Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

την τελευταια φορα που κατεβηκα αθηνα..πριν ενα χρονο...ειχα ξεχασει τα γυαλια μου σε ταξι!!

κλειδια η μια,γυαλια η αλλη.....κανενα πορτοφολι δεν ξεχνατε......κλεφτης θα γινει ο αντρας μου???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κλειδια η μια,γυαλια η αλλη.....κανενα πορτοφολι δεν ξεχνατε......κλεφτης θα γινει ο αντρας μου???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

την τελευταια φορα που κατεβηκα αθηνα..πριν ενα χρονο...ειχα ξεχασει τα γυαλια μου σε ταξι!!

α...εγω με τα γυαλια εχω κανει ΤΗ βλακεια...θα σας πω...εχω κολλημα με γυαλια, τσαντς και παπουτσια..γυαλια τοτε επαιρνα δυο τρια τη σεζον....ειχα παρει ενα γυαλακι πολυ σουπερ...πανευτυχης και ολο καμαρι, προχωραγα στο ρεμεντζο (εκει που δενουν τα πλοια) να βρω το μπαμπα μου....τον βρισκω, βγαζω γυαλι, το βαζω στο κεφαλι σαν στεκα, προχωραω και ξαφνικα, γκντουπ...ειχε ενα καβο, που ηταν ελεχιστα πιο ψηλα απο το υψος μου, 'ξυριζει' το κεφαλι, σπρωχνει τα γυαλια...μπλουμ...στη θαλασσιτσα:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να σου πω καποια στιγμη ειχα βρει πορτοφολι που το ειχε ξεχασει η προηγουμενη...το εδωσα στον ταξιτζη....τωρα τι εκανε...και μια αλλη ειχα ξεχασει εγω μια τσαντα απο ψωνια αλλα επειδη θυμομουν το ραδιοταξι κ τον αριθμο τηλ στο κεντρο και ηρθε πισω και τα πηρα!!!

τελεια ειναι το βραδυ..καπνιζω πολυ..1 πακετο σε μιαμιση μερα..μονη ειμαι το βραδυ..το γραφω μπας κ ο ανωμαλος ειναι ο πιπινοβοηθος κ θελει να μου κανει παρεα..εκτος απο Τριτη κ Τεταρτη στο δωματιο μονοι μας ειμαστε.ευτυχως ολος ο οροφος ειναι σχεδον αδειος..στο παραδιπλα δωματιο ειναι μια τσιγγανοπουλα κ εχουν ερθει 20 ατομα....τσιγγανοι.

Διαφημίσεις

α...εγω με τα γυαλια εχω κανει ΤΗ βλακεια...θα σας πω...εχω κολλημα με γυαλια, τσαντς και παπουτσια..γυαλια τοτε επαιρνα δυο τρια τη σεζον....ειχα παρει ενα γυαλακι πολυ σουπερ...πανευτυχης και ολο καμαρι, προχωραγα στο ρεμεντζο (εκει που δενουν τα πλοια) να βρω το μπαμπα μου....τον βρισκω, βγαζω γυαλι, το βαζω στο κεφαλι σαν στεκα, προχωραω και ξαφνικα, γκντουπ...ειχε ενα καβο, που ηταν ελεχιστα πιο ψηλα απο το υψος μου, 'ξυριζει' το κεφαλι, σπρωχνει τα γυαλια...μπλουμ...στη θαλασσιτσα:D

:tongue::tongue:

καπου στα 16...τρεχω να προλαβω λεωφορειο να παω για καφε με φιλεναδα...στο κεφαλι τα ρειμπαν-μοδατα τοτε...-μπαινω...στρογγυλοκαθομαι...ουφ το προλαβα...πουθενα ομως το γυαλι...μαλλον επεσε στο τρεξιμο!!!!ποιος τυχερος τα βρηκε!!!

τελεια ειναι το βραδυ..καπνιζω πολυ..1 πακετο σε μιαμιση μερα..μονη ειμαι το βραδυ..το γραφω μπας κ ο ανωμαλος ειναι ο πιπινοβοηθος κ θελει να μου κανει παρεα..εκτος απο Τριτη κ Τεταρτη στο δωματιο μονοι μας ειμαστε.ευτυχως ολος ο οροφος ειναι σχεδον αδειος..στο παραδιπλα δωματιο ειναι μια τσιγγανοπουλα κ εχουν ερθει 20 ατομα....τσιγγανοι.

ωωωχχχχχ!!!

οι νοσηλευτριες εχουν ..απεναντι...κανενα??

παλι να ακους οτι εισαι ομορφη θελεις καλε??

μη στεναχωριεσαι..εχω εσενα να μου την χαλας :tongue::tongue::tongue::tongue:...ακου ασχημοπαπο...ακους ΚΙΜΙ?? της θυμιζω λεει το ασχημοπαπο που παιζει το λιτλ τσικεν....το μαυρο με τα μεγαλα ματια και τα αραια δοντια....:lol:

ρε ΑΛΕΚΑ τελικα τα εχασες????????????ηθελα να σε ρωτησω αλλα μη με παρεξηγεις...αν δε φυγουμε απο δω δεν ειμαι κ πολυ καλα..τι να πω ρε παιδι μου..κριμα κ εισαι νεα κοπελα..

:mrgreen:..δεν ειμαι νεα μαρη..πόσες φορες θα το πω..ειμαι βρωμογρια...ετσι ειναι τα νειατα?? Τα'χασα...εμ βεβαια...πηρα εναν ταξιτζη..με επρηξε στο πηγαινε 'με ζηλευει η γυναικα μου' μου ελεγε και αηδιες....δεν ιλαγα εγω...μην με περασει και για εξωλης....παω να φυγω, παιρνω αλλο βλακα...'εχεις δει την τζουλια?' μου λεει:?...μαζευτηκα εγω...ποος ξερει, απο το αγχος μου μη μου πει καμια βλακεια, καπου θα μου επεσαν χαχα....

Α, ασχετο σημερα ειδα κια τη ντουβλη....:cool:

:lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

:tongue::tongue:

καπου στα 16...τρεχω να προλαβω λεωφορειο να παω για καφε με φιλεναδα...στο κεφαλι τα ρειμπαν-μοδατα τοτε...-μπαινω...στρογγυλοκαθομαι...ουφ το προλαβα...πουθενα ομως το γυαλι...μαλλον επεσε στο τρεξιμο!!!!ποιος τυχερος τα βρηκε!!!

τα ηλιου μας μαραναν...μυωπιας επρεπ να εχουμε παρει...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τι να εχουν οι νοσηλευτριες???

δεν καταλαβε το καυμενο...νομιζει ξεμεινες απο τσιγαρα :tongue::tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Ok ταισα!!!!!!!! Παω να δω φοτο Λιτσας.......Αλεκα explorer, mozilla, chrome με ολα μου το ανοιγει

εμενα μου κανει ναζια...δεν πειραζει....

221882cb0gkyh7q4.gif

τα ηλιου μας μαραναν...μυωπιας επρεπ να εχουμε παρει...

:tongue::tongue::tongue:

τι να εχουν οι νοσηλευτριες???
δεν καταλαβε το καυμενο...νομιζει ξεμεινες απο τσιγαρα :tongue::tongue::tongue::tongue:

αη μαρη κι εσυ....

κιμι κανενα μωρο με αλλο προβλημα..που εινια μονο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...