ροης εκτος απον την chicco...επειδηειναι πηχτο το γαλα μονο απο εκει βγαινει..

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

αγορομανα, τη γλωσσα μας πια!, δε νομιζω να εχει προβλημα. Αφου το πιανει τι σε νοιαζει????

Ασπα μου εγω κανω λιγο απο όλα...δεν ειμαι και σε κανενα σουπερ....εκει ειναι η διαφορα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ε ενταξει!!!δεν εγινε και τιποτα βρε αλεκα μου!εγω κανω απ όλα αλλα βαριεμαι το μαγειρεμα ας πουμε..προς το παρον το γλυτωνω αλλα σε λιγο καιρο θελωντας και μη θα μαγειρευω για τον κανακαρη αρα και για μας!!!!!.....σημερα μου κανει κολπα το μικρο...κοιμαται πολυυυυυυ!!!θα λαλησω το βραδυ!!!κα δεν ξυπναει με τιποτα ομως!

mary77, εγραψες οτι μου εστειλες πμ, αλλα δεν ηρθε ποτε τπτ... να το ξερεις...

στο εστειλα στο φορουμ το παλιο,οχι εδω στο parents.gr

εδω δεν μπορω να στειλω μου το βγαζει γεματο....

πανε εκει που μπαιναμε παλια.

fCS8p3.png

Να μαι πάλι!!! Έστειλα τα αγόρια μου στη γιαγιά τους και βρήκα λίγο χρόνο.

Ιριδάκι μου ναι για αποκλειστικό θηλασμό μιλάω. Αν και είναι λίγο δύσκολο με τα δίδυμα θέληση και... γάλα να υπάρχει και όλα γίνονται. Από την πρώτη στιγμή που γεννηθήκανε τα θηλάζω μία φορά έτυχε να πιούνε ξένο γάλα γιατί είχα 39 πυρετό και είχα πέσει σε λήθαργο ε η μαμά μου και ο αντρούλης μου δεν θέλανε να με ξυπνήσουμε και τους έδωσαν ξένο. Το έχω πάρει για τέτοιες περιπτώσεις και μόνο.

Ελένη μου (ομορφάκια) με τρία παιδιά είσαι κι εσύ δεν περνάς και λίγα όσο για την ομορφή μας dr Αλέκα θέλω να πω μαρή εσύ πηγαίνεις και στην δουλειά τι άλλο θέλεις. Κι εγώ στον Ιωάννη πριν ακόμα σαραντίσω είχα γυρίσει τώρα με τα δίδυμα που να τα αφήσω, θα πάρω και το εξάμηνο του ΟΑΕΔ και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...