Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α...εγω με τα γυαλια εχω κανει ΤΗ βλακεια...θα σας πω...εχω κολλημα με γυαλια, τσαντς και παπουτσια..γυαλια τοτε επαιρνα δυο τρια τη σεζον....ειχα παρει ενα γυαλακι πολυ σουπερ...πανευτυχης και ολο καμαρι, προχωραγα στο ρεμεντζο (εκει που δενουν τα πλοια) να βρω το μπαμπα μου....τον βρισκω, βγαζω γυαλι, το βαζω στο κεφαλι σαν στεκα, προχωραω και ξαφνικα, γκντουπ...ειχε ενα καβο, που ηταν ελεχιστα πιο ψηλα απο το υψος μου, 'ξυριζει' το κεφαλι, σπρωχνει τα γυαλια...μπλουμ...στη θαλασσιτσα:D

πω πω πικρα!!!!!!

να σου πω καποια στιγμη ειχα βρει πορτοφολι που το ειχε ξεχασει η προηγουμενη...το εδωσα στον ταξιτζη....τωρα τι εκανε...και μια αλλη ειχα ξεχασει εγω μια τσαντα απο ψωνια αλλα επειδη θυμομουν το ραδιοταξι κ τον αριθμο τηλ στο κεντρο και ηρθε πισω και τα πηρα!!!

αν ειναι κατι που αξιζει συνηθως το κραταει ο αρης και ή το παει στον συνεταιρισμο και το αφηνει,αν κατι δεν το ζητησει καποιος τα πεταει.ποτε δεν εχει κρατησει κατι,ομπρελες,γυαλια,κλειδια,πορτοφολια με 10λεπτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μια φορα περυσι ειχαν ξεχασει μεσα κατι ακτινες και ιατρικα χαρτια,εψαξα απο το ονομα και βρηκα το τηλ,του ανθρωπου και του τις δωσαμε.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια μου γλυκά αν και ντρέπομαι που εξαφανίστηκα όλο αυτόν τον καιρό, θεώρησα χρέος μου να σας ενημερώσω ότι αύριο πρώτα ο θεός βαφτίζω τη μικρή μου!!!!

ελπίζω όλες να είστε καλά κ να ετοιμάζετε κ εσείς με χαρά τις δικές σας βαπτίσεις. δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποια βάπτιση στο καφέ μας, ελπίζω όχι ακόμη γιατί θα είμαι πολύ γαιδούρα που δεν ευχήθηκα, αλλά πολύ τρέξιμο ρε κορίτσια παρόλο που θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο! μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα κ να μπορούσα να σας καλέσω όλες μαζί με τα ζουζούνια σας!!!

αυτά προς το παρόν!!!

από αύριο που θα ξελασκάρω λίγο ελπίζω να τα λέμε πιο συχνλα!!!

σας φιλώ!!!

170301c7zifsub1b.gif

στο διπλα δωματιο ειναι δυο μωρα μονα που τα προσεχουν νοσηλευτριες..

αυτο λεω....τι κριμα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

πω πω πικρα!!!!!!

αν ειναι κατι που αξιζει συνηθως το κραταει ο αρης και ή το παει στον συνεταιρισμο και το αφηνει,αν κατι δεν το ζητησει καποιος τα πεταει.ποτε δεν εχει κρατησει κατι,ομπρελες,γυαλια,κλειδια,πορτοφολια με 10λεπτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μια φορα περυσι ειχαν ξεχασει μεσα κατι ακτινες και ιατρικα χαρτια,εψαξα απο το ονομα και βρηκα το τηλ,του ανθρωπου και του τις δωσαμε.....

αχ τι μου θυμισες.....ειχα φωτο απο το γαμο μου σε ενα φακελο..με ακτι χαρτια...στις φωτο δεν φαινομουν νυφη, ηταν μονο προσωπο. Τα ξεχασα σε ενα ταξι, στο φακελο ομως ειχα στοιχεια μου. Βρηκε το τηλεφωνο μου, ηρθε μου εφερε τα πραγματα, μετα ηθελε να βγουμε χαχα...αργησες του λεω....:lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου γλυκά αν και ντρέπομαι που εξαφανίστηκα όλο αυτόν τον καιρό, θεώρησα χρέος μου να σας ενημερώσω ότι αύριο πρώτα ο θεός βαφτίζω τη μικρή μου!!!!

