Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια κανουν πολυ ωρα να φανε,εκτος αν πιναν πολυ...κι ελεγα να παρω με 2 τρυπες..αλλα θα μεινω μαλλον στο 0+

κανε αυτο που κανω και εγω βιδωνε το λιγο πιο χαλαρα,μεγαλωνει η ροη.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα ,καλημέρα,

Ξεχασα να σου πω κατι που ειναι πολυ συμαντικο,το βράδυ ΠΟΤΕ να μην ανάβεις τα φώτα οταν ξυπνάει.Εχε ενα μικρο φωτάκι νυχτός ισα γιά να βλέπεις.

Kαι το βράδυ ρε Ελένη όταν χεστούν τι κάνουμε? Πως τα πλένουμε στα σκοτεινα?

byXKp2.png

το πας εμπειρικα!!!χαχαχαχα ε οχι ρε συ εγω τουλαχιστον αναβω φως στο μπανιο για να τον πλυνω!

Διαφημίσεις

κ συμπληρωνω... κ μετα για το 3ο!!!:-P

κ συμπληρωνω... κ μετα για το 4ο!!!:-χαχαχα

Μαριάνθη μου εγώ δεν σχολιάζω τις φωτο γιατί δεν μου τις ανοίγει, όταν φτοιάξεις άλμπουμ ενημέρωσε μας.

Ιριδάκι και Μαίρη μου αρέσουν πολύ τα υποψήφια ονόματα των κοριτσιών σας. Εμείς τελικά θα βγάλουμε τις γιαγιάδες οι οποίες ευτυχώς έχουν ωραία ονόματα Χριστίνα και Ειρήνη.

Σήμερα ήρθε και ο γιατρός μας έβαλε το πρώτο μας εμβόλιο, η μεγάλη μπουμπού είναι 5130kg και ύψος 60 και η μινιατούρα μου είναι 4530 και 56.5 ύψος. Είναι ευχαριστημένος ο γιατρός με την ανάπτυξή τους και συνεχίζουμε τον αποκλειστικό θηλασμό.

Καλησπέρα!!!!

Σημερα καταφεραμε και πήγαμε μια ωράια βολτίτσα με το μπάμπά μας και το Μάρκελλο. Τη μπέμπα την αφήσαμε πίσω στους πάππούδες.

Κι εμείς Ειρήνη θα τη βαφτίσουμε τη μπέμπα μας. Το όνομα της μαμάς μου.

Μαίρη το Αρτεμις μου αρέσει πάρα πολύ περισσότερο κι από το Νεφέλη.

Από πιπίλα χρησιμοποιώ της choco με σιλικόνη το 0+ αλλά πολλές φορές πνίγεται γιατί θέλει να ρουφαει περισσότερο. Ισως δοκιμάσω το 4.

Σημερα το βραδυ θα βγούμε με τους νονούς της μπεμπας για να τους κάνουμε το τραπεζι. Κι ενω το είχαμε πει στους γονείς μου από το περασμένο Σαββατο για να κρατησουν τα παιδιά, σήμερα που τους είπα τι ώρα να έρθουν, επεσαν από τα συννεφα. Λένε ότι δεν τους το είχα πει, δεν το θυμότουσαν καθόλου.. Κοντευω να σκάσω από τη στεναχώρια μου. Ολες τις γιορτές ούτε ένα βραδυ δεν βγήκαμε, ούτε ένα σινεμά, όχι να έρθουν με βαριά καρδιά. Ξινή θα μου τη βγαλουνε την έξοδο.:-(

Αναβω ενα πορτατίφ που εχω διπλα στην κουνια με χαμηλο φωτισμο και αμεσως ξανα σκοτάδια.;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλησπέρα!!!!

δεν το θυμότουσαν καθόλου.. Κοντευω να σκάσω από τη στεναχώρια μου. Ολες τις γιορτές ούτε ένα βραδυ δεν βγήκαμε, ούτε ένα σινεμά, όχι να έρθουν με βαριά καρδιά. Ξινή θα μου τη βγαλουνε την έξοδο.:-(

Ωχ...αυτο το έργο το εχω δει ακι εγω και δεν μου αρεσε καθόλου....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Εβαλα μια φωτογραφία. Μπορείτε να την ανοίξετε για να ξερω αν την ανεβασα σωστα?

Αλέκα από Πέραμα κι εσύ? Οπως και η νονά της μπέμπας μας. Μας αρεσει πολύ η Στροφή στο Περαμα. Αντε να κανονίσουμε καμία συνάντηση κοντά στις Απόκριες. Καλή ιδέα ε?

Διαφημίσεις

Αναβω ενα πορτατίφ που εχω διπλα στην κουνια με χαμηλο φωτισμο και αμεσως ξανα σκοτάδια.;)

Κι εγω το βραδυ ανάβω το φως στο χωλ για να μην ξυπνάει.

Ασε Ελένη έτσι μου' ρχετε για κάποιο διαστημα να την παίρνω όπου μπορώ μαζί μου τη μπέμπα μόνο και μόνο για να μην τους ζητάω να την κρατανε. Να δω αν θα τους λειψει τότε.

μαρκελλε ναι να συνατηθουμε!!!! Μπορει να γνωριζομαστε με τη νονα γιατι και εμεις εδω χωριο ειμαστε. Μη μασας για τους γονεις, βαρια ξεβαρια η καρδια, κανε πως δεν καταλαβαινεις. Ειδα και το μικρουλινι σου το ομορφουλι!!! Καλα να ειναι όλα τα παιδακια!!!

Το βραδυ ουτε εγω αναβω φως, αν κανει κακακια τον ξεπλενω πριν τελειωσει το γευμα ουτως ωστε να ξανανανουριστει. Αν τα κανει μετα το γευμα, που δεν τα κανει συνηθως, τι να πω....θα τυχει μια στο τοσο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ευχαριστώ κορίτσια. Θα προσπαθήσω να βάλω κι άλλες πιο προσφατες. Βεβαια συγκριτικά με τα μωράκι τα άλλα η μπέμπα είναι τοσοδούλα αλλά μεγαλώνουμε. Σήμερα ήταν 4250!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...