Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κοριτσια τι κριμα........ Τι φταινε τα καημενα......

εγωωόταν εκανα τις εγχειρισεις στα ποδια, λεει η μανα μου ηταν ενα παιδακι που η μαμα του ειχε παρει φαρμακα για να προκαλεσει εκτρωση, η οποια τελικα δεν εγινε ποτε...απο τα φαρμακα ομως το παιδακι δεν ειχε ποδαρακια:(....και του εκαναν διαφορα χειρουργεια για να του βαλουν τεχνητα...οι γονεις φυσικα αφαντοι...αφηστε τα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τζια που ησουν μαρη??? σεξακι???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγωωόταν εκανα τις εγχειρισεις στα ποδια, λεει η μανα μου ηταν ενα παιδακι που η μαμα του ειχε παρει φαρμακα για να προκαλεσει εκτρωση, η οποια τελικα δεν εγινε ποτε...απο τα φαρμακα ομως το παιδακι δεν ειχε ποδαρακια:(....και του εκαναν διαφορα χειρουργεια για να του βαλουν τεχνητα...οι γονεις φυσικα αφαντοι...αφηστε τα....

συνηθως τετοιες περιπτωσεις κρατανε αυτες εκει...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ναι μαρη σου τα δειξα..ΑΛΕΚΑ κ εσενα δε σου τα εδειξα??εσυ ΕΥΗΓ ειχες δει??σε ποιο δωματιο ηταν θυμασαι?μηπως ειναι τα ιδια ακομα..

κανα δυο δωματια απο μας..απεναντι ακριβως απο τον παγκο...τα μποξακια που ειμασταν εμεις ηταν απεναντι απο την κουζινα..

Διαφημίσεις

ναι αλλα ειμαι πολυ χαιτεκ ατομο..κ δε σας αποχωριστηκα καθολου...αυτο σημαινει αγαπη.μπουχαχαχαχαχα

:).....τωρα θα μας κουβαλας για παντα μπουχαχα...σκιαχτηκες??:)

ναι μαρη σου τα δειξα..ΑΛΕΚΑ κ εσενα δε σου τα εδειξα??εσυ ΕΥΗΓ ειχες δει??σε ποιο δωματιο ηταν θυμασαι?μηπως ειναι τα ιδια ακομα..

ναι μωρε... εγω βεβαια επειδη δεν πολυαντεχω σε θεματα παιδιων δεν τα ειδα...

221882cb0gkyh7q4.gif

αποκλιεταιι..αυτο που ηταν τοτε ηταν καμια 8-10 μηνων..με σωληνακια και νευρολογικα προβληματα...συνεχεια φωναζε το καημενο..ηθελε παρεα...πια μανα αχιρευτη παρατα ετσι το παιδι της ???μου λετε????????????????????????????

τζια που ησουν μαρη??? σεξακι???

οχι ρε συ..ηρθε ενας φιλος του αντρα μου μεταμεσονυκτια επίσκεψη...αλλα ειχαμε καιρο να τα πουμε και ξαναφευγει...οποτε αραξαμε λιγο μπαλκονακι

byXKp2.png

Διαφημίσεις

αυτο που ειναι στο παραθυρο ειναι 2.5 χρονων και φαινεται σαν 10 μηνων..με μηχανηματα ειναι..δεν ξερω αν ρωτησω μαλλον θα με βρισουν οι νοσηλευτριες..μπορει να ρωτησω τις καθαριστριες που ειναι πιο ευγενικες..

Το καημενο το παιδακι......... Δεν μπορω να ακουω τετοια ρε παιδια πιανετε η ψυχη μου..... Πραγματικα ομως πιανετε η ψυχη μου......... Πως θα ηθελα να υπηρχε καποιος τροπος να βοηθηθουν αυτα τα παιδακια ωστε να νοιωθουν μελη μιας οικογενειας.....

αποκλιεταιι..αυτο που ηταν τοτε ηταν καμια 8-10 μηνων..με σωληνακια και νευρολογικα προβληματα...συνεχεια φωναζε το καημενο..ηθελε παρεα...πια μανα αχιρευτη παρατα ετσι το παιδι της ???μου λετε????????????????????????????

.....παιδια ειναι τραγικο αν το σκεφτεις...τα καυμενουλια....δεν μιλαμε για αχαιρευτους απλως..μιλαμε για υπολλειμματα ανθρωπων....Εχω δυο γνωστους, που τωρα, μετα απο χρονια, εμαθα ότι εχουν και αλλον εναν αδερφο καθυστερημενο...σε ιδρυμα λεει...απο τοτε που γεννηθηκε :(. Το αφησαν εκει το παιδακι οι γονεις για να μεγαλωσουν τα αλλα τους δυο παιδια. Πηγαιναν λεει και το εβλεπαν τακτικα...να το βρασω....πεθανε η μανα προσφατα...τα τρελευταια δεκα χρονια ειχε νευρολογικα προβληματα...απο τις τυψεις θα ηταν

οχι ρε συ..ηρθε ενας φιλος του αντρα μου μεταμεσονυκτια επίσκεψη...αλλα ειχαμε καιρο να τα πουμε και ξαναφευγει...οποτε αραξαμε λιγο μπαλκονακι

κριμα ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

ο φιλος του αντρα σου που ηρθε τετοια ωρα εχει πολλα τατουαζ????????????????????

γιατι μαρη? τι εχουν τα τατου...σημερα ενημερωθηκα ότι θελει να κανει και ο αγγελακος...σαν το μπαμπα του λεει:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...