ελπίζω όλες να είστε καλά κ να ετοιμάζετε κ εσείς με χαρά τις δικές σας βαπτίσεις. δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποια βάπτιση στο καφέ μας, ελπίζω όχι ακόμη γιατί θα είμαι πολύ γαιδούρα που δεν ευχήθηκα, αλλά πολύ τρέξιμο ρε κορίτσια παρόλο που θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο! μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα κ να μπορούσα να σας καλέσω όλες μαζί με τα ζουζούνια σας!!!

αυτά προς το παρόν!!!

σας φιλώ!!!

με το καλο μουρλοκουκου!!!!περιμενουμε φωτο!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

:(:(:(:(

αυτά προς το παρόν!!!

σας φιλώ!!!

με το καλο κοπελα μου!!!!!οχι η πρωτη εισαι και την αλλη κυριακη εγω και η λιτσα.

fCS8p3.png

αυτά προς το παρόν!!!

σας φιλώ!!!

καλως το...με το καλο να βαφτισετε το κορτισακι σας, να το εχει παντα ο Θεος καλα...και να μας τα φιλησεις..όλα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ τι μου θυμισες.....ειχα φωτο απο το γαμο μου σε ενα φακελο..με ακτι χαρτια...στις φωτο δεν φαινομουν νυφη, ηταν μονο προσωπο. Τα ξεχασα σε ενα ταξι, στο φακελο ομως ειχα στοιχεια μου. Βρηκε το τηλεφωνο μου, ηρθε μου εφερε τα πραγματα, μετα ηθελε να βγουμε χαχα...αργησες του λεω....:lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

αυτά προς το παρόν!!!

σας φιλώ!!!

Με το καλο Μαρλενακι να το βαφτσεις το μωρακι σου........ Να μας βαλεις φωτο να δουμε να καμαρωσουμε!!!!!!

Ρε κοριτσια τι κριμα........ Τι φταινε τα καημενα......

Αλεκα μη λες βλακειες...η ιδεα σου ειναι απο εμενα...ναι ΤΖΙΑ μεγαλο πουλεν να στη δωσω να της μαθεις 5-6 πραγματα να χαρει τη ζωη της το καημενο..αφου δεν μπηκα εγω σε πορσικο να μπει η κορη μου..ξερεις εσυ..

φερτη μου και θα στη φτιαξω εγω!!!

ποια σκουφια μαρη???μονο τη σκουφια εχει κρατησει..ολα τα αλλα τα εχει πεταξει..να την βλεπατε πως ηρθς απο δουλεια νοσοκομειο....κολλητη ολοσωμη φορμα..να διαγραφονται οι γλουτιαιοοι..κ με ανοιγμα το πανω μερος στο κεντρο του αισθησιακου στηθοδεσμου...δεν της φτανουν το αφεντικο,ο δημαρχος,ο κοινοταρχης,τωρα θελει κ τον διοικητη του νοσοκομειου..ο φαταουλας.

θελω να τ΄ακουωωωωωωωω

yuhuuuuuuuu!!!μπηκα για λιγο κανω ενα τσιγαρακι κ παω για νανι...

εχω να δηλωσω οτι οι βορειες ειστε κουκλες!!!!

Κιμι μου να μου φιλησεις περδικουλα!!!

Για τη Ζωη στεναχωριεμαι που δεν μπαινει....

Κ ναι η Τζια ειναι ξετσιπωτη:P αλλα ωραια ξετσιπωτη η ρουφιανα!!κορμαρα!

γεια σου μογλη!!!το παιδί της ζουγκλας...δεν ειχανε μετρο στη ζουγκλα:tongue::tongue::tongue::tongue:(ουτε ανσανσερ)

κ η ΑΛΕΚΑ κ το ΜΙΤΣΑΚΙ κ ΕΓΩ κουκλες κ αδυνατες ειμαστε αλλα ειμαστε κ κυριες μ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...

σε ειπαν οτι εισαι αδύνατη και εσυ το πίστεψες...ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ με Κ κεφαλαιο:tongue::tongue::tongue:

ΕΥΗΓ διπλα μου ειναι κοιμαται το μωρουλινι μου,αλλα κουραστηκε..γκρινιαζει θελει να παει σπιτι του..θα το φιλησω το περδικακι μου..

ΑΛΕΚΑ...μη νευριαζεις χρυσο μου κ εξυπνη κ ομορφη δε γινεται να εισαι..εισαι ΟΜΟΡΦΗ enough....

ριξε ενα ξεματιασμα ρε συ

μονα τους???:(:(:(

αυτά προς το παρόν!!!

σας φιλώ!!!

με το καλό μαρλεν!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